Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na zagranicznym forum przeczytałem ciekawostkę. Sądzę, że to tylko czyjeś przemyślenia. Ale postanowiłem ja tu zacytować. Ktoś napisał, że Christian wygra MiTB, odbierze pas Edge'owi i będzie miał z nim feud.

300_62207.jpg

prawdziwa wiadomość:

christian wins money in the bank then EDGE RETAINS AFTER THAT CHRISTIAN CASHES IN MONEY IN THE BANK CAUSING A FEUD BETWEEN EDGE AND CHRITIAN

Jeśli w jakimś stopniu byłoby to prawdą to według mnie mogło by to wyglądać następująco. Christian wygrywa MiTB. Edge broni tytuł. Christian na drafcie przechodzi na SmackDown i wykorzystuje walizkę. Kontuzjowany Edge ma przegrać niby na WM. Ale być może władze WWE doszły do wniosku, że zbyt wiele pasów na WrestleManii nie może zmienić posiadacza, więc Edge straci go ok dwa tygodnie później. No i na SD będzie ciekawy feud. Rozwiązanie według mnie jest bardzo ciekawe. Piszcie co o tym sądzicie. Czy w ogóle według was coś takiego jest możliwe. Może macie jakiś własny scenariusz?

Zapraszam do dyskusji

14c76a45c3.png

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

3

• Matiz

2

• szymi94

1

• Viper

1

Top użytkownicy w tym temacie

No Christian jest troche takim cichym faworytem ale nie wierze by mógł zabrać pas Edgowi

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Moim zdaniem Christian (ewentualnie Kane) uzyja walizki moze nawet jeszcze na WM. Jak wiadomo Edge ma kontuzje wiec komus czeba dac pas a Jascko i Big Show jakos mi nie pasuja na championa wiec widze to tak: Christian lub Kane wygrywaja MITB a po walce Edge va Cena ´vs Big show wykorzystuja ja.

Ale jeszcze tylko 6 dni i bedzie po wszystkim.

A co do zmian pasow na WM to moim zdaniem mistrzem zostanie Randy Orton a JBL obroni swoj tytul.

MichelleMcCool01.gif

A wg mnie wygra Shelton Benjamin ponieważ ostatnio stracił pas US oraz sprawdzil sie jako mistrz poza tym doszedłem do tego drogą eliminacji.Walizki nie zdobędą

:arrow: MVP otrzymał właśnie pas US co wg mnie go dyskwalifikuje

:arrow: Kane i Mark Henry gdyż nie pasują do tej walki

:arrow: Kofi Kingston nie pasuje mi na mistrza wagi ciężkiej

:arrow: CM Punk nikt nie wygrał walki MITB dwa razy i on tego nie osiągnie

:arrow: Finlay jest za stary na push :D

:arrow: Christian - VKM nie przepada za nim , nie widzi w nim main eventera oraz jest na niego zły za odejście do TNA

Walizka nie będzie tak długo przetrzymywana jak rok temu. Może zostać już wykorzystana tydzień po WM na Drafcie

Uff skończyłem :D:thumb:

eaf0f05345fab339.png

@UP lol Shelton Benjamin sprawdził się miernie jako US Champ...

Moim zdaniem wygra Christian który wykorzysta walizkę, lecz nie wygra pasa.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Widzę, że temat górnych lotów. Ale podstawy do fajnego tematu są więc się wypowiem:

Po pierwsze: Matiz... Fajnie, że jesteś aktywny, tworzysz ciekawe i całkiem dopracowane tematy, jednak ten ci nie wyszedł. Postaraj się zawsze najwięcej napisać o sobie w poście. Krótka historia i informacje to tylko 1/2 tematu pamiętaj :) Ale graty za fajny pomysł.

Po drugie: Dyskusja to "wymiana poglądów, zdań i opinii" a tymczasem przyjaciel Hrystek i sexyboy ograniczyli się do 1 zdania. Ludzie, postarajcie się, jak piszecie w dyskusjach, to razi w oczy i zaniża poziom dyskusji na forum (który jakościowo rządzi w Polsce :)) Ja osobiście jestem za przywróceniem obowiązku 3 zdań w dyskusjach.

