Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nazywam się......

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zawodnik dotychczas znany z tego iż się każdemu przedstawiał. Stoczył dotychczas kilka walk na RAW gdzie nie było dla niego miejsca. W swym debiucie dobrze się pokazał w pojedynku przeciw Batiście. Chodzi mnie oczywiście o

Dolph'a Ziggler'a

dolph_ziggler_feature.jpg

Jest to młody zawodnik, który podczas draftu uzupełniającego przeszedł na SmackDown. W swym debiucie na SmackDown pokonał M.V.P'a. Od tego momentu ma z nim jakby nie patrzeć swój pierwszy feud. Przestał on się w końcu przedstawiać. Na następnym SmackDown odbędzie się walka o U.S. Championschip, właśnie miedzy wyżej wymienionymi zawodnikami. I tu pierwsze pytanie czy Dolph ma jakieś szanse? Jeśli tak, to co się takiego stało, że władze WWE postanowiły dać temu utalentowanemu zawodnikowi trochę pushu? Sądzę, że w RAW był tylko żeby być jako zwykły jober co mnie się nie podobało bo jest to naprawdę zawodnik z dużymi umiejętnościami. No ale to się chyba skończyło. Opuścił zapchane RAW i znalazł swoje miejsce na SmackDown. Co sądzicie o tym zawodniku? Będzie on na SmackDown odgrywał taką samą rolę jak na RAW? Bo być może teraz dostał szanse przed Backlash a po PPV wszystko wróci do normy. Czy może już będzie teraz się pokazywał z odcinka na odcinek? Jeśli tak to jaka będzie jego rola? Odbiegnijmy trochę w przyszłość. Może widzi go ktoś w przyszłości w Main Eventach lub którymś z głównych pasów. Czy po prostu będzie kolejnym niewykorzystanym materiałem na gwiazdę? Jeszcze jedno ode mnie. Ja to bym go widział w jakimś heel'owym tag teamie. :lol

Zapraszam do dyskusji
14c76a45c3.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Łajt

1

• Anonymus

1

• Longer1674325925

1

Top użytkownicy w tym temacie

Sądze, że Ziggler ma jakieś szanse na U.S Title. MVP wiadomo dawniej długo nosił pasek. Ziggler jobbował w RAW, ponieważ tam są większe gwiazdy. Myślę, że w Smackdown dostanie jakąś dobrą rolę lub po zdobyciu U.S Title straci go po krótszym/dłuższym czasie na rzecz któregoś z byłych Championow. Powiedzmy, że tak:

Dolph Ziggler zdobywa U.S Title. Po około 4-5 mięsiącach traci go na rzecz starego championa. CM Punk wygrałby w Feudzie z Edgem o WHC(o ile Edge wygra na Backlash). Ziggler mogłby prowadzić z CM Punkiem feud, w którym na koniec wałczyłby o WHC. Za pewne ponosiłby go pare Tygodni i znów stracił na rzecz kogoś większej wagi. Potem najprawdopodobniej zostałby zapomniany. Możliwe, że dostanie push, ponieważ jest utalentowanym wrestlerem. Mógłby mieć Tag Team z np. Mike Knoxem lub Charlie Haasem. Walczyliby o Unified Tag Team Title i kolejny punkt :)

Nie bardzo realistyczne, ale zawsze możliwe ;)

Imo Ziggler ma szanse na U.S Title. Oby w SD! dostał jakąś dobrą rolę.

Myślę, że Ziggler mógłby potrzymać U.S Title przez parę miesięcy, a potem(imo) odebrałby mu go z powrotem MVP.

Mógłby też mieć Tag Team, jak Fabi napisał, z Knoxem lub Haasem.

Co sądzicie o tym zawodniku?

Hmm... Dolph Ziggler z zasady jest cwany i sprytny jednak tak nie było w ''zapchanym RAW''. Dolph jest utalentowanym wrestlerem, który wciąż musi się rozwijać. Co do jego charyzmy to jeszcze nic nie wiadomo, ponieważ od nie tak dawna jest w WWE. Mimo wszystko wydaje mi się, że Ziggler będzie kimś w tym świecie Wrestlingu. Jednak mam pewny nie rozwiązany problem, dziwi mnie to że Dolph nie jest w ECW tam wydaje mi się, że miał by większe szanse jednak nie zapominajmy o fakcie, że w ECW jest tylko jeden pas. Ostatnio doszedłem do wniosku, że WWE wie, że owy wrestler jest utalentowany bardziej niż nowi rozwijający się zapaśnicy i dlatego, zaczyna od najważniejszych brandów w WWE.

Będzie on na SmackDown odgrywał taką samą rolę jak na RAW?

To znaczy tego nie wiadomo, ale wydaje mi się, że Dolph się trochę zmieni będzie zachowywał się jak bardziej doświadczony zapaśnik i nie będzie robił wszystkiego, aby rozśmieszyć publikę. Wydaje mi się, że zawodnik bardziej nadaje się na Heela. Po tak młodym wrestlerze nie możemy nic wywnioskować, ponieważ jest za krótko w WWE i nie wiemy dokładnie w jakim gimmicku lepiej się zachowuje. Skoro Dolph w Smackdown zaczął od kogoś takiego jak MVP może to oznaczać, że zapaśnik w SD się zmieni na lepsze.

Czy może już będzie teraz się pokazywał z odcinka na odcinek?

Jeżeli rozpocznie zacięty feud z MVP to na pewno, przecież jak w każdym feudzie na każdej gali musi się coś z nimi dziać. Dobrze, że Dolph chce rywalizować, ponieważ to może mu tylko i jedynie pomóc i na pewno mu nie zaszkodzi. Jednak nie zapominajmy, że MVP może wygrać walkę o pas U.S. i zakończyć feud. Jeżeli ktoś chce oglądać Dolpha na każdej gali to owy zapaśnik musi postarać się o to, aby wygra w walce o pas. Może być też tak, że Doplh zakończy feud z MVP i zacznie z kimś innym to było by też dobre rozwiązanie.

To tyle ode mnie pozdrawiam...

chrisjericho.jpg

Jak dla mnie Dolph Ziggler to całkiem ciekawy zawodnik z dość dużymi umiejętnościami. Bardzo fajnie mi się ogląda jego walki. Trzeba też przyznać, że Dolph pasuje niemalże idealnie do jego gimmicka. Mokre włosy, czy jakiś żelik, do tego skórzane portaski i kamizeleczka rodem z AJ Styles'a. Doplph na drafcie przeszedł na SmackDown! Według mnie to jest jakaś ciekawa inicjatywa w kierunku wypushowania tego zawodnika. W przyszłym tygodniu zobaczymy walkę MVP vs. Dolph Ziggler o United States Championship. Czego można się spodziewać? raczej niczego wielkiego. Pewnie zwycięży Montel, po czym wróci do swego brandu, a Dolph zacznie się kręcić wokół pasa Interkontynentalnego, może nawet go potrzymie przez jakiś czas. potem pewnie wróci do Mid Cardu i raz na jakiś czas będzie się pojawiał na tygodniówkach.

Jeszcze jedno ode mnie. Ja to bym go widział w jakimś heel'owym tag teamie.

Dolph Śmigał jeszcze do nie dawna w teamie "Spirit Squad". Ja osobiście zbyt wiele o nich nie wiem, tylko kojarzę kilka momentów z ich kariery. Było to 5 frajerów, których pamiętam tylko z feudu z DX (5 na 2. Kto wygrał? :thinking: podpowiedź: Triple H)...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Seria segmentów w stylu Hi My name is...Dolph dostał dziwny gimmick na początku mi się zdawało. Wszystkim się przedstawiał i wydawałoby się że będzie raczej face'm. Ale po jego pierwszej walce już wiadomo było że tak nie będzie. To było bodajże z Haasem który podał mu rękę a Dolph zaatakował wtedy. Ziggler jest bardzo szybki i utalentowany co można stwierdzić oglądając jego dotychczasowe osiągnięcia. Oczywiście jako członek Spirit Squad guzik by osiągnął. Na szczęście nowy odnowiony gimmick oraz najwidoczniej chęć pchnięcia go dalej daje nam nadzieje na osiągnięcia tego zawodnika. Czy M.V.P. straci swój tytuł? Szczerze wątpie ale na SD jest Rey Rey więc walki o IC jak najbardziej. Co będzie zobaczymy w piątek...a teraz parę segmentów z Dolphem :)

Moim zdaniem Dolph grał głównie dotąd jobbera, a szkoda, bo jest naprawdę ciekawym zawodnikiem i (moim zdaniem) dużo lepszy od np Kidda.

Mamy teraz taki-sobie-jakiś feud Zigglera z MVP. Ciekawe co z tego wyniknie. Myślę, że może to wyglądać ciekawie, ale szanse Dolpha na zdobycie pasa w najbliższym czasie są znikome, może później... :thinking: