Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co dalej z Jeff'em Hardy'm?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe nie będzie miało jednego z najlepszych wrestlerów nikt nie wykonuje takich extremalnych akcji co on

O ile się nie mylę to jest wielu takich jak on np. John Morrison ,jeśli oglądałeś jego walkę z Benjaminem na Judgment Day to powinieneś zobaczyć że on też wykonuje ekstremalne skoki.

No szkoda będzie mi tego wrestlera ,możliwe że WWE straci troche wartości jak on odejdzie ,ale z czasem sie to ustabilizuje i bedzie git. Dojdzie ktoś nowy. Morrison go zastąpi i to będzie wspaniale. Bo wolę Morrisona od Jeffa ,chodź go też lubię. Ale znając WWE to tylko kicz na wodę fotomontaż ,dlatego że tak młody wrestler nie będzie chcial odejść z takiej federacji jaka jest WWE. Dostal większy Push i oto mu chodziło teraz dalej będzie toczyć walki zdobywać pasy itd.

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• W.1674325948

7

• Anonymus

5

• Boogeyman1996

4

• Cutter

2

Top użytkownicy w tym temacie

Może odejść jak mu się nie podoba może go nie lubią inni , może za mało mu płacą a może wogóle rzuci Wrestling.

Ale ja raczej myślę że WWE nie straci dużo nawet jak on odejdzie ... wrzucą tutaj np takiego Johna Morrisona widać ze już John ma dużo więcej pushu (tak samo jak i Miz ale on poszedł w stronę Heel'a a Morrison w BabyFace'a)

Chociaż myślę iż Jeff jak nawet odejdzie z WWE to tylko na jakieś 4 góra 6 miechów i wróci... bo raczej napewno nie powróci do Total Nonstop Action ale ... zostaję jeszcze ROH!

ROH też zaczyna się umacniać ma coraz lepszych to wrestlerów ( Ric Flair ) więc możliwe iż Jeff właśnie tam pójdzie jeżeli odejdzie.

Żeby nie było wątpliwości tego co napisałem to : Nie jestem ultramegafanem Jeffa Hardy'ego i jego lotów ... niczym mi Jeff nie zaimponował i wcale nie twierdze że jest on superultra dobrym wrestlerem.

Tiaaa... Jeff z pewnością jest dobry - wysokie loty, niebanalny styl... Ale... nie jest niezastąpiony. Morrison mógłby z pewnością zająć jego miejsce, bo może i nie oddaje takich skoków z 10m, ale taki skok zdarzył się raz i nawet gdyby Jeff pozostał, to i tak go nie powtórzy, bo to za duże ryzyko dla zdrowia. Mimo wszystko podziwiam tego wrestlera i chciałbym aby pozostał.

Może odejść jak mu się nie podoba może go nie lubią inni , może za mało mu płacą a może wogóle rzuci Wrestling.

no pozdro 600 -.-

Po pierwsze to na pewno mu mało nie płacą, a wrestlingu nie rzuci, bo jest to 'sport' o którym marzył przez całe dzieciństwo, życie, więc tego nie zostawi.

A dalej... Morrison nie zastąpi Jeffa. Ci zawodnicy za bardzo się różnią, reprezentują trochę inny styl walki. Hardy walczy moim zdaniem chaotycznie, Morrison bardziej technicznie. Nie ma mowy o zastąpieniu jednego drugim.

Poza tym nie widzę Enigmy w TNA czy ROH, bo w żadnej z tych federacji nie dostanie takiego pushu/kasy i nie będzie miał tyle fanów, co w WWE.

Zatem czuję, że jeśli rzeczywiście zdecyduje się odejść, to po krótkim okresie czasu wróci.

Lecz jak na razie jest w karcie na ER, jest wpisany na walkę o pas. Sam osobiście przeczuwam, że skoro na JD nie było zmian właścicieli pasów, a jak dotąd karta na ER jest identyczna jak na JD, to za 3 tygodnie czekają nas zmiany. I taka zmiana może zajść, przy WHC title. A kiedy Hardy go zdobędzie, to jego odejście jest nielogiczne.

