Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co sądzicie o WWE Superstars?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Superstars :D

widze spora roznice zdan, warto sie wtracic.

Aquiva:

Pff... po co nam to ? (...) po cholerę robić następny program ? Na każdej tygodniówce marnują czas na powtórki

:arrow: wlasciwie to na kazdej tygodniowce raw,ecw,ss,sd i bezposrednio przed walka ppv. coz, cel kazdej powtorki jest chyba jasny, na Raw chodzi o zbudowanie 'klimatu' bo poniedzialkowa gala to glownie 'gadanie gadanie gadanie + ME', na ECW glownie promuja w ten sposob nowsze gwiazdeczki, na SD mamy wysyp tuz przed ppv - bo zostaja 2 dni do glownego dania i trzeba trzymac je gorace, bezposrednio tuz przed ppv - wiadomo, zostaje SS: walka = 9 minut, 5 minut powtorek, walka 9 = minut, 5 minut powtorek. coz jest to zwiazane poniekad z tym:

Matiz:

Walczą w niej sami dobrzy zawodnicy. Podkreślam walczą. Nie ma w niej czasu na segmenty.

- czyli brakiem rozwiniec fabularnych.

czy to wada ?

czytajac niektorych wydaje sie ze tak:

Danielsson:

Dodatkowo nie ma tam żadnego rozwinięcia storyline'ów
do czego to prowadzi? Taka sobie walka i tyle, skończyła się, ktoś wygrał, ktoś przegrał i tyle. Czy wydarzyło się coś mocnego? Czy wydarzyło się coś wyjątkowego? Czy feud poszedł do przodu? Odpowiedź jest jedna: suabo.

:arrow: niestety suabo rozumie sie ISTOTE tego programu. on po prostu nie ma rozwijac fabuly. nie ma zawierac przelomowych fragmentow. nie ma wbijac w fotel => nie mozna tego wymagac. bo Superstars po prostu od tego nie jest. to jakby wymagac od roweru zeby fruwal w powietrzu, a potem pisac: "rower jest do dupy, bo nie lata, w zyciu nie wsiade na to p*@##$%%% ". blad w rozumowaniu.

ale w takim razie po co jest SS ?

po czesci po to:

Daimon:

moje oczy nie będą zmuszone do oglądania jakiś jobberów, tylko tych zawodników, których naprawdę lubię

:arrow: bo ta gala ma utrzymywac kontakt z wwe w ciagu tygodnia, jest raw w PON, ecw WT, sr wolna, czw wolny, sd PT, ndz PPV. kazdy widzi 2 dniowa dziure.

wypelnienie CZWartkiem nie jest przypadkiem. dla WWE Universe ma to byc 'zapchajdziura' ktora jednak musi prezentowac jakis poziom (oczywiscie mowimy o "poziomie" w kontekscie WWE) aby ludzie jej nie olewali. ten poziom gwarantuja wlasnie postaci typu Johnny Nitro Morrison czy sam The Undertaker.

z drugiej strony nie moze to byc gala wazna - bo takowa jest 24 pozniej (coz, Australia, he he) i na SD trzeba skupic uwage. nie moga dziac sie tam wydarzenia przelomowe bo Superstars jest TYLKO DLA OSOB KTORE JE POTRZEBUJA. reszta - jesli nie chce ogladac nie musi. dzieki temu ze nie dzieja sie tam wydarzenia przelomowe maja pewnosc ze nic nie stracili i spokojnie moga skupic sie na wybranej tygodniowce.

ale czy SS to dobry pomysl ?

jak juz pisalem nie raz, WWE to w tej chwili (dosc trudne czasy) tylko i wylacznie genialny marketing. kazda decyzja tego typu jest przeliczana na $$$ DOLKI $$$ tak wiec jesli nadal ogladamy Superstars - gala spelnia swoje zadanie.

podsumowujac Superstars jest jak z dostepem do fajek : JEST, nie przeszkadza, korzystaja Ci ktorzy chca, reszta nie musi... bo nic nie traci.

Cylar out

" second place is a first loser "

comicsygnkopia9999.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

4

• Danielsson56

3

• Qatro

2

• LC Edgar

2

Top użytkownicy w tym temacie

Spokojnie. :D

Na moje WWE Superstars jest wogóle nie potrzebne. Wtrącili tę galę aby niby dodać emocji, wrażeń. Miała być fajna ale okazała się typowym nie wypałem. SD, RAW oraz ECW jakoś sobie radzą a WWE Superstars tylko to psuje. Zawodnicy na nagraniach niestety ale też się męczą. Widać że po jednej stronie był to wyraźny skok na kasie, to wypaliło tylko szkoda że te gale podobaja sie przewaznie tylko 10-latkom. Tak jak powiedział Cylar gala spelnia swoje zadanie. Miała zarabiać dolary i zarabia, i tak samo jeśli ktoś nie chce oglądać to nie musi ale Ci którzy jednak chcą niech oglądają, nic nie stracą. Wydaję mi się że chodziło tu też o zapchanie tych przerw pomiędzy galami. Tylko trzeba się liczyć z tym że nie na każdej gali ratingi masakrycznie wzrosną.

Bye.

Według mnie te całe superstars jest bez sensu. Dlaczego? Mało kto to ogląda (tak mi się wydaje), to jest chyba tylko po to aby utrzymać emocje pomiędzy tygodniówkami czy galami. Jak dla mnie to walki na superstars są na niskim poziomie.

JERICHO.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE Superstars poza oczywistą chęcią uzyskania dodatkowych dochodów, ma na celu wyświetlanie pojedynków, które m.in., w normalnych tygodniówkach WWE nie daje rady wyświetlać. Niektórzy narzekają, że brak tu czasu na jakiekolwiek rozwijanie storylinow i feudow. :x Chyba ktoś tu miał za duże oczekiwania i od razu po usłyszeniu informacji o uruchomieniu nowego programu w czwartkową noc stwierdził: "O będzie czwarty brand, super", nic bardziej mylnego. Po prostu dodatkowe 45 minut walki, bez zbędnych przerywników.

Czy to dobrze, czy źle? Każdy ma inne zdanie na ten temat. Dla mnie czwartek to dzień iMPACTU! Superstars oglądam, ale szybko zapominam, co się tam w ogóle działo. Nie ma żadnych walk o pasy, przynajmniej ostatnio :t_down: . Ja osobiście, chyba rezygnuję z oglądania. Jak dla mnie zbyt duży przesyt. Niech jeszcze wcisną program we środę, gdzie nie będzie walk, tylko same storyliny, a w sobotę godzinny program "Ask the divas" i będzie komplet. =))

Ogólne podsumowanie. Rezygnacja ze Superstars=dodatkowa godzina w moim życiorysie powraca do użytku w innym zakresie.

Cytuje:Według mnie te całe superstars jest bez sensu. Dlaczego? Mało kto to ogląda (tak mi się wydaje), to jest chyba tylko po to aby utrzymać emocje pomiędzy tygodniówkami czy galami. Jak dla mnie to walki na superstars są na niskim poziomie.

Husi po pierwsze, że jesli mało osób sobie ściaga ta gale to dobrze dla WWE, bo nie tracą zysków. Choć ja osobiście ją ogladam. Jak dla mnie pomysł bardzo dobry. Daja szanse tym zapomnianym. Pamietam jak Regal jeszcze na RAW znikł z ekranów i powrócił na Superstars. Jest to dla WWE też szansa na wypromowanie jakiegos wrestlera przed PPV. Ziggler gdy pierwszy raz miał walczyć na PPV to nie był za bardzo znany i kibice mogli się dowiedzieć czegoś o jego stylu walki, bo właśnie tam walczył w norm,alnej walce czyli na ring nikt nie wychodził. Po prostu walka i to z czego pamiętam była niezła. Co do niby słabego poziomu walk na Superstars to się musze nie zgodzić, bo ostatnio tylko ECW przewyższa Superstars w poziomie walk. Podsumowanie. Gala bardzo dobrym pomysłem i narazie nie powinni jej likwidowac, bo to jest czysty wrestling bez żadnych gadanin Cena czy Ortona. Oczywiście to jest WWE więc walki nie stoją na jakimś super poziomie ale tak źle z tym tam nie jest, bo każda walka jest lepsza od obijania 5 minut Cena i ostatnie pół minuty Cena dostaje zastrzyk adrenaliny STF i po walce. :shock:

• 1 miesiąc temu...

Dla mnie WWE Superstars jest nudne. Czasami walczą jakieś większe gwiazdy, a pozatym nic ciekawego. Na przykład walka z przed miesiąca. Santino Marella vs. Chavo Guerrero. Wrestlerzy którzy nie posiadają żadnych szczególnych umiejętności. I czymś takim mamy się delektowac.

Santino Marella vs. Chavo Guerrero. Wrestlerzy którzy nie posiadają żadnych szczególnych umiejętności.

Pierwsza sprawa-Chavo jest szmacony...Dlatego sie wydaje, ze slaby, a tak naprawde to jest utalentowanym wrestlerem. Wydaje mi sie, ze CT nie ma na niego pomyslu. Z jego umiejetnosciami zaszedlby daleko. Ja widze w nim duzy potencjal.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gdyby to było Wrestling Superstar to byłby totalny wypaś taki mix najlepszych cech wszystkich federacji + wszyscy wrestlerzy np. połaczeni w tag team albo walki tna vs. wwe vs. roh takie coś to by było extra cudowne widowisko

To był bardzo dobry pomysł stworzenie WWE Superstars ale troche go zwalili.

Po pierwsze gala powinna trwać dłużej niż 45 minut.

Po drugie jak WWE Superstars to powinien być jakieś dobre pojedynki z gwiazdami takimi jak Chris Jericho czy Randy Orton.

Po trzecie walki wieczoru powinny być lepsze niż takie jakie pokazują, czasem powinien być wylosowany pojedynek np. jakaś supergwiazda jak Randy Orton przeciwko takiemu debiutującemu Yosiemu Tatsu , a czasem HBK vs. The Game, a nie ciągle takie same pojedynki bez żadnych lepszych zawodników.

Podsumowując : pomysł dobry z galą ale walki nie przemyślane do końca, no i gala powinna dłużej trwać ( najlepiej jak najmniej segmentów, a więcej walk) :lol

ahfo.png

luba_049.png

Dobrze że zrobili takie coś jak WWE Superstars są trzy walki jedna z ecw jena z raw jena z sd i te walki moga prowadzić też feudy róznie jest ale na jedej gali można zobaczyć to co sie lubi raw sd czy ecw

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie WWE Superstars to dobry pomysł. Moim zdaniem największą zaletą tego show jest to że nie ma segmentów tylko same walki. Fajnie jest raz w tygodniu obejrzeć same walki bez zbędnego gadania i są to walki na dobrym poziomie. Również jest to gala dla wrestlerów dla których nie starczyło czasu w tygodniówce a trzeba przecież jakoś ich wypromować. Mam nadzieje że WWE Superstars zostanie ale niestety wątpię w to jeśli WWE bardziej nie wypromuje tej gali.

#SmartFanZone

Ja tam nie narzekam na istnienie SuperStars-zawsze bedzie jakas walka, ktora przykuje moja uwage. Miedzy RAW a SmackDown! jest 5 dni, wiec cos wepchane pomiedzy nigdy nie zaszkodzi...I jakos nie uwazam to za zbytnia strate czasu, gdyz to tylko 45 minut.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• 1 miesiąc temu...

wwe superstars to jeden z tych pomysłów który nie wyszedł WWE. nie podoba mi sie na początku myślałem że będzie spoko a tu sru gówno wyszło . obecnie najsłabszy program WWE.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

SS jest zdecydowanie najsłabszym działem WWE. Mówi się o likwidacji ECW i zrobieniu czegoś dla młodych. Ale dlaczego mamy likwidować ECW? Nie lepiej byłoby zlikwidować SS, które nic nie daje? Dla mnie SS jest żenujące, tam praktycznie nic nie ma.

Na SS jest nudno, ale tam mają się wykazać ci słabsi w WWE typu Chavo czy inni. Jest to nudne, ale wartościowe ponieważ można zobaczyć jak wykazują się słapsze gwiazdy

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON