Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 24/04/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match:

Umaga pokonał R-Truth'a

1. Tag Team Match

Matt Hardy & Kane pokonali Jeff'a Hardy & CM Punk'a

2. Single Match

Big Show pokonał The Undertaker'a.

3. Divas Championship match

Maryse© pokonała Gail Kim i zachowała pas

4. Non-title Match

M.V.P pokonał Chavo Guerrero

5. Tag Team Match:

Shane McMahon & Batista pokonali Cody'ego Rhoades'a i Ted'a Dibiase

Dark Main Event:

Steel Cage Match:

Triple H pokonał Randy'ego Orton'a

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Hacjend

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Speech Edge'a na początek - jak zawsze super przy micku!!

CM Punk & lepszy Hardy vs Kane & gorszy Hardy - ogólnie bez rewelacji!! pare standardowych tricków jeffa, pare punka i wygrywają źli :lol

Taker vs Big Show - powtórka z No Mercy!! takie samo zakończenie :t_down:

Divy - bez rewelki. oczekuję raczej na mecz Gail vs Melina :drool:

MVP vs Chavo - znowu nic wielkiego (wg mnie Chavo jest strasznie szmacony!!)

Speech Ceny - jejku prawie sie popłakałem =))=))=))=))

Batista & Shane vs Ted & Cody - "Main Event" po byku (w sumie byl jeszcze dark main event,ale w tv niestety go nie było)

Ogólnie smack strasznie ssał!!!! zobaczymy jak pójdzie Backlash

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Styl:  Klasyczny

'LIGHTS OUT IN LONDON'

1) Edge speech

Dwa tygodnie temu Cena powiedział mi, że jestem desperatem. Jest ode mnie silniejszy. Zawsze się podnosił... Miał rację. Wygląda na to, że Cena jakimś cudem nigdy się nie poddaje. W 2006 wygrał Elimination Chamer match, ale dzięki mnie stracił go i ja pierwszy raz zostałem mistrzem wagi ciężkiej. Po tym wszystkim to powraca. Ale ja nadal to pamiętam, nawet to, gdy uderzyłem jego ojca prosto w twarz. Ale nareszcie, w poniedziałek to wszystko się zmieniło... Ostatnią rzeczą jaką Cena słyszał to był mój głos... Powiedziałem do niego coś, co stanie się w tą niedzielę. John, masz silniejszą wolę niż ktokolwiek inny, za to Cię szanuję, ale równocześnie Cię nie znoszę. Twoja wola mnie nie pokona, jeśli nie pokonam Cię, nie będe miał niczego... Żona mi nie pomoże, nie mam przyjaciół. I twoje słowa... jestem desperatem. Więc jesteśmy w domu. W tą niedziele kładę wszystko na jedną kartę, to będzie koniec, na tą walkę czekaliśmy 3 lata! A na końcu... odejde stąd jako mistrz! Będe ostatnim stojącym...

280c6522de95525emed.jpg

55428e03f016d466med.jpg

821a64fa96002a3cmed.jpg

2) Matt Hardy and Kane vs Jeff Hardy and CM Punk

Zaczynają bracia, jednak Matt szybko zmienia się. To samo czyni Jeff i mamy clothesline, kontra i dropkick od Punk'a. Znów tag i atak na lewą ręke. Kane jednak odpowiada uppercut'em. Wchodzi Matt, jednak zbyt długo się zbierał i spear od Jeff'a. Clothesline w narożnik'u, jednak później Matt unika dropkick'u. Kick przez liny a zaraz potem crossbody za ring! Po przerwie mamy podwójną akcję, irish whip Jeff'a na Punk'u i high knee! Zostaje tam gdzie jest, kuca i... Poetry in Montion! 1..2. kick out. Seria wejść barkiem, zmiana, podwójny whip i dropkicki na kolana. Podwójne DDT i pin. 1..2.. kick out. Jeff chciał się zająć bratem i otrzymuje big boot'a. Za ringiem jeszcze obija go Matt i Kane potężnie ciska nim o stalowy narożnik. 1..2.. kick out. Zmiana i Matt ma to co chciał. Jeff podmęczony, a on świeży. Seria ataków łokciem iii... scoopslam. Leg drop, kolejny, skądś to znamy... 1..2.. kick out. Trzyma go w headlock'u, Jeff wstał, jednak clothesline, kontra i flying forearm. Szybciej zmienia się 'zły Hardy' i to Kane przeważa, ładny vertical suplex i two count. Whip i clothesline w narożniku! Zmiana z Matt'em i pin. 1..2.. kick out. Matt trzymał brata w submission'ie, jednak szybka kontra i od razu Whisper In The Wind! 1..2.. Kane przerywa. Punk szybko pomaga, clothesline i suicide dive! Wymiana ciosów między braćmi, jednak to Jeff wygrał to starcie, kick i extreme leg drop. Kane chciał przeszkodzić, Jeff'owi nie udał się Twist of Fate i w tym czasie Matt wykonał roll-up. 1..2..3!

e5d5b598e75f6391med.jpg

823d0004d570cc2fmed.jpg

9d2c3d11ff45153bmed.jpg

3) Big Show vs The Undertaker

Big Show: Wszyscy w SmackDown, będą mogli spać spokojniej, bo to moje ostatnie wystąpienie. Undertaker, dziś ja zgaszę Twoje światła!

Zwarcie i to Big Show jest silnieszy. Publika wyraźnie za Taker'em, który jednak otrzymuje potężne ciosy od przeciwnika. Wymiana ciosów, jednak to ciosy i headbutty Show'a są silniejsze. Taker próbuje przejąć przewagę, seria ataków i kontra w postaci headbutt'a. Show próbował big boot'a jednak wylądował na linach i to on otrzmuje tą akcje właśnie. Po przerwie widzimy leg drop na apronie! Rozbieg i ładna kontra World Largest Athlete'a. Trzyma DeadMan'a i leg drop! Teraz dusi w narożniku, sędzia stanowczo przerywa. Ten znów to powtarza. Próba chop'a, ale Phenom ściąga go na liny. Znów wymiana ciosów, Taker irish whipuje, ale clothesline od opponenta. Powracają do typowo bokserskiego starcia, jednak Taker szykuje się do Chokeslam'a? Nic bardziej mylnego, kontra i teraz Show wykonuje Chokeslam! 1..2.. kick out! Trzyma go w pozycji na reverse DDT. Jednak to Mark wykonuje DDT! 1..2.. kick out. Coś szokującego, wymiana (!) ale nagle, whip i flying clothesline. Show kicks out! Będzie Old School? Nie KO punch! I jeszcze jeden, tylko, że w tył głowy. Taker nie może kontynuować walki i to Big Show wygrywa. Po walce Undetaker jednak chcę walczyć... Show nie trafia i to Taker wyrzuca go z ringu.

7bd21759d8d20c46med.jpg

45618b149ba13e21med.jpg

bf05315655a166famed.jpg

8077d829aca438a3med.jpg

4) Gail Kim vs Maryse for Divas Championship

CIEKAWSZE MOMENTY: Maryse bardzo agresywnie atakowała, skupiając się na głowie rywalki. Jednak Gail wykonała super hurricanranę! Maryse chciała uciec, jednak Kim nie pozwoliła na to... Wykorzystała to Maryse, głowa - liny, i Snap DDT, French Kiss. Maryse pozostaje mistrzynią Div.

3cad4995f79c858bmed.jpg

e11b7d28c86f35b8med.jpg

5) Jeff Hardy speech

Słowa takie jak 'extreme and intensity' znaczą dla mnie wiele. Musiałem wstawać rano i wiedzieć kim jestem i dokąd zmierzam. To musiało coś znaczyć. Rzeczy się zmieniły Matt. Pokonałeś mnie na WrestleManii, to była nasza największa chwila. Powiedziałeś, że wyniesiesz mnie na noszach. I to zrobiłeś, także dzisiaj, więc gratuluje. W tą niedzielę, zobaczysz jak szalony jestem. Wypowiesz słowa ' I quit' i będziesz tym gorszym Hardym do końca życia.

6) MVP vs Chavo Guerrero

Headlock ze strony Montela i shoulder block. Chavo atakuje jednak kolanami (?). Jeszcze ściąga jego ręke o liny i zakłada arm bar. Kontra, scoopslam, łokieć i clothesline. Na to Chavo odpowiada dropkickiem, kolejnym wyrzuca go z ringu. Warrior wystawił głowę za liny i otrzymał kolano od MVP. Jeszcze ciska jego głową o narożnik i suplex z apronu na ring. Ballin elbow i szybki pin. Tylko do dwóch. Whip, kontra i belly to belly by MVP. Playmaker! Koniec walki! Po walce na arenę wyszedł Ziggler i przyklaskał Montelowi - Brawo, MVP. To była przekonująca wygrana. To co chcę powiedzieć, twój tytuł... będzie mój! Za tydzień w Madison Square Garden, będe mógł się przedstawić twojemu fanu jako nowy mistrz US, Dolph Ziggler!

e1296b7e72c9ba21med.jpg

0969718dabb649e7med.jpg

8245e23260bf6fbemed.jpg

0e4392edfcad5140med.jpg

da61fc816fa82a95med.jpg

7) Batista and Shane McMahon vs Simply Priceless

Zwarcie, DiBiase wściekle rzuca się na Shane'a, ten jednak odpowiada swoimi punchami i serią arm dragów. Zmiana z Batistą i łokieć. Drażni się z Cody'm, dzięki temu Ted klepnął w partner'a i zmiana. Jednak Batista wykonuje clothesline na Rhodes'ie i spinebuster na Ted'zie. Jeszcze powerslam na Cody'm i pin. 1..2.. kick out. Zmiana i Shane tylko na krótko atakuje Cody'ego. Zmiana z Ted'em. Podwójna akcja, próba podwójnego back suplex'u, jednak kontra i Dave wykonuje clothesline na obu z teamu Priceless. Jeszcze po clothesline'ie i w ringu tylko Shane i Batista. Po przerwie mamy ładny double vertical suplex na Cody'm. Whip i clothesline, zmiana z Shane'm, backbreaker i elbow drop. Ted przerywa pin. Shane chcę Ted'a, ale.. dropkick od Rhodes'a! Tag, Shane próbuje uciec, ale nie pozwala mu, kolejny tag i double irish whip w narożnik. 1..2.. kick out. Cody atakuje, jednak McMahon kontruje, nie za długo, russian leg sweep. Tag i double leg top rope stomp. Trzyma go w submission'ie, jednak ucieka, za mało by się zmienić. Tag, scoopslam i Cody ma go przyszykowanego. Knee stomp i znów two count. Suplex, nie! DDT i zmiana, tylko z jednej strony. Cody atakuje Batistę i roll up Shane'a na synie Million Dollar Man'a! 1..2. kick out. Batista w ringu, odpycha Shane'a i spinebuster w locie. Shane pinuje i 1..2..3.

6928429298dbc99fmed.jpg

4ba492e519a7c312med.jpg

2d7f808008686d54med.jpg

54b7feee65de8cebmed.jpg