Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match

Sheamus pokonał Burchill'a

Match 1

Mark Henry pokonał Tommy Dreamer'a

Match 2

Finlay pokonał Tyson'a Kidd'a przez dyskwalifikację

Match 3

Kozlov pokonał Chad'a Coolyer'a
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Viper

1

• Anonymus

1

• Cutter

1

Top użytkownicy w tym temacie

Welcome to ECW!

Widzimy Tiffany, Swagger'a i ECW Champion'a, Christian'a. Tiff: Dzisiaj, po czteroletniej przerwie obejrzymy 'Peep Show'. I Ty, Swagger będziesz jego gościem. To wspaniała okazja by wypromować waszą niedzielną walkę. Ale może to być także szansa dla Ciebie Swagger, by osłabić Christian'a. Więc, możecie rozmawiać, dyskutować o czym tylko chcecie. Jesteście Main Eventerami ECW na Judgment Day! Możecie skraść ten show! Jeżeli dziś coś się wydarzy, poniesiecie konsekwencje. Zrozumiane? Christian: Jasne, ale muszę się zbierać. Tiffany: Jack, mówię serio! Jack: Nie musisz powtarzać...

b323425bf7605675med.jpg

ef35b4e9265412c8med.jpg

1) Mark Henry vs Tommy Dreamer

Tommy wdał się w zwarcie co było błędem i obrywa od Mark'a w narożniku. Rozbieg i hip toss. Co za odwaga, szybko wstaje, seria ciosow, jednak wylatuje z ringu. Podchodzi do legendy ECW, jednak ten ściąga rękę Henryka. Wchodzi na 3 linę i double axe handle. Atakuje rękę, jednak clothesline! Henry staje całym swoim ciężarem na przeciwniku! Teraz wykręca mu głowę, po chwili Tommy wstaje i jawbreaker. Nic to nie dało, headbutt i pin. 1.. kick out. Whip i Dreamer potężnie wpada w narożnik. Jeszcze raz bierze rozbieg i... kontra! 2 lina ale Mark Henry łapie go w bearhug! Nie na długo, wyswobodzenie, odbicie od lin, ale potężny clothesline od Henry'ego! Nie trafił jednak elbow drop'em. Tą samą akcję powtarza Dreamer - 1..2.. kick out. ECW! Dropkick w narożniku. Jest i markowe DDT! To musi być koniec. 1..2..3! Herny daje nogę na linę! Jeszcze jedno? Nie, zostaje odepchnięty do narożnika. Później kontra i roll up, jednak przeciwnik jest za ciężki. Siada na ręke Tommy'ego! Nadział się na World's Strongest Slam! 1..2..3. Koniec, wygrał Mark Henry.

12f865689917bea4med.jpg

38c808d6c41482c7med.jpg

79cc605d71a7c031med.jpg

7d9362aa0d77f396med.jpg

Gregory Helms rozmawia z Tyson'em i Nataly'ą.

Helms: Co się stanie gdy Natalya znów będzie stała przy Tobie podczas walki z Finlay'em? Ale niestety nie może tego zrobić. Została ukarana. Nattie: Tyson nie potrzebuje nikogo! Kidd: Finlay może kocha walczyć, ale my wiemy jak walczyć. Gregory: Jeśli chcesz, możesz oglądać tą walkę ze mną...

ce36c23738337a4amed.jpg

45eb981d7b438730med.jpg

2) Finlay vs Tyson Kidd

Zwarcie i nie ma wyraźniej przewagi z żadnej ze stron. Finlay jednak zaczyna i headlock takeover. Wstają, whip i shoulder block. Próba pinu. Ale tylko do jednego. Wykręca rękę i skupia się tylko na niej. Dodatkowy cios łokciem i crossface. Uppercut! Wyraźna przewaga, jednak kontra i już założona dźwignia na nogę. Kontra i ładny submission od Irish Man'a, a następnie katapulta. Stoi na apronie i seria kopnięć. Jednak na sam koniec Tyson uderza go kolano. Base... nie wpada między krawędź ringu a reklamę i seria szaleńczych ciosów. Wpycha go na ring jednak ładny dropkick! Za ringiem jeszcze jeden i przeciwnik wpada w schody. Po przerwie są w ringu i Tyson zakłada arm bar. Dość długo trzyma chwyt, jednak shoulder block od Finlay'a. Whip do narożnika, Tyson na 2 linie, jednak Finlay wykonuje arm drag! Clothesline, kolejny i trzeci! Wyniesienie i rolling hills! 1..2.. kick out. Spear w narożniku, whip i jeszcze jeden. Próba Celtic Cross'u... Ale kto to DH SMITH! Big boot! Okładają się jednak wchodzi Kidd i atakuje przeciwnika shillelagh'em. Hart Attack! Nowa Hart Foundation!

8921046da94b8b15med.jpg

907d9baf1afe7088med.jpg

f0f17407da62acbdmed.jpg

641b5b99697401a5med.jpg

1c322d0f7e4f61bfmed.jpg

44ce16b568af702bmed.jpg

a2ddf96065dfb92emed.jpg

035438efd1445344med.jpg

Zack Ryder: Tiffany proszę, spójrz na mnie, mogę iść na siłownie? Tiffany: Oczywiście. Paul: Dzisiaj nie mam walki! Tak samo było tydzień temu! Tiffany: Tak, ale nie można mieć wszystkiego? Katie: Tiffany tak między nami, gdy mój brat ma zbyt dużo czasu wolnego, wpada w kłopoty...

51155442edee28b3med.jpg

d4825f23fb857dfemed.jpg

50d7bea6c95a30ecmed.jpg

3) Vladimir Kozlov vs Chad Collyer

Headbutt -> big boot -> Chokeslam -> cała walka. Dziękuje ;)

Kozlov: Aj em trejn in marsziaj artz of sambou, its supirior! Grejt combinejszyn skills, and disyplin. Datz łaj Raszszan damynejt yn Olympiks. Dadz łaj, Aj łin dominejt evrybody in I Si Dablja!

0e70a835c486d5e8med.jpg

b6c200fd126b66d2med.jpg

4) Peep Show!

Christian: Panie i panowie, chłopcy i dziewczęta, wszyscy Peeps' witam w Peep Show! Dzisiejszy PS jest nie tylko pierwszym od czterech lat, ale także pierwszy, w którym jestem ECW Champion'em. Mój dzisiejszy gość, All-American American, były mistrz, Jack Swagger. Jack, witaj. Jack Swagger: To bardzo głupie! C: Wiesz co, ludzie zaczynają myśleć, że jesteś wielkim przegranym! Ale tak po prostu jest! Ale chciałem porozmawiać o Judgment Day. JS: Nie! Nie chcę o tym rozmawiać! Chcę rozmawiać o BackLash! O tym jak skradziono mi mój pas! Jak Ty! To zrobiłeś. Faktem jest, że każdy kto był w tym show miał ze sobą jakiś film, ja też go mam, zobacz. Więc, słucham, co masz do powiedzenia? C: Po pierwsze, znów pokazałeś jak pokonałem Cię w walce o pas. I każdy Peep's zgodzi się, że było to wspaniałe. Drugie, Ty zrobiłeś to samo! Zrozum to mały! Dałeś się zrobić. I jeszcze jedno, ja też mam serię filmików dla Ciebie, patrz. (seria filmów ukazujących sposób mówienia Sffegera) JS: O co Ci chodzi? C: Nie chciałem nic udowadniać, chciałem pokazać jaki jesteś głupi. JS: OK. Smiej się. To może Twój show, ale w niedzielę to ja będe rządził! Odbiore Ci pas i co wtedy zrobisz? Będziesz gościem, który nagle się pojawił, potrzymał trochę pas i stał się nikim. Wieć ciesz się swoim momentem sławy. Ja bym tak zrobił. Ale wiesz co się może stać, możesz siedzieć sobie w fotelu, bez kamer, akcji Peeps i bez pasa! To cała prawda! Nie możesz mnie dotknąć podczas show, jak mówiła Tiffany. C: Wiesz co jest dobre w prowadzeniu show, możesz nim rządzić i powiedzieć kiedy się skończy. (uderzenie) ECW schodzi z anteny.

0913d320fe7f227cmed.jpg

68d8939161475bbbmed.jpg

b1914e2d93817725med.jpg

8686d4c6a0e8ced4med.jpg

80a8d74993280c7cmed.jpg

5427e62ab99644f3med.jpg

d545b5986f922a90med.jpg

bcea3040b6927c34med.jpg

Gala średnia.

Walka Kidd'a z Finlay'em była trochę przeleżana.

Dreamer vs Mark Henry uważam że wypadła nieźle.

A ta ostatnia to jakieś gówno.Vladimir znów rozwala Jobberków :8

Na początek rozmowa Tiffany oraz Swaggera i Christiana, zapowiedź Peep Show.

Surowa pani GM zakazała physical contact itd…

Mark Henry vs Tommy Dreamer

Ogólnie flaki z olejem, jak niemalże każda walka „Mastodonta”. Nieudolne próby wskórania czegokolwiek przez Dreamera. Nuda :t_down:

Finlay vs Tyson Kidd

Muszę przyznać, że lubię walki Finlaya, ale co dziwniejsze – walki Kidda też coraz bardziej mi się podobają. Obaj panowie umieją swoje na ringu i nudno nie jest, jak np. w poprzedniej walce. Match może nie był jakiś świetny, ale kiepski nie był również. Dobra robota panowie!

Końcówka też zajebista, czyżby nowy Tag team? :thinking:

Vladimir Kozlov vs Chad Collyer

Nie, nie, po prostu nie! Nie będę komentował tej walki. :evil:

Pandarański Miodowar rzecze: Panie Ludwiku Dorn… a nie, to nie to miałem…

Vince! Opamiętaj się! Idź do domu, zjedz zupę i przemyśl swoje decyzje.

Albo jeszcze inaczej (używając BGZ’owej anegdoty):

Zapytaj sobie pytanie czy na pewno robisz słusznie z Kozlovem, może masz po prostu Dyslekje i to jest powodem twoich decyzji… :x

Peep Show

Co by tu komentować… Christian świetny przy mikrofonie, elokwentny, dowcipny, podoba mi się to! Potem jeszcze mikrofonem po ryju Swaggera i mamy po przedstawieniu :t_up:

PS co ma Swagger z / w lewym uchem/-u ? :shock:

Dop. Carlos

To tak zwany "kalafior" pozostałość po walkach typowo zapaśniczych. Spójrz na uszy zawodników z UFC czy choćby Bobby'ego Lashley'a. :)

DO WSZYSTKICH NARZEKAJĄCYCH NA WALKI KOZLOVA!

Niszczenie jobberów to chyba najlepsza okazja, by wprowadzić ludzi w myślenie, ze Kozlov to maszyna do niszczenia, i że to on zdominuje całe ECW. To jest proste. Tak samo dostawał on przez 3 miechy joberów na początku występów, tak samo Umaga niszczył wszystkich po powrocie (tym pierwszym), tak samo w 2007 Henry niszczył jobberów, by podbudować jego heelową pozycję, a w konsekwencji pobudzać do feudu( Walki były w tamtym przypadku tylko dodatkiem do wydarzeń po dzwonku kończącym walkę). Nie myślcie, że WWE nie ma pomysłu na Kozlova i że dawają mu małych zapaśników dla zapchania gali. Stad mówię stanowczo: Nie mówcie jaki to żal, OMG i WTF, to wszystko się łączy, a gali tym nie zapychają (bo za krótko to trwa...). Po prostu czasem tak być musi...

A i jeszcze o Peep show. Otóż 1 show Kriszczena po powrocie chyba nie wyszło tak jak powinno. Tzn. show było zdecydowanie za krótkie. Dwa filmy, dwa entrance'y i chwila gadki... Zdecydowanie za mało, nawet jeśli gadanina nie zamulała... WWE się nie postarało w tym wypadku.

To na tyle, dzięki za przeczytanie tego krótkiego, treściwego postu :thumb: