Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co dalej z Jeff'em Hardy'm?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

jeffk.jpg

Jeff Hardy to postać, którą każdemu fanu WWE przedstawiać nie trzeba. Jest on utalentowanym wrestlerem, który w swojej karierze zdobył kilka bardzo cenionych tytułów. Zasłynął z jednego z najlepszych tagów w historii, ze swoim bratem, oraz, że zdobył w ostatnim czasie najbardziej prestiżowy pas federacji. Można by mówić, po ostatnich wydarzeniach, że jego kariera dopiero "rozkwita". Jak się jednak okazuje, jego przyszłość w tej federacji nie jest już tak kolorowa. W internecie pojawia się coraz więcej informacji, nt. odejścia Hardasa z fedu McMahona. Oto jeden z newsów:

- Najprawdopodobniej od lipca Jeff Hardy nie będzie w WWE. Federacja błagała i prosiła wresltera, aby został, ale on stanowczo odpowiedział NIE. WWE stwierdziło, że nie mogą się dłużej prosić.

O ile dość często, to co publikuje się na stronach, to stek bzdur nie mających odzwierciedlenia w realu, to niestety ta wiadomość wydaje mi się całkiem sensowna. Szczerze mówiąc nie potrafię sobie wyobrazić, co może być powodem tej kontrowersyjnej decyzji. Of korz Hardy w federacji jeszcze się trzyma, ale co jeśli ...

Patrząc wstecz, nie widać sensownego powodu, dla którego miał by odchodzić. Jak już pisałem, zdobył najważniejszy pas federacji, a co więcej, sam jako champion się sprawdził. Logicznie myśląc, to chyba każdy dojdzie do wniosku, że writerzy z Hardiego szybko nie zrezygnują. Jest on bowiem jedną z najbardziej cukierkowych postaci ostatnich czasów, o ile nie najbardziej ... Jego pozycja w federacji od jakiegoś czasu była dość wysoka i choć teraz odgrzewa feud z bratem, to prędzej czy później po niego się wróci.

Jeśli miałbym teraz rozmyślać, nad powodem tej decyzji, to pierwsze co do głowy mi przychodzi, to właśnie feud z bracikiem. Jak wszyscy wiemy, nie wyszedł. Z przyczyn różnych, ale na pewno nie przez formę braci. Wszystko dla tego, że niektórzy potrzebowali nieco więcej czasu. Mogło to w jakiś sposób zrazić Jeffa, w końcu jeszcze chwilę temu on był głównym mistrzem, a teraz nie pozwolą mu 10 min. raz w tyd. spraw rodzinnych pozałatwiać. Po za tym dochodzi jeszcze sprawa tego, jak na razie brat go pyka, a jaka miał władze. W ogólnym rozrachunku walk w tym feudzie, mamy 2:0 dla Twardeusza, więc tak czy siak Jeff to przegrał. No może nie dosłownie, ale chyba musiał by wyprostować twarz Mateusza, abym uwierzył, że on tu zatriumfował.

Kolejna rzecz w tej dyskusji, to co się teraz stanie ...

TNA!

No nie mów, że ta myśl przez głowę ci nie przeszła ;) Nie rozpisując się nt. przeszłości Jeffreya, z ta federacja, odpowiadam stanowczo nie. Mówię tu teraz jako fan, a nie jako manager Jeffa. Każdy wie, jak historia się ta skończył. Po przeholowaniu z narkotykami Jeffa zesłano do dziury (czyt. TNA), gdzie odsiedział swoje, a później wrócił do domu. Czy TNA było by zainteresowany ponownym wy*&^$niem ze strony Hardiego ... Myślę, że nie. Dlatego, nawet gdyby dostawał tam taki push jak kiedyś, to federacja o tym nie zapomni, a sam poszkodowany po jakimś czasie odczuje karząca rękę "gupoty"! Tak jak każda była gwiazda WWE, na początku dostanie mocnego kopa, a nawet główny tytuł, a po jakimś czasie, gdy mu się znudzi wróci znów do domciu. Reasumując ... lepiej niech dba o to co ma :t_up:

Zapraszam do dyskusji

:)
  • Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• W.1674325948

7

• Anonymus

5

• Boogeyman1996

4

• Cutter

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Ja myślę że to o odejściu Jeffa z WWE może być prawdziwe teraz jeszcze na Backlash ma mecz z bratem o nazwie "I QUIT" to może to być możliwe że odejdzie nie chciał bym tego bardzo ponieważ moim zdaniem Jeff Jest ikonom WWE (moim zdaniem) ma wielu fanów i w ogóle... hmm mam nadzieje że to tylko plotki

• Styl:  Klasyczny

Jeff Hardy w WWE.

Jak za pewne wszyscy wiecie, Jeff jest wrestlerem bardzo popularnym i szanowanym. Żaden prawdziwy widz WWE nie powie, że nie wie kto to Jeff Hardy. W ostatnim krótkim czasie Jeff rozpoczął feud z Mattem Hardy. Matt chciał udowodnić bratu, że jest od niego lepszy i bardziej pożyteczniejszy. Oczywiście Matt przeszedł heel turn i tak dalej. Można powiedzieć, że wojnę wygrał Matt, ponieważ na Wresltemani pokonał Jeffa. Mimo wszystko Face(Jeff Hardy) nie stracił, ani popularności, ani zarobków ani pushu. Matt na drafcie zmienił brand, i dlatego Jeff teraz czuje się spokojniej i ma wolną rękę. Ja do dzisiaj zastanwiam się co było skutkiem podjęcia takiej decyzji przez Jeffa. Może ktoś mi na to odpowie bo sam nie jestem w stanie rozwiązać tego pytania.

Jeff Hardy w TNA..

Jeff rozwijał się w TNA i na pewno ta federacja pasowała mu, ponieważ czuł się tam dobrze miał dobre pieniądze i wieczny push. Jeżeli teraz doszło by do takiego powrotu nie wiadomo jaka była by reakcja widowni, czy miał by push i jak by został przyjęty w owej federacji. W TNA obecnie królują nowi, młodzi wrestlerzy. Jak napisałem w newsie Hernandez, Kevin Nash, Alex, Chris Sabin to oni mają władzę na nowymi. Jednak mimo wszystko wydaje mi się, że Jeff nie pozwolił by sobie na takie żary, ponieważ jest bardziej doświadczonym wrestlerem.

Ostateczne zdanie...

Moja ostateczna decyzja jest taka, że Jeff opuści ring, na parę tygodni no może na miesiąc, ale na pewno nie przejdzie do TNA. W WWE ma gwarantowane zarobki i duży push i publiczność, która go kocha. Czasami wydaje mi się, że jest to planowane przez WWE, aby dać Jeffowi jeszcze więcej odpoczynku mimo tego urlopu na Alasce.

Pozdrawiam...

chrisjericho.jpg

Może teraz ja... Jeff jest jednym z moich ulubionych zawodników (jeśli nie ulubionym) ale postaram się tutaj nie markować i pisać racjonalnie jako fan wrestlingu, a nie samego Jeffa. :D

Jeff jest na pewno bardzo wszechstronny, utalentowany, lubiany, ba - nawet kochany przez publiczność. Tak jak napisał autor dyskusji - był przez pewien okres właścicielem WWE Title i sprawdzał się na tym stanowisku. Potem przyszedł feud z bratem Mattem, który można powiedzieć, że przegrał. Nie odsunęło to jednak od niego fanów, ani nie zniszczyło jego jako osoby i zawodnika. Dalej był ogromnie lubiany, dalej był utalentowany.

I nagle Jeff podejmuje decyzję odejścia z WWE. Przyznam Wam szczerze, że NIE MAM POJĘCIA skąd ta decyzja. :thinking: Nie uwierzę, że to z powodu feudu z bratem, skoro w jednym z newsów było, że właśnie spędza z nim wolne chwile na Alasce. A więc skąd decyzja o odejściu? Złe zarobki? Brak popularności? God damn it, oczywiście, że nie! Nie umiem sobie odpowiedzieć co podkusiło go, do takiej decyzji.

Może za dużo popularności? Może chce wrócić do zwyczajnych walk, a to całe show, ta cała otoczka to dla niego za dużo? Ciężko powiedzieć...

Jednakże, jakąkolwiek drogę by Jeff wybrał, jakakolwiek kariera by mu się ułożyła - na pewno będę z nim i będę go podziwiał za to co robi :t_up:

Nie rozumiem decyzji Jeffa, przecież w WWE robi za jedną z największych gwiazd... dzieciaki go kochają i zarabia dla WWE krocie... dlatego też jestem przekonany że nie opuści McMaholandii dla TNA... Jedynym racjonalnym wytłumaczniem byłoby to że weźmie kilka tygodni urlopu i powróci w wielkim stylu po raz kolejny zdobywając WWE Title... Bo nie wierzę w to że opuści miejsce w którym ma tak dobrze, na gorsze warunki... gdyż TNA na bank mu więcej nie zapłaci ani nie zrobi Main Eventera. Proste... Kilka tygodni po rzekomym odejściu znów zobaczymy Jeffa fruwającego po ringac Dablju Dablju I ;)

21289712349edaace9f397.jpg

Bez sens.Po co odchodzi.Ma taką przeszłość w WWE i chce to zmarnować?On jest utalentowany,i wiele jeszcze by zrobił dla tej federacji a on chcę tak najzwyczajniej odejść?? To niech pójdzie do TNA oni zatrudnili już dawną gwiazdę WWE może i Jeff'a.

Plus jest taki że może zaczne oglądać TNA :thinking:

Moim zdaniem nawet jakby Jeff opuściłby WWE to i tak by nie podpisał kontaktu z TNA.

Tylko na jakiś czas by odpoczął od wrestlingu.

Oczywiście wszyscy by myśleli że Jeff naprawdę się rozstał z wrestlingiem a tak by nie było i nagle na RR niespodziewany powrót Jeffa czy coś takiego. :)

• 2 tygodnie później...

Zgadzam się z przed mówcą. Jeff od dziecka marzył o byciu wrestlerem. Myślę, że nie przestanie walczyć dla WWE, no bo przecież tutaj czeka go świetlana przyszłość no i to o czym zawsze marzył czyli WWE Championship (zdobyty raz w życiu, a nie sądzę żeby na tym jednym razie poprzestał) następnie całe rzesze fanów no i dużo $$$...^^

W ogóle spójrzcie co się dzieje, nie wydaje Wam się, że im bliżej do potencjalnego terminu odejścia Jeffa, tym go więcej w WWE? Został #1 Contenderem do pasa, potem pojawił się na walce Edge vs CM Punk (po Umadze :lol ). Moim zdaniem zarząd WWE dwoi się i troi, aby go tam zatrzymać. Moim zdaniem to możliwe, skoro np Matt powiedział "I quit" a zaraz potem normalnie walczy z Goldustem, no to może Jeff też tylko rzucił jakieś hasło na wiatr a sam nie przemyślał tego do końca.

Osobiście nie widzę sensu, dla którego miałby on zostać WHC Championem, po czym miałby odejść :thinking: po kiego grzyba? Jak już zarząd ma plany zrobienia go Championem, no to kurna... Liczę na to, że zostaje. Time will show.

Popieram Daimon'a.

Bo po jakiego grzyba dają mu tak wielki push?Wygrał na Backlash wygrał no #1 Contender for WHC i on ma odchodzić?

Vince robi wszystko aby młodszy Hardy został i pewnie pieniądze zrobiły swoje.

Nie mamy chyba już oficjalnego newsa z tym że Jeff napewno odchodzi.WWE dużo by straciło a i sam Hardy straciłby sporo gotówki za występy w federacji Vince'a.

Podsumowując jestem na 60% pewien że Jeff Hardy nie odejdzie z federacji.

Moim zdaniem to możliwe, skoro np Matt powiedział "I quit" a zaraz potem normalnie walczy z Goldustem, no to może Jeff też tylko rzucił jakieś hasło na wiatr a sam nie przemyślał tego do końca.

I quit nie miało oznaczać "odchodzę z federacji" tylko "poddaje się", miało to dotyczyć tylko tamtej walki.

#top

Co tu dużo gadać...

Nie ma co odgadywać decyzji o jego kontrowersyjnym odejściu, to wie on sam.

Jestem jednak pewien, że Jeff nie opuści WWE na zawsze, odejdzie może na jakiś czas a później wróci w wielkim stylu.

I quit nie miało oznaczać "odchodzę z federacji" tylko "poddaje się", miało to dotyczyć tylko tamtej walki.

dobra, to może niedoinformowany byłem :roll:

No i dobra, on wie sam, ale dyskusja jest założona, więc coś trzeba popisać :lol

Jak dla mnie Jeff nie dostawałby tak dużego pushu ostatnimi czasy, gdyby miał tylko na jakiś okres odejść, a potem wrócić. Przecież wielu zawodników tak robi, a Vince jakoś z tego powodu nie płacze, bo ma inne superstars. Przecież bywa tak, że jeden sobie zrobi przerwę, to o drugim jest głośniej, a potem się zmieniają i tak dookoła Wojtek. Uważam, że skoro ostatnio jest tak dużo Jeffa i ma on szansę zostać Championem, to sprawa jest poważna. Nie wiem jak to ubrać w słowa, ale chodzi mi o to, że gdyby Jeff miałby zrobić sobie zwykłą przerwę, to Vince by się tak nie spinał. A tak to czytamy newsy że zarząd dwoi się i troi żeby Hardy nie odszedł + push, o którym wcześniej pisałem.

Jednak racja, że ostatnio newsów brak, więc zobaczymy co z tego wyniknie :roll:

• 3 tygodnie później...

jak Jeff Hardy odejdzie to ja kończę z wrestlingiem

Dodano:

ale znowu przez feud z Matem Hardym może opuścić wwe bo co jak się okarze że Matt będzie się wtrącał do walk Jeffa to w końcu Jeff nie wytrzyma ale bez niego wwe nie będzie miało jednego z najlepszych wrestlerów nikt nie wykonuje takich extremalnych akcji co on. chciałbym żeby wszystko było po staremu żeby Matt i Jeff znowu tworzyli Hardy Boyz.

HARDY!!!.......HARDY!!!........

Jeżeli wierzyć tym wszystkim informacją to Jeff odchodzi ,ale wydaję mi się,że będzie miał przerwę i wróci tylko nie wiem w jakiej sprawie.Myślę ,że zrobi to niespodziewanie ,ale jeżeli to prawda wątpię żeby Jeff przeszedł do TNA czy ROH ,albo by pojawiał się czasami ,żeby o Nim nie zapomnieli,czy coś.Myślę ,że czas pokaże.

EDIT:

Dzięki Daimon , czasami się zapominam ;)

Edytowane przez Gość

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

chciałbym żeby wszystko było po staremu żeby Matt i Jeff znowu tworzyli Hardy Boyz.

na razie są w różnych brandach więc nie da rady :roll: poza tym proponuję więcej znaków interpunkcyjnych ;)

No ale jak widać ostatnimi czasy Jeff trochę pushu otrzymał. Był #1 Contenderem do WHC Title, stoczył swoją wspaniałą batalię z Edgem o pas, przegrał. Zastanawia mnie co dalej. Pasa nie zdobył, co wydaje się dziwne. Oczekuję na SmackDown, gdzie może będzie z nim jakiś wywiad, lub pojawi się na ringu i coś powie. Osobiście nie wierzę, że odejdzie. Nie jest jakimś tam starcem, żeby odchodzić, nie ma na koncie niezliczonej ilości pasów, więc czuję, że to stek bzdur. Prawdopodobnie chciał trochę nastraszyć zarząd, żeby dali mu jeszcze większy push, a on sam zrobi sobie po prostu trochę przerwy...

Jeżeli wierzyć tym wszystkim informacją to Jeff odchodzi

Ale wydaję mi się , że będzie miał przerwę i wróci tylko nie wiem w jakiej sprawie.Myślę ,że zrobi to niespodziewanie ,ale jeżeli to prawda wątpię żeby Jeff przeszedł do TNA czy ROH może by pojawiał się czasami żeby o Nim nie zapomnieli czy coś myślę że czas pokaże

interpunkcja naprawdę nie boli...