Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Siemanko Willmer w formie jak zawsze

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

22

• IIL

9

• DonCarlos

9

• The_Icon

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Willem pałko wierz mi, że można go tam znaleźć. Poza tym fajnie widzieć Cię na forum. Co tam u Alustriela? Zawołaj go tutaj :D

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Pała na forum =))

Akcja przynosi skutki, cześć Willem kopę lat :waving:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6

Siemanko, napisałem właśnie fajnego, długiego posta wyciskającego łzy i w ogóle i wtedy nastąpił błąd sieci i mi się skasował.... Także ten tego. Pozdrawiam Was dinozaury. Fajnie, że się tutaj zebraliście :D

16476371734edf391100c30.jpg

Siemanko, napisałem właśnie fajnego, długiego posta wyciskającego łzy i w ogóle i wtedy nastąpił błąd sieci i mi się skasował....

...bo ktoś Ci uwierzy.

Siema po latach ;)

Ja mu wierzę. Też tak zawsze mam, a potem wiadomo = czytacie to, co czytacie..

chcelatooo.png

W każdym razie napisałem, że już nie jestem takim zapalonym fanem wrestlingu jak kiedyś, gdy zarywałem noce by zobaczyć Goldberga na DSF-ie (kto pamięta te reklamy 0700 ręka w górę?) i później, gdy pisałem bloga o TNA i łykałem impacty od deski do deski (dziś jest to wręcz męczarnia zobaczyć jedną całą walkę).

Ale.. na pewno nie jestem odcięty od wrestlingu i staram się co jakiś czas coś obejrzeć, lub chociaż poczytać newsy. A jak to jest z innymi dinozaurami?

16476371734edf391100c30.jpg

Na pewno z czasem zmienił się sposób w jakim odbiera się wrestling, ale generalnie dalej jestem tym zainteresowany. Nie wyobrażam sobie oglądania tygodniówek od deski do deski jak kiedyś, ale generalnie jestem cały czas na bieżąco i oglądam to, co wydaje mi się warte zobaczenia. Podobnie też nie wyobrażam sobie nie oglądania niczego. TNA, czy WWE może nużyć, ale jest tego tyle na scenie indy w Stanach, Europie i ogólnie Japonia, że cały czas warto to śledzić. Siedzę w tym już blisko 15 lat i wiem, że to hobby w moim przypadku nie przemija. :D

Ciężko zerwać całkowicie. Co prawda nie oglądam gal tygodniowych. PPV to przeważnie przeczekuję, aż pojawią się filmy na YT i wtedy oglądam wybrane walki. Na bieżąco jestem natomiast z filmikami na wwe.com.pl oraz newsami głównie z WhatCulture. Czytam również newsy nanaszym i innych portalach.

Przestałem pobierać gale i wypalać z nich płytki. Nie mam na to czasu.

Ale popisać wolne przemyślenia na forum - why not ?

Dodano:

Staruchy, pisać coś ;)

No to piszę coś. Teoretycznie, mam pytanie. Jakby WWE sobie wymyśliło że raz kolejny przyjadą do polski. Kto by się pisał na to? Wiem że pewnie mała szansa aby to wyszło, ale jednak zawsze jakaś tam jest. Kilka razy nas już odwiedzili i takie tam.

Minęły mnie trzy live eventy i generalnie chciałbym chociaż raz zobaczyć jakiś wrestling w przyzwoitym wydaniu w Polsce. Gdyby takie coś kiedyś miało miejsce, to zapewne starałbym się ogarnąć jakiś urlop i fundusze na wypad. ;)

Kto potrzebuje jakiegoś hs od WWE? Utartą ekipą jeździmy co jakiś czas na cokolwiek także przy okazji HS na pewno te 8-10 osób by się zebrało. O ile oczywiście WWE kiedyś wróci bo ich ostatnia gala to była tragedia.

Sam fakt, że pojechalibyśmy. Jakieś małe piwko po gali (przed też ;) ).

Jakaś flaga może, jakieś foty. Także choćby tam nawet największą gwiazdą gali był Zack Ryder - to i tak warto by było. ;)

Masz mylne pojęcie o tym jak to wygląda Dziku. Nie ma flag, nie ma małych piwek. To raczej taki Sulejów w okrojonej wersji - zainteresowanie rasslingiem jest równe temu jak oglądaliśmy jakieś ppv na lapku wtedy. Jedyna różnica to to że w Sulejowie praktycznie nie ruszaliśmy się z tarasu, a na galach zazwyczaj kończy się to marszem przez całe miasto bo ktoś zawsze uzna że od areny do hostelu to przecież dwa kroki. :lol

Hmm wspólny wypad po prostu też moe byc dobry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Gabe Kidd, Clark Connors i David Finlay są w AEW... Tak się zastanawiam, czy poza odchodzącym wkrótce na emeryturę Tiger Mask IV ktoś tam jeszcze w NJPW pozostał?  
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #335 Data: 04.03.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: Don Haskins Center Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dysk
    • MattDevitto
      Dałem im szansę i rzuciłem okiem na pierwszy dzień New Japan Cup, ale znowu się zawiodłem. Strasznie przeciętne show z dwoma walkami turniejowymi, gdzie jedna z nich była po prostu katastrofą. Don Fale vs. Wolf nie powinni być nawet brani pod uwagę jako zestawienie na tym etapie, a jak dodamy do tego fatalny booking HoT to wyszła mizeria. Na cagematch z tego co widzę pojedynek walczy o świetną ocenę 1.40/1.50 i nie ma co się dziwić - ten sam szajs co zawsze. W karcie całego show było chyba 8 wal
    • Grok
      AEW ogłosiło dwa nowe mecze o pasy w ramach zaktualizowanej karty AEW Revolution. Kilka tygodni temu Thekla pokonała Kris Statlander, zdobywając AEW Women’s World Championship w Strap match. Później obroniła pas przed Thunder Rosie. Jednak po ich starciu w odcinku Dynamite z 4 marca Statlander powstrzymała Triangle of Madness (Thekla, Julia Hart i Skye Blue) przed atakiem na Rosę. Tuż potem prezydent AEW Tony Khan ogłosił w mediach społecznościowych, że Thekla broni pasa przed Statlander w t
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling prezentuje drugi wieczór turnieju New Japan Cup dziś w Korakuen Hall. Wcześniej zapowiedziano tylko dwa pojedynki. W półgłównej walce Taichi zmierzy się z Renem Naritą z House of Torture. Zwycięzca awansuje do drugiej rundy na starcie z Satoshi Kojimą 12 marca. W walce wieczoru Oleg Boltin zmierzy się z El Phantasmo. Zwycięzca awansuje do drugiej rundy na pojedynek z HENARE, również 12 marca. Oleg wchodzi w ten mecz po zdobyciu NJPW Strong Openweight Championship,
  • Dodaj nową pozycję...