• 3 miesiące temu...

Jako, że Conman - założyciel tej dyskusji prosił mnie o odświeżenie tego tematu, postaram się opisać nowe fakty w karierze Jeffa Hardy'ego. Sytuacja jest taka, że Jeff Hardy opuścił WWE. Jednak nie został zwolniony. Sam odszedł. Zanim przejdę do tego, co mogło spowodować taką decyzję, może opiszę, jak do tego doszło. Mianowicie już od dłuższego czasu w newsach grzmiało o odejściu Jeffreya. Wszelkie doniesienia z internetu nagle ustały, gdy Jeff Hardy na Night of Champions 2009 zdobył pas World Heavyweight Championship. Dość nieoczekiwane jak na osobę, która ma odejść. Następnie newsy mówiły o feudzie The Undertakera z CM Punkiem. Logicznie myśląc w takich newsach ukazywano to, iż Jeff zamierza odejść (a skoro Taker ma mieć feud z Punkerem, to tylko o pas). Gdy na SummerSlam Jeff Hardy stracił swój pas (znów po miesiącu) wszystko wróciło do tematu odejścia chudszego brata Hardy. Na następnym SmackDown! ogłoszono walkę o WHC w stypulacji "przegrany opuszcza Vincenta". Po dość dobrej walce swój pas zachował CM Punk. Co z tego wnika? Jeff Hardy opuszcza WWE. Hmm... dobrze rozegrany storyline, który w sumie mógłby mówić o tym, iż Hardy został... zwolniony. Nic bardziej mylnego.

Co teraz z Jeffem? Mówi się, iż zawodnik ten odszedł na wakacje, i że ma zamiar powrócić w 2010 roku. W sumie zgadzało by się to z jego ostatnim przemówieniem, po przegranej batalii na SmackDown!. Można by się w takim razie spodziewać tego, iż zapaśnik powróci w okolicach Road to Wrestlemania, może nawet i na Royal Rumble. Może też powrócić dokładnie na Wrestlemanii XXVI, co mogłoby być niezłym punktem zwrotnym ME, czy tam walki o któryś z pasów. Te dwie opcje myślę, iż są bardzo prawdopodobnie. Nie ma też chyba jednoznacznej informacji, że Jeff opuścił całkowicie WWE (że nie ma podpisanego kontraktu), więc powyższe możliwości są tym bardziej prawdopodobne. Ale gdyby jednak nie maił tego podpisanego świstka... Jeff Hardy byłby wolnym zawodnikiem (a może i jest). Nie możemy odrzucić możliwości występu Jeffa w TNA. Może i ktoś by powiedział, że to zbyt duża gwiazda, żeby przechodzić do takiego fedu. No cóż... Kurt Angle po Main Eventach śmigał ładnych kilka lat w WWE i przeszedł do rozwijającej się federacji (TNA może i poziomem było wtedy świetne, ale pozycją na rynku nie sięgało do paznokci u nóg wwe, a teraz mimo wszystko już do kostek może się dobierają). W sumie TNA to jedyna opcja dla Jeffa. W końcu wątpię, by zaczął walczyć w indysach, czy jakiś innych puro/lucha salkach... W sumie nie ma takiej opcji, nie za takie pieniądze.

Co zdecydowało, iż Jeffrey Hardy zdecydował się odejść z WWE? Powierzchownym powodem podobno są pieniądze. Mówiło się, iż Jeff za nic nie chce podpisać kontraktu, więc Vincent McMahon oferował coraz to większe sumy. Jeffa w końcu to nie zadowalało. Jako, że Vince chciał zatrzymać Hardy'ego za wszelką cenę (Why? for money!), więc musiał mu zaoferować naprawdę porządne pieniądze w kontrakcie. W dodatku da mu pas World Heavyweight Championship. Zatem gdyby podpisał kontrakt, pewnie zostałby wciąż World champem, a i zapewne poszerzyłby nieźle swój budżecik. Zatem: i pieniądze, i brak pushu odpadają... Nie chodzi chyba tutaj, o zatargi z federacją. Nie wierzę, żeby obył sie bez żadnego echa w internecie jakikolwiek zgrzyt na linii Vince McMahon z zarządem - Jeff Hardy. Może w przeszłości, ale nie teraz. Jak dla mnie mało prawdopodobnym jest, by Jeffowi nie podobała się polityka WWE, lub żeby zbierał heat za swe występy. Co zostaje? Myślę, że jedna z najprostszych możliwych opcji: ODPOCZYNEK! Po co ludzie biorą urlopy w pracy? Żeby odpocząć. W moim przekonaniu nie chodzi tu o żadną forsę, żaden push, żaden heat na backstage, żadne chęci przejścia do TNA... Jeff chce sobie odpocząć po dość ciężkim okresie (spalony dom, wiele ciężkich walk i częste występy). Możliwe, ze tych problemów jest więcej, lecz nie ma sensu wymieniać i doszukiwać się ich więcej.

Teraz pozostaje nam czekać do co najmniej przyszłego roku na powrót Extreme Enigmy. Zobaczymy, kiedy dokładnie to nastąpi. Co wy możecie powiedzieć na ten temat?

Według mnie Jeff jest zawodnikiem który nie potrzebuje dłuższego odpoczynku jak Taker czy Kane. Jeśli dobrze pójdzie może wrócić nawet na Survivor Series, jeśli nie to Royal Rumble lub Wrestlemania. Więcej niż pewne jest to że Hardy nie zerwał kontraktu gdyż jego profil nadal jest na WWE.com. W sumie to nie dało rady żeby ,,wziął urlop'' po cichu. Jest jednym z Main Eventerów więc musiało się to stać jakoś kameralnie. Mam tylko nadzieję że po powrocie nie będzie robił za żadnego mid-cardera tylko dalej będzie walczył o najważniejsze pasy federacji :t_up:

• 3 tygodnie później...

Zgadzam się z Łajtem, że najbardziej prawdopodobną przyczyną odejścia Jeff'a jest urlop. No i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie ostatnia afera z narkotykami. W sumie powinniśmy poczekać na jakieś oficjalne stanowisko samego Jeff'a, ewentualne wyrok sądu. Jednakże gdyby okazało się to wszystko prawdą, powrót do WWE stałby się bardziej skomplikowany. Hardy w takim "wydaniu" byłby sprzeczny z polityką WWE 4 Kids. Osobiście lubię Jeff'a jako wrestlera, zaimponował mi wiele razy ekstremalnymi akcjami. Mimo iż swoim ostatnim postępowaniem mnie zawiódł, to jednak mam nadzieję że wróci na ring jak najszybciej. :thumb:

aaaa320x200.jpg

"When your truth turns to lie

And the pain makes you cry

The fountains of faith run dry

When your dream starts to die

And the fire inside

Starts to dim the more you fight

Take a look at yourself

And what you've sacrificed"

• 1 miesiąc temu...

Teraz nasuwa mi się jedno pytanie, a mianowicie : Może poprostu Hardy zaczął ćpać przed ogłoszeniem całej tej afery, a

' dowódcy ' :D chcieli go pożegnać pod jakimś pretekstem, byleby nie stracił w oczach najmłodszych fanów ? Peewnie powróci w jego wielkim stylu. Mimo tego że jest jednym z moich ulubionych wrestlerów, to zawiódł mnie jak cholera :| I jestem pewna że nie tylko mnie. Trzeba być ostatnim [...] żeby zrobić coś takiego akurat teraz, kiedy jego kariera dopiero się rozkręca. Ja już liczyłam na jakiś CIEKAWY [ nie to z CM PUNKIEM ] feud a tuu klapaa....

Póki co, mam nadzieje że WWE wyśle go na odwyk. No i rzecz jasna życze udanej terapii.

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

• 4 tygodnie później...

Wróci. Ja jestem nadziei że wróci i to już nie długo. Mój kolega pisze że Wróci w grudniu. Teraz miał tą sprawę w sądzie :/

Moim zdaniem istnieje prawdopodobienstwo ze wroci. Gdyby z powodzeniem ukonczyl kuracje odwykowa, moze daloby mu to do myslenia, iz jest najbardziej lubianym wrestlerem i wlasnie jego pozadaja najmlodsi fani. Sa ludzie, ktorzy potrafia stac sie lepszymi osobami po kuracji niz przed samym cpaniem i mam wielka nadzieje, ze Jeffrey dolaczy do tego grona. Zawsze lubilem jego wystepy i chcialbym go jeszcze nie raz zobaczyc w akcji...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Wróci! Pójdzie na odwyk i potem dzięki temu, że wróci pomoże mu to do końca wyleczyć się. Wątpię, iż zrobi to w najbliższym czasie. Jakby miał wrócić to pewnie nie prędzej niż w okolicach SS. Ale jestem pewien tego, że wróci :D .

Wróci ale szczerze chciałbym go w TNA w jakiś fajnym gimmicku i gdzie może przypomni sobie najlepsze lat swoich walk. Bo w WWE nic nie pokazywął w gimmicku emo. Wymalowana morda i paznokcie wyglądał nienormalnie, a jedyna walka, która jako tako mi się w tym roku z jego udziałem podobała to TLC z Edgem na Extreme Rules. Walka podtrzymała jakąś extremalność na tej gali, bo walka Jericho z Mysterio bardziej pasowała na Judgement Day, bo była dobra ale to było extreme rules czyli powinno być coś extremalnego. Więc podsumowanie niech wraca tylko do TNA.

Jak ukończy kurację odwykową to na pewno wróci do WWE. Ludzie go kochają i Vince czym prędzej będzie chciał go ponownie w WWE. Myślę, że wróci gdzieś w okolicach Summer Slam. A co do TNA to bardzo wątpię bo mają słabą oglądalność i Jeff marnowałby się.

DEAD MAN WALKING
  • 2 tygodnie później...

Sprawa w sąsiedzie chyba została przeniesiona na 2.XII po niej się zobaczy ... Jak go skażą to już wcale do wrestlingu nie wróci [ chyba 6 lat mu grozi ], wątpie żeby potem mu się chciało starać o cokolwiek...

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

• 3 tygodnie później...

A ja osobiście sądzę inaczej niż zapewne wielu z was. A dokładniej, że raczej Jeff Hardy już nie powróci. To nie jest tak że go nie lubię czy coś ale on po prostu raczej nie marzy by wrócić do WWE. Zobaczcie sami, Jeff robi niebezpieczne dla życia akcje w wrestlingu, szczególnie w jego wykonaniu, a to przecież nie jest nic przyjemnego, mimo że wrestling jest udawany . A przecież jeszcze musi płacić za sterydy, dodatkowo jeszcze ta afera z narkotykami, które znaleziono w jego domu. Według mnie życie takiego wrestlera nie jest takie wspaniałe jak się może wydawać. Jego styl życia jest niebezpieczny, w każdej chwili może skończyć jak Umaga. Poza tym Matt podobno wpłacił za niego kaucję więc możliwe że finansowo może także mieć kłopoty, i to może być jedyna rzecz przez którą powróci do WWE. To prawda że ludzie go uwielbiają, jednak szczerze wątpię by długo tak będzie walczył, nawet jeśli powróci. Jeff zdecydowanie już swoje w WWE odsłużył, a federacja ma już nową gwiazdę w stylu Jeffa: Johna Morrisona. Oczywiście jest także szansa że Jeff Hardy powróci w wielkim stylu ale ja w to trochę wątpię.

Wordz for ya: Suck it!

D-X.gif