Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

christianentrance.jpg

Christian - myślę, że nie muszę nikomu przedstawiać tej osobistości. Sądzę, że ostatnimi czasy Jason Reso (Christian) stał się najbardziej kontrowersyjną postacią w całym świecie wrestlingowym. Wszystko przez fakt opuszczenia TNA na rzecz swojej federacji-matki WWE. Christiana spodziewano się jako tajemniczego atakującego Jeffa Hardy'ego... nic z tego. Miał byc powrót na Royal Rumble... ale dość o tym! Christian powrócił na ECW i o tym dość dużo było już na naszym forum. Czy zrobił dobrze, są różne opinie, w większości negatywne. Temat jest na nieco inny temat.

Sam fakt, iż Christian jest na ECW nie jest niczym dziwnym z perspektywy jego pobytu w WWE. Odchodząc był solidnym mid-carderem na SmackDown... powrócił, i teraz jest myślę drugą postacią (po aktualnym mistrzu - Jacku Swaggerze) w ECW. Można powiedzieć, że jego pozycja nie uległa zmianie, teoretycznie. Widać Vince'a nie obchodziło, co Captain Charisma osiągnął w TNA. Christian jest no.1 Contenderem do pasa ECW... brzmi zachęcająco... ale fakt, że już został raz pokonany przez Swaggera, i to był jego trzeci mecz po powrocie, dobrze nie świadczą. Jest jeszcze jeden, ważny aspekt... a mianowicie - niechęć Vincenta Kennedy'ego McMahona do Jasona Reso... Vince uważa, że odejściem do TNA Christian zdradził swoją "rodzinę"... Ciągle powtarza, że nie widzi w Christianie potencjalnego Main Eventera. Niedawno mieliśmy 2009 Draft... Christian pozostał na ECW... teraz tak... może, żeby nie owijać w bawełnę.

1. Czy Christian zdobędzie pas ECW, jeśli tak, to czy od razu na Backlash, czy jeszcze później?

2. Czy niechęc Vince'a do Christiana nie będzie miała kresu?

3. Czy Christian w przyszłości, a jeśli tak to w jak dalekiej, ma szansę dostać się do jednego z głównych brandów... czy będzie tam kolejnym mid-carderem, czy może sięgnie Main Eventów.

4. Czy Christian kiedykolwiek zdobędzie WWE/WHC Title?

5. Czy w twojej ocenie Christian jest materiałem na Main Eventera w takiej korporacji jak WWE?

6. Może coś od siebie?
Edytowane przez Gość
jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

1

• Qatro

1

• Anonymus

1

• Matiz

1

Top użytkownicy w tym temacie

To ja wypowiem się pierwszy na te 6 pytań.

1.Christian zdobędzie pas ECW na Backlash'u ponieważ Swagger stanowczo za długo go trzyma.

2.To już chyba minęło.Gdyby Vince miał niechęć do Christian'a to on nie zakwalifikowałby się do walki o pas.

3.Myślę że tak,ale Main Event'em nie będzie.Event'erem może zostać Jeff Hardy który coraz lepiej sobie poczyna ale to już nie do tego tematu ;)

4.Nie.Wg mnie Christian nie ma szansy na zdobycie WHC/WWE Title ponieważ w WWE są zawodnicy z większymi aspiracjami na te tytuły.

5.Napisałem w 3 punkcie :)

6.Coś od siebie mam :D .Christian powinien powalczyć o IC ponieważ zamiast Punk'a walczył by on o IC a CM Punk miałby title shot'a na WHC.

Christian na bank zdobędzie ECW Title, mam nadzieje jednak że jego dominacja w trzeciej lidze długo nie potrwa i za jakiś czas pojawi się w lepszym brandzie... chyba lepiej by było jakby trafił na SD! Choć nie płakałbym gdbyby znalazł się na RAW... Według mnie jest to Christian jest materiałem na Main Eventera, robi świetne walki... ma świetne speeche i nadaje się na WHC czy WWE Champa... Mam nadzieje że za jakiś czas zobaczymy go z którymś z najważniejszych pasów w World Wrestling Entertainment... Propsy >C< za temacik :t_up:

21289712349edaace9f397.jpg

Christian to moja ulubiona postać w WWE, a więc życzę mu jak najlepiej. Jak narazię ma zasłużone ECW Title. Mam nadzieję że zdobędzie WWE lub WHC Title ale zostanę narazie przy ECW. Jego kariera w ECW nie jest kolorowa... Jeszcze nie widziałem jakiejś ciekawej walki z jego udziałem, były raczej nudę ale nie aż tak że się nie dało oglądać. No ale w końcu pokonał Finleya i wygrał walkę o miano pretendenta to pasu mistrzowskiego ECW. Już na Backlash zmierzy się o pas. Myślę że już pora bu fanie zobaczyli go z pasem mistrzowskim. Chciałbym żeby wygrał, tylko czy kontakty z Vincem mu nie przeszkodzą. Chyba jednak pasa mistrzowski pozostanie w rękach Sawaggera bo jakoś nie chce mi się wierzyć w to że mu Vince pozwoli. Myślę że Christian otrzyma pas na SummerSlam. Może do tej gali Vince złamie niechęć co Christiana... Uważam że Vince jak teraz nie przypada za Christianem to i potem też nie będzie za nim przypadać. Christian pewnie zmieni swój brand na Drafcie 2010. Musiał by rozwinąć feud z jakimś zawodnikiem RAW lub SmackDown! Może to nastąpi w tym roku... Takim przykładem jest taka sytuacja że Christian zdobędzie pas ECW a CM Punk wykorzysta walizkę MitB. A może to na King of the Ring 2009 Christian rozwinie jakiś feud z jakimś zawodnikiem. Pewnie wygra turniej i ktoś zacznie z nim feudować na znak że on jest lepszy i to on powinien wygrać. Jeśli zmieniłby brand to nie widzę go w roli Main Eventra myślę że będzie mid-cardera. Zyskanie WWE/WHC Title z pewnością nastąpiło by po zmianie brandu. Dobrym rozwiązaniem byłoby gdyby starał się walczyć o pas WHC z Edgem na SmackDown! W głębi duszy coś mi mówi że nie zdobędzie on Title shota. Najwyżej będzie może U.S Championem lub IC. Main Eventera jak już powiedziałem nie widzę go w roli ME. Zdecydowanie jest właśnie na niego Materiałem ale raczej tylko w ECW lub SmackDown! To na tyle co do pytań >C<. Dodam jednak coś od siebie. Uważam że powinien on walczyć w TNA pod gimmickiem Christian Cage.

1.Ja myślę, że zdobędzie na Backu, gdyż jest to dobra okazja :D

2. Kiedyś MUSI się do niego przekonać, gdyż ten przyniesie sporo zysków, a prawdziwy biznesman jest z Vince'a

3. Ja mam nadzieję na ME, bo jest on dobrym zawodnikiem, który potrafi walczyć

4. Mam nadzieję, że tak, ale myślę, że nie...

5. Tak, zdecydowanie

6. Tak, Christiana osobiście przed powrotem nie znałem, ale teraz go znam i bardzo go lubię :)

1. Tak, uważam że Christian Cage na gali Backlash zdobędzie ECW Title i odbierze go Swaggerowi - póki co wszystko na to wskazuje i tak się zapowiada :t_up:

2. Myślę, że skoro jest dopuszczony do walki o pas ECW i PRAWDOPODOBNIE go zdobędzie, potem może dostanie push i zmieni się stosunek Vince'a do Christiana... Ale tak w zasadzie ciężko ocenić :thinking:

3. Uważam, że tak ceniony zawodnik jak Christian będzie wkrótce przeniesiony do SD! lub Raw i będzie tam jednym z głównych Main-Eventerów. Powód? W WWE nie jest długo a już walczy o pas. Poza tym ma świetne mic skille, zatem ma bardzo duże szanse na przejście do ważniejszego brandu i bycie tam jedną z głównych postaci ;)

4. To trochę tak, jakby zapytać, czy kiedykolwiek będzie koniec świata :P odpowiem tak - ma szanse.

5. W zasadzie już na to pytanie odpowiedziałem. Owszem, ma szanse i to duże, ponieważ jest bardzo cenionym zawodnikiem + jest świetny przy mikrofonie.

6. Bardzo chciałbym zobaczyć jak Christian niszczy Swaggera i odbiera mu pas :t_up:

Christian...??? Kierunek WrestleMania25>>>MiTB ===Wielki zawód. Naprawdę liczyłem, że zdobędzie walizkę, a potem na drafcie przejdzie na SmackDown a może nawet na RAW. I tu nic. Przegrana w MiTB oraz pozostawienie Christiana w ECW. W ten bolesny sposób przekonałem się, że puschu dla Christiana nie ma. Koniec tych złudzeń?...NIE. Vince na pewno nie zapomni całkowicie o tym zawodniku. Odrobinę puschu mu zapewni już na Backlash. Christian zdobędzie ECW title. Vince pewnie będzie chciał zobaczyć jak sobie ten zawodnik poradzi na żywo i może w połowie sezonu go przedraftuje do RAW. Przecież zdarzały się już takie sytuacje. A nawet jeśli nie w połowie sezonu to na pewno za rok. Raczej tam od razu Main Eventerem by nie był ale zawsze to lepsze niż ECW. Mógłby walczyć o IC, U.S. Championschip czy nawet WHC. Może w jakimś tag teamie, lub ciekawy feud z zawodnikiem pokroju Benjamina. A jeśli Vince ma zamiar go zostawić na stałe w ECW to zmarnuje mu karierę. Wtedy było by lepiej jakby został w TNA. Zobaczymy co będzie po Backlash. Jak Christian odejdzie z pasem to będzie dobry znak na przyszłość(w ECW prędzej :P ) w WWE. Jednego jestem pewien, że jego przyszłość jest niepewna.

14c76a45c3.png