Po trzecie: Argumenty... Popierajcie swe zdanie jakimiś argumentami. Bo wkurzyło mnie zdanie:

Kane i Mark Henry gdyż nie pasują do tej walki

Powiedz mi, co do cholery ma to, że walizka do nich nie pasuje do ich szans na zwycięstwo. Przekreślałbyś szanse The Undertakera w MitB tylko dlatego, że jego gimmnick mu tego zabrania? Absurd. Jak dla mnie największym faworytem jest właśnie Kane. Wyśmienity wrestler, jeden z najbardziej niedocenianych zapaśników XXI w. Może to właśnie ten moment, ten czas, by coś zmienić i odwdzięczyć się Glenowi za lata jobbowania.

Ale żeby nie było, że ja tylko zrzędzę i poprawiam, a sam robię offtop to napiszę pokrótce coś ode mnie na temat walizki dla Christiana:

Już kiedyś czytałem o tym, zaraz jak Christian wygrał Battle Royala na ECW. Mówiło się o tym, by Christian rozpoczął program z Edgem. Copeland to jak wszyscy wiedzą prywatny przyjaciel Christiana. Walczyli razem w tagu, mieli kilka wspólnych storyline'ów. Wyśmienitym pomysłem byłoby spotkanie tych wrestlerów w ringu. Zachodzi tylko pytanie, czy Reso jest w stanie zawalczyć na Wrestlemanii o MitB.

Moim zdaniem wygra Christian który wykorzysta walizkę, lecz nie wygra pasa.

W sumie nie wygranie pasa poprzez walizkę to dość innowacyjny pomysł, ale... czy to nie byłoby zmarnowanie całych miesięcy z walizką jak i samej walki na WM? Jak dla mnie zwyciężenie walizki = zwyciężenie pasa.

Moim zdaniem Christian (ewentualnie Kane) uzyja walizki moze nawet jeszcze na WM(...) wygrywaja MITB a po walce Edge va Cena ´vs Big show wykorzystują ja.

Pisałem o tym w temacie o Wrestlemanii :P Jak dla mnie taka inicjatywa to naprawdę niezły i ciekawy pomysł. Jednak mimo wszystko małoprawdopodobny, w końcu lepiej promować jakiegoś wrestlera jako mr. Mone in the Bank i wyniszczyć starego mistrza po tym, jak dostaje wpierdziel od #1 Contendera.

To tyle z mojej strony :)

Takie coś może być bardzo możliwe, według mnie to był by bardzo interesujący scenariusz. No i feud myślę że ożywiłby Christiana no i myślę że podniosły by się ratingi SmackDown! Christian i walizka no to bardzo możliwe ale według mnie to CM Punk lub Finlay wygrają MITB. A jeśli wygrałby Christian to mam nadzieje że nie zmarnował by swej walizki na pas ECW. Co do Edga to wątpię że to on obroni pas w czystej walce... No ale przecież nie obejdzie się bez Vickie więc ma wielkie szanse. Może to właśnie na WM25 Christian wejdzie na pojedynek Edga Ceny i Big Shopa i to właśnie wtedy zdobędzie pas. Czyżby to stary brat Edga odbierze mu pas? Jeśli by odebrał to czy go zachowa gdyż Vickie nie może pozwolić na to by jej ukochany stracił swój pas.

Może to właśnie na WM25 Christian wejdzie na pojedynek Edga Ceny i Big Shopa i to właśnie wtedy zdobędzie pas.

Coś w tym stylu napisało więcej osób powyżej. Nie wiem czy to prawda ale według wikipedii zawodnik z ECW nie może się ubiegać o pas WWE title dlatego napisałem, że Christian zdobędzie go po drafcie. Być może walizka coś zmienia? Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o uświadomienie mnie. :thumb:

Oto screen z wikipedii:

pasy.jpg

Dop. Carlos

Walizka podobnie jak tilte shot zdobyty na RR uprawnia do walki o każdy tytuł. Powiązania brandowe tracą znaczenie :)

Dzięki//Dop. Matiz

14c76a45c3.png

Jak dla mnie zwyciężenie walizki = zwyciężenie pasa.

Jak dla mnie błędem by było gdyby WWE fundowało nam co roku walizka = zdobyciem tytułu.

Większego cytatu się nie dało o_O Na przyszłość, zacytuj mały kawałek, do którego chcesz się odwołać :) Wyodrębniłem kawałek z wypowiedzi Łajta, który pasuje do twojego postu ;) //dop. Conman

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jak dla mnie błędem by było gdyby WWE fundowało nam co roku walizka = zdobyciem tytułu.

Walizkę wykorzystuje się zawsze po walkach , na zmęczonym mistrzu , więc do cholery jasnej normalne że walizka = pas mistrzowski. Nawet Jasio nie wygrał po tym jak Edge wpłacił walizkę.

A teraz mamy

Punka po raz drugi z walizką i szczerze mam nadzieje że szybko ją użyje , obojętnie na kim , obecni mistrzowie to żenada , lubie Trajpla ale ssie ostatnio nie miłosiernie a Cena ? Give me a break. Punker mógłby ewentualnie stracić walizkę jak Kennedy .... np. na rzecz Kane'a i byłoby cacy :)

Hmm... Szkoda, że drugi rok z rzędu walizkę zgarnął Punk. Miałem nadzieję na Kane'a, Christiana, a nawet jak zobaczyłem to co w ringu robili Kofi Kingston i Shelton Benjamin to normalnie chciałem żeby któryś z nich tą walizeczkę zdjął, lecz to było lekko nie możliwe. Tak jak powiedział The_Icon... Ja też bym chciał tak jak było po WM 23. Punk mógłby stracić walizkę na rzecz Kane'a? :thinking:

Ja byłem tym najbardziej rozczarowany. Oprócz Heńka, to Punk był ostatnią osobą, która powinna sięgnąć po walizkę...

Pierwszy raz w życiu oglądałem MITB i

szczerze mówiąc CM Punk zasłużył na wygraną...

Przed walką stawiałem na Cage, ale w trakcie zdecydowanie przeżuciłem się na

Kofiego, Sheltona i Punka ;)

Oczywiście cholernie ryzykowny skok Benjamina przebił wszystko, ale Kofi i CM Punk też wykonali kawał dobrej roboty...

Kofi gdy wszedł po pionowo trzymanej drabinie Heńka, a Punk który "latał" na tej drabinie ;)

Wg. mnie to że wygrał Punk było zasłużone ;]

Heh już teraz został określony - "Mr. Money in The Bank" więc co będzie za rok? Znów wygra? ;]

Dop. Carlos

Używaj tagu spoiler jeśli piszesz w okresie 24 godzin od tygodniówki lub 48 od PPV

2nqz7s6.jpg

A może zacznie się streak wygranych Punka w MiTB? ;d

Wiem, niemożliwe, taka walka nie mogła by należeć do jednego zapaśnika. Co do tegorocznej walki to mam ogromną nadzieje, jako fan Punka, że dostanie jakiś push i zacznie jakiś ciekawy feud, bo na Cene już nie chce mi się patrzeć, a Punk ciągle siedzi w mid-cardzie.

No i mamy po raz kolejny Punk'a jako Mr. Money in the Bank. Nie jestem tym zachwycony, gdyż walizkę powinien dostać Kane, który jest szmacony już od nie wiem ile. Punk'owi walizki nie zgarną, ja już się domyślam na jaki pas użyje walizeczki. A dokładniej chodzi mi o Rey'a Mysterio. Ci dwaj panowie mają już coś ze sobą wspólnego. Na jednym z PPV walczyli ze sobą, o walkę z Williamem Regalem ( wtedy jeszcze I-C Championem ). Punk wygrał i trochę później zgarnął pas, ten sam, który na WM zdobył 619. Jeżeli tak by WWE to rozwiązało, to nie powiem, wyszło by wielkie gówno. No bo przecież pas WWE odpada, Punk nie jest Main Eventerem. WH odpada, już go miał, i wątpię by zdobył go po raz kolejny, US odpada i chyba każdy wie dlaczego, TT odpada, bo dwóch Punk'ów z walizkami nie ma. ECW odpada, bo tam na pewno go nie przedraftują, Divas odpada, bo jest już zarezerwowany dla Santina. Zostaje I-C, i wszystko jasne ;).

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters