Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oficjalne koszulki BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

bgz.jpg

Witam wszystkich użytkowników forum. Prawdopodobnie w najbliższym czasie ja, wraz z Conamnem, ruszymy z produkcją oficjalnych koszulek Bill Goldberg Zone. Koszt takiej koszulki będzie oscylował w granicach 35 - 40 zł + koszt przesyłki na odbiorcę. Dokładną datę podam po uzgodnieniu szczegółów z Conmanem. Opłatę dokonywać będziecie przelewem na konto bankowe LegendKillera, który również będzie się zajmował dystrybucją koszulek.

Co będzie znajdować się na koszulce?

Z przodu widniało będzie logo BGZ (takie jak te na początku tematu), a z tyłu znajdować się będzie dowolny obrazek przesłany nam na PW. Ważne jednak by był dość dużych rozmiarów (Co najmniej taki jak kartka A5).

Proszę właśnie w tym topicu pisać zgłoszenia chętnych na zakup koszulki. Jeśli oczywiście ktoś z was ma pytania w odnośnie zakupu, czy jakichkolwiek szczegółów proszę pisać tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na wasze pytania.

UWAGA!!! Proszę nie zaśmiecać tego topicu postami typu:

Super inicjatywa, też bym chciał taką koszulkę, może kiedyś sobie kupię.

W tym temacie prawo głosu mają tylko te osoby, które są realnie zainteresowane kupnem takich koszulek.

Oczywiście narazie jest to tylko propozycja i chcemy zobaczyć, ilu chętnych byłoby na zakup takich koszulek. Nie mówię również, że na 100% produkcja ruszy. Wszystko zależy od ilości zgłoszeń oraz naszej sytuacji i możliwości produkcji.

Zapraszam do wypowiadania się... :t_up:

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

8

• IOOT_DZIKO

3

• Anonymus

2

• WW41674325921

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Ja mam pytanie. Czy jest możliwośc czarnej koszulki z białym logiem? Jak coś to jestem chetny nawet na bialą.

91794957345e1dece60d6b.jpg

Właśnie, bo zapomniałem napisać, a IIL też już pytał: ROBIMY KOSZULKI TYLKO BIAŁE, ze względu na to, że zarówno w Zabrzu jak i w okolicy nie ma gdzie kupić prasowanek do wyrobów tekstylnych - ciemnych. Więc niestety trza się pogodzić z białymi koszulkami.

Mi odpowiada biała :D a co z rozmiarami ?? jak coś ja jestem chętny na 100%.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Rozumiem , że technika nadruku "na żelazko".

Skoro już macie taką koszulinę - jak to się pierze ? Nadruk wytrzymuje pralkę ?

915802072594e34bce782c.jpg

Ponawiam pytanie Dzika, ale mam też swoje. Czy obrazek z tyłu koszulki może być większy niż A5? Co do kupna, już Ci mówiłem Kamil, że w to wchodzę. Tylko co by dać na ten tył...

Ja chętnie kupię taką koszulkę, nie tylko dla tego, aby się popisać, że nalezę do grona/rodziny BGZ, ale też dlatego, aby zareklamować ten portal jaki forum. Cena też nie jest taka duża, ponieważ już nie raz wydaliśmy na coś głupiego te 40zł.

chrisjericho.jpg

A co do mojego pytania , dokładam jeszcze jedno ...

Jaki format przkazujemy do nadruku ?

I czy to logo BGZ , jest nadrukowane na koszulkę "samo" , czy cała kartka A4 jest zaprasowywana ?

Dobra, odpowiadam:

a co z rozmiarami ??

Rozmiar koszulki(to jest na jaki wzrost, itp.) będziecie podawać mi na PW wraz z projektem :)

Rozumiem , że technika nadruku "na żelazko".

Jakbyś zgadł :D :D

Skoro już macie taką koszulinę - jak to się pierze ? Nadruk wytrzymuje pralkę ?

Prać można w pralce, ale w dość skomplikowany sposób: w temperaturze do 40 stopni, bez mocnych środków piorących. Dokładniej, jak trzeba się obchodzić z koszuleczkami(dokładnie o praniu, prasowaniu itp.), napiszę, później, jak pomysł wypali :)

Czy obrazek z tyłu koszulki może być większy niż A5

Aby obrazek fajnie wyglądał na plecach, powinien być większy niż a5, jednak musi być mniejszy, niż A4.

Jaki format przekazujemy do nadruku ?

No najlepiej coś w granicach A4, może być mniejszy, byle nie większy :)

I czy to logo BGZ , jest nadrukowane na koszulkę "samo" , czy cała kartka A4 jest zaprasowywana ?

Brzegi kartki będziemy obcinać, tak by nie była widoczna linia brzegów kartki A4 (bo to cała taka folia jest). Białe elementy w środku loga także będą z tej folii, jednak po prostu przeźroczyste. Można by wycinać ten środek, jednak potem wprasowanie takiego wzoru byłoby naprawdę niewygodne :)

PS; Czyli ammy narazie tylko 5 chętnych. Można już pisać, że jest się zainteresowanym, przecież nie zaczynamy tego robić od razu, pisać kto jest na razie zainteresowany kupnem :)

Dodano:

Właśnie, prosze o nie oddawanie projektów wielkości A4 w tak napakowanych, że wszystko ma jakieś kolory. Zważcie, że tusz jednak kosztuje :) Dlatego prosze o oddawanie projektów, które mają kształt nieokreślony :P

Za wszelkie nieudogodnienia przepraszam :)

Łajti , pytając o format , chodziło , mi bardziej o to czy to ma być zwykłe "jpg" , czy może sth special ?

Oczywiście wstępnie o ile to wypali jestem zainteresowany taką koszuliną.

Jeszcze jedno , czy wy robicie te koszulki sami , czy dajecie koszulkę oraz nadruk dalej , komuś o się tym trudni ?

Z pierwszego postu wnioskuje , że to selfmade... więc dołączam pytanko , czy gwarantujecie jakość ? ;)

Dziczku...

Format najlepiej jpg albo png też pasi :)

Koszuleczki robimy sami, tj. ja i Conman z drobna pomocą naszych kolegów z osiedla\(drukowanie na przykład)

czy gwarantujecie jakość ? ;)

Napewno lepszą niż w biedronce :D A tak na serio wyślemy koszulkę tylko w dobrym stanie, ale w sumie tam nie ma zbytnio co zepsuć wiec nie martw się :waving:

Czytałem posty, jakieś 10 min temu, tak więc zapomniałem czy było pisane, ale ... :roll: Dziku jeśli o pranie chodzi, to ja już kilka razy normalnie, po ludzku w pralce wyprałem, wysuszyłem, przeprasowałem przez szmatkę i wszystko jest tak jak być powinno. Prasowanka trzyma się świetnie i tak samo się prezentuje. Wszystkim sie podoba, tak więc o trwałość się nie martwcie, o ile nie wyprasujecie jej, bez użycia szmatki (po prostu się odklei), lub potraktujecie wybielaczem (nie próbowałem :8 ).

Mam nadzieję tylko, że zrozumieliście prawdziwą idee tej innowacji. Jeśli nie, to spróbuję ją wam przybliżyć :P Nie chodzi nam tutaj o wzbogacenie ( serio :P ), nie robimy tego również całkowicie, aby konsument, czyli wy, byli bardzo zadowoleni. Gdyby tak było, to walnęli byśmy jakiś tutek, jak to zrobić, czy cuś. Co prawda chodzi o kasę, ale na szczytny cel ... Na serwer i domenę :) Nie wiem, jak teraz to stoi, ale myślę, że jeśli zysk z 8 koszulek, na które chętne na razie są osoby, wyniesie jakoś 136 zł. , to 36 idzie w ręce moje i łajta za fatygę :roll: a stówka do Norbasa, żeby nam forum ulepszył :) Nie wiem, czy miała być to tajemnica, ale ja nie zostałem poinformowany, ale stwierdziłem, że powinniście to wiedzieć :) W taki sposób nie tylko sprawiamy sobie przyjemność, za ... powiedział bym nic nie znaczącą kase, ale 4 dychy drogą nie biega ... za taką kasę, ale pomagamy sprawie, z której korzystamy na co dzień :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Oczywiście jestem chętny :) Tylko zastanawiałbym się, czy nie zrobić nowego loga, które ma zamiast "bill goldberg zone" napis "wrestling", bo to jest stare z fora.pl jeszcze chyba ;)

16476371734edf391100c30.jpg

A może by tak nie usuwać napisu "bill goldberg zone" tylko nad "BGZ" wpasować "wrestling" :D trochę dziwnie by to wyglądało ale zawsze coś :) Ja jak coś to chce koszulkę z logiem zaprezentowanym w pierwszym poście.

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ja chciałbym, aby na koszulkach znalazł się też link do nas. ;)