Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Single Match

John Morisson pokonał Evan'a Bourne'a

2. Single Match

Vladimir Kozlov pokonał Poor David'a

3. Triple Threat Match to #1 contender to the ECW title

Finlay pokonał Christian'a i Tomm'yego Dreamer'a.

Dreamer dał się odliczyć i odpada, za tydzień Finlay i Christian walczą jeden na jeden.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grzesiekk99

1

• Astaroth

1

• Eddy1674325917

1

• iknoff

1

Top użytkownicy w tym temacie

Żeby Christian wygrał walke z Finlay i pózniej zdobył pas bo mu sie nalezy. A co do pozostałych walk to dobrze ze wygrał Morisson i Kozlov. :)

W pierwszym meczu spodziewałem się wygranej Evana i Shooting Stara, ale ten Midnight Drive(?) z narożnika ładnie wyszedł. :P

W drugim meczu Kozlov dostał jobbera na popisówę po drafcie. ;d

Ostatniego już mi się nie chciało oglądać, mam jednak nadzieje że Christian wygra z Finlayem, bo nie dostał ani walizki ani nie przeszedł do innego rosteru, szkoda go trochę, dobry zawodnik.

ECW dało się obejrzeć. Pierwszy mecz był bardzo fajny, był potencjał, dwóch wspaniałych zawodników. Ładne zwroty akcji, nearfalle. Akrobacje. Wszystko wyszło ładnie, cieszy wygrana Morrisona, ten Moonlight Drive z ropesów bardzo ładny. Na duży plus. Następny mecz, a raczej squash... hm, ciekawe co będą z Vladkiem robić na ECW, byle wara od tytułu. Main Event do pooglądania. Christian trochę polatał po ringu, Dreamer jakoś specjalnie nie mulił, a i Finlay co nieco pokazał. Szkoda Dreamera, bo wg. mnie to on powinien mierzyć się 1 vs 1 z Christianem... mam nadzieje, że na Backlash pas zmieni właściciela. Teraz tylko liczę na Christiana.

jrthqr.jpg

Z 3 walk ustalonych na tę galę poziom trzymały tylko 2.Morisson vs Bourne to chyba najlepsza walka na wczorajszym ECW.Obaj zawodnicy zasługują na podziw,Bourne zrobił 2 razy świetą Huricanne raz z narożnika a raz na macie John Morisson też nie zostawał z tyłu i popisał się świetnym Moonlight Drive kiedy Bourne miał nogi na 3 linie.W 2 walce nie wydarzyło się nic ciekawego.Jakiś taki dziwny Chokeslam od Kozlova i koniec.3 walka to Triple Threat Match.Finley odliczył Dreamera i po sprawie.Walka była niezła chodź legenda ECW nie powalczy o pas ECW.Tak jak mój przedmówca uważam że Jack Swagger powinien zmierzyć się na Backlashu z Christian'em

W tym ECW z chęcią ogładałem walkę Morrisona i Bourne. Pełno tam było zwrotów akcji ,chodź najlepszy był Moonlight Drive. Następna walka to rosyjski młot vs. nieznany przeze mnie zawodnik Poor David. Wiadome było że Kozlov wygra ,po drafcie może wykombinuja mu coś np. może wkręci sie w walke o pas ECW. Nastepna walka to:

Nie wiem ,ale szkoda mi Dreamera bo mógł wygrać pas. Christian wcale sie w tej walce nie liczył ,najbardziej denerwuje mnie to że Finlay będzie walczyć z Christianem o szanse walki o pas. Jeśli on pokona Christiana to raczej zobaczymy powtórke z No Way Out.

Gala 3.5/6

John Morisson vs Evan Bourne

walka jako tako... z jednej strony dali popisać się Morrisonowi, żeby pokazał jak walczy solo, z drugiej Evan pokazał co potrafi :t_up:

wygrał Morrison - trudno :roll:

Vladimir Kozlov vs Poor David

imię drugiego zawodnika doskonale oddaje jego stan w tej walce =)) sama walka nie wiem po co się odbyła - Kozlov jak to Kozlov - bardzo mocny, a ten cały David to miał taką minę jak Władek wchodził na ring, jakby się zesrał ze strachu :roll:

swoją drogą nie zrozumiałem co Władek powiedział po walce (bo coś tam wydukał chyba po rosyjsku i angielsko - rosyjsku)

Triple Threat Match to #1 contender to the ECW title

Finlay vs Christian vs Tommy Dreamer

no walka całkiem git :t_up:

tak jak myślałem - Dreamerowi daleko do tytułu na tę chwilę...

A Finlay zaszalał :D

ale teraz przewiduję, że w 1 vs 1 wygrywa Christian, a potem odbiera pas Swaggerowi :thumb:

1. Single Match

John Morrison vs. Evan Bourne

Dobra walka z udziałem dobrych zawodników. Dobrze wykonane akcje, a szczególnie Moonlight Drive z narożnika. Ostatecznie to Morrison wygrywa. Ciekawe jak wyjdzie walka Miza na RAW.

2. Single Match

Vladimir Kozlov vs. jobber

Tak samo jak z Umagą, najpierw trzeba wysłać parę jobberów aby pokazać jaki on siiiiilnyyyyy. Na SmackDown mało był efektywny, może w ECW się odkuje - się zobaczy ale jedno jest pewne, jego angielski powinno zabronić :censored: !!!

Tommy Dreamer odpada, zostają Christian i Finlay

Żywy pojedynek, nie chciałem aby każdy z nich przegrał. Bardziej by mi odpowiadał na Backlash Fatal 4-way z Swaggerem Dreamerem Finlayem i Christianem. Ale skoro nie ma takiej opcji i nie ma Dreamera to trzymam kciuki za Christiana, na ECW Championa by pasował.