Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Tyson Kidd pokonał Finlay'a

Match 2

ECW Championship Match

Tommy Dreamer pokonał Christian'a przez DQ
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• EMCE

1

• Viper

1

• Kolezz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Welcome to ECW from New York!

1) Christian speech

Gdy wróciłem do WWE, mówiłem, że zostanę ECW championem. I na Backlash osiągnąłem to. Zanim Swagger będzie chciał swojego rewanżu, chciałem powiedzieć, że to najlepszy moment w mojej karierze. Stoję tu jako mistrz, przed moimi 'peeps' w Madison Square Garden. Swagger, wiem, że tam jesteś, czemu nie chcesz mi przeszkodzić? (Wchodzi Tommy Dreamer) Gratuluje. Nareszcie pierwszy raz od trzech miesięcy mamy mistrza, który reprezentuje ECW jak należy. Ty i ja byliśmy przyjaciółmi przez wiele lat, ale gratulacje to nie jedyny powód dla którego tu jestem. Postanowiłem sobie, że zanim odejdę chcę jeszcze raz być mistrzem ECW! Mój czas dobiega końca, mam mniej niż 6 tygodni do wygaśnięcia mojego kontraktu. Jestem tu by... by wyzwać Cię na pojedynek o pas! Christian - Może zróbmy to tu i teraz? (Wchodzi Swagger) Nie mogłem patrzeć jak stoicie tu i rozmawiacie o moim pasie. Christian jedyny powód dla, którego jesteś mistrzem jest to, że oszukiwałeś! Dreamer, myślisz, że zasługujesz na title shot'a? To jakiś żart... Nie obchodzi mnie, że jesteś z NY... Jesteś śmieszny... Za 3 tygodnie na Judgement Day... Data mojego rewanżu i odebrania pasa. Więc gadajcie teraz... Ale nikt nie dostanie walki o pas, dopóki ja jej nie dostanę. (Wchodzi GM) Tiffany - Na początek chcę powitać wszystkich na ECW. I Swagger, będziesz miał swój rewanż na JD. Ale mylisz się z tym, że nikt nie dostanie title shot'a oprócz Ciebie! Jedyna osoba, która może to zatwierdzić to ja! A walka o pas odbędzie się... i to dzisiaj!

e566ebb696ea69cdmed.jpg

8f8ad559e2f5ff84med.jpg

63370461127e7b10med.jpg

dbd242b03262e2a8med.jpg

2) Tyson Kidd w/ Natalya vs Finlay

Zwarcie i to Finlay zapędził Tyson'a do narożnika. Arm drag i Irish Man w przewadze. Nie kwapią się do walki, jednak whip i shoulder block od Finlay'a. Natalya konsultuje się z Kidd'em i ten po chwili wchodzi do ringu. Próba sił, ale ojciec Horswoggle'a atakuje kolanem. Tyson na 2 linie, missle dropkick, nie kontra i half boston crab! Przeciwnik wstaje, nie trafione enzuigiri i clothesline, który wyrzuca go na ring! Po przerwie mamy Finlay Press i pin. 1..2.. kick out. Kidd kontruje, dropkick w kolano i osłabia je dalej elbow drop'ami. Zakłada chwyt i jeszcze bardziej osłabia Finlay'a. Jednak udało mu się uciec... Nie na długo, kontra i znów submission. Puszcza chwyt, kontra, punch, kolejny, ale knee breaker od przeciwnika. Clothesline, Finlay kontruje w narożniku, jednak nie trafia knee drop'em. Backslide! 1..2.. kick out. Clothesline, jeszcze jeden i backbreaker od Finlay'a. Whip i powerslam! 1..2.. Tyson kicks out. Podnosi go, Celtic Cross... nie spinning kick od Tyson'a Kidd'a. Nieudany baseball slide i seria punchy. Natalya zaczepia Finlay'a i mamy cios shillelagh w kolano od Kidd'a! 1..2..3!

5f1e094dd05fade9med.jpg

621891c051869b2cmed.jpg

1227139cedcd51d0med.jpg

e7649b17cc50a407med.jpg

4cb9d3928509aa4fmed.jpg

3) Vladimir Kozlovs speech... ;/

Aj em szipriatow fdzi, Ryszan armiii, raszyn atletiks, I Si Dablju, noł łan in Dablju Dablju I ken kompit łit mi, yt łyll bi onli a meter of tajm until aj acziw global dominejszyn.

c15c82dfb63fb529med.jpg

770aaf1fdac94ae8med.jpg

Gregory Helms - A oto mój pierwszy gość, Evan Bourne. Dobrze Cię widzieć. Jak Ci się wiedzie w ECW? Evan: Wiesz, był draft, było ciekawie. Backlash - nowy mistrz. Rzeczy dzieją się tu bardzo szybko. Dziś udowodnię, że nie tylko Tommy Dreamer ma aspiracje na mistrza... Burchill - Mówiąc o mistrzostwie... Właśnie idziemy do Tiffany i na Superstars będziemy mieli rewanż, więc szykuj się...

dd1b6fdb3ff290f7med.jpg

774882a87f414875med.jpg

4) Tommy Dreamer vs Christian for ECW Championship

Zwarcie, przechodzą do narożnika, ale musieli przerwać. Arm whip, irish whip i Tommy powala przeciwnika shoulder block'iem. Headlock, whip, arm drag od Christian'a, lecz później Dreamer kontruje i trzyma ręke. Obaj skupiają się na rękach, whip i cartwheel kick od mistrza. 1.. kick out. Whip, do narożnika, kontra, kopnięcie i tak szybko próba Killswitch'a... zostaje odepchnięty, DDT... Nie, Captain Charisma ratuje się ucieczką. Znów headlock, whip i jeszcze raz shoulder block. Dreamer będzie próbował backslide'a. 1..2. kick out. Whip do narożnika, Christian chciał skontrować jednak otrzymał powerslam. 1..2.. kick out. Jeszcze raz. 1..2. kick out i uppercut! Po przerwie... whip i ECW original wlatuje w stalowy narożnik. Arm whip, jeszczę ściąga ręke i key lock. Wychodzi z uchwytu, rozbieg DDT? Nie, arm DDT od Champ'a. 1..2.. kick out. Jest na apronie i ściąga jego ręke o liny. Missle dropkick! 1..2.. near fall! Znów submission, prawy, again. 3 lina... Dreamer podchodzi i... superplex! 1..2.. new champion? No! Christian wstał szybciej, ciągłe ataki na lewą ręke. Whip, kontra... clothesline i obaj wylatują za ring. Wchodzą do ringu, z tym, że Dreamer 'normalnie', ECW champion wchodzi na narożnik. Skacze. jednak w locie atakuje go Tommy! Clothesline, flapjack! Reverse DDT! Ale to za mało, two count! Kontra, kick, sunset flip, ale to były ECW champ pinuje. 1..2. kick out. Szala zwycięstwa po stronie mistrza. 1..2.. kick out. Small package. 1..2.. kick out. Markowe DDT? Nic bardziej mylnego, wpycha go do narożnika, ale clothesline od pretendenta. Kładzie go w narożniku... ECW running dropkick, nie wchodzi Swagger! Atakuje i Tommy'ego i Christian'a. Belly to belly slam - Tommy. I jeszcze rzuca nim w Christian'a. Chce się zająć champem i Gutwrench Powerbomb!

1cab23be8260ac04med.jpg

546bd8b563cc67d9med.jpg

7c695bb58e120616med.jpg

b63c6434418d86f8med.jpg

1c5a8b0fbdc6936emed.jpg

c460d36a831cdb9bmed.jpg

1771a46d41ce7e6fmed.jpg

a7648e2cfcdfbf99med.jpg

45d860504e537fe8med.jpg

7560b9a7e4a63d2dmed.jpg

ECW schodzi z anteny...

już tego nie rozumiem kto jest w końcu ECW championem ? Christian, Dreamer czy Swagger?

Przecież po Backlash był nim Christian

a teraz?

27791.png

newedgesbitches.png

21222.png

sie raczy nic nie zmienilo

Hmm Tiffany… słodziutka :drool:

Gadka szmatka, Swagger vs Christian na JD. :bla:

Ale podoba mi się to, jak Dreamer odnosi się do Christiana z szacunkiem, oczywiście z wzajemnością. :t_up:

Tyson Kidd vs Finlay

Walka nawet nawet. Obaj panowie zaprezentowali się dobrze. Ale Finlay jak na swoje lata naprawdę daje radę :D

Podstępem wygrywa jednak Kidd...

Ale Kozlov się odjebał :rotfl:

Widać bije mu coś z tymi ‘superior russian athletes’ i tą dominacją :shock:

Tommy Dreamer vs Christian Cage

Ładnie, panowie odnoszą się do siebie z szacunkiem, to mi się podoba

Sama walka całkiem całkiem, ale oglądając galę raczej byłem pewien, że nie odbiorą Christianowi pasa zaraz po tym, jak go zdobył .

Oczywiście zaraz potem napatoczył się dzieciak Swagger i zrobił zadymę…

już tego nie rozumiem kto jest w końcu ECW championem ? Christian, Dreamer czy Swagger?

walka została przerwana i zakończyła się bez zwycięzcy, zatem tytuł jest własnością starego Championa, czyli Christiana :t_up: