Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Wrestler PPV WrestleMania 25 (2009)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. The Undertaker - Za świetne zwycięstwo z Michaels'em w fenomenalnym pojedynku.

2. Shawn Michaels - Za niezapomniany pojedynek z Taker'em.

3. John Cena - Zdobył pas WHC.

4. Kofi Kingston - Za świetne spisanie się w walce MITB.

5. Shelton Benjamin - Za świetne spisanie się w walce MITB.

6. Triple H - Obronił pas przeciwko Orton'owi.

7. Ktoś inny - Uzasadnij postem!

Ankieta potrwa 14 dni, możesz wybrać tylko jedną opcję w ankiecie.

Swój wybór uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

2

• Qatro

1

• Qui-Gon

1

• WW41674325921

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos poleciał na Undertaker'a. Kolejna WM-ka...bla, bla. Pojedynek roku...bla, bla. 17-0. :D

14c76a45c3.png

Mój głos też poleciał na Undertakera, stoczył świetną walkę z Michaelsem, oraz poprawił swój streak na 17-0.

9367406674981fac0a7ca1.gif

• Reputacja:   1

HBK za to, że musiał przegrać z tą ciemną pałą.

Taker = Hunter2 ... pewnie nieźle wjeżdżał Lindzie i tylko dlatego wygrał :t_down:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Zastanawiałem sie pomiedzy HBK a Undertakerem lecz głos oddaje na Ricky'ego Steamboat'a :D . Mimo wieku pokazał że dalej wie z czym to sie je. Byłem mega zaskoczony jego forma. Co do HBK i Undertakera to było pewne ze zaprezentują sie znakomicie. A Ricky Steamboat to było dla mnie niemałe zaskoczenie. Dlatego tez zaznaczam ktos inny :)

91794957345e1dece60d6b.jpg

A ja głosuję na

- Sheltona za ten skok ;)

Przecież chłopak mógł się zabić, ja bym na nich zepchnął tą drabinę, ale sam bym na pewno nie skoczył :D

2nqz7s6.jpg

Myślałem nad Steamboat'em, lub kimś z pojedynku HBK vs Taker. Postawiłem na Shawn'a, dlaczego? Te wszystkie kontry, entrace. Showstopper, Mr. Main Event po prostu.

Natomiast ja zagłosuję na Sheltona Benjamina, który popisał się fenomenalnymi akcjami podczas meczu MitB. Swoją zręcznością, odwagą i akcjami wysokiego ryzyka przy użyciu drabin znacznie ubarwnił walkę, co czyni go cichym bohaterem WrestleManii.

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

Ja głosuje na Undertaker oczywiście, bo na kogo innego ?? Sheltona ?? a co on zrobił skoczył raz z drabiny i już.

Może i Undertaker obronił swój streak, może i Shawn Michaels stworzył świetny pojedynek, może i Shelton Benjamin urozmaicił MitB, ale to Ricky Steamboat udowodnił nam wszystkich, że nawet gdy ma się 56 lat na karku, można stworzyć świetny pojedynek. The Dragon zasłużył sobie na miano najlepszego wrestlera Wrestlemanii nie bez powodu.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Po długich zastanowieniach wybrałem Shawn'a. Świetne wejście na ring, wiele zwrotów akcji i końcówka której nie zapomnę do końca swojej przygody z wrestling'iem. Po tym jak wykonał salto i Taker mu wykonał swoją akcję kończącą. :)

The Undertaker. 17-0.

A ja zagłosowałem na Undertakera. Dlaczego? Bo po raz kolejny udowodnił, że to on jest królem Wreslemanii, to on zwyciężył po raz 17 z rzędu na najważniejszej gali roku, to on, mimo wieku, stworzył pojedynek godny miana walki roku. Oczywiście świetnie zaprezentował się też Shawn Michaels, jednak Taker musiał ode mnie otrzymać głos :)

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Shelton - bez Niego mecz o walizkę przynudzałby maksymalnie. Koleś pokazał ile jest wart, szkoda tylko że nikt poza Nami tego nie widzi ;)

Shawn vs Taker - fenomenalny pojedynek, ale troszkę za dużo leżenia... Głos oczywiście na Deathmana, bo ten Moonsault w połączeniu z Tombstone'm - REWELACJA!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...