Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Orton Galeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheLegacy

183

• Cutter

24

• Anonymus

13

• piter737

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To tak napis lezy,dół przekontrastowany i za jasny,prawy górny róg i lewy górny róg też za jasno,ładnie "przerobiona" twarz trajpla.

Ocena 3/10 (głównie za tą twarz).

wpkr6.jpg

Napisu proszę nie komentować :8

Dodano:

Nowa sygna:

2v0enbp.jpg

Dodano:

I nowy Avek dla mnie:

2j4v9th.jpg

Dodano:

Nowa sygna.Nie jest piękna ale na niej uczyłem się wtapiać rander:

25itc2o.jpg

Dodano:

Nowa praca:

vfecm.jpg

Dodano:

Nowa praca(nowym stylem)

x1lyjo.jpg

powiem ci, że ta nowa praca z Jeffem jest, w porównaniu do innych, świetna.. Trzymaj ten nowy styl.! i jeszcze mam dobra rade! Daj wiecej rzeczy w tło to już bedzie super! A tak poza tym to jest veryGit!

rvwzyx.jpg

Nikt nie komentuje to ja to zrobię.Sygny słabe tylko ta z Ariesem jeszcze ujdzie.Hardy pomysł dobry z tymi skrzydłami wykonanie leży.

Kenta,nie ma ładu ani składu,powinieneś wybrać,albo płomienie,albo niebieskie tło.Avek...przekontrastowany i ten napis...

Dolph to szkoda gadać. Aries nawet nawet tło jako takie,gdybyśnie użył tej flary na dole ariesa byłby twój best.

I ten Hardy,czy kto to?Brzydki filtr mina hardyego jakby miał zjeść tego potwora,i ten napis na potworze dałeś specjalnie?Jak nie to mogłeś go zasmużyć :t_up:

Vol 1

25qggg8.jpg

Vol2

rwqn1e.jpg

Dodano:

Na mój trzy setny post chciałem zrobić sygne no i zrobiłem.O to ona:

w99zm9.jpg

Dodano:

Nowa Sygna:

nqzfpf.jpg

Komentować.

Dodano:

Praca z Edgem(dwie wersje)

vol1

oa6as0.jpg

vol2

292mgxg.jpg

Ta z Edge'm byłaby fajna gdybyś umieścił napis w innym miejscu. Tło takie średniawe. Praca z Marią mi się podoba, w sumie nie ma się do czego przyczepić. Z Ortonem i Danielsonem jak dla mnie skopane tła. Te dwie prace mi się wcale nie podobają. Liczę na rewanżyk. :roll:

Nie komentowałem twoich sygn więc nadszedł mój czas :)

Zacznę od Danielsson'a

rwqn1e.jpg

Wziąłem akurat tą wersje bo jest IMO lepsza.Zacznę od tego co mi się podoba.To tak dobrze że nie ma napisu,nawet niezłe tło,ta textura na lewej ręce.Teraz ta zła część czyli co mi się nie podoba te płomienie obok pasa,inne dobrze a te nie potrzebne.To logo RoH ze zmniejszonym kryciem,i ta kwadratowa głowa Danielssona,nie wiem czy on taką ma czy taki był poprostu render.

Teraz następna sygnaturka

w99zm9.jpg

która prezentuje się naprawdę nieźle.Niepodoba mi się napis oraz napis w prawym dolnym rogu "Press Liner" czy coś w tym stylu.Pomysł z tatuażem ortona jako tło naprawdę dobry.Wtopienie piorunami też niezłe,ale to "coś" po lewej stronie strasznie ją szpeci.

nqzfpf.jpg

Ta sygna jest całkiem niezła.Dobre tło,napis oczywiście leży i co to za napis w prawym górnym rogu "fotolia"?To zielone strasznie brzydkie najepiej by było jakbyś to wywalił,ale sygnatura daję rade.

292mgxg.jpg

Sygna która chyba najbardziej podoba mi się z twojej galerii,tło nawet,nawet napis to nie wiem po co go dawałeś oczywiście odwróconego napisu w "fotolia" w prawym górnym rogu zabraknąć nie mogło :P.Praca nawet dobrze się prezentuje.

I ostatnia sygna z Ortkiem

2hov3o4.jpg

Która ma skopany napis i jest troszeczkę pusta.Widać że nie brałeś textur "na pałę",tylko pomyślałeś którą wziąć i jak jej użyć,praca nr 2 po Edge'u.

Są prace niezłe (patrz Edge),a są też i gorsze (patrz Danielsson},pracuj,pracuj i jeszcze raz pracuj,a będzie dobrze ;)

Nowa grafika:

vyt6wj.jpg

Dodano:

Nowe Avki:

2qb9hd1.jpg

dqglr4.jpg

Dodano:

Nowa sygna

2lly4gk.jpg

Dodano:

Nowe sygny(myśle że całkiem dobre):

rvw0fb.jpg

20z4hll.jpg

Komentujcie.

Dodano:

no7ktg.jpg -Nowa praca.Jeżeli ktoś chce może sobie ją brać.Tylko niech skomentuje Galerie :lol

Dodano:

Przeróbka twarzy:

9lles5.jpg

Dodano:

11r84r8.jpg

Komentujcie!

Dodano:

1551g0y.jpg

Skomentuje ktoś w końcu :|

Dodano:

Praca z Johnem Morrisonem:

e0fl8i.jpg

Dodano:

Nowa praca z Stingiem:

1owwb5.jpg

Tyle próśb, więc czas skomentować... Od razu mówię, że nie znam się na grafice i oceniam nie profesjonalnym okiem :x

Po pierwsze, chciałem zauważyć czcionki. Przy Dźonie Morissonie beznadzieja, prawie nic nie widać. Przy Kencie też cienka, identycznie jak przy 619.

po drugie, czemu Rey jest na tle flagi Meksyku, skoro jest z San Diego?

po trzecie, Dwie sygny z Ortonem... Dwie z taką samą buźką... Ta druga lepsza, lecz jeśli nie byłaby jego facjata rozjaśniona tak na górze, to byłoby dużo lepiej.

po czwarte, Morisson zajebisty, jeśli nie byłoby tam tego napisu... Niszczy całą pracę...

po piąte, najlepszy jest albo Y2J, albo Rey (sygna), bo sygna z Mysterio wygląda świetnie, lecz jego mina zupełnie do reszty nie pasuje.

Moim zupełnie nie znającym się okiem daje 6/10, lecz żadnej z tych prac nie wziąłbym w sygnaturkę/avatar :oops:

2nqz7s6.jpg

Po małej przerwie nowe prace:

2hi2wx3.jpg

2m6758p.jpg

Żeby nie było prace bez tutków.Komentujcie

AJ,z deka przyssiewa,w ogóle za jasno tam obok niego,te prostokąty po prawej zupełnie nie pasują,tak jak te 3 paseczki.Za bardzo widoczne c4d ocena 5/10

M.V.P to zupełnie inna bajka,jak ci powiedziałem,tło naprawdę dobre,dobrze dobrane tekstury i nawet dobry napis (jak na ciebie),rób tak dalej,a dogonisz najlepszych forumowych grafików :t_up:

A więc teraz pora, abym ja ci skomentował galerię.. Zacznę od pracy z Vladkiem. Wszystko fajnie i ładnie, lecz napis skopany. Tło fajne wszystko wydaje się ok. Następna praca to MVP. Napis trochę słaby, ale chyba najlepszy w twojej karierze gangstera graficznego.. Tło ładne i ogólnie praca też bardzo dobra. W pracy z AJ tak jak powiedział Cutter za bardzo widoczne cd oraz nie potrzebne prostokąty po lewej stronie. Następna praca to praca ze Stingiem. Wydaje się fajna, ale jakoś mnie sie nie podoba. Kolory fajnie, lecz trochę nie pasuje ten blask na prawej ręce. Następna praca to praca z Johnem Morrisonem. Praca jest bardzo dobrze zrobiona. Kolory oraz tło dobrze dobrane, ale napis. Znowu napis zepsuł całą pracę. Kolejna praca jest z Danielssonem. Ta praca wydaje mi sie pomyłką. Dla mnie jest ona beznadziejna. Motyw z zombii czy czymś tam nie pasuje do tego renderu. A napis po raz kolejny słaby. Dalej jest praca z Reyem. Ładna praca.. Fajne tło + dobrze dobrane kolory. Dalej jest Orton.. Ta praca jest jedną z lepszych w twojej galerii. Podoba mi sie motyw z pękająca twarzą Ortona. :t_up: Dalej Sting, które komentować nie będę. Jakoś ta praca nie przypadła mi do gustu. Sygną z divą jest koeljną dobrą pracą. Fajne tło i dobrze dobrane kolory + zajefajny render. Dalej znowu Orton, też dobry, ale coś mi w tej pracy nie pausje. Nie wiem czemu ale jakoś nie wziałbym jej w życiu do podpisu. I jest tam wiele wcześniej praca z Edgem, która bardzo mi sie podoba. Tylko znowu napis zepsuł całą pracę. Ale ogólnie galeria gites majonez.. :t_up::thumb: