Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match

Melina pokonała Jillian Hall

Match 1

Carlito w/Primo Colon & Brie Bella pokonał Johna Morrisona w/The Miz & Nikki Bella

Match 2

Tag Tema Match

Tommy Dreamer & Evan Bourne pokonali Jack Swagger & Tyson Kidd

Odbyło się MVP's VIP Lounge którego gośćmi byli wszyscy członkowie Money in the Bank.
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Qatro

1

• Anonymus

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem co się ze mną dzieje, ale ostatnio ekscytuje się ECW jak nigdy. Nie wiem co to powoduje, Christian? Evan? Nie będe się zagłębiał w to, przejdę do samego ECW. Sytuacja z nowym zunifikowanym pasem tag team staje się coraz ciekawsza. Wspólny entrance, dobry pomysł (w przypadku Miz'a, Morrison'a i bodajże Nikki świetnie to wyglądało). Sama walka dobra, wręcz bardzo dobra. Wygraną zgarnał Carlito, ale szans do odegrania się jest wiele, więc myślę, że do WrestleManii bilans się wyrówna. Warto dodać, iż zapowiedziano, że będzie to lumberjack match. Myślę, że jest to nietrafiony pomysł, tylko po to, by dać szansę innym wystąpić na WM'ce. Walka tag team'owa równie dobra. Szczególnie jedna akcja sprawiła, że moja mina wyglądała tak -> O_O. Springboard hurricanrana, przepiękna sprawa, warto obejrzeć choćby dla Evan'a to ECW. Dreamer też pokazał z dobrej strony, Swagger jako champ dalej mnie nie przekonuje, jednak belly-to-belly to za mało. Warto byłoby dodać do karty walkę Bourne vs Swagger, jednak jest już za późno. No i V.I.P. Lounge. No było nieźle, każdy wygłosił w miarę przyzwoitego speech'a. Zaczał Christian i dostał niezły pop. Trudno powiedzieć kto wygra tę walkę. Widać, że mamy zgrzyty na linii MVP - Shelton, może to być wykorzystane w walce. Po tym segmencie mogłoby się wydawać, iż Kane jest faworytem, mało powiedział, raczej zrobił. MitB wcale nie musi wyjść takie słabe, pożyjemy zobaczymy...

ECW całkiem znośne mimo zaledwie 2 (słownie dwóch!) walk. Nikki Bella zostawiła siostrzyczkę, z czego się cieszę, bo z bliźniaczek zdecydowanie wyżej stawiam Nikki i dobrze się stało, że to ona poszła z Miz'em i Morisson'em. Po tych zawirowaniach znów mamy skład MNM. Wprawdzie Nikki to nie Melina, a Miz to nie Mercury, ale i tak mi taki obrót sprawy pasuje. Po porażce Miz'a tydzień temu, baty w tym tygodniu dostał Morisson i to od Carlito :| . Upewniło mnie to tylko w przekonaniu, że to właśnie M&M zrewanżują się Colons'om, wygrywając na WrestleManii. Do tego Long zapowiedział, że ich walka to będzie lumberjack i jak to powiedział Striker każdy będzie mógł wystąpić na WrestleManii. Tiaa, wielkie gwiazdy : Great Khali, niedawny GM RAW i IC Champ William Regal oraz niepokonany przez kilka miesięcy, biorący udział w dwóch walkach o pas WWE, Vlaidmir Kozlov będą się jedynie przyglądać i ograniczać do tego, by wrzucać od czasu do czasu na ring, tych , którzy z niego wypadną :8 Druga walka całkiem przyzwoita, zwłaszcza jak pojawiał Bourne. Czekam na jego walkę ze Swagger'em. Ciekawa sprawa z tym Dreamer'em. Jego lata świetności są daleko za nim i w sumie jeśli będzie słowny, to powinien skończyć karierę, bo do samej walki o pas ECW nie ma nawet szans, a co dopiero na jego zdobycie. Tyson Kidd od tej walki występuje już oficjalnie jako heel i mimo, że ta postać trochę mnie zainteresowała po debiucie to nie wróżę mu świetlanej przyszłości w WWE. M.V.P udowodnił, że nieważne czy jest heel'em, czy face'm, Lounge i tak robi świetne. W pierwszym V.I.P Lounge na ECW musiał nagadać się właściwie sam, bo z całej ósemki tylko Christian i Shelton umieją się z sensem odezwać do mikrofonu, ale i tak było nieźle. Za tydzień 40 minut dla div, może jakiś strip pokerek? :twisted:

Szkoda, że tylko 2 walki. Pierwsza cienka. Przynajmniej dowiedzieliśmy się jakie zadanie mogą mieć pozostali zawodnicy na WM-ce. Zaś pojedynek drugi znakomity. Evan jest fenomenalny. Przy każdym jego skoku robię wooooooo w stylu Rick'a. Tyson został po raz pierwszy po powrocie spinowany, trochę szkoda. ME przyzwoity. Nie mogę się doczekać chyba najbardziej MiTB na WM-ce. Kurcze jak patrze na Henryka to sobie wyobrażam pękającą od ciężaru drabinę.

Za tydzień 40 minut dla div, może jakiś strip pokerek?

Czekam. ;)

ECW 4/5

14c76a45c3.png

Jak zawsze znakomity Evan Bourne i Tommy rozwalili wyrośniętego dzieciaka Swaggera oraz ćwoka z loczkiem w różowych gatkach Kidd'a. Szkoda, że Bourne nie walczył dłużej, bo cała walka byłaby dużo ciekawsza... no ale wszystkiego mieć nie można, może na następnym ECW :D

potem gadka szmatka apropos Money In The Bank, czyli coś ala "ja wygram", "właśnie, że ja", "nie, bo to ja wygram" i takie bla bla bla...

ogólnie ECW znośne... :)