Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 10/04/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match:

M.V.P pokonał Dolph'a Ziggler'a

1. Single Match:

Big Show pokonał Kofi'ego Kingston'a

2. Single Match:

Gail Kim pokonała Michelle McCool

3 Non-title match:

Ted DiBiase & Cody Rhodes pokonali Carlito & Primo

4 Stretcher Match

Matt Hardy pokonał Jeff''a Hardy'ego

Dark match

6. WHC Championship

John Cena© pokonał Edge'a i zachował pas

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Anonymus

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

'CROSSING THE LINE'

1) Matt Hardy speech.

Momenty WrestleManii, niezapomniane momenty. W ostatnią niedzielę było ich wiele, przeżycia, rozterki. Shawn Michaels z Undertaker'em stworzyli według wielu, najlepszą walkę w histori WM. Ale była tam też jedna chwila, największa z wszystkich! Matt Hardy pokonał Jeff'a Hardy'ego, Extreme Enigmę, w Extreme Rules Matchu, w extremalny sposób, przez Extreme Twist of Fate! I wiesz co to znaczy Jeff? Jesteś po prostu, extremalnym rozczarowaniem, dla Was, fanów. Po wszystkich obiecankach, i tym podobnych, ja w 3 sekundy udowodniłem, że jestem lepszym Hardy'm! Wy to wiecie! Ale pokonanie Ciebie to za mało, zawsze będzie to za mało. Zawsze pozostaniesz tym małym chłopczykiem, z tymi swoimi opaskami na ręce. Takimi jak ma ten gość. Marzycie o tym, żeby dotknąć go, gdy on zmierza na ring. Muszę usunąć Cię z WWE! Zanim pozostanie w nim tylko jeden Hardy! Zawsze będziesz musiał oglądać się za siebie. Ja nie przestanę, o nie. Będe na Ciebie czekał, zawsze! Musimy to zakończyć. Podejmij decyzję, przyjdź tutaj i przeproś swoich ludzi, za to, że ich zawiodłeś. I przeproś mnie, za próbę bycia moim bratem! A jeżeli tego nie zrobisz, wyjdziesz z tego ringu na noszach i już nigdy w nim nie zawalczysz! A więć Jeff chodź tu i powiedz każdemu z nim, że nie byłeś nigdy nikim innym, niżeli, 'Extreme Dissapointment! [Jeff wychodzi] A raczej wbiega i próbuję szaleńczo zaatakować brata. Jednak Matt ucieka. Wychodzi nasz nowy GM! Theo Long! Matt, poczekaj, powiedziałeś, że Jeff powinien Cię przeprosić, a jeżeli nie, wyląduje na noszach. Ale w poniedziałek mamy DRAFT! Obojga z Was może nie być już na SmackDown! Więc powiem Ci coś playa' dziś na SD! zmierzysz się ze swoim bratem w Stretcher Match'u!

Eve: Cześć Kofi, zanim zmierzysz się z Big Showem, co sądzisz o swojej pierwszej WrestleManii. Kofi: Wiesz, gdy byłem chłopcem bawiłem się w 'WrestleManię' na podwórku! Chciałem być jak HBK i Razor Ramon. Miałem okazję, byłem w MitB ladder match'u! A dziś pokonam Big Show'a.

2) Big Show vs Kofi Kingston

Kofi stara się unikać zwarcia, staje na rękach, próbuje kopać Paul'a jednak mamy kontrę. Kofi z serią low kick'ów jednak to za mało na Show'a. Chop w narożniku i potężny body blow. Zakłada Camel Clutch i slam! Jamajczyk jednak szybko wstaje, dwa dropkick'i i... wskakuje, seria uderzeń. Ale co to? Powerbomb?! Nie, Kingston staje na nogach i dropkick, tym razem zablokowany. Whip, rozbieg jednak kick od przeciwnika i missle dropkick, a teraz spinning kick! Będzie double leg drop? BOOM-BOOM-BOOOM! Trafia! 1..2.. kick out! Kofi wylatuje w powietrze. Wchodzi na 3 linę, jednak otrzymuje potężny KO punch w powietrzu. Koniec, 1..2..3

3) Santino Marella segment.

Wygląda na to, że parę div jest nie zadowolone z powodu zwycięstwa mojej siostry i tym, że jest Miss WrestleManii! Nawet moja partnerka, Beth Phoenix! Była zazdrosna i chciała wyeliminować ją na RAW. Przyszedłem tu na SmackDown, aby pokazać Wam, że trzeba być zazdrosnym o więcej niż jednego Marellę. Wyzywam każedgo na backstage'u do walki ze mną.

