Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Tag Team Match:

Unified Tag Team champions Primo & Calrito & Evan Bourne pokonali The Miz'a, John'a Morisson'a i Tyson'a Kidd'a.

2. Fatal Four Way o #1 contender do pasa ECW

Finlay pokonał Christian'a, Mark'a Henry'ego i Tommy'ego Dreamer'a

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eddy1674325917

2

• CezarMVP

1

• Anonymus

1

• Matiz

1

Top użytkownicy w tym temacie

ECW:

- tylko dwie walki

- nudnawy już feud między Unified Tag Team championami, a Miz'em i Morrisonem.

+ dwie niezłe walki

+ nowa GM ECW Tiffani

+ wiadomość, że na Backhlash będzie walka o ECW titels

A więc ogólnie źle nie było.

Matiz napisał(a):ECW 3.5/5

Nie wiem jak można to "coś" oceniać, w dodatku tak wysoko, no ale widocznie każdy ma inne wymagania.

Eddy napisał to w poprzednim tygodniu. ;) Ja bardzo lubię ECW i może dlatego jak to powiedziałeś tak wysoko oceniłem poprzednie ECW. Wiem, że zbyt dobre to ono nie było ale i tak wszystkich zachęcam do oglądania tegoż brandu.

Ale wracając do tego ECW moja ocena to 4/5. :t_up:

14c76a45c3.png

Niezłe ECW. Dwie walki, ale nie jakieś zapychacze, tylko naprawdę ciekawe pojedynki. I tak świetne zestawienie dwóch najlepszych teamów w WWE uzupełnił jeszcze Evan Bourne i jak na standardy ECW wyszła bardzo dobrze. Cholernie wkurzyłem się, że walkę o #1 contender na Backlash wygrał Finlay. Kolejna walka ze Swagger'em znów będzie ssała tak jak ostatnio:/ No chyba, że Swagger idzie na RAW po drafcie, a Finlay dostanie pas, bo zostaje w ECW. W sumie szansę powinien dostać Christian, który zasługuje na champ'a, nawet jeśli to miałoby być gówniane ECW. No chyba, że Captain Charisma też się przenosi :roll: Zawirowania na pozycjach GM przyjąłem dość sceptycznie. Tiffany moim zdaniem niezbyt się nadaje do tej funkcji, ale nie będę jej skreślał na starcie, bo trzeba dać jej szansę. Mathews na stoliku komentatora, czyli Tazz jednak odchodzi, szkoda :|

Dwa słowa o Jack'u Swagger. Pomału staje się jednym z moich ulubieńców w WWE. Cholernie charyzmatyczna postać i mimo, że wielu zachwyca się umiejętnościami Evan'a Bourne'a, to według mnie najdalej w federacji zajdzie właśnie All American American. Pojawiły się pogłoski o tym, że Vince nie jest do końca zadowolony z osiągnięć Jack'a, ale mimo wszystko sądzę, że da mu szansę. Może trochę przesadzę następnym stwierdzeniem, ale co tam : widzę w Jack'u nowego Kurt'a Angle.

Eddy - Finlay nie został nr. one contenderem! Nie wszystko stracone! On po prostu wyeliminował Henryka. Na każdym kolejnym ECW będzie odpadała jedna osoba, aż do wyłonienia pretendenta. Ja myślę, że szansę na występ w walce z Jack'iem do, którego nic nie mam, wręcz przeciwnie, ma Christian bądź Tommy. Szczerze mówiąc, chciałbym zobaczyć walkę z Dreamer'em. Tylko pod warunkiem, że przedraftują Jason'a... Dreamer z pasem na zakończenie kariery, może potem jakieś tribute show na ECW i pożegnamy go... W ringu nie jest najgorzej, jak dla mnie, jest lepszy od Irish Man'a. Teraz może powiem coś o ECW. Walki niezłe. Przyjemnie się do oglądało. Tag-team'y zarządziły. Chyba te walki na ECW wychodzą najlepiej. Wystarczy dobra obsada. Jak zawsze Striker dostaje orgazmu do Shooting Star Press... :drool: Walka zamulała tylko wtedy, gdy Miz z Tyson'em zaczeli maltretować Evan'a. Co do GM'ów, Theo Long na SD! jak dla mnie bomba, bardzo lubię tego gościa, przyda się taki face'owy manager. Tiffany, lubię ją ale na GM'a? Ludzie pewnie ją kupią, chyba, że może przejdzie heel turn i title shot'y będą dostawali Ci źli, bądź nikt. NIezłe to ECW, mogło być lepiej, ale jest dobrze. To chyba jednak po WrestleManii ogladanie "trzeciej ligi" dalej obowiązkowe...

1. Tag Team Match

No... mimo że wciąż nie mogę patrzeć na mordy Primo i Carlito, to muszę stwierdzić, że chłopaki się wyrobili :thinking:;) np Primo był nieprzeciętnie dobry w tej walce, wszędzie go było pełno, tutaj tego, śmego, naprawdę świetnie :)

Bourne niestety nie popisał się za bardzo, bo Lanser, Irokez albo Różowe Gacie go właśnie turbowali/tyrali... :P

Muszę przyznać, że niezła niunia na ECW będzie teraz GM'ować :drool::twisted:

Walka jako - tako :) Ale ten dresik Christiana jest tandetny :shock:

heh, ale chłopaki mimo że we trójkę, to i tak ledwo ledwo Henrego podnieśli :lol

PS ciekawe skąd lipo pod okiem Christiana...? :thinking:

1. Tag Team Match

Ogromne brawa w tej walce dla Carlito walczył świetnie. Według mnie walki tag teamów wychodzą najlepiej w ECW. Bardzo ciekawa walka ,aż chciało się oglądać ,oby więcej tak dobrych walk na ECW. Najsłabiej wypadli Lasner i Kidd ,nie wiem po co oni do tej walki...

No słabiutka walka... Mogło być lepiej... najlepsze jak podnosili Marka i o ile się nie mylę to zauważyłem limo pod okiem Christiana...

3/5

No to juz chyba raczej wiemy kto otrzyma walke na Backlash ; ) :t_up: