Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Tag Team Match

John Morrison i CM Punk pokonali The World's Greatest Tag Team

Match 2

Jeff Hardy pokonał Ricky Ortiz'a

Match 3

Tag Team Match

Melina i Gail Kim pokonały Micelle McCool i Alicia'ę Fox

Match 4

Dolph Ziggler pokonał Jimmy Wang Yang'a

Match 5

R-Truth pokonał Mike'a Knox'a

Match 6

Jericho pokonał Edge'a przez DQ
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

2

• szymi94

1

• Viper

1

• Hacjend

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

na początek tag team action - było naprawdę dobrze. trochę mnie zdziwił team punka i morrisona, no ale john w końcu jest teraz face'm :) noi jednak powrót WGTT - zobaczymy czy na stałe czy na parę eventów. noi nowy finisher jona ZAJEBISTY :thumb:

segment chrisa i edge'a fajny i zapowiedź main eventu na dziś Egomaniacs match (jak to JR określił w którymś momencie:) :D

hardy vs ortiz bez rewelacji - schematycznie i przewidywalnie. jedynie co mi się spodobało to twist of fate - wyglądało nieźle.

tag team divek był naprawdę dobry. 3 najlepsze divy wg w wwe (mowa oczywiście o gail, melinie i michelle) pokazują, że poziom div naprawdę się podniósł.

ziggler i yang było całkiem znośnie. yang wydaje się że ma niezły potancjał, szkoda że występuje tylko jako jobber.

r-truth i knox - powtórka sprzed tygodnia tylko że zamiana ról. tym razem knox dominował i na koniec wygrywa truth.

noi main event - walka dobra i w niezłym tempie, a końcóweczka miodzio - jeff daje twist of fate edge'owi na krzesło, pojawia się punk z kolejną próbą wykorzystania walizki, atu znowu umaga, tylko z tą różnica, że bulldozer dostaje walizką dwa razy w łeb. cała czwórka przenosi się na trybuna, a na rampie rey kopie tyłek chrisowi.

po raz kolejny smackdown nie zawiódł :t_up::t_up::t_up:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Match 1

Tag Team Match

John Morrison i CM Punk pokonali The World's Greatest Tag Team

Oczekiwałem innego wyniku, ale się zawiodłem. Wygrali długowłos :t_down:

Match 2

Jeff Hardy pokonał Ricky Ortiz'a

Oczywisty wynik jak dla mnie, dziwi mnie, że ta walka trochę trwała...

Match 3

Tag Team Match

Melina i Gail Kim pokonały Micelle McCool i Alicia'ę Fox

Przeminąłem

Match 4

Dolph Ziggler pokonał Jimmy Wang Yang'a

Nie skomentuję

Match 5

R-Truth pokonał Mike'a Knox'a

Wreszcie. Po poprzedniej walce czułem niedosyt. Ron Killings wykonał wszystkie finishery, oberwał big boota i pin. Teraz był to świetny rewanż. Cieszę się z takiego obrotu sprawy.

Match 6

Jericho pokonał Edge'a przez DQ

Niezła zadyma - warto obejrzeć, tak dla uzupełnienia wiedzy.

Jak każdy SD! przed galą - dobry. Może nie jakiś boski, ale na pewno trzymał poziom.

John Morrison & CM Punk vs Shelton Benjamin & Charlie Haas

Ajajajaj, Morrison coraz bardziej mi się podoba jako wreslter. :D

Walka bez rewelacji, aczkolwiek nudna nie była.

Moim zdaniem panowie Punk i Playboy zrobili kawał dobrej roboty :t_up:

Uwielbiam gadki Y2J’a :8

Reya Mysterio pojawia się… Edge

Po ‘kłótni’ obu zawodników, nie przyszedł ani Rey, ani Jeff, tylko „Playa”, co w rezultacie daje nam Chris Jericho vs Edge.

Jeff Hardy vs Ricky Ortiz

Ten Ortiz to rozumiem jakiś nowy zakup Vince’a… :thinking:

Na początku Jeff dostawał niezłe baty, potem na szczęście zebrał się w sobie, Twist of Fate, Swantom i z i walka z bani ;)

Jimmy Wang Yang vs Dolph Ziggler

Ziggler walczył niczym szalony mieszkaniec Tanzanii z jakimś jaguarem. :8 Potem Yang wziął odwet i zaczął skakać po ringu. Ogólnie walka również bez rewelacji, która odbyła się chyba tylko dla umocnienia pozycji Dolpha :thinking:

Na koniec przybywa wpieniony Khali i mści się na Zigglerze ‘za wtedy’ :lol

Cryme Time, wara od mojej Eve! :evil::lol

W sprawie Layli – dobra dziewczynka :D

R-Truth vs Mike Knox

Walka na podobnym poziomie co tydzień temu. Z tym, że z innym wynikiem

Edge vs Chris Jericho

Spodziewałem się po tych ‘ego-maniacs’ czegoś lepszego. Dupa zbita, nudy. Pod koniec już może trochę ciekawiej, ale też bez rewelacji… Całe szczęście panowie się rozruszali i już było na co popatrzeć.