Khali myśli, że twoja siostra jest niezła! On myśli tylko o niej! Chce ją mieć w swoim Khali Kiss Cam! Myślisz, że moja siostra chciałaby? Może palisz? [Khali coś mówi] SON O MA GAN! Jak możesz mówić tak o mojej siostrze! Spokojnie, on powiedział, że to była zła odpowiedź, walnijcie w gong. Szybki squash, Khali Bomb i do widzenia.

4) Gail Kim vs Michelle McCool

CIEKAWSZE MOMENTY: Całej walce przyglądała się Maryse. Na początku przeważała blondynka, jednak po dropkick'u sytuacja się wyrównała. Chwilę później obie stały na apronie i Michelle pchnęłą Gail na stalowy narożnik. Po nieudanym leg dropie mieliśmy ładną serię clothesline'ów a następnie cross body! Nie trafiła missle dropkick'iem, McCool chciała pinować jednak mieliśmy roll-up i zwycięstwo Gail Kim!

5) Cutting Edge w/ John Cena

Houston oczekiwało na największą wygraną mojego życia. Na 25 WrestleManii... Ale ta wygrana i WHC zostały mi skradzione. Przez mojego dzisiejszego gościa, John'a Cenę... Proszę, usiądź... JC: Nie mogłem tego zrobić w poniedziałek więc... The Champ Is Here! E: Mówiłem, usiądź. E: Wiem, że mamy tu tysiące ludzi, i że ty jesteśtu dla nich. JC: Tak, tysiące baardzo głośnych ludzi. E: Wiem, kochasz to, ale mnie to nie obchodzi. Jestem tu, bo chcę porozmawiać z Tobą! Bo to co masz na barku to całe moje życie! To utrzymuje mnie przy życiu. Wygrane, porażki, łzy i pot, mogłem to znieść, dopóki mi tego nie odebrano. I John, odebrałeś mi to! Siadaj! JC: Naprawdę? To chciałeś mi powiedzieć? Że Ci to odebrałem? Pozbieraj się, chłopie. Przegrałeś na WrestleManii. E: Zrujnowałeś mi życie! JC: Ja? Jak? Wiesz co, każesz mi tu usiąść i gadać, ok. Ile lat już to ciągniemy. Przez ile miast. Dziewczyny, stoły, EC, krzesła, walizki, to nasza historia. Mamy wiele filmów o tym i... WrestleMania! Przez wiele walk, to co dla nich robimy. Oni wiedzą, że zawsze... gdy to robimy, podnosimy sobie poprzeczkę. Dziś masz szansę mieć mnie na Twoim show i powiedzieć im o naszej najlepszej historii w pogoni za pasem mistrzowskim. Ale Ty, mówisz o mnie? Zrujnowanie życia? A więc, to wszystko co masz do powiedzienia? Czyli marnujesz mój czas. E: Nienawidzę Cię! NIENAWIDZĘ! Nienawiść to silne słowo. ale to oddaje to co do Ciebie czuję! Nienawidzę twojej koszulki, butów, wszystkiego! I John, ten pas należy się bardziej mnie, niż Tobie! Na BackLash! To się zakończy! Jeden z nas to zakończy! Ten, który bedzie stał... czyli ja! JC: Nie! Ty... może jesteś lepszym wrestler'em, jesteś sprytniejszy, wiesz jak wykorzystać okazję, ale patrzę na Ciebie i widzę, że jesteś zmęczony, zdesperowany! Ale LMS match! Ale znów patrzę na Ciebie i mówię, jestem silniejszy i to ja wygram. Oto powód dla, którego mnie nienawidzisz! Nie czapka, nie opaski, nie koszulka, prawda! Przez wszystkie walki robiłeś wszystko co mogłeś, ale ja zawszę się podnosiłem! Chcesz to załatwić! Zrób to teraz! Walnij mnie i sprawdź co się stanie. [Edge ściąga koszulkę i przymierza się... Edge jednak wyszedł]

6) Colons vs Simply Priceless

Zaczynają Ted i Carlito. DiBiase atakuje i zmienia się z partnerem. Tą akcję widzimy jeszcze raz, jednak Carlito kontruje. Whip ale ładna kontra, powalenie i kick w głowę. Zmiana z Cody'm. Jednak podchodzi do Carlito lekceważąco i mamy small package! 1..2.. jednak członek Legacy wstaje i clothesline! 1..2.. kick out. Scoopslam, rozbieg ale nie trafia albow dropem. Carlito odpowiada tym samym. Scoopslam, zmiana i powermomb na Primo, który ląduje na Cody'm. Kolejna zmiana, jednak po kopnięciu Rhodes odpowiada jawbreaker'em. Zmiana, whip jednak double springboard elbow na Priceless'ów. W dodatku wyrzucają ich z ringu clothesline'mi. Ted szybko wbiega, jednak back body drop. Po przerwie Ted trzyma Primo w "nożycach". Zmiana z Rhodes'em i double axe handle. Stomp i knee drop. Kolejny, dokłada punch'e, scoopslam again. Tag i knee stomp z 3 liny od DiBiase'a. Seria ciosów na głowę Colona, jednak sędzia tego nie widział. Whip, zmiana i abdominal stretch. Jednak ładna kontra, hip toss i back body drop za ring! Here comes Carlito, seria ciosów, whip i clothesline. Kolana i flying clothesline! Again whip, dropkick na Ted'zie. Wchodzi na 3 linę, jednak DiBiase zrzuca go i CrossRoads! 1..2..3! Chcą jeszcze wykończyć Primo i Cobra Clutch Slam od Ted'a! Na ring wchodzi Randy Orton! Na BackLash, mamy 6 man tag o pas WWE. Taa, słyszeliście mnie. Po jednej stronie, Ted DiBiase, Cody Rhodes i Randy Orton! Po drugiej, Triple H, Shane McMahon i Batista... Który zaskoczył was bohaterskim powrotem. Przypomne wam przez kogo nie widzieliście go tak długo. To ja! Po tej walce ja znów zostanę WWE Champ'em. Legacy to dobrze naoiwiona maszyna. A Twoją, egomaniacy. Możecie być zdyskfalikowani, wyliczeni... Po BackLash, wrócę na swoje miejsce, na którym powinienem być po WrestleManii, jako WWE Champion!

7) Matt Hardy vs Jeff Hardy - stretcher match

Jeff zaczyna, seria ciosów i clothesline w narożniku. Szykuje się do dropkick'u, jednak Matt ucieka. Obrywa jeszcze za ringiem, zmierzają do noszy i suplex na nie! Próbuje wyciągnąć Matt'a za linię, jednak ten nie daje się tak łatwo. Wchodzą na ring i elbow drop. Suplex?! Nie, gutcrusher! I Twist of Fate? (Chciałbyś Dave ;] ) kontra i side effect! Idzie po nosze, położył Jeff'a, jednak przed linią Jeff kopie go i clothesline! Wchodzi na nie, i zsuwa się... splash! Po przerwie Matt w przewadze, jednak mamy serię clotheslineów, i butterfly lock + leg scissors. Znów podsuwa nosze, kładzie go i... znów przed samą linią mamy kontra. I mamy markowy kick Jeff'a. Ciska Matt'em w schody i to teraz on wiezie go na noszach! Dojechali do liny i mamy wymianę ciosów. Matt chciał wjechać tym ustrojstwem w Jeff'a, ale nie udało mu się to. Bierze krzesło, jednak obrywa nim od Jeff'a i spada na nosze. Miał być leg drop, ale teraz on trafia na nie, a druga strona trafia w Matt'a! Znów zostaje cisnięty w schody. Wchodzi na trzecią linę i... Swanton! Na nosze, Matt uciekł! Jeff znów zatrzymał się przed linią, jednak dostaje chair shot'a! Matt wygrywa!

Big Show vs Kingston

mecz kiepski, trochę powolny... całe szczęście Kingston skoczny chłopak i dodał meczowi troszkę żywotności... :roll:

The Great Khali vs Santino Marella

kpina :thumb:

Cena gościem Edga

oczywiście gadanie Edga o WHC, bla bla bla... aż mi się trochę go żal zrobiło, bo naprawdę wyglądał na przygnębionego... :thinking:

Ted DiBiase & Cody Rhodes vs Carlito & Primo

też kiepski, potem gadka szmatka Ortona...

Stretcher Match

Jeff Hardy vs Matt Hardy

Pierwszy raz widziałem tego typu match, przyznam, że bardzo oryginalny pomysł :t_up:

oczywiście dzięki Jeffowi walka bardzo ciekawa i widowiskowa, narobił się skubany, a i tak przegrał... kapke nie w porządku :P:x

ogólnie SmackDown gdyby nie ta ostatnia walka byłby wybitnie kiepski, a tak to był po prostu kiepski/średni :t_down: