Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE po Drafcie 2009 [spoiler]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe_draft_article.jpg

Na poniedziałkowym Monday Night RAW WWE zostało przewrócone do góry nogami. Aż dwunastu zawodników zmieniło brand. Chciałbym w tym temacie zapytać jak oceniacie Draft 2009? Co się będzie działo według was w poszczególnych brandach? Jak oceniacie przejścia zawodników do innych brandów i co będzie się według was działo z nimi. Ja zacznę:

Jako pierwszy barwy niebieskie zmienił U.S. Champion M.V.P. M.V.P przeszedł do RAW po tym jak Rey Mysterio pokonał Evan'a Bourne'a. Jakoś ja sobie nie wyobrażam MVP'a na RAW. Ale zobaczymy.

Po walce Kane'a z Kendick'em na RAW przeszedł Big Show. No i tu powiedziałem nie! Vicke, która niedawno została na stałe GM RAW pozyskała kochanka. No ale to może spowodować rozpad związku Edge-Vicke i być pierwszym krokiem do faceturn Edge'a.

Kolejny był draft pick dla SmackDown, do którego trafiła Melina, a 11 draft pick był dla RAW gdzie przeszła Maryse. Według mnie to zwykła zamiana mistrzyń, która raczej mało wniesie do tych brandów.

W pojedynku Champion kontra Champion John Cena pokonał Jack'a Swagger'a. Pojedynek ten był o dwa draft pick'i. Jako pierwszy do RAW został wylosowany Matt Hardy. O tak to chyba koniec feudu Hardy vs Hardy- tak sobie pomyślałem. Drugi po tym pojedynku do RAW trafił Triple H. Chyba najbardziej do przewidzenia to było. Wiadomo. HHH musi dokończyć feud. Od dłuższego czasu więcej występował na RAW niż SmackDown.

Do SmackDown następnie trafił zwycięzca MiTB CM Punk. Tak sobie pomyślałem: Oba najważniejsze pasy na RAW a więc kto inny jak nie CM Punk przyprowadzi jeden z pasów na SmackDown .

Na kolejny draft bardzo liczyłem tylko w innej formie. Chciałem aby rozpadł się tag Miz & Morrison i aby to Morrison przeszedł na RAW a tu masz Miz on RAW. Willem gdy typował drafty też typował Morrison'a i napisał, że byłby on niezłym materiałem na członka Legacy. Według mnie Miz byłby jeszcze lepszym.

Walka 3 Branded 15 man Battle Royal toczyła się o 2 draft pick'i. Wygrał Edge i do SmackDown przeszedł Kane( powrót BoD - czy może feud z Unertakerem) i Chris Jericho chyba najlepsze przejście tego wieczoru. Punk zdobywa WHC i feud z Y2J'em.

Christian pokonał Shelton'a Benjamin'a i do ECW trafił Moskiewski Tłok. Kozlov wreszcie przestanie jobować. Ale co on tam będzie robić?

Ostatni draft pick trafił do SmackDown. "Christian..., aby Christian" a tu gówno wielki powrót Rey'a Mysterio na SmackDown.

Draft był średni. Czekam na kolejne tygodniówki aby zobaczyć jak to będzie.

Podsumowanie:

RAW zyskało 6 zawodników:

RAW%20LOGO.png

M.V.P ze SD

Big Show ze SD

Matt Hardy ze SD

Triple H ze SD

The Miz z ECW

Maryse ze SD

RAW zostało z 4 pasami

SmackDown pozyskało 5 zawodników:

wwf-smackdown-logo.jpg

Melina z RAW

CM Punk z RAW

Kane z RAW

Chris Jericho z RAW

Rey Mysterio z RAW

SmackDown zostało z 3 pasami

ECW zyskało 1 zawodnika:

ecw_logo.png

Vladimir Kozlov z SD

ECW ma 1 pas

Zapraszam do dyskusji

Edytowane przez Gość
14c76a45c3.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

1

• Qatro

1

• Matiz

1

• Dante

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra zaczynamy:

MVP-Raw no tak sobie myśle z kim on tam będzie feudował.lepiej chyba wyglądał na niebiesko= :t_down:

Big Show-Raw no tak big show do vickie.Może wreszcie Edge da sobie spokój z tą ...... vickie.Show Może powalczy o WWE championa= :t_up:

Melina>

Matt-Raw No może wreszcie koniec wojny hardyz.Jeff będzie mógł troche odsapnąć.Matt=U.S Champion :t_down: ale te przejście= :t_up:

HHH-Raw Przejście do Ortona.Może reaktywacja DX :?: No z big showem będzie napewno jeszcze kręcił,no i może z baćistą= :t_up:

Punk-SD Feudy z Y2J?OK :t_up: może być ciekawie.Myśle że z tej konfrontacji Y2J wyjdzie zwycięsko.Aha no i może z Edgem :?: = :t_up:

Kane-SD Aha zapomniałem o Big monsterze.Myśle że będą ciekawe feudy na lini Edge-Y2J-Punk-Kane :t_up:

Y2J- :twisted: = :t_up:

Kozlov-totalne zaskoczenie :shock: .ECW co on tam będzie robił :?: = :t_down:

Rey-SD Rey będzie głownie napewno walczył z Edgem,Underem i Jeffem o WHC= :t_up:

Miz-Raw tak jak kolega wyżej napisał.Lepiej jakby Morrison przeszedł.Ale już lepszy Miz w Legacy niż jakiś tam Rhodes czy dibiase :t_down:

Ogólnie draft uważam jak dla mnie za udany :t_up: Zobaczymy jak to będzie wyglądało

M.V.P-W końcu zmienił roster myślę że wyjdzie mu to na dobre. Ale jednak jakoś wolę oglądać go na galach SmackDown! No i wymiana pasa... A więc może być ciekawie.

Big Show- To jednak błąd... Uważam że powinien zostać na SmackDown! i feudować z Edgem. A na RAW nie wiem jaką będzie odgrywał postać. Może feud z Cena lub z Batistą.

Melina/Maryse- Dwa totalne błędy. Dwie najpiękniejsze divy zmieniają roster. Powinno zostać tak jak było, Melina jeszcze jakoś ujdzie, ale Marysia! Z tego nie wyniknie nic dobrego.

Matt Hardy- Jedne z bardzo dobry transferów. Należy zakończyć już feud braci. Myślę że Matt na RAW będzie znacznie ciekawszy. Może zawalczy o jakiś pas... Pewnie z M.V.P

Triple H- To było od dawna wiadomo że na RAW przejdzie HHH. Atak Ortona na jego rodzinę, feud obydwu zawodników, no i teraz powrót Batisty i może feud właśnie z nim.

CM Punk- To nawet dobrze, bo w jeżeli Edge nie odbierze pasa Cenie to właśnie Punk będzie musiał to zrobić.

Miz- Jest mi to obojętne bo i tak nie interesuje się tym zawodnikiem. Myślę że teraz Morisson będzie robił karierę po rozpadzie ich TT.

Kane- Kane na SD! to dobrze, pewnie będzie miał feud z Undertakerem lub reaktywacja BoD.

Chris Jericho- To najlepszy transfer tego wieczoru. Wreszcie Jericho zmienił roster. Teraz będzie mógł powyzywać fanów SD! od hipokrytów. A może Face turn.

Miserio- Też mi to obojętne, ale myślę że na RAW miał większy push.

Vładek- No Teraz Vładzio będzie podbija ECW. Pokonując cieniasów a może pokona Marka Henrego?

MVP-Raw Ogólnie na +, pasuje do głównego brandu

Big Show-Raw tego się spodziewałem +

divy-przewijam

Matt-Raw NARESZCIE!!! Matt doczekał się rosteru, w którym będzie mógł rozwinąć skrzydła (mam nadzieję, że może się zakręci wokół jakiegoś pasa) +

HHH-Raw Oczywiste to było +

Punk-SD No właśnie, chyba widziałbym go w ECW -

Kane-SD Może Kane w końcu przestanie jobbować ? +

Y2J-SD Jakieś feudziki ciekawe czyżby? +

Kozlov-niech powymiata słabszych i powalczy o pas ECW, ale ostatecznie przegrana z "Krystianem" byłaby dobrym rozwiązaniem +

Rey-SD Mam nadzieję, że się zakręci wokół pasa +

Miz-Raw czy wy naprawdę wierzycie w miza w legacy? On jest jak dla mnie za mało "waleczny" jeśli wiecie co mam na myśli. On bardziej taki laluś :P -

Ogólnie pozytywnie ten draft wypadł :D

Co jak co, chciałbym obejrzeć pojedynek Kozlov vs Evan Bourne ;D

W sumie to fajnie że Mysterio poszedł na SD!, może dostanie większy push ^^

Kane w SD! Reaktywacja BoD czy feud z Takerem?

Szczerze mówiąc wolę feud, chociaż reaktywacja tag teamu mogłaby być ciekawa, ale nie wiem z kim mogliby powalczyć.

Miz w RAW. Zaskoczeniem było dla mnie przejście Miza, a jeszcze większym to, że zaczął lać Morrisona ^^

Potrójne H na RAW ^^ Może reaktywacja DX, fajnie by było. Można się było spodziewać przejścia Huntera na RAW. Czyżby feud z Batistą? Zobaczymy ;D

No i to by było na tyle ^^

Chris Jericho-SD!-Dobrze że zmienił brand.Powinien jeszcze zrobić Tag Team z Edgem.

Matt Hardy-RAW-Matt nie jest w życiowej formie może na RAW "podszlifuje"swoje umiejętności? To się wkrótce okaże :D

Melina-SD!,Maryse-RAW Tu się wypowiadać nie będe ponieważ nie oglądam walk Div :D

Kozlov-ECW-Niepokonany Kozlov który wystąpił na No Way Out,który miał walczyć z Undertakerem na WM'ce 25 tak nisko spadł.WWE zeszmaciło dobrego zawodnika... :x

Big Show-RAW-To było przewidywalne.Tam gdzie Vickie tam i Show =)).Dobrze że RAW zyskało dobrego zawodnika.

Triple H-RAW-I tu może być ciekawie.HHH może rozkręcić feud z Ortonem i jak dobrze pójdzie to i z Batistą.Mamy także rozstrzygnientą w połowie walkę o pas WHC.SD! Musi przecież mieć jakiś ważny pas.

Rey Mysterio-SD!-Mysterio sam zapowiadał że chce wrócić i pan McMahon umożliwił mu to.

MVP-RAW-Tu może rozpocząć się feud z Kofim Kingstonem i Mizem(o którym napiszę)o pas U.S Champa.Może być ciekawie :applause:

Miz-RAW-Tak jak pisałem ^^^.Albo znów zwiąże się w bezsęsowny Tag Team.Najbardziej wyszło to na dobre Morissonowi który będzie mógł (wreszcie bo już mnie dobijał ten Tag z Mizem)powalczyć o pas ECW.

Kane-SD!-Tu mogą być ciekawe walki z Takerem oprócz tego żadnych pozytywów nie widzę.

CM Punk-SD!-Tutaj może pokręcić się obok pasa IC albo wykożystać walizkę (w najgorszym wypadku) na Cenie jakby Edge nie zdobył pasa WHC albo na Triple H chociaż w to wątpie.Mogą być też porywające walki z Jeff'em Hardym

Galę w stosunku do transferów zawodników oceniam na 8 punktów na możliwych 10 :t_up:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

DRAFT UZUPELNIAJACY 15/04/2009

Draft #1: Mr. Kennedy przechodzi z SmackDown! do RAW

Draft #2: Shad Gaspard przechodzi z RAW do SmackDown!

Draft #3: Alicia Fox przechodzi z ECW do SmackDown!

Draft #4: Primo Colon przechodzi z SmackDown! do RAW

Draft #5: Mike Knox przechodzi z RAW do SmackDown!

Draft #6: Ezekiel Jackson przechodzi z SmackDown! do ECW

Draft #7: Nikki Bella przechodzi z SmackDown! do RAW

Draft #8: Candice Michelle przechodzi z RAW do SmackDown!

Draft #9: Zack Ryder przechodzi z SmackDown! do ECW

Draft #10: Chavo Guerrero przechodzi z SmackDown! do RAW

Draft #11: Ricky Ortiz przechodzi z ECW do SmackDown!

Draft #12: Layla przechodzi z RAW do SmackDown!

Draft #13: Hornswoggle przechodzi z ECW do RAW

Draft #14: D.H. Smith przechodzi z SmackDown! do ECW

Draft #15: John Morrison przechodzi z ECW do SmackDown!

Draft #16: Carlito przechodzi z SmackDown! do RAW

Draft #17: Natalya Neidhart przechodzi z SmackDown! do ECW

Draft #18: Festus przechodzi z SmackDown! do RAW

Draft #19: JTG przechodzi z RAW do SmackDown!

Draft #20: Dolph Ziggler przechodzi z RAW do SmackDown!

Draft #21: The Brian Kendrick przechodzi z SmackDown! do RAW

Draft #22: Charlie Haas przechodzi z RAW do SmackDown!

Draft #23: Hurricane Helms przechodzi z SmackDown! do ECW

Draft #24: Brie Bella przechodzi z SmackDown! do RAW

W sumie doszlo do 36!!!!!! zmian. Zobaczymy co z tego wyniknie

MichelleMcCool01.gif

Draft uważam za pozytywny :t_up:

co do MVP, Big Showa, CM Punka i Jericho to nie mam zdania :P:roll:

HHH - gitez - dwa najważniejsze pasy WWE w jednym brandzie :t_up:

Kozlov ------> ECW… Jezus Maria… nie dość, że przerwali mu streak i dostawał ciągle w pierdy, to jeszcze go dali do najgorszego brandu…

Kane -------> SmackDown… powrót BoD?

The Miz ------> RAW… no i chłopaki mają separację…