...Dobra, cofam wszystko co wcześniej napisałem!

Końcowa końcówka była zajebista! Jeff Hardy vs Edge, Punk vs Umaga no i Mysterio vs Y2J, miodzio :thumb:

Ten Ortiz to rozumiem jakiś nowy zakup Vince’a… :thinking:

Nie, Ricky występował bardzo często na początku tego roku w ECW.

27791.png

newedgesbitches.png

21222.png

ej oglądam ECW od tego roku i jakoś go nie pamiętam :lol

no ale mój błąd ;)

Czemu juz od dluzszego czasu nie ma raportow wystawianych ?? :/

'Potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć...'

"R-Truth, Justice, And the Canadian Way..."

1) John Morrison and CM Punk vs Shelton Benjamin and Charlie Haas

W ringu zaczynają Punk i Haas. Charlie ma przewagę, scoop slam, jednak nie trafił fist drop'em. Seria kopniaków w klatkę i kolano. Zmiana z John'em i european uppercut! Whip, a następnie hip toss. Teraz coś czego nie widzieliśmy od dawna, dancing leg drop! 1..2. kick out. Jednak partner Benjamin'a szybko wstaje i odpowiada ciosem. Zmiana i... Morrison powalony. Naciągnięcie i clothesline. Kontra w narożniku, seria ciosów i neckbreaker. Zmiana z Punkiem i podwójny cios łokciem. 1..2.. kick out. Shelton odpowiada jawbreaker'em i zmienia się. Punk jednak zostawił sobie odrobinę sił, snapmare i kick w plecy. Hammerlock i sprowadza przeciwnika do parteru. 1..2. kick out. Whip, kontra w narożniku i arm drag. Charlie wstał, seria ciosów łokciem ale nie trafił clothesline'm i będzie GTS? Charlie uwalnia się, wbiega Gold Standard ale i on nadziewa się na Punk'a! GTS? Również nie, dropkick by Punk i byli członkowie teamu World Greatest Tag Team wylatują z ringu. Po przerwie jesteśmy w ringu i John trzyma Haas'a w arm barze. Jednak znalazł się w narożniku przeciwników i otrzymał kick od byłego US Champ'a. 1..2.. kick out. Tag i Benjamin w ringu. Neckbreaker! Pin! Two count! Morrison chciał się zmienić, jednak nie udało mu się. A Haas juz w ringu. Tag i dalsze ataki. Morrison w potężnych opałach. Przeciwnik trzyma go w crossface'ie. Whip i... Morrison się zmienia. Punk z serią clothesline'ów i calf kick! Zmiana, wchodzi Haas... Jednak Punk wykonuje high knee na Shelton'ie! Bulldog... Wchodzi prosto na Haas'a, który wykonuje belly to belly suplex! Trzyma Punka, lecz ten po chwili wychodzi... powerslam by Haas! 1..2.. kick out. Zmiana, Shelton droczy się z Morrisonem i suplex! Punk chciał odpowiedzieć, jednak otrzymał clothesline. Zmiana, Haas jeszcze bardziej obija Punk'a. Back Suplex... nie zmiana, lecz Charlie tego nie widział i clothesline na Punk'u. Clothesline, dropkick i jeszcze jeden kick. Haas z sunset flip'em, jednak typowy kopniak w stylu Morrison'a. 3 lina, jednak wskakuje do niego Shelton... który jednak spada na ring i dostaje clothesline od Punk'a! Starship Pain! Wspaniały moonsault i 1..2..3!

2) Chris Jericho speech

W tą niedzielę odbędzie się Judgment Day. Koniec gdzie każdy musi odpowiedzieć za to co zrobił. Wy boicie się JD. Ale ja nie. Jestem szczery, zawsze robie to o czym mówiłem. Kiedy trafiłem na SD! zostałem poniżony, okłamany, nieszanowany, dlatego, że byłem nowy na SmackDown. Ale teraz wiem, że to wszystko było ukartowane. Przez was wszystkich hipokrytów! Teddy Long! Niekompetentny manager. Wszystkie gwiazdy! Przez nich to wszystko się stało. Ale na Judgment Day będe miał swoją szansę. Knucie przeciwko Jericho się skończy, a zacznie się moja era! Muszę przechodzić przez szatnię i odpłacić się każdemu za to co mi zrobił. Ponieważ ja jestem niszczycielem marzeń, najlepszy na świecie i SmackDown będzie moim show! Nie zgadzacie się z tym ale to prawda. 'SmackDown is Jericho show!' A pierwszą ofiarą tego będzie nie kto inny, jak wasz Rey Mysterio. A Rey zrobił coś ważnego. Przeszkodził mi w mojej szansie wygrania pasa mistrzowskiego i teraz ja odbiorę coś co dla niego będzie ważne. Pokonam go i zostanę 9 raz mistrzem Interkontynentalnym. Dodatkowo zabiorę coś wam. Uczucie i widok tego, jak kochany Rey wykonuje 619 i pinuje przeciwnika. Nie zobaczycie tej akcji w niedzielę, a zobaczycie nowego mistrza, Chris'a Jericho! Ja dyktuję warunki, ja jestem tym show, to ja jestem najlepszy i gwarantuje Wam, że i dzisiaj nie zobaczycie 619. Rey wywołuję Cię tutaj jako twarz tego show, mam Ci coś ważnego do przekazania... (You think you know me...) Edge: Wiesz co, minęło już parę tygodni od Draft'u, a ja już jestem zmęczony słuchaniem Ciebie! Mówisz, że wszyscy są tutaj by walczyć z Tobą? Ty? Ja jestem mistrzem wagi ciężkiej! Oni chcą dostać mnie! Faktem jest, że nawet Ty jesteś tu by dostać walkę ze mną. Jesteś twarzą SmackDown?! Mówisz serio? Kiedy Ty droczyłeś się z Ceną, ja rządziłem na SmackDown! Zawsze SD było moim show! Jeśli wygrasz z Rey'em, zostaniesz 9 raz mistrzem IC? Ja też jestem dziewięciokrotnym mistrzem... świata! Nawet nie powinieneś tu być! Teraz to jest mój czas na pojawienie się w ringu. Wywołujesz Rey'a Mysterio? Nie, nie. To ja wywołuję mojego przeciwnika na Judgment Day... Jeff Hardy! Więc, Jeff dawaj! Y2J: Nie Edge, to mój show i to JA wywołuję Rey'a Mysterio! I chcę odpowiedzi od pana 619, a Ty możesz ustawić się w kolejce. Dawaj Mysterio! Edge: Nic z tego... (Hold on playa'!) Theo Long: Poczkajcie chwilkę, mam dla Was niespodziankę. To nie jest show żadnego z was. To ich show! Chcecie akcji? Dostaniecie ją! Chris Jericho vs Edge! Dzisiaj!

3) Jeff Hardy vs Ricky Ortiz

Debiut Ortiza na SmackDown i na początku walki zdobywa przewagę. Ładny hip toss i shoulder block. 1..2.. kick out. Jeszcze jeden shoulder block i knee drop. Jeszcze jeden, near fall. Trzyma chwyt, mamy mat slam. Seria headbutt'ów i pin. Two count. Próba big splash'u, ale nadział się na kolana. Jeff biegnie na niego, jednak powerslam! 1..2.. kick out. Znów zakłada chwyt na głowę, jednak zostaje sprowadzony do parteru. Atak z rozbiegu, jeszcze jeden i backward kick. Dropkick w narożniku. Whip , kontra i whisper in the wind! Twist of Fate? Tak! 1.. nie pinuje! Swanton! 1..2..3!

Josh Matthews: Jeff gratulacje! Wygląda na to, że jesteś naładowany przed walką o pas. Jeff: Edge to ktoś kto wygrywa pas i traci go mniej więcej co miesiąc. (do fanów) Jesteście najlepsi! Na Backlash wygrał, więc na JD... przegra! Zrobię to dla nich, tych, którzy wierzą we mnie, dopingują Jeff'a Hardy'ego!

4) Michelle McCool and Alicia Fox vs Gail Kim and Melina

Końcówka: Gail wyrzuciła z ringu Alicię dzięki dropkick'owi, a Melina wykonał Last Call (sunset flip powerbomb) na Michelle i odliczyła rywalkę do trzech.

5) Jimmy Wang Yang vs Dolph Ziggler

Yang nie chciał podać ręki Dolph'owi i kopnął go w nią. Piękny move! Back suplex into facebuster. Wang Yang nie utrzymał przewagi i wściekły Ziggler wykonuje splash w narożniku. Teraz zakłada crossface i mat slam. Headlock i wejście kolanem. Teraz zakłada pełnego nelsona i będzie chciał zakończyć walkę. Arm drag by JWY, kontra w narożniku i seria ładnych kick'ów. Nie trafił spinning kickiem. Yang attack nietrafiony i mamy jumping russian leg sweep. 1..2..3. Kolejna wygrana Dolph'a na SD! jednak w stronę ringu idzie Khali! Wyciąga go z ringu jednak Dolph ucieka.

Cryme Tyme zachwalają taniec Eve, ale ta pozostaje skromna. Mówili też o Layli, z którą 'pokłóciła się' Eve. Powiedzieli pannie Torres, że Layla obgadywała jej mamę(!) (Eve podchodzi do Layli i wysypuje jej coś na głowę) Zaczyna się walka.

6) R-Truth vs Mike Knox

Knox od razu chce się dobrać do Truth'a, jednak nie słyszeliśmy gongu. W zwarciu silniejszy Mike, wyniesienie i scoopslam. Teraz jednak nie trafił knee drop'em i opuszcza ring. Do lin podchodzi Truth i crossbody za ring! Wchodzą na ring i bicycle kick od Mke'a! Whip, splash w narożniku! Dodaje clothesline i pin. 1..2. kick out. Łapie go za nogi i catapult'a na liny! Pin - 1..2.. kick out. Headlock, whip, jednak Ron kontruje w narożniku. Seria uderzeń, jednak znów whip... ładny kick od Truth'a! Rozbieg i spinning lariat! 1..2..3, koniec walki!

Matthews: Rey, na Judgment Day będziesz bronł swojego pasa w walce z Jericho, który powiedział, że nie zobaczymy tam 619. Mysterio: Tak, słyszałem to. Josh, może powiem Ci kim jest Chris po hiszpańsku. (arrogante, eholatra, despresiado) Co znaczy, że jest arogancki i ma wielkie ego. Od kiedy przyszedł na SmackDown, gadał o braku szacunku i jakiegoś spisku. Ale na szacunek trzeba zasłużyć. Jericho (coś po hiszpańsku) na JD, Jericho nie musi martwić się o spisek, tylko o SIX ONE NINE!

7) Edge vs Chris Jericho

Patrzą sobie w oczy, podchodzą i... Edge tauntuje, jednak slap od Chris'a. Tym samym odpowiada Adam i wymiana ciosów. Przenoszą się za ring. Edge obrywa o wszystko co może, jednak kontruje przy stole komentatorskim. Whip, jednak Edge wpada w stalowy narożnik. Chris jeszcze raz ciska nim w stalową część ringu. Arm bar i Copeland w kłopotach. Whip, jednak mistrz odpowiada kolanem. Duszenie przy linach, rozbieg i Edge wpada na niego. Kontra i Chris odpowiada tym samym. Rozbieg, dropkick i Edge'a nie ma już w ringu. Pyszałkowato podchodzi do niego, whip na schody, jednak on w nie wpada. Wyniesienie i spada twarzą prosto na barykadę. 1..2. kick out. Y2J kontruje w narozniku. Czy będzie super plex? Nie obaj spadają z narożnika! Po przerwie Edge wykonuje suplex i mamy pin. Tylko dwa. Whip, jednak arm breaker od Jericho! 1..2.. kick out. Znów skupia się na ręce i scoop slam. Lekceważąco kopie go, jednak nie trafia bulldog'iem. Edge podchodzi, whip i spear w narożniku. Ale po chwili Jericho, roll up i dodatkowo trzyma nogi na linach. Near fall i to samo robi Edge. Równiez nie ma wygranej. Sędzia to zauważył. Rozbieg i podwójny clothesline! Whip i tym razem Y2J trafia bulldog'iem. Nietrafiony Lionsault, jednak spada na nogi, a Edge zakłada Sharpshooter'a. Chris dochodzi do lin... Chcę jeszcze raz zapiąć, jednak small package! 1..2.. kick out. A co teraz... Walls of Jericho! Copeland również dochodzi do lin. Y2J rozmawia z sędzią i otrzymuje Spear'a! Chris za ringiem a sędzia odlicza. Pięći wchodzi do ringu. Ściąga głowę Adam'a o liny! Zabiera krzesło, jednak big boot prosto w ten przedmiot! Co zamierza zrobić Edge... Jednak wchodzi Jeff i Twist of Fate na krzesło! Swanton? Nie, splash na Jericho! Ale co to, muzyka Punk'a! Wykorzystuję walizkę! Nie, wchodzi Umaga. Dostaje serię ciosów walizką, jest już za ringiem i cross body! Okładają się wzajemnie a w ringu jeszcze spear Jeff -> Edge. Tylko Jericho został sam. Nie, Rey wybiega i atakuje Chris'a! SmackDown! schodzi z anteny.