Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 17/04/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match: Jimmy Wang Yang pokonał Tyson'a Kid'a

1. Single Match

Big Show pokonał Jeff'a Hardy'ego

2. Non-title Match

Gail Kim pokonała Maryse

3. Single Match

John Morisson pokonał R-Truth'a

4. The Undertaker pokonał Shelton'a Benjamin'a

5. Non-title Match

Dolph Ziggler pokonał M.V.P

6. Single Match

Batista pokonał Ted'a Dibiase

Dark Match Street Fight

Triple H © pokonał Randy'ego Orton'a i zachował pas

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Instant Classic

1

• Cutter

1

• RandyOrtonFan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co to ma w ogóle być? Po raz kolejny ten nochaty egocentryk Hunter wygrywa z Ortonem, który to już raz z rzędu? Jak mnie to wk*rwia, to sobie nawet nie wyobrażacie, teraz w poniedziałek na RAW też pewnie ten ch*jek wygra z Randym. Tak jak wspominałem w innym temacie, ta polityka rodzinna WWE ssie na całej linii. Ogólnie widzę że ch*juwka na tej gali, już nie licząc Ortona też DiBiase w dupę w dodatku z koksistą. Jedyne co cieszy to wygrana Takera(co jednak było pewne ;) ) oraz Gail Kim.

rorton.png

^^^^ Nie bulwersuj się tak to tylko wrestling a Orton i tak pewnie przejmie pas od HHH bo on z Legacy lepiej ze sobą współpracują.

Co do gali to nie była zbyt udana.W pierwszej walce jak zwykle wbił Matt i po walce Jeff v Big Show zaczął okładać Jeff'a leg dropami.Przejaw głupoty Matt'a?Miał podnietę że bije prawie nie przytomnego brata :lol .Drugiej walki nie oglądałem bo nie oglądam walk div :D .

Trzecia walka tak jak przewidywałem finisher w wykonaniu Morissona i po walce.

Czwarta walka najlepsza ze wszystkich.To było pewne że Taker wygra ale Shelton Benjamin pokazał się z dobrej strony.

Piąta walka jakaś dziwna taka "bez życia".MVP mógł na luzie ją wygrać.

Szóstej walki nie oglądałem bo była dla mnie bez sęsu i nie mam zamiaru oglądać Batisdrewna na ringu no chyba że na Backlashu.

Czego nigdy nie mogę obejrzeć Dark Matchów co?

Czego nigdy nie mogę obejrzeć Dark Matchów co?

Bo dark matche są tylko dla publiczności zgromadzonej w hali, dlatego nigdy nie można obejrzeć ich w tv czy sieci ;)

21289712349edaace9f397.jpg

'WHEN ANIMALS ATTACK'

1) Jeff Hardy vs Big Show

Hardy unika zwarcia i szuka swojej szansy. Znów uniknął i punch! Show troszkę rozwścieczony, ciska Jeff'em w narożnik. Jeff chwyta za nogę, jednak Show jest na to zbyt silny. Headbutt, Extreme Enigma leży. Podchodzą do narożnika, body blow, rozrywa mu koszulkę i chop! Jednak kontra, seria kopnięć, rozbieg, ale jednak shoulder block! Teraz zwyczajnie przeszedł sobie po nim. Kolejny chop i były WWE champ ma kłopoty. Są przy linach, Hardy ściąga głowę przeciwnika o nie i seria szaleńczych ataków zakończona headbutt'em od Show'a. Teraz wielki leg drop i pin. 1..2.. kick out. Obaj już stoją, rozbieg jednak big boot! Paul wynosi opponent'a i rzuca o ziemię. Dorzuca jeszcze duszenie i szanse Jeff'a coraz mniejsze. Headbutt jednak potem nie trafia big boot'em i ląduje na linach. Cios, drugi, ale wylatuje z ringu! Do trzech razy sztuka! Po przerwie Show trzyma przeciwnika i nerv hold'zie. Wstaje! Jawbreaker! Kick, Twist of Fate? Nie wynosi Jeff'a i rzuca z potężnej wysokości. Wchodzi na 2 linę i nie trafia splash'em! Za to mamy DDT! Wbiega Matt, jednak Jeff atakuje go! Wykorzystuje klęczącego Big Show'a, odbija się od niego i sommersault na brata! Wchodzi na ring, nieudany Whisper In The Wind. The Largest Athlete in The World łapię Jeff'a i mamy KO punch! 1..2..3! Do ringu wchodzi Matt i atakuje go serią leg dropów!

2b4229cc95a22babmed.jpg

3de17932c7a9b10dmed.jpg

69c17331e1bac4eemed.jpg

Po przewinięciu Khali Kiss Cam widzimy Maryse, która udaje się na ring w celu odbycia walki z Gail Kim.

2) Maryse vs Gail Kim

CIEKAWSZE MOMENTY: Maryse świetnie prezentowała się na apronie, rozwścieczyła Gail, która z wielką szybkością wyleciała z ringu chcąc trafić mistzynię Div. Mieliśmy ładny facebuster i jeszcze ładniejszy backbreaker! Trzymała ją w crossface'ie, jednak Gail wzięła się do roboty. Seria clothesline'ów i piękny neckbreaker! (Taki jak ostatnio zaprezentował nam Shelton). Mamy cross body, nietrafione! DDT od Maryse? Nic z tych rzeczy, Research! 1..2..3! Kolejna wygrana Gail!

fd1814f7b9dc572cmed.jpg

3) R-Truth vs John Morrison

Zwarcie, i headlock takeover by Truth. Morrison kontruje, mat slam, seria prawych, wymiana ciosów i spinning kick od Ron'a! Są w narożniku, jednak John łapię lin i springboard enzuigiri. Wymiana ciosów i Shaman of Sexy zapina headlock. Killings uwalnia się, jednak nie, drop toe hold na liny! Suplex? Ale ze strony Truth'a, i to jaki! Into a jawbreaker! 1..2.. kick out. Clothesline, kolejny, whip i... back body drop! A co teraz? Scissors kick! Szykuje się nam Axe Kick i... jednak nie, tylko punche w narożniku. Co za kontra! Slam prosto z narożnika! Moonlight Drive! Morrison wins!

c649ba13aea956b3med.jpg

50d7a83381de3f8dmed.jpg

4) Triple H face off with Randy Orton

Jednak Orton pojawia się 'tylko' na Titantronie - Co Triple H? Myślałesz, że będe walczył? Że wyjdę na ring? Na BackLash zdobęde to czego jestem tak blisko - WWE Championship. Wychodząc do Ciebie, popełniłbym błąd. Chciałeś być sprytny, panie 'Cerebral Assasin'. Zawsze trzymając za sznurki, być przed wszystkimi, ale nie teraz. Władają Tobą emocje, ostatnio wygrałeś Handicap Match, w związku z czym Ty i ja zmierzymy się na RAW. Ale Twoja wygrana, to porażka dla Shane'a i Batisty. Stajecie się wrogami. Na BackLash, jeszcze niedawno mieliście potężną ekipę, teraz nie macie nic. Wystarczy jeden błąd, jedno odliczenie, jedna dyskfalifikacja! I ja zostaje nowym mistrzem. Jeśli myślisz, że ja obawiam się naszej walki w poniedziałek, to pomyśl jeszcze raz, wystarczy, że się zdyskfalifikujesz. Dla Ciebie jest to śmieszne? A gdy Twoja żona otrzymała RKO, to było śmieszne? A DDT? Ale ja pamiętam ten pocałunek. Jeden miękki pocałunek. Powiedz mi, kiedy całujesz swoją żonę, o czym myślisz? A twoje dzieci? Czy odebrały moje świąteczne koszyki? W porządku, powiedz mi, co jest takie śmieszne? HHH: Fakt, że ja wiem o czymś, o czym Ty nie wiesz. Nasza walka w poniedziałek to 'No DQ match' ! Bez odliczeń, zasad, pasów, żadnych stypulacji, tylko Ty i ja! Gdzieś w sobie myślisz, że to ja zacząłem to wszystko. Randy, w ten poniedziałek... SKOŃCZĘ TO!

b108a49111652237med.jpg

58228c5c7e0cb41fmed.jpg

Theo Long: Matt, na BackLash zmierzysz się z Jeff'em w I Quit matchu! Matt: Dzięki, będe mógł sprawić, że ludzie podadzą się w kibicowaniu (markowaniu) Jeff'owi. Na BackLash, Jeff 'wyjdzie'! Theo: Ale jeśli tego nie zrobisz, będzie to gorsze dla Ciebie!

5) Shelton Benjamin vs The Undertaker

Taker próbował big boot'em, ale Shelton jest za sprytny. Złapał go, kolano i scoopslam. Dokłada elbow drop i pinuje. 1..2.. kick out. Wykręca ręke, obija ją jeszcze bardziej i szykuje się nam Old School! Trafia! Wyniesienie, suplex, nie! Neckbreaker! Po przerwie przewagę ma Shelton. Obija go elbow drop'ami i pin. 1..2.. kick out. Zakłada necklock, jednak Taker po chwili wstaje. Benjamin nie pozwala mu, kolano, wejścia w narożniku, a Deadman odpowiada 1, słownie jednym punch'em. Gold Standart cały czas skupiony na szyi przeciwnika. Jeszcze raz zapina submission, jednak Taker łapie go za szyje, wymiana ciosów... Phenom w przewadze, whip i clothesline, kontra. Skok z 3 liny, nie Chokelam? DDT! 1..2.. Taker kicks out. Stylowo wstaje i Benjamin jeszcze wścielklej atakuje. Whip, kontra i clothesline. Whip i... Snake Eyes! NIE! GERMAN SUPLEX! 1..2.. kick out! Scoopslam... Nic z tego, Tombstone Piledriver!

5d36b1ff5f53726emed.jpg

331e7527061d1b76med.jpg

6) MVP vs Dolph Ziggler

'Hi, I'm Dolph Ziggler...' MVP nie podał mu ręki i został skarcony. Punch, drugi, whip, jednak Dolph ucieka. Atakuje, cały czas coś do niego mówiąc, jednak kontra i kolano! Jeszcze seria i flapjack! Irish whip, jednak przeciwnik ucieka za liny i ściąga ręke Mr. 305. Roll up i 1..2.. kick out. Ataki kolanem na leżącego mistrza US i arm lock. MVP próbuje wstać, jednak Dolph ciska nim o matę. Jumping elbow drop i two count. Dalej atakuje jego ręke i znów chwyt. Jest, kontra! Scoopslam, clothesline, łokieć, znów clothesline. Whip i.. belly to belly overhead suplex! Knee facebuster i ... Ballin' elbow! 1..2.. kick out. Whip i Player's Boot? Nie, ciska jego głową o narożnik i nieczysty roll up! 1..2..3

Dolph - Wiesz co MVP, widzę, że zauważyłeś mnie. Nazywam się Dolph Ziggler.

eae62079be32d00fmed.jpg

6d1d78146b7f9a7amed.jpg

7) Batista vs Ted DiBiase

Ted ostro zaczyna, seria ciosów i Batista w narożniku. Jednak Dave kontruje, seria wejść w kornerze i łokieć. 1..2.. kick out. Suplex i znów pin. 1..2.. kick out. Potężnie ciska Ted'em w narożnik. Whip, jednak kontra, teraz to Batista kontruje! Batista Bomb! Nie! Atak na kolano i dalej kontynuuje osłabianie kolana. Wymiana, whip i hip toss, nie leg whip i kopniak. Walka w parterze, i stompy w stylu Ortona. Jednak big boot and The Animala, szykował się Running Poweslam, jednak Batista wylatuje za ring. Tak samo DiBiase i... chop block! Co teraz, noga -> stalowy narożnik i wszystko jasne. Dokłada Russian Leg Sweep i będzie double leg stomp z 2 liny. Znów to samo tylko na odwróconego Dave'a. 2 count. Submission na nogę, jednak small package i 1..2.. kick out. Wymiana ciosów, jednak leg sweep i submission na kolano. Batista kontruje i spinebuster! Whip, kontra i ... Million Dollar Dream? Nie spear! Batista BOMB! 1..2..3!

bdfad239bb62410fmed.jpg

fb0568f4aca8584amed.jpg

99985752ce47026emed.jpg

Big Show vs Jeff Hardy

Dominacja Big Szoła + nieudolne próby wskórania czegokolwiek przez Jeffa…

Big Show jako trampolina – kozak akcja :t_up:

Na koniec mściwy Matt rzuca się bez przerwy z grubym dupskiem na czoło Jeffa – żałosne :t_down:

Randka z Khalim – na pewno każda laska o tym marzy…

Ale ta niunia – ‘absolutely gorgeous’ :roll:

‘Romantic, passionate, I’ve never kissed a giant before’ :lol

Jezu ale to było obleśne… ja nie wiem jak ta laska na to poszła :lol

R-Truth vs John Morrison

Wysportowany, rozciągnięty i wygimnastykowany jest ten skubany R-Truth...

Teraz natomiast chyba Morrison ma push bo wszystkich rozwala… :thinking:

HHH i Orton

Szkoda trochę, że nie doszło do rozmowy w cztery oczy, tak jak u Jasia i Edga, no ale co poradzić. Muszę natomiast przyznać, że Orton jest świetnym heelem, umie dobrze dobierać słowa, ton głosu itd. Np. bardzo podoba mi się jak mówi o żonie HHH i o jej ‘soft lips’ – na miejscu HHH bym kipiał ze złości. :thinking:

Ale muszę przyznać, że Hunter też doskonale daje sobie radę przy micu

Brawo dla obu panów :applause:

Czyli jednak będzie Jeff vs Matt + „I quit”…

Shelton Benjamin vs The Undertaker

Walka całkiem całkiem, atleta vs weteran. Całkiem przyjemnie się oglądało :t_up:

MVP vs Dolph Ziggler

No nigdy temu Zigglerowi nie uścisną dłoni =))

Ziggler szalał a szalał w tej walce, darł pysk bez przerwy… Mimo że tam czasem wtrącił MVP coś od siebie, to jednak Dolph wins! :shock:

Ciekawe… :thinking:

Batista vs Ted DiBiase

Mimo, że wszystko wskazywałoby na to, że Ted ma przewalone w związku z posturą i siłą Animala, to jednak pojedynek całkiem wyrównany. Ted sprytnie zajął się lewym udem Batisty no i kontrolował prawie całą walkę. Wygrywa jednak Batista...

Wniosek moim zdaniem nasuwa się prosty :arrow:

W walce Shane vs Rhodes wygrał (powiedzmy) Shane

W tej walce wygrał Batista

W poniedziałek zapewne HHH wygra z Ortonem

Czyżby na Backlash będzie zmiana właściciela pasa…? :thinking:

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Smackdown ten był dla mnie porażką. I nie mam tu bynajmniej na myśli poziomu gali (choć i on nie był zbyt wysoki), ale wrestlerów, którzy się zaprezentowali. Miałem nadzieję, że Batista, Orton i Triple H będą sobie siedzieli na RAW robiąc oglądalność, a Smackdown zostawią dla (szybszych oraz szczuplejszych) workerów, którzy faktycznie należą do tego brandu. Niektórzy twierdzą, że ten draft był bardziej pomyślny dla RAW. Pod względem star powera i owszem. Ale jeśli weźmiemy pod uwagę jakość w ringu, to czerwony brand może się szykować na kryzys, zaś SD na złotą erę. Wracając do koksików - niestety cała trójka musiała przywlec się także tutaj :( Matt, MVP i Big Show również łaskawie zapomnieli co to draft. Być może są to zdolni zawodnicy (mam na myśli wszystkich sześciu), ale przy obecnej formie nadają się najwyżej na kilkumiesięczny detox od wrestlingu. Z wyjątkiem Batisty i MVP - ten pierwszy udowodnił, że poza dietą Cambridge nic mu już nie jest w stanie pomóc, a drugiego z kolei ogranicza gimmick. Mam wielką nadzieję, że kolejne gale będą dla nich oznaczały sukcesywną przeprowadzkę na RAW.

Pozytywny akcent gali - Dolph Ziegler i jego zwycięstwo :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg