Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

To raczej taki Sulejów w okrojonej wersji ...

...to Sulejów da się jeszcze bardziej okroić ? =))

Przecież gdyby nie to, że poszliśmy 2 km od ośrodka (notabene na kolejne piwo) to cała impreza odbyłaby się siedząc (i niektórzy leżąc). Liczyłbym, że na gali wyglądałaby to jednak nieco inaczej. I proszę mnie tu kurfa nie psuć wizji :D

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

22

• IIL

9

• DonCarlos

9

• The_Icon

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

O proszę. Też na żadnym evencie WWE nie byłem, nawet ziomka z pracy, który wrs oglądał "od strzała" namawiam, gdyby była okazja. Póki co jest chętny, bo kojarzy "Stingi, Ricki Flairy, i inne Goldbergi", a w WWE 2kxx wiecznie dostaje wpierdy, ale czas wypadu ciężko zgrać. Nie chodzi nawet o kojarzenie zawodników, czy coś, ale chciałbym sobie to przeżyć chociaż raz na żywo.

Właściwie nie wiem, po co to piszę, bo w takich deklaracjach zawsze byłem ostrożny (zloty na przykład) - zawsze była robota, albo zawsze było coś. Jednak skoro już mnie ten temat trochę ożywił, to sobie napiszę, pff.

chcelatooo.png

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

Można znaleźć gdzieś relacje z wypadów ekipy forum na hs SmackDown i zlotu w Sulejowie? Poza tym może dałoby się ogarnąć jakiś zlot forum niekoniecznie z okazji jakichś gal? ;)

• Reputacja:   66

Można znaleźć gdzieś relacje z wypadów ekipy forum na hs SmackDown i zlotu w Sulejowie? Poza tym może dałoby się ogarnąć jakiś zlot forum niekoniecznie z okazji jakichś gal?

Najprędzej infa o takich wypadach znajdziesz na "Smart Fan Zone",jednak ze względu na to że wiele osób powróciło na forum to pewnie przy jakiś konkretach również tu zamieścimy info o ewentualnym zlocie.Mieliśmy za miesiąc jechać na PROMMAC ale odwołali więc na razie nie wiadomo co gdzie i kiedy :|

#SmartFanZone

• Reputacja:   1

Dziku - okrojony, bo bez takich zgonów i picia wódki przez co niektórych o 6 rano. Chociaż oczywiście z głupimi telefonami, tylko że bez płaczu :waving:

IIL - wszelkie relacje były na 4c, wątpię by ktoś to gdzieś indziej wrzucał :(

bo bez takich zgonów i picia wódki przez co niektórych o 6 rano. Chociaż oczywiście z głupimi telefonami, tylko że bez płaczu

Czyli na suplexy na trawnik, siłowanie się na ręce 2 na 1, że o łamaniu palców u ręki nie wspomnę - nie mam co liczyć ? :waving:

PS. Tak, pierwszego dnia byłem napruty jak strażak z wiejskiej OSP po weselu kolegi.

• Reputacja:   66

Nie no akcje "wysokiego ryzyka " typu DDT na ziemie, skoki z trzeciej liny(piętrowego łóżka) się pojawiają w tle przecież :)

#SmartFanZone

DonKarol, dalej pracujesz w tej samej firmie geodezyjnej, czy zmieniłeś firmę, względnie fach :?:

Absolutnie. Cały czas w tej samej firmie, tylko że pracy więcej. Dobrze chociaż że i hajs się zgadza, bo wtedy by trzeba było pomyśleć o zmianach.

A u reszty jak z robotą ?

Macie chłopaki co robić ?

Aktualnie zmieniam robotę. Pracowałem ponad dwa lata w sklepie zoologicznym, ale zmieniło mi się szefostwo no i cóż...wolałem odejść niż nazwać moją koordynatorkę suką. Aktualnie dorabiam sobie jako barman plus w weekendy pracuje w sklepie monopolowym oraz od listopada będę pracował w sklepie z grami planszowymi. Jakoś trzeba sobie radzić ^^

• Reputacja:   991

Mimo iż mam zamiłowanie do lasu i chętnie byłbym leśniczym bądź strażnikiem leśnym, to zrobiłem technikum mechaniczne, a wylądowałem... w zupełnie innym fachu oczywiście. :D Operuję maszynami dziewiarskimi marki Stoll oraz Staiger, które trudnią się dzierganiem różnych tkanin. ;) Jest to dosyć skomplikowana robota, każda z tych maszyn dzieli się na różne typy, które obsługuje się w inny sposób. Do tego dochodzi praca w obcym kraju bez polaków wokół, maszyny z interfacem po francusku, niemiecku, niderlandzku i angielsku. Ale połapało się to z czasem i nawet to polubiłem. :D 8h na zmianach rannych i popołudniowych bez przerwy w trakcie, ale za to można jeść, palić, wyjść do toalety, dzwonić, itd. kiedy się chce (oczywiście pod warunkiem, że wszystko chodzi jak należy). Kasa też się zgadza. ;)

A w przyszłości? Możliwe, że zrobię szkolenie na programistę tych maszyn. Możliwe też, że przekwalifikuje się na coś innego, ale póki co tak jest dobrze.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Wiele zabawnych historii. Sam jestem zabawną historią, gdyż na forum sprowadził mnie nie kto inny jak WeeMan

Siema siema. Ty mnie mów szybko co tam nasz Arek porabia, na pewno macie wspólnych znajomych więc wiesz. Jakieś sukcesy w podobju ameryki, kontrakt z TNA czy coś?

na DSF-ie (kto pamięta te reklamy 0700 ręka w górę?)

Ja nawet miałem przyjemność poznać jedną z tych pań ( z kumpelą tłumaczem oczywiście bo nie szperecham i bez używania, ponoć już nie daje =)) ) taką rudą, bardzo chudą, z przodu plecy z tyłu plecy, jak ktoś wytęży pamięć na pewno będzie pamiętał. Obecnie lalka studiuje na UTP w Bydgoszczy także postęp mały zrobiła

Co tam u Alustriela? Zawołaj go tutaj

Tera to jest byznesmen w Szkocji więc kontakt się urwał, pewnie na świeta przyleci to mu powiem że jakiś brzydal sie o niego upomina :8

• Reputacja:   0

Temat marzenie jak dla mnie. Bo wchodze czasem na forum i az sie przykro robi jak polowy nickow sie nie zna a niektorzy userzy ktorzy kiedys byli traktowani jak dzieci sa dzis kolorowi.

Ile by sie dalo zeby wrocily czasy irca, ogladania rawow i tna po nocach live (!)...

A co do sulejowa to temat rzeka. Podwojne frytki, pasztet wielkopolski, rozmowy z dziewczynami przez telefon (pozdro dziku i elkej) i klotnie o wifi...

A co do forow... pamietam cos takiego jak nocne naloty na UW gdzie przez cala noc potrafilismy zaspamowac cale forum..

A te wszystkie efedy prowadzone przez staska? Kupq czasu....

Ps. Mata, pamietasz snookera?

• Reputacja:   3

Hey yo! :-) stare cyce... Aż się usmarkałem, chlip. Evo to nie była czasem prowokacja modjo sklerotyki stare? LK odszedł potem na chwilę do piaskownicy :-D jak dobrze kojarzę. Fejsbuka umiem obsługiwać jeszcze nie jest tragicznie ze mną. Pogrywam w miarę aktywnie w world od Tanks, wrestling oglądam regularnie online. Z krótką przerwą jak dostałem kurwicy po zeszłorocznym zdobyciu pasa przez Sinę... I generalnie co do mojego powrotu... chmmmm nie używając cenzuralnych słów... Jak mam k***a wrócić na forum i spojrzeć w oczy fanom TNA z których się kiedyś naśmiewałem skoro moja kochana federacja nadal siedzi w PG a kwadratowa szczyna jest koszmarem/twarzą firmy?!?! Echhhh.... A pamiętam jak powstawało forum to narzekało się na dominację Trajpla na RAW.... Stare dobre czasy. Eventy ominąłem aczkolwiek na gdański wygrałem bilet... Ech... A kiedyś pisaliśmy, że WWE w Polsce to nierealne marzenie. Czasy się delikatnie zmienił y, może tu jeszcze zaglądnę ;-) na szczęście w medialnej epoce można parę postów skrobnąć na tablecie na kibelku :-D pozdro dla wszystkich staruchów którzy nie robią jeszcze pod siebie i wesołego halołin!!! Trzymajta się cyce!

001ug2mo4.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
  • Dodaj nową pozycję...