Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Epix - nowy program TNA!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

epix.jpg

TNAwrestling.com donosi, że wkrótce ruszy nowy program, skupiający się na historii federacji Pani Carter. Oficjalne info:

TOTAL NONSTOP ACTION WRESTLING OGŁASZA NOWY 1-GODZINNY PROGRAM "TNA EPIX", KTÓREGO TRANSMISJA ROZPOCZNIE SIĘ JESZCZE W 2009 ROKU!

"TNA Epix" będzie zawierać pamiętne, inspirujące i straszne momenty, walki i gwiazdy, wydobyte z historii TNA od 2002 roku do dnia dzisiejszego!

Od pierwszej gali w 2002 roku, środowych Weekly PPV, przez erę Fox Sports Net, aż do ewolucji na antenie Spike TV. Całość zawierać będzie niezwykłe walki i archiwalne materiały filmowe, a to wszystko opatrzone świeżym komentarzem współczesnych gwiazd TNA.

"Jesteśmy bardzo podekscytowani tym, że 'Epix' dołączy do programów przez nas transmitowanych", powiedział Director of TNA Television, Kevin Sullivan. "Podczas, gdy 'iMPACT!' jest głównym programem, 'Epix' będzie streszczał niezwykłą historię TNA i pozwoli fanom przeżyć ponownie wiele ulubionych chwil".

'Epix' poprowadzi Bill Banks, w nowym studiu nagraniowym w Nashville.

Całość zapowiada się niezwykle ciekawie i nie mogę się wręcz doczekać emisji. Dobra nazwa, pasująca do charakteru, jaki będzie posidał ten program. Mimo iż posiadam prawie wszystkie gale, jakie wydało TNA, z przyjemnością będę ściągał każdą edycję. Coś takiego, to kolejny krok milowy dla TNA. Ciekaw jestem, czy zamieszczą go na Spike TV, czy spróbują na innej stacji oraz jakie ratingi będzie wyciągało to show.

Wasze opinie ?

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• Viper

1

• Mast

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Czyżby odpowiedź na WWE Superstars? W sumie nowy produkt WWE skradnie trochę widzów i w jakimś stopniu wpłynie na oglądalność impektów, ale z tego co widzę to Epix jest zupełnie inną inicjatywą. Z opisu ze strony TNA, zapowiada się jak Vintage Collection tylko dużo, dużo ciekawiej i lepiej,bo z komentarzem gwiazd. Ratingi pewnie nie będą szokujące, ale mam nadzieję, że wystarczą do utrzymania programu w ramówce stacji, która zdecyduje się to emitować. Czekam na emisję ;)

Super, ekstra, niesamowicie, po prostu nie można tego inaczej ująć w słowach! :) Za pewne będzie to coś na wzór WWE Vintage Collection, a może nawet lepiej? Co prawda oglądałem wszystkie gale od 2005 i kilka tam starych, ale na pewno wyemitują coś ciekawego. Fajnie będzie zobaczyć ponownie takich wrestler'ów jak: Amazing Red, Elix Skipper, Raven, Sabu, Jeff Hardy, Monty Brown itd. Mam nadzieję, że to będzie program trochę dłuższy od Vintage Collection. :)

No cóż... Oczywiście cieszę się, że TNA wypuszcza kolejny program, ale... Nic, to "ale" zostawię na potem, teraz skupię się na pozytywach. Po pierwsze- zajebisty pomysł, by wypuścić program z najciekawszymi momentami z lat ubiegłych, wraz z komentarzem gwiazd. Na pewno pomoże to wzbogacić wiedzę widzów, a u tych bardziej poinformowanych obudzić wspomnienia. Nazwa odpowiednia, logo fajne. Na pewno jest to spory krok naprzód- kolejny program w TV wypuszczony przez federację, której jeszcze całkiem niedawno nie dawano szans. Jest jednak druga strona medalu- czy taka formuła to wystarczający magnes dla widzów? Czy ludzie będą mieli ochotę włączyć telewizor po to, by zobaczyć walki, które miały miejsce jakiś czas temu? Na to pytanie nie odpowiem, choć sądzę, że raczej tak. Sam pomysł, mimo, że jak wcześniej wspomniałem- dobry, nie jest odkrywczy i ciężko stwierdzić, czy w obecnych realiach TNA to się sprzeda. Krótko mówiąc- boję się bardzo o ratingi i o to, że federacja wiecej na tym straci, niż zyska, ale tego dowiemy się z czasem... I to na tyle, wypowiedź krótka, bo mało faktów jeszcze znamy, szerzej będzie można się wypowiedzieć po pierwszych odcinkach, na razie powiem tylko, że jestem optymistą. :)

e916f7e946.png
  • 3 tygodnie później...

Według mnie nowy program TNA Epix to bardzo dobry pomysł ze strony federacji.Uważam tak dlatego,ponieważ zaciekawi on dużo osób,które zaczną oglądać TNA.Ukaże on wspaniałą historię federacji przed stałym,ale też nowym widzem,który na pewno chętnie pozna przeszłość TNA czy swojego ulubieńca.Tak więc według mnie ten program będzie dużym plusem. :t_up: Jednak boję się,żeby nie wyszło tak jak z WWE Superstars.Miało być dobrze,a wiemy sami jak czasami jest z poziomem walk na tej gali.Aczkolwiek TNA pokaże wspaniałą swą historię i dlatego jestem o ten program całkowicie spokojny. :)

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

http://www.youtube.com/watch?v=8_rs0jYJvnU&eurl=http%3A%2F%2Fwww.tnawrestling.com%2Fcontent%2Fview%2F1484%2F84%2F&feature=player_embedded

Epix trafi do UK, gdzie emitowane będzie na kanale Bravo. Uważam to za świetny pomysł, ponieważ TNA w Anglii puszczane jest od stosunkowo niedawna, toteż za pomocą tego programu, fani będą mogli się bardziej obeznać w temacie. Mam nadzieję, że będzie można dostać to w sieci.

Oficjalny artykuł na TNA.com - http://www.tnawrestling.com/content/view/1484/84/

Właśnie skończyłem oglądać TNA Epics. Jeżeli mają dawać podobne walki co tydzień, to jest coś, co każdy fan wrestlingu, który wcale nie ogląda TNA, powinien zobaczyć. Dzisiaj pokazali nam świetne walki. Mimo, że widziałem wszystkie 3 pojedynki, to wciąż emocjonowałem się świetnym akcjami Skippera, AJ'a, Rhino, Cage'a, czy LAX. 3 świetne walki. Oby tak dalej, TNA się postarało. Oby kolejne odcinki zawierały ciekawe akcje...