Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Santina Marella

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

3416552853_2dd9589b8d.jpg?v=0

Historia pewnego Włocha, który z impetem wbił się do WWE, powinna być dla większości znana. Nie będę się zbytnio rozpisywał na ten temat, tylko zajmę się nieco krótszym okresem w jego karierze, jakim był związek z Beth Pheonix. Tak właściwie, to pogadamy tylko o ostatnich wydarzeniach, które były bardzo ciekawe. Jak wiemy Marella w ringu za wiele robić nie może, tak więc często w walkach nie występuje. Nie wiem, czy to forma mu przeszkadza, czy jest za mało czasu na jego walki. Tak czy inaczej Santino ma jedną wielką dobrą cechę ... mic skille! Marella, to jedna z kilku osób, które w WWE mogą sobie pozwolić na naprawdę dużo improwizacji, podczas gdy cała reszta recytuje tekst. Ma on praktycznie dowolność mówienia ... taki jest dobry :) To chyba właśnie ta cecha pozwoliła mu przybłąkać się do zdecydowanie najsilniejszej divy obecnie i stać się jednym z najlepszych managerów ostatnich czasów. Czy do końca był tym managerem? No nie bardzo ... Santino ciągle występował jako jednostka, a nawet był IC Champem. Kiedyś go jednak stracił i musiał wrócić do czynnego wrestlingu. Na szczęście jego rolą nadal było rozbawianie publiki. W ten o to sposób kontynuował swoją karierę "babiarza". Zaczęła się Road to Wrestlemania, gdzie i divy swoje miejsce mają. Marella potraktowany był tak samo. Cały miesiąc kręcił się przy płci pięknej, co zakończyło się jego udziałem na Wrestlemanii, gdzie został Mrs. Wrestlemania! Na odpowiedź jak ma na imię, odparł:

Maj nejm iz Santinaaa!

Siostra, czy tam kuzynka bliźniaczka z Włoch ... i co wy na to ... Po WM nie zrezygnowano z tego storyline i już następnego dnia pokonał on Beth, właśnie jako Santina!

Koniec bajeczki ...

O co chodzi w temacie ... a no o to, czy takie cuś w ogóle jest potrzebne i czy WWE, nie zmarnowało korony miss wrestlemania, dla faceta. Santino jest genialny we wszystkim co robi, bo to potrafi. Jednak nie uważam osobiście, aby taka "operacja" wniosła coś ciekawszego do rozrywkowej strony WWE, która i tak stoi na dość dobrym poziomie. Sam zabieg jednakże wyszedł na plus, bo o ile taka Andromeda z TNA (dobrze, że się jeszcze nie pojawiła) to straszne przegięcie, to o tyle facet przebrany za babsztyla, może wyjść na plus. No i jeszcze czy samo rozdwojenie jaźni Włocha dobrze wpłynie na jego kosmiczną postać :8

Zapraszam do dyskusji

:)
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

2

• Anonymus

1

• Longer1674325925

1

• Conman

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Na pewno 'wprowadzenie' Santiny do WWE jest rzeczą nową i interesującą. Santina, tak jak i jej 'kuzyn' czy 'brat' jest osobą kontrowersyjną ale i przykuwającą uwagę. Osobiście chciałbym, żeby jakoś ciekawie potoczyła się historia Santiny, ale w połączeniu oczywiście z kim...? Tak, właśnie z nim - The Great Khalim. Może być niezła bania i mam nadzieję że szefostwo WWE ułoży jakiś interesujący storyline w tym aspekcie.

Co do 'zmarnowania' korony Mrs. Wrestlemania dla faceta... Moim zdaniem wrestling u kobiet nie jest na tyle popularnie oglądany jak ten u facetów. Zatem w moim przekonaniu utworzenie takiej postaci jak Santina miało na celu zachęcenie większej ilości fanów do zainteresowania się i oglądania walk Div. :t_up:

Ja osobiście wolałem Santina niż Santinę. Śmieszne było to, jak naprężał mięśnie i taki mały kogucik :P Na pewno zaliczy się do historii, jako najsłabszy udział w RR :) Ale powiem szczerze, że bardzo miło mi się ogląda go, a jego speeche są wiele ciekawsze, nawet niż Ortona, Jericha i JBL'a :) Po prostu on jest jedyny w swoim rodzaju.

Do historii Santino zapisze się pewnie jeszcze wiele razy, np. ostatnio na WM25 zdobył Miss Wrestlemania, a jak wiadomo jest on pierwszym posiadaczem tego jakże 'zaszczytnego' tytułu. A jeszcze ten jego włoski akcent :P Bardzo mnie śmieszyła ostatnia walka jego z jakąś divą (nie pamiętam jaką), kiedy miał związaną jedną rękę, wtedy wymyślił świetny atak turlania się xD

Santino Marella...

Santino był zawsze dobrym wreslterem, może nawet jeżeli miał by zostać heelem za pewne nie umiał by tego robić. Marella to jeden z najśmieszniejszych osób w WWE przy nim nigdy nie można się nudzić, ale spójrzmy na to z innej strony załóżmy, że Santino do zawsze był heelem nikt nie znał go jako feace'a i publiczność za nim nie przepada. Możemy postawić sobie pytanie czy jeżeli przeszedł by feace turn to był by taki sam? Na pewno nie i właśnie za to go cenie.

Santina Marella...

Młodsza Siostra, Kuzynka, Mama? A może po prostu Santino :) Tutaj można zobaczyć to, że ten wrestler jest świetny, na jednej z walk na Gali Wrestlemania 25 Santino/a wszedł/a na ring i wygrał/a :) Zobaczmy tak długo się czekało tak nie cierpliwie i po co tyle nerwów? Skoro ktoś taki wygrywa? To mi się za bardzo nie spodobało.

Ja osobiście wolałem Santina niż Santinę

Ja też, ale wiec mi Santino/a nie długo na pewno powróci do swego poprzedniego Gimmicku. Przecież WWE też nie może z gwiazdy WWE robić pacana(idiotę), nawet jeśli podoba to się publiczności(dzieci).

chrisjericho.jpg

Santino Marella

To jest taki wrestler jakby to powiedzieć dziwny :8 .Nie zawacha się uderzyć kobiety nawet gdy jest ładna.To jest bardzo śmieszny wrestler który ubarwia WWE i udaje to mu się.Teraz feud z divą Beth Phoenix o tą Miss Wrestlemania.Santino to bardziej komik a nie wrestler co niejednokrotnie pokazuje.

Santina Marella

Muszę zabić wszelkie wątpliwości =)) Santina to Santino.WWE już chyba nie wiedziało co zrobić i musiało wpaść na pomysł zrobienia z Santiny jeszcze większego

idiotę
.Myślę że to się wkrótce zmieni i wielka Santina ujawni się naprawdę :D .

MontelQ napisał(a):idiotę

.Myślę że to się wkrótce zmieni i wielka Santina ujawni się naprawdę :D .

Data ujawnienia:

Backlash - dokładnie Khali kiss cam :P

Santino świetny przy mikrofonie. Potrafi rozbawić każdego. W ringu niezbyt, ale on nie jest od tego. Wprowadzenie go do 25 divas battle royal jak najbardziej wyszło na dobre. Wiedziałem, że coś Santino wykombinuje w tej walce więc oglądałem z zawzięciem. Gdyby nie to, to może i nawet przewinąłbym tą walkę jak i inne walki div. Tak jak powiedziałem występ na plus ale to żeby został miss...nie. Sądziłem, że może pomoże wygrać w jakiś dziwny sposób swej partnerce. No ale dobrze został już tą miss, następnie stoczył pojedynek z Beth. Pokonał ją, a teraz jestem ciekaw czy to już koniec tego związku. Trochę by było szkoda. A to całe całowanie Santiny przez Khali'ego to lekkie przegięcie. Nie wiem co to ma na celu. Mam nadzieje, że Santino ujawni się na Backlash, ucieknie od całusa Kalasa i wróci do swej dawnej postaci.

14c76a45c3.png