Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Stone Cold 3:16

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jestem ciekaw skąd ten znak 3:16 u Stone Colda. Czy mógłby ktoś mi to wytłumaczyć :?:

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

3

• TheName

2

• WW41674325921

2

• blackmask

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Austin 3:16 and rise to superstardom (1996–1997)

Austin in 1996.

Austin's genuine rise to superstardom began on June 23, 1996 in Milwaukee, where the 1996 King of the Ring pay-per-view took place. Austin began using his trademark finishing maneuver, the Stone Cold Stunner, and with this new technique he won the King of the Ring tournament,[5] receiving the push originally intended for Triple H. After toppling Marc Mero in the semi-finals, Austin defeated Jake "The Snake" Roberts in the final.[5][23] At the time, Roberts was portraying a born-again Christian, so after the match, Austin cut a promo during his coronation, telling Roberts, [24] "You sit there and you thump your Bible, and you say your prayers, and it didn't get you anywhere! Talk about your Psalms, talk about John 3:16... Austin 3:16 says I just whooped your ass!". "Austin 3:16" ultimately became one of the most popular catch phrases in wrestling history.[5]

wikipedia says....

915802072594e34bce782c.jpg

po polsku ;)

Austin jest prawdziwą podstawę superstardom rozpoczął się 23 czerwca 1996 w Milwaukee, gdzie 1996 King of the Ring pay-per-view miało miejsce. Austin began using his trademark finishing maneuver, the Stone Cold Stunner, and with this new technique he won the King of the Ring tournament, [ 5 ] receiving the push originally intended for Triple H . After toppling Marc Mero in the semi-finals, Austin defeated Jake "The Snake" Roberts in the final. [ 5 ] [ 23 ] At the time, Roberts was portraying a born-again Christian, so after the match, Austin cut a promo during his coronation, telling Roberts, [ 24 ] "You sit there and you thump your Bible, and you say your prayers, and it didn't get you anywhere! Talk about your Psalms, talk about John 3:16 ... Austin 3:16 says I just whooped your ass!". Austin rozpoczął używając swojego znaku towarowego ukończeniu manewru, z Stone Cold szlagier, z tej nowej techniki zdobył King of the Ring turnieju [5] otrzymania Push pierwotnie przeznaczonych do Triple H. Po upadku Marc Mero do półfinału, Austin pokonał Jake "The Snake" Roberts w końcowy. [5] [23] W czasie, Roberts był portretowaniu urodzonym-chrześcijańska ponownie, więc po meczu, Austin wyciąć promocyjny podczas swojej koronacji, opowiadając Roberts, [24] " Możesz siedzieć i walić swoim Biblii i mówisz swoje modlitwy, a nie można dostać nigdzie! Dyskusja na temat Psalmów, porozmawiać o Jana 3:16 ... Austin 3:16 mówi, że tylko whooped your ass! " . "Austin 3:16" ultimately became one of the most popular catch phrases in wrestling history. [ 5 ] "Austin 3:16" ostatecznie stał się jednym z najbardziej popularnych wyrażeń w połowu wrestling historii. [5]

po polsku ;)

Austin jest prawdziwą podstawę superstardom rozpoczął się 23 czerwca 1996 w Milwaukee, gdzie 1996 King of the Ring pay-per-view miało miejsce. Austin began using his trademark finishing maneuver, the Stone Cold Stunner, and with this new technique he won the King of the Ring tournament, [ 5 ] receiving the push originally intended for Triple H . After toppling Marc Mero in the semi-finals, Austin defeated Jake "The Snake" Roberts in the final. [ 5 ] [ 23 ] At the time, Roberts was portraying a born-again Christian, so after the match, Austin cut a promo during his coronation, telling Roberts, [ 24 ] "You sit there and you thump your Bible, and you say your prayers, and it didn't get you anywhere! Talk about your Psalms, talk about John 3:16 ... Austin 3:16 says I just whooped your ass!". Austin rozpoczął używając swojego znaku towarowego ukończeniu manewru, z Stone Cold szlagier, z tej nowej techniki zdobył King of the Ring turnieju [5] otrzymania Push pierwotnie przeznaczonych do Triple H. Po upadku Marc Mero do półfinału, Austin pokonał Jake "The Snake" Roberts w końcowy. [5] [23] W czasie, Roberts był portretowaniu urodzonym-chrześcijańska ponownie, więc po meczu, Austin wyciąć promocyjny podczas swojej koronacji, opowiadając Roberts, [24] " Możesz siedzieć i walić swoim Biblii i mówisz swoje modlitwy, a nie można dostać nigdzie! Dyskusja na temat Psalmów, porozmawiać o Jana 3:16 ... Austin 3:16 mówi, że tylko whooped your ass! " . "Austin 3:16" ultimately became one of the most popular catch phrases in wrestling history. [ 5 ] "Austin 3:16" ostatecznie stał się jednym z najbardziej popularnych wyrażeń w połowu wrestling historii. [5]

WW4, czytałeś to w ogóle? :roll: przecież to jest jakiś bełkot :lol

Nie używaj translatora , jak już użyjesz to lepiej to przeczytaj :t_up:

soory za to ale skopiowałem to w szkole i nie czytałem :) Nie używałem translatora tylko Google mi przetłumaczyły ^^

no jeden pies, znaczy, że google translator :P

te translatory są nic nie warte, z reguły powstaje taki bełkot jak ten powyżej :lol

dlatego często lepiej 'własnoręcznie' przetłumaczyć :roll:

No dobra bo ja też jestem ciekaw skąd to się wzięło to Austin 3:16??

Bo ja jestem ciekaw

dop. IOOT ...ręce mi kutwa opadły , że walnęły sąsiadowi z pode mnie , w żyrandol.

Człowieku ? Czy Ciebie przypadkiem nie straszyli jak w kołysce jeszcze byłeś ? No ja przepraszam za wrzut , ale niektóre posty ostatnio to jakieś apogeum :evil:

IOOT - miazga :rotfl:

drogi kolego AnTeQ_LbZ, czy jak tam się ten nick pisze: nasz admin, IOOT_DZIKO, zamieścił w tym temacie post z cytatem w wikipedii. W tym poście jest napisana po angielsku historia "3:16" SCSA... Jeśli nie uda Ci się zrozumieć tego po angielsku to zgłoś się do mnie lub do innego usera, a pomożemy Ci przetłumaczyć. Ale nie wywalaj z takimi postami, bo serio ręce opadają :roll:

Blackmask czy może jednak szymon :D wielkie dzięki on będzie wiedział o co mi chodzi, w każdym razie sam byłem ciekaw skąd się 3:16 wzięło pamiętam tylko ten tekst Talk about your Psalms, talk about John 3:16 ... Austin 3:16 says I just whooped your ass! często go pokazują na galach WWE. Ostatni raz puszczali to na promo przed wstąpieniem Austina do Hall of Fame...

beznazwyi.png

Nie ma za co Kamil i dziękuje wszystkim którzy mi pomogli :!: