Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Evan Bourne pokonał Tyson'a Kidd'a

Match 2

Vladimir Kozlov pokonał Jesse Gilmore

Match 3

Tag Team Match

Jack Swagger i Mark Henry pokonali Christian'a i Tommy Dreamer'a
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Viper

1

• Anonymus

1

• Gracjano1674325904

1

Top użytkownicy w tym temacie

Welcome to ECW!

1) Evan Bourne vs Tyson Kidd

Publiczność wyraźnie za Evan'em. W ringu wymiana chwytów, arm drag'i itp. Headlock, są przy narożniku i Tyson atakuje. Headlock takeover i nie puszcza go. Whip, Evan przeskakuje i dropkick. 1.. kick out. Evan za ringiem, Natalya odwraca uwagę, jednak Bourne w czas odwraca się. Wchodzi rekami na 2 linę i head scissors! Kidd uciekł z ringu i mamy reklamy. Wracamy i to pan w różowych spodenkach ma przewagę. Irish whip, ale spinning kick od Bourne'a. Seria clothesline'ów w narożniku. Whip, Evan wskakuje na 2 linę a Kidd strąca go. To musiało boleć. Potężny kick w brzuch i crossface. Wstaje, back suplex na Evan'ie... Roll up! 1..2.. kick out. Kidd odzyskuje siły, snapmare i kick w plecy. 1..2. również kick out. Zakłada double chickenwing. Wstają i co się wydarzy, punch od Evan'a, ale nie trafił clotheslinem! Otrzymuje tilt-a-whirl backbreaker! 1..2.. kick out. Jeszcze raz. Two count. Seria stompów w plecy i chcę je bardzo osłabić. Po dłuższej chwili uwalnia się i kolano w podbródek! To za mało... Nie jednak nie. Rozbieg, odbija się od narożnika i enzuigiri w plecy! 1..2.. kick out. Jeszcze jeden kick, kolejny i łokieć! 1..2.. kick out. Whip, kontra i Evan ląduje na apronie. Blisko nich Natalya... Zrzuca Evan'a i baseball slide! Wchodzi na 3 linę, Natalya odwraca uwagę sędziego uciekając przed... Finlay'em! Uderza Kidd'a shillelagh'em! 3 lina! SHOOTING STAR PRESS! 1..2..3!

cd85287392276fe0med.jpg

c3cedf2e4eb1c739med.jpg

0360fa178a860ddfmed.jpg

51558af331ed242dmed.jpg

a6822dce74ba7905med.jpg

19bd03d6ca5153b0med.jpg

2) Jack Swagger speech

Josh Matthews: Jack, tydzień temu przeszkodziłeś w walce Christian'a i Dreamer'a i każdy chcę wiedzieć dlaczego. Jack Swagger: Wiesz dlaczego? To była sprawiedliwość! Czemu ktoś miałby dostać walkę o pas, zanim ja ją dostanę? JM: Ale już dostałeś swoją walkę na Judgement Day, więc o co Ci chodzi? Nie ważne kto wtedy będzie mistrzem. JS: Dla mnie tak! Przez 3 miesiące to ja byłem mistrzem. Ale powrócił Christian... Wywołał burzę, nawet grał nieczysto. Kantował! To nie jest fair! Powinien od razu dostać walkę ze mną. A co dostaje? Walkę z nic nie wartym, wypalonym Dreamer'em... Żartujesz sobie? Myślicie, że on jest Sercem i Duszą ECW? Błagaaam... Tommy Dreamer jest niepotrzebną częścią ECW. I za 5 tygodni, już nigdy nie zobaczymy tłustego Dreamer'a. Wiem, że zniszczyłem jego marzenia o byciu mistrzem. Ale on na to nie zasługuje! Dreamer atakuje Jack'a!

29e89f66cced0e45med.jpg

d58f5a593c672e10med.jpg

07ea941fcbfba45amed.jpg

94e32bc8fde774ccmed.jpg

2f6a33f5c4e35779med.jpg

Widzimy Tiffany i odświeżonego... Zack'a Ryder'a! Zack: Chcę być kimś w ECW. łu łu łu! Wiesz o tym ;) Tiffany: Tak i będziesz miał szansę zrobić to na Superstars w walcę z Finlay'em!

cc50461d9a81c496med.jpg

3) Vladimir Kozlov vs Jesse Guilmette

Fireman's Carry i jobber powalony. Jeszcze jeden takedown. Seria headbutt'ów.. i overhead suplex! Odbicie i Battering Ram! Jeszcze wynosi go i Chokeslam! 1..2..3!

557961f6fdac208dmed.jpg

d0f66708cd692ec9med.jpg

d58033d2097349d6med.jpg

Gregory Helms: Mój dzisiejszy gość to 'World Strongest Man' Mark Henry! Mark jako były ECW Champ w dzisiejszej walce z obecnym mistrzem, chcesz potwierdzić swoją dominację? Mark: Moja dominacja nie wymaga niczego by ją utrzymać. Popatrz jestem najsilniejszym człowiekiem świata! Kiedy czegoś chcę, zabieram to! Nie pytam! Więc Christian może jest mistrzem ale dziś jest moją ofiarą!

85e1d20810171c8fmed.jpg

4) Christian vs Mark Henry w/ Tony Atlas

Henry szybko odpycha mistrza i ten upada na matę. Kontra i seria prawych, rozbieg, jednak kick od Mark'a. Dusi go przy linach i headbutt. Wyniesienie i Gorrila Press Drop. 1..2.. kick out. Whip, ale kontra i kopnęcie. Proba sunset flip'u... Mark Henry będzie chciał wykonać press... nie trafił! Dropkick i ląduje na lonach. Typowe dla niego duszenie, jednak sędzia przerywa. Jack Swagger! Atakuje mistrza! Sędzia przerywa walkę. Tommy Dreamer! 2 na 1 i wyrzucają go clothesline'm za ring. Tiffany! - Christian i Mark Henry połączyli się z Tommy'm i Swagger'em, więc zróbmy z tego tag team match.

cec4c987f998b819med.jpg

b1ad07f56ab130a6med.jpg

44bcf7566a77b49fmed.jpg

deb5887a4ab2bacdmed.jpg

e1e4f53ffa90ee42med.jpg

6d77f656f980f590med.jpg

Wracamy po przerwie i diving european uppercut od Captain'a Charismy! Zmiana i drop toe hold + elbow drop. 1..2. kick out. 2 lina i clothesline! 1..2.. kick out. Whip, kontra, i belly to belly slam by Swagger! Wchodzi Henry i potwornie męczy Tommy'ego. Staje na nim, coś nieprawdopodobnego! Zmiana, wchodzi Jack. Headlock, czy będzie zmiana... Niestety nie. Ale back body drop! Zmiana? Tak, podwójna. Punch, jeszcze jeden i dwa clothesline'y. Whip do narożnika, Christian kontruje i znów diving european uppercut! Henry wynosi go, jednak kontra i uderzenie w kolano. Jeszcze cartwheel kick i pin. 1..2.. kick out. Zajmuje się Swagger'em, ale w zamian dostaje clothesline! Zmiana i splash od byłego mistrza! Potężny stomp! Trzyma go w butterfly lock'u... Ciska w narożnik i zmiana. Henry z potężnymi atakami potwornie osłabia mistrza. Zmiana, seria elbow dropów i pin. 1..2.. kick out. Christian budzi się... jednak Swagger kontruje... Nie jednak nie! Reverse Tornado DDT! Jack szybko wstaje i trzyma go w headlock'u. Captain Charisma uwalnia się i backbreaker! Zmiana, clothesline! Dropkick w Henryka! Neckbreaker! Whip i bulldog! 1..2.. kick out. Przygotowuje go w narożniku... wbiega Mark i clothesline... w Swagger'a! Christian... missle dropkick na Henry'm. Cross body za ring... WSM łapie Christian'a! Ale co za akcja! Sommersault by Tommy! DDT? Nie! Podczas całej tej akcji Swagger odsłonił stalową część na drugiej linie i Dreamer w nią wpada! Gutwrench Powerbomb! 1..2..3! Swagger zgarmia wygraną.

f66f8b8eefcc4bcemed.jpg

8b864eafaefa17a0med.jpg

f66247dbe9baf643med.jpg

a21eb7775ee6f557med.jpg

a678026654518742med.jpg

Evan Bourne vs Tyson Kidd

Meczyk ładny, dynamiczny. W końcu dwóch utalentowanych zawodników walczyło. :roll: Naprawdę gitaśna walka :t_up:

O, i Finlay oraz jego ‘sweet revenge’ :lol

As a result – Evan „Air” Bourne wins :twisted:

Potem gadka Swaggera i reakcja Tommy’ego :lol

Kurde, coraz więcej tych reklamówek z Kozlovem… Coś czuję, że szykują coś dla niego, tylko nie wiem co... :thinking:

Vladimir Kozlov vs Jesse Guilmette

Damn, znowu jakis podrzędny dzieciak… Co oni, lecą w kulki? To chyba 4ty jobber odkąd Kozlov jest w ECW… :thinking:

No oczywiście Kozioł zmiażdżył tamtego, czego innego by się tu spodziewać…

Christian vs Mark Henry

Z początku zmiatanie Christiana, potem wpadł Swagger, potem Dreamer, a potem słodka ECW GM – Tiffany, co dalo nam w efekcie Tag team match

Ta część meczu świetna moim zdaniem :thumb:

ogólnie ECW niezłe :t_up:

Pierwsze pytanie jakie nasuwa się do głowy to czy ten gość w różowym to Zack Ryder :shock: ? Więc na pewno świetny gimmick gość ma nie ma co.

Co do walk to najpierw mamy walkę latawcy a potem główkowanie ruska. Main Event cyz dwa nie wiem jak to określić. Mark Henry jest w formie , przynajmniej ja uważam że ostatnio jakoś lepiej mu wychodzą walki. wiem że niewiele potrafi i na nie wiele go stać poprzez swoje gabaryty ale i tak go lubię. Swagger wyrasta powoli na gościa któremu moge kibicować. Dobry wynik i znośne ECW.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif