Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Kofi Kingston pokonał The Brian'a Kendrick'a

Match 2

Mickie James, Kelly Kelly, Brie Bella i “Santina” Marella pokonały Maryse, Beth Phoenix, Rosa'ę Mendes i Jillian Hall

Match 3

Matt Hardy pokonał Goldust'a

Match 4

Randy Orton vs. MVP - No Contest

Match 5

The Miz pokonał John'a Cena'ę

Match 6

Tag Team Match

Carlito i Primo pokonali Jamie Noble'a i Chavo Guerrero

Match 7

Batista pokonał Big Show'a i został pretendentem do tytułu
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TNA Original

1

• Hacjend

1

• Anonymus

1

• Wyro

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kofi Kingston vs The Brian'a Kendrick'a

Dobry mecz obydwaj polatali po ringu i wsio było OK

Mickie James, Kelly Kelly, Brie Bella i “Santina” Marella vs Maryse, Beth Phoenix, Rosa'ę Mendes i Jillian Hall

Nie przwijajcie!!!Tak dawno się nie uśmiałęm łach jak nie wiem-polecam :D

Matt Hardy pokonał Goldust'a

Wogole WTF w tym meczu?

Smut...

Randy Orton vs. MVP

Bardzo dobry mecz myślałem że MVP będzie zamulać ale tak sie nie stało i mecz bardzo ciekawy :)

Potem interwencja Shane'a i koniec meczu :)

The Miz vs John'a Cena'ę

Miz pogadał troche przy majku i sam ogłosisł się zwycięzca.

Carlito i Primo vs Jamie Noble'a i Chavo Guerrero

Mecz ssał na potęge co to wogóle ma być. Swoją drogą Chavo jest ostatnio strasznie szmacony w WWE

Batista vs Big Show

Tak jak przypuszczałem-2 grubasy jeden tłuszcz drugi koks-nic ciekawego

Potem wychodzi Sina i big szop idzie do niego a sedzia odlicza do 10 i big szop nie zdazyl wrocic

Batista pretendentem do WWE title

Kofi Kingston vs The Brian Kendrick

Na samym wejściu The Brian Kendrick poprawia Jillian w przedstawieniu go.Nie Brian Kendrick tylko the Brian Kendrick. :t_down: Walka w sama sobie fajna.Kilka ładnych akcji Kofiego.I to na tyle.Krótko,ale dobrze. :t_up:

Mickie James, Kelly Kelly, Brie Bella i “Santina” Marella vs Maryse, Beth Phoenix, Rosa Mendes i Jillian Hall

Powiem,że walka nie interesowała mnie tak bardzo jak jej koniec.Któraś z div odsłania "zasłonę" pod ringiem,a tam Bella Twins i Hornswoggle. =)) Na koniec Santino/a pinuje Jillian i koniec meczu.Natomiast po nim Hornswoggle patrzy pod spódniczke Santinie i mdleje. :shock: Później wstaje i ucieka.A Santina dalej tryumfuje.Ogólnie beka. :8

Matt Hardy vs Goldust

Matt z kontuzją wygrywa z Goldustem. :t_down: Co to miała być za walka wogóle.Dno i tyle.Najlepiej jakby nie było tej walki.

Randy Orton vs. MVP

Walka dosyć ciekawa.MVP dostosował się do formy Ortona i dawał radę.Gdy Randy wyrzucił z ringu przeciwnika,chciał chwilę odetchnąć gdy Shane wbiegł na ring z kijem.I zaczął okładać nim Ortona.Jeszcze skok Shane'a i nadbiega Legacy.Jednak za późno,Shane ucieka.Rozbrzmiewa jego theme i panowie patrzą sobie w oczy Shane na górze,a Legacy w ringu. :twisted:

The Miz vs John Cena

Wygrywa Miz,bo Cena nawet nie wyszedł na ring.Później trochę gadki Miza i na szczęście mamy koniec jego przemówienia.Nuda i tyle. :!:

Carlito i Primo vs Jamie Noble i Chavo Guerrero

Tak jak się spodziewałem wygrali Colonsi.Na koniec Carlito zrobił Backstabber i pinuje Nobla do trzech.Ogólnie Colonsi dają sobie radę z pasami tylko brak im godnych przeciwników.Szkoda,że tag teamy są tak pomijane w planach WWE. :|

Batista vs Big Show

Gdyby nie to,że to walka o miano pretendenta do tytułu i walki z Ortonem wogóle bym tego nie oglądał.Tempo walki słabe,jednak nie spodziewałem się po nich niczego więcej.Spinebuster Batisty w końcówce dno,wyglądało to naprawdę marnie. :( Później jeszcze próba batista Bomb i nic.Chokeslam Szoła,Batista poza ringiem i mamy najważniejszy moment całej walki.Wychodzi Jasiek przed Titantron i patrzy w stronę Szoła.Tymczasem Batista wraca na ring,a Cena i szoł dalej patrzą sobie w oczy. :5 Sedzia liczy 8...Szoł biegnie na ring...9,10...Big Show nie zdążył. =)) Big Show stoi wkurzony na Cene i patrzy na niego dalej.Obraca się i Batista wykonuje jeszcze spear na Szole.I koniec RAW. ;) Batista kontra Orton na Judgment Day o pas mistrza WWE.

Na początku speech Ortona, jak zwykle genialny przy mikrofonie. Potem pojawia się MVP, co w wyniku daje main event gali Raw, czyli walkę Randy Orton vs MVP.

Brian… yyy, przepraszam: THE Brian Kendrick vs Kofi Kingston

Szybciutko, w zasadzie przewijałem, Kofi wygrał :thumb:

Big Show smutny bo nie dostał buzi od Vickie – ja tam bym się cieszył :lol

Matt Hardy vs Goldust

(tego drugiego pana pierwszy raz widzę na ringu)

Matt oczywiście pogadanka jaki to on pokrzywdzony nie jest – standard. :t_down:

Sama walka oczywiście jedna wielka żenada… :D

Randy Orton vs MVP

Walka nienajgorsza nawet… Panowie w zasadzie na podobnym poziomie walczyli.

Byłem ciekaw wyniku, bo z jednej strony pierwsza walka Ortona jako championa, a z drugiej pierwsza walka MVP na Raw. A tu proszę… akcja z Shanem, uśmiałem się troszkę :lol

The Miz zaczyna solową karierę heela. I proszę jak się rozpycha łokciami, z Jasiem by od razu chciał! …no i się nie doczekał. :x

Chavo Guerrero & Jamie Noble vs Primo & Carlito Colon

Myślałem, że posiadanie dwóch pasów tag teamowych do czegoś zobowiązuje, a tu jednak bracia Colon dostawali na początku niezłe baty... Potem na szczęście Carlito odratował troszkę sytuację. Wyrobił się chłopak :t_up:

Batista vs Big Show

Również nie byłem pewien wyniku, bo z jednej strony wolałem Koksistę jako oponenta Ortona, ale z drugiej strony taka sytuacja ma miejsce już jakiś czas i czas może na coś nowego, czyli np. Big Show vs Orton.

Walka sama z siebie kiepska, dominacja Szoła.

Czekałem tylko czy Animalowi uda zrobić się Batista Bomb a tu... Lol. Jasiek przyszedł – wygląda jakby był pijany. :lol

Nie potrafię skumać tej jego miny… heelturn? Naaah… Impossible. :thinking:

Ogólnie Raw kiepski…

Jedyne co było dobre w zasadzie, to cała akcja z Hornswoggle’m i Santiną :rotfl:

• Styl:  Jasny

1 match - szybko i w miare fajnie :lol

2 match - określe 2oma słowami - ZIANIE MAX!!!! =))=))

3 match - co tu dużo mówic żenada!!!!

4 match- to najjaśniejszy punkt tego rawa. całkiem nieźle wyglądał ten mecz i na koniec shane z patykiem. oglądało się dobrze

5 "match" - no comment :censored:

6 match - colonsi nie najgorzej, ale widac ze nie ma zadnego konkretnego tag teamu w wwe

7 match - też bez żadnej rewelacji!!

piszę krótko i zwiężle, ponieważ nawet nie ma się nad czym rozpisywac. RAW poprostu totalnie ssał!!!!!!!!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg