Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 16/04/09r. - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Triple Threat Match

Homicide w/Hernandez pokonał Chris'a Sabin'a w/Alex Shelley i Tetsuya'ę Naito w/Yujiro, Kiyoshi i Bashir'a

Match 2

Tag Team Match

Taylor Wilde, Raisha Saeed i Awesome Kong pokonały The Beautiful People (Angelina Love, Madison Rayne, & Velvet Sky)

Match 3

Tag Team Match

“The Monster” Abyss i Daffney pokonali ODB i Cody Deaner'a

Match 4

Lethal Lockdown Advantage Challenge

Kurt Angle pokonał Christpher'a Daniels'a
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Danielsson56

1

• Viper

1

• Mast

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Co tu dużo mówić- ostatni iMPACT przed Lockdown'em nie zawiódł, ba, był po prostu świetny! Opener był wręcz genialny, biorąc pod uwagę, że to weekly, oraz czas dany zapaśnikom na poprowadzenie pojedynku. Bardzo dużo fajnych spotów, tempo szybkie, zwycięzca odpowiedni, atmosfera przed PPV podgrzana. Mając na uwadze to, iż prawdopodobnie obejrzany przez nas na Impakcie pojedynek to tylko ułamek jakości, jaką zobaczymy na Lockdown (więcej czasu, więcej osób, no i klatka...) moje oczekiwania, i tak już wyśrubowane, poszły w górę. Walka Knockouts... to tak naprawdę nie walka, ale jedna rzecz była całkiem interesująca- face turn dla Kong? Cóż, jej raczej przydałby się face change, ale zawsze będzie to jakieś odświeżenie postaci. Segmenty z ODB i Deaner'em to najgorsze jakie było mi dane kiedykolwiek widzieć, ale mixed tag team był całkiem zabawny (wyraz twarzy Deaner'a, gdy wchodził na ring- owned :D ), a na koniec zobaczyliśmy zabójczy BHS. Miły akcent to pojawienie się ECW Originals i ich brawl z Beer Money. Fajnie było zobaczyć Mahoney'a i Spike Dudley'a. Obaj przyjęli kilka wicked chair shot'ów, a i krwi nie zabrakło. Dodatkowo dowiedzieliśmy się, że walka obecnych TNA Tag Team Champions z 3D będzie street fight'em. Ciekaw jestem jak to zorganizują, niemniej jednak oczekiwania mam ogromne! "Wywiad" Mick'a Foley'a z Cactus Jack'iem bardzo ciekawy, może trochę zamarkuję, kiedy powiem, że pokazało to prawdziwy geniusz Foley'a, no ale tak właśnie jest. Podobają mi się te jego schizy i szczerze mówiąc czekam na jego walkę ze Stingiem na Lockdown. Całkiem mozliwe, że całkiem zaskoczy on tych, którzy nie wierzą, że ta dwójka potrafi jeszcze zrobić dobrą walkę. No i najważniejsze w sumie wydarzenie wieczoru... Od dawna wiadomo było, kto zasili szeregi Team'u Jarrett'a, ale i tak powrót Fallen Angel'a spowodował niemałe emocje. Publika przyjęła go bardzo dobrze, a on sam w walce z Kurt'em zaprezentował się rewelacyjnie. Sama walka była fenomenalna, jak na standardy weeklies (a już w porównaniu do, żenujących moim zdaniem, pojedynków ze SmackDowna... hęęę, porównaniem? Jakim porównaniem?! Nie ma porównania.), a końcówka optymalna- nie można powiedzieć, żeby Daniels z miejsca zajobbował po powrocie, a Kurt też nie musiał podkładać się kolejnemu zapaśnikowi. Zapowiada się na to, że Fallen Angel zasili Main Event'y i jestem z takiej sytuacji bardzo zadowolony. Widać było również zaczątek małych spięć między AJ'em a Jarrett'em. Czy znajdzie to swoje odbicie w Lethal Lockdown? Czy Jeff do końca okaże się być wierny Frontline? Kto zdobędzie dominację w świecie tag team'ów? Czy Abyss zemści się w końcu za poprzednie porażki z Matt'em Morganem? Czy Suicide zdoła obronić swój pas w klatce? Kto jest tym championem z innej federacji, którego ma zatrudnić TNA? Lockdown już w tą niedzielę!

e916f7e946.png

Cóż, impekt przed LockDown zajebisty, naprawdę to wszystko podgrzało cholernie atmosferę przed tym PPV, nie mogę się doczekać! Opener bardzo ładny, rzeczywiście duża ilość spotów i duże oczekiwania co do walki trzech teamów na LD. Walki z kobietami jakoś mnie nie interesują, za to decyzja o zmianie stypulacji walki o Tag Team Titles na Street Fight świetna. Zjawienie się znajomych twarzy z EC Fn' Dub bardzo miłe. Beer Money na szczęście pokazało swoją prawdziwą twarz. I oczywiście piękny main event. Walka była świetna jak na cotygodniówkę. Jeśli by tak dać tym dwóm panom więcej czasu... uh, wyobraźcie sobie to! Może trochę głupi ubiór Christophera, te czerwone gacie, a wcześniej czerwona koszulka trochę słabe, poza tym Daniels mało przypakowany. :) Mimo wszystko bardzo się cieszę z jego powrotu i on po prostu musi dostać swoje miejsce w main evencie, na co niewątpliwie zasłużył.

Raportu z Impacta w tym tygodniu nie będzie z powodu testów gimnazjalnych, do których muszę się uczyć. To samo niestety z LockDown. Za tydzień normalnie wracam z raportami.