Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Cody Rhodes pokonał Shane'a McMahon'a

Match 2

Christian pokonał Finlay'a

Christian zmierzy się ze Swagger'em o pas ECW na Backlash.

Match 3

Undertaker pokonał Matt'a Hardy'ego
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

5

• Cutter

2

• DaveKRK

1

• Wyro

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to jedziemy

w pierwszym matchu The Undertaker pokonał Mata Twardego.

Walka taka sobie-kilka standardowych akcji obu zawodników i Matt ucieka z ringu gdzie wyskakuje na niego Jeff-ten z powrotem ucieka na ring cos mówiąć do brata gdy się obraca zauważa że Underatker dalej stoi i to z wyciągnięta ręką-wszyscy wiemy co to znaczy-Chokeslam i Matt drugi raz na deskach ;]

Christian vs. Finlay

Duża przewaga Finlaya, Christian trochę polatał po ringu ;)

Walka średnia ale chyba wszyscy się cieszą że będzie walczył o pas.

Cody Rhodes vs. Shane'a McMahon'a

Dodaj że wygrał przez DSQ bo Shane walnął go krzesłem.

Walka jak to walka-nudy.Dopiero pod koniec Shane uderza go krzeslem i mamy gong lecz co się dzieje shane wali go dalej tym krzeslem.Kilka ciosów i co?Tak-zgadliście.Shane ustawia Codye'go w narożniku i wyciąga śmietnik :D

Dalej wiecie co się stało :D

Ogólnie mogło być 5-/6

Undertaker vs Matt Hardy

no chłopaki się styrali obaj :D potem Matt zwiewa z ringu, jest odliczany do 10 - ding dong - zwycięża Dead Man. Potem przybiega mściwy Jeff, okłada Matta pięściami, Matt wraca na ring, dostaje Chokeslam, a na koniec Undertaker wystawia język :D

Christian vs Finlay

Tutaj było trochę żwawiej :t_up: walka sama w sobie niezła, wygrywa Christian Cage.

Co mnie jednak na swój sposób zdziwiło, to zachowanie Finlaya - normalnie podał rękę Christianowi, pogratulował wygranej walki i oddał mu honor :shock:

Nie przypuszczałem że są TAM tacy honorowi faceci :thinking:

Shane McMahon vs Cody Rhodes

Chyba najlepsza walka tego wieczoru, raczej wyrównana. Shane zostaje zdyskwalifikowany za użycie krzesła, co nie przeszkadza mu jednak w dalszym okładaniu Rhodesa. Dalej oczywiście puszeczka i skok z narożnika :t_up:

a panna Eve jest słodziutka... :drool::drool::drool:

a panna Eve jest słodziutka... :drool::drool::drool:

Ale o dziwo nie miała dekoltu ^^

Podoba mi się ten pomysł z walkami zawodników z różnych brandów, ale kurde.. więcej walk!

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Podoba mi się ten pomysł z walkami zawodników z różnych brandów

ale... jak na razie było:

Undertaker vs M. hardy - SD!

Christian vs Finlay - ECW

Shane McMahon vs Rhodes - Raw

zmieni to się w przyszłości i będą z różnych brandów walczyć?

Undertaker vs M. hardy - SD!

O nie Undertaker-SD! vs M.Hardy Raw ;)

Dobrze że Christian wygrał może zdobędzie pas ECW?

Dobrze że Christian wygrał może zdobędzie pas ECW?

no raczej na pewno :t_up:

O nie Undertaker-SD! vs M.Hardy Raw ;)

pochrzaniło mi się :roll:

no raczej na pewno :t_up:

No też bym tak chciał, zresztą wszystko na to wskazuje, ale na 100% nigdy nie możesz być pewny. Pamiętaj, że mimo wszystko wrestling jest udawany, a wyniki są tak nieprzewidywalne, że czasami można się bardzo zdziwić. W końcu kto z nas wiedział, że Edge wygra Raw elimination Chamber match na No Way Out... WWE ma dość duże zaufanie do Swaggera, które zostało mocno nadszarpnięte na NWO 09. Widzę 2 opcje

1. Swagger wygrywa na Backlas, ale to, czy będzie dalej mistrzem zależy od jego postawy w walce. jeśli zaprezentuje się dobrze, potrzyma jeszcze pas, jeśli zaś kiepsko zawalczy, na Judgement Day zobaczymy NEW ECW Champion... Christian....

2. Swagger jako mistrz się już zaczyna przejadać. Christian dostaje ECW Championship, bo Jack mistrzem jest już wystarczająco długo, a Jason Reso to nadzieja odradzającego się jakościowo ECW...

że mimo wszystko wrestling jest udawany, a wyniki są tak nieprzewidywalne

no co do tych wyników się zgodzę :t_up:

byłem np zszokowany, gdy przeczytałem na portalu BGZ, że np wyniki Draft'u prawie do końca nie były pewne i w zasadzie drogą losowania wybierali kto gdzie idzie...

a co do Twoich propozycji, to jestem za numerkiem '2', ponieważ Jack trzyma już długo ECW Title i może czas wreszcie na zmianę :t_up:

ponieważ Jack trzyma już długo ECW Title i może czas wreszcie na zmianę

Rzeczywiście Jack długo trzyma pas ale dobrze się nim opiekuje

że np wyniki Draft'u prawie do końca nie były pewne i w zasadzie drogą losowania wybierali kto gdzie idzie...

O tym nie wiedziałem.Byłem trochę zaskoczony jak to przeczytałem

w BGZ news jest, looknij sobie :t_up:

Raport

Na wstępie przepraszam za brak zdjęć. Galę pobrałem w formacie wmv na próbę więcej byłyby byle jakie.

Witam na pierwszej gali WWE Superstars. W pierwszym pojedynku zmierzy się zawodnik Smackdown, Undertaker z zawodnikiem RAW, Matt'em Hardy. Kick i punch od Undertaker'a, irish wihp do narożnika. Taker biegnie w rywala i nadziewa się na buta. Matt odbija się od lin, Clothesline od Undertaker'a. Taker szykuje się do Chokeslamu, Matt ucieka poza ring. Undertaker łapie go za włosy i chce wykonać wciągnąć go z powrotem, Matt zaś łapie rywala za nogi i wyciąga z ringu. Kilka punchy, Matt chce wykonać irish wihp, Undertaker kontruje toi Matt wpada na ogrodzenie dla widzów. Wracają na ring, Taker zakłada lockup, wchodzi na trzecią line dalej trzymając Matt'a, Oldschool. Undertaker wywala rywala Clotheslinem.

Przerwa.........

Po powrocie Matt leży z wyciągniętą głową poza ringiem, Undertaker wykonuje leg drop, 2 count. Headbutt w narożniku, punch i kolejny headbutt. Taker chwyta rywala za szyje i wgniata go w narożnik, musi puścić. Taker wykonuje irish wihp na liny, Matt robi unik przed Clotheslinem,odbija się dalej. Undertaker chwyta go i unosi do Chokeslamu, Matt sie wyrywa i wykonuje Twist Of Fate. Punch***je leżącego rywala po głowie. Wciska Takera w liny, odbija się od przeciwnych, Taker wstaje, Matt robi unik. Łapie Takera do Twist Of Fate. Undertaker unosi go i stawia poza linami, nastepniepunch***je Matt'a i chwyta po raz kolejny do Chokeslamu. Matt łapie go za szyję i odbija jego głową o liny 1..2. kickout. Matt zakłada przeciwnikowi headlock, następnie nogami oplata jego brzuch. Taker po chwili wbija go w narożnik i Hardy puszcza. Taker wykonuje irish wihp do narożnika, obrywa łokciem od Matt'a. Hardy wchodzi na trzecią linę, skacze, potężny big butt od Taker'a 1..2.. kickout. Undertaker wrzuca rywala na narożnik, odbija się od lin, potężny big butt, jeszcze leg drop, 2 count. Dead Man szykuje się do Chokeslamu, Matt znów ucieka poza ring. Sędzia dolicza do dziesięciu, Hardy nie wraca na ring, Undertaker zwycięża. Matt się wycofuje, wbiega Jeff i powala brata, punch***je go i wbija w miejsca dla widzów. Matt kopie Jeff'a i ucieka na ring. Patrzy na brata obraca się.... Chokeslam. Jeff dziękuje Taker'owi.

W drugim pojedynku zmierzą się Christian i Finley. Zwycięsca tego pojedynku na Backlash zmierzy się o ECW title ze Swegger'em.

Końcówka walki:

Christian siada na trzeciej linie, Finley podchodzi i punch***je go. Christian odpycha rywala, łapie go za szyje i wykonuje Tornado DDT, 2 count. Finley wpycha Christiana w liny, nastepnie unosi go do swego finisher'a. Cage wyrywa się, wykręca rywalowi ręce i wykonuje Unprettier'a 1..2..3. To Christian na Backlash zmierzy się ze Swegger'em. Zawodnicy po walce podali sobie ręce i poklepali się po plecach.

Eve przeprowadziła wywiad z Shanem McMahon'em.....

No i nadszedł czas na walkę wieczoru. Shane McMahon zmierzy się z Cody Rhodes'em.

Końcówka walki:

Cody wyrzucił Shane'a z ringu, ten z pod ringu wyjął krzesło i uderzył nim rywala w brzuch za co został zdyskwalifikowany. Następnie uderzył Cody'ego jeszcze krzesłem w plecy i głowę po czym Rhodes usiadł w narożniku. Shane wyszedł za ring i wyjął kosz. Umieścił go przed twarzą rywala. Wszedł na trzecią linę i skoczył wgniatając kosz w rywala. Średnio udane Coast to Coast. I nie zmienia to faktu, że zwyciężył Cody. 1-0 dla Legacy. Na SmackDown Batista vs. Ted Dibiase, a na RAW Orton vs. Triple H.

14c76a45c3.png