Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Factory of Stars - druga tygodniówka

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mistrzowie: Hardcore - Edge, Intercontinental - CM Punk, Tag Team - DX, Divas Champion Kelly Kelly, World Champion - Undertaker

Wybuch fajerwerek. W tle theme Factory of Stars.

Jr. Michel Cole

Michel Cole: Jim Ross

Jr. Witają państwa z Chicago w stanie Illinois.

CM punk już czeka w ringu.

CM Punk:

Jak już wszyscy wiecie na jednej z gal house show Vince Mc`Machon ogłosił walkę między mną a Christianem o pas który mam na ramieniu. Każdy wie, że nigdy nie wycofuję się z wyzwania ale Christian wiedz jedno ty jesteś z Toronto ja jestem z miasta w którym jesteśmy uważam, że nie masz szans w bezpośredniej walce ze mną. Nie tylko dla tego, że publiczność jest po mojej stronie, ale pas jest łatwiej bronić niż go zdobyć. Nie masz szans.

Jr: Mocno powiedziane

Michel Cole: Przed nami pierwsza walka wieczoru. Będzie to walka o pas kobiet. Pomiędzy Broniącą Kelly Kelly, a Maryse.

Gong

Narazie obydwie zawodniczki nie kwapią się do walki, ale nie jest pierwszy cios od Kelly, odpowiedź od Maryse. Zwarcie cios kolanem od Maryse. Kelly pada. Próba pin-u 1..nie kick out. Maryse czeka na Kelly, podnosi się i próba French Kiss DDT, nie Kelly Kelly odpycha Maryse. W tle słychać głośny doping fanów. Część jest za Maryse,a część za Kelly Kelly. Maryse próbuje wykonać standing bulldog, Kelly lezy znokautowana. Pin 1,2........ nie kick out. Frustracja ze strony Maryse. Ground & Pound, Maryse ze wściekłością okłada Kelly Kelly. Kelly nieprzytomna. Maryse podnosi ją i French Kiss DDT. Pin to już tylko formalność. 1,2,3.

Jr: Tak więc mamy nową mistrzynię kobiet.

Michel Cole: Całkiem zasłużenie zwyciężyła Maryse.

*Backstage*

Edge siedzi w swojej szatni wraz ze swoim przyjacielem, Randym Ortonem.

Edge: Randy słuchaj jak wiesz będę walczył, ale z nie byle kim, będę bronił mojego pasa przeciwko Jeffowi Hardemu. Wiedz, że się go nie boję i proszę cię abyś nie interweniował w mojej walce. Pomimo tego, że jesteśmy przyjaciółmi, nawet jak będę przegrywał. Nagle wchodzi Vince Mc`Mahon.

Vince: Edge właśnie dostałem telefon od Jeffa, mówi , że nie będzie w stanie zjawić się na dzisiejszej gali, a co za tym idzie, nie będziesz dzisiaj walczył.

Edge: Co? Jestem mistrzem, a każdy mistrz musi mieć walkę na gali.

Jr: Czas na następna walkę wieczoru.

Michel Cole: Długo wyczekiwaną walkę podkreślmy.

Jr: Tak, Randy Orton vs Tommy Dreamer.

Dreamer czeka już w ringu.

I Hear Voices In My Head.........

Jr: Zapowiada się ciekawa walka. Dreamer ma szansę zemścić się na koledze Edga.

Gong

Dreamer punch***je Ortona. Zwarcie..... Próba Suplexu, nie kontra i Dreamer leży na łopatkach. Orton, chyba będzie chciał obijać kończyny, tak to z czego słynie Randy Orton. Tommy zwija się z bólu. Irish Whip, Dreamer chwyta się lin. Rozbieg próba Clothesline`u od Ortona, lecz Dreamer "obniża" linę i Randy wypada za ring. Sędzia rozpoczyna liczenie. Tommy wychodzi z ringu. Podnosi Ortona i Irish Whip na barierki. Ale co robi Tommy? Nogi Randego zakłada na barierki, to może być nokaut. Rozbieg i dropkick prosto w twarz. Orton jest nieprzytomny. Tommy podnosi go i uderza jego głową o krawędź ringu. Powtórka, ale nie Randy kontruje. Seria uderzeń i jeszcze jedno uderzenie o krawędź. Randy Wrzuca Dreamera na ring. Podnosi go i RKO. Pin 1,2,3. Randy Wygrywa.

Jr: Ależ emocjonująca walka.

Kamera przenosi nas na parking.

Na parking hali wjeżdża srebrne ferrari.

9a4jfs.jpg

Kamera przenosi nas do komentatorów.

Jr: Hhhhmmm. Ciekawe kto to.

Michel Cole: Ja się chyba domyślam.

You Think you know me......

W ringu Edge chyba będzie chciał coś powiedzieć.

10eq6p4.jpg

Edge: Jeff wiem, że jesteś w swoim domu i patrzysz naszą galę. Ale wiedz, że nie odpuszczę ci i że nie masz szans, aby wygrać z Edgem bo to ja jestem Rated R Superstar wygrałbym nawet z wielkim Hulkiem Hoganem. To ja jestem największą gwiazdą w tym biznesie.

Lecz nagle na rampę wychodzi ktoś w czarnym kapturze i czarnym płaszczu.

Stoi bez ruchu. Nagle:

Wybuch fajerwerek i Booyaka Booyaka 619...

Jr: Rey Mysterio wraca do federacji po przerwie.

Rey: Edge co miałeś na myśli atakując mnie przed walką, czy nie mogłeś po prostu wyzwać mnie do walki. Nie zachowałeś się jak mężczyzna. Dlatego ja wyzywam cię do walki dziś jeden na jednego. Skoro jesteś mistrzem dla ciebie powinno być dobre to co dla fanów.

Edge: Wiesz Rey? Zaatakowałem cię nie dlatego, że chciałem walczyć z Tommym Dreamerem, ale dlatego, że nikt prócz fanów cię tutaj nie lubi. To ja dominuję w szatni i jestem najlepszy. Jesteś zwykłym nieudacznikiem.

Rey wygląda na zasmuconego. Ale czy posunie się do uderzenia? I potężny punch od Reya, dropkick i Edge oparty o liny i 619.

5u1vtc.jpg

Rey opuszcza ring a Edge pozostaje w nim nieprzytomny.

*Reklamy*

Jr: Rey wrócił i to z wysokiego C.

Michel Cole: Czas na kolejną walkę wieczoru

Jr: Będzie to walka pomiędzy Mistrzem Intercontynentalnym - Cm Punkiem a Christianem.

If You Close Your Eyes, You Life...........

Gong

Wymiana ciosów. Christian zdezorientowany. I clothesline od Punka. CM na trzeciej line ale i Crosbody, nie, minięte Inicjatywa po stronie Christiana seria ciosów i wheel kick od Christiana. Pin 1,2. Nie kick out. Christian podnosi Punka i irish whip i ściągnięcie CM Punka na matę. Obydwaj leżą. Sędzia rozpoczyna odliczanie. Jako pierwszy wstaje Christian, podnosi Punka i próba Killswitchu nie Punk odbija go od lin i powerslam Pin. 1,2. Kick out. Kolejny Irish Whip Christian w narożniku ustawiony pod pepsi plunge i pepsi plunge. 1,2,3. Koniec.

Jr: Dziękujemy za uwagę i żegnamy się z państwem.

Michel Cole: Dobranoc.

Oceniajcie. Proszę o porównanie z moją pierwszą pracą. :) Ai sory, że tak długo nie pisałem ale sami wiecie nie miałem czasu.

P.S Mój 150 Post. :lol:lol

92603092449d38425a80b2.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michalak547

2

• TheLegacy

1

• Wiurek

1

• ReY1674325929

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo fajna Gala bardzo mi się podoba że wkręciłeś w to wszystko Randego Ortona jak dla mnie 9/10.Pozdro

Gala nie powiem że zła ,ale mogło być lepiej. Walki za krótkie popracuj nad nimi trochę :t_down: . Strasznie krótka no i do tego popracuj nad Backstage. Czyli tak czeka cię dużo pracy nad BackStage ,Długością walk i gal :). Coś mało emocji w tych walkach. Popracuj a będzie dobrze 5/10.

No naprawdę dobrze,ale jak kolega walki dłuższe,ale duży plus za animacje:) 7/10.

Re[Y] powiedziałeś, że jest dobrze? To jednak chyba za dużo jest fatalnie. Walki krótkie, o backstage'u nie wspomnę. Stary najlepiej będzie jak odstawisz to na bok. Ocena to 2/10 i nic więcej.

chrisjericho.jpg

Walki trochę krótkie i mało tych walk na backstage tylko parę zdań. Naprawdę popracuj nad tym jeszcze 3/10

P.S. wkrótce ja dodam swoje prace

• 3 miesiące temu...

Dobra gale nie słuchaj tam backstage nie jest taki ważny

8269677174ae70b4624f0e.jpg
  • 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Przeczytałem całą galę w....dwie minuty to jest katastrofa. Wybacz stary ale krótkie walki , słabe wypowiedzi zawodników , ogólnie słabiutko. Posiedź następnym razem więcej nad tą galą i będzie dobrze a na pewno lepiej ;)

Wiem, ale już skończyłem z tym teraz to do ligi bookerów układam gale nie wychodziły mi. :( Da się to przeczytać w niecałe 2 minuty.

92603092449d38425a80b2.jpg