Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy początek dla Kozlova?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hmm... Według mnie dobrze się stało, że Kozlov przestał być push'owany. Na początku wchodził bez muzyczki raz to raz niszcząc jednego z jobber'ków, nikomu nie przeszkadzając przy tym, aż nagle się wybił i trafił chyba nawet do Main Event'u jak dobrze pamiętam. Teraz dużo ucichło i myślę, że on na Goldberg'a lepszego się nie nadaje. ;D Jak wiemy po Wrestlemania'i 25 odbędzie się draft i myślę, że dobrym pomysłem byłoby go przenieść na coraz to lepsze ECW. Nie mam pomysłu z kim miałby tam feud'ować, bo Christian to raczej z nim by dobrej walki nie zrobił. Evan Bourne również. Może kogoś innego by przenieśli z RAW/SmackDown właśnie do ECW, które myślę, że może nam mocno zakwitnąć. Gdy Kozlov został odliczony przez Shawn'a Michaels'a na jednym z RAW, można by powiedzieć, że "wszystko" stracił. Bookerzy myślę, że dla niego innego miejsca jak na ECW to nie wynajdą, a jak wcześniej wspomniałem tam by się najlepiej nadał.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

6

• Matiz

6

• Conman

3

• Eddy1674325917

2

Top użytkownicy w tym temacie

Vladimir Kozlov podczas Draftu 09 trafił do roosteru ECW. Stało się to, na co niektórzy czekali. Osobiście owa sytuacja wg. mnie wychodzi pozytywnie. Tylko, czy Vladimir sprawdzi się w czyśćcu i czy jako kandydat do głównego pasa federacji niegdyś ma szanse na główne złoto ECW? Czas rozpocząć nowy wątek dyskusji :)

ps. Syry za takie coś, ale sam czasu nie mam na pisanie więcej, a dyskusja musi trwać :) Tak więc zapraszam do wypowiedzi :)

tam gdzie był wcześniej dostawał niezłe baty, więc może po przejściu do ECW trochę go tam odświeżą i może prędzej czy później weźmie się za pas :thinking:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ja chciałem żeby Vladimir przeszedł do ECW. Tam będzie moim zdanie się nadawał i coś czuje że powalczy tam o pas :D .

Po za tym będzie tam jednym z najlepszych moim zdaniem zawodnikiem. Ale wszystko zależy od Bookerów WWE :D.

Pozdro Wszystkim :thumb:

Edytowane przez Gość
#SmartFanZone

Vladek na ECW. Bardzo ucieszyła mnie ta wiadomość. No ale już na drugi dzień przekonałem się, że nie jest tak pięknie. Za rywala dostał jakiegoś jobera nie wiadomo skąd wyciągniętego. Tak samo jak to było na początku na SD. Ale to chyba tylko tak na początek aby Koziołek pokazał się publiczności ECW. Draft mnie również trochę zaskoczył. Vladimir promował w Turcji niedawno SmackDown i go przenieśli. Myślałem, że już naprawdę koniec Kozlov'a. Nawet po tych porażkach jego pomyślałem o zwolnieniu jego z WWE. Ale na szczęście znaleziono bardzo dobre rozwiązanie. Może teraz jakiś ciekawy feudzik:

Np. z Christianem, który jak już wiadomo na Backlash będzie walczył o ECW title i według mnie tym razem już wygra.

Albo jakiś tag team z Tyson'em Kidd'em. Chyba mało prawdopodobne. Nie zapominajmy jeszcze, że na ECW sporo ciekawych osób przeszło w Drafcie uzupełniającym. A więc może coś zakręci Koziołek wokół którejś z tych osób. No nie wiem trzeba poczekać do następnego ECW i zobaczyć czy Kozlov dostanie kolejnego jobera czy wywojuje coś ciekawego.

14c76a45c3.png

• Styl:  Jasny

Vladimir może pokazać znowu klasę w ECW może nabierze techniki i na następnym Drafcie wróci do SmackDown lub nawet do Raw Kozlov przed WM 25 musiał pokazać że ma słabe strony i że on też przegrywa .Mam nadzieje że jeszcze nie raz usłyszymy o wyczynach moskiewskiego tłoka :twisted:

Całe przeniesienie Kozlova na ECW jest tylko po to żeby go wypromować na Champa,zarówno w rosterze Raw jak i smackdown nie mógł by tak dominować tak jak ma szanse na ECW,w końcu Kozlov był już wcześniej przymierzany do tytułu ale wiadomo było że HHH nie odda tak pasu,więc według mnie jego szansa na ECW i co ciekawe dołączy pewnie do innych champów którzy mieli przedrostek Extreme(Extreme Giant,Extreme Lashley)-Extreme Kozlov:)

A na dodatek dalej będzie nie pokonany na ECW,więc dla WWE to wielka brama w drafcie

Temat brzmi tak: ''Koniec Vladimira''.... Wydaje mi się, że autor tej dyskusji powinien go zmienić, ponieważ to dopiero początek Vladimira Kozlova. Mój przedmówca randyorton8 dobrze powiedział, że do Władek do ECW został przeniesiony tylko i wyłącznie po to, aby wypromować go na Championa. Owszem Kozlov już jest świetnym wrestlerem, ale w Smackdown czy RAW jeszcze powinno trochę poczekać na Władka, ponieważ w mógł by się tam zmarnować, a to było by najgorsze rozwiązanie. W brandzie ECW, Vladimir może czuć się pewniej, ponieważ tu nie ma takiej rywalizacji jak w SD i tu prawie zawsze będzie miał Push i te sprawy :). Jednym słowem mówiąc WWE świetnie zrobiło, przenosząc Vladmira do ECW. Miło będzie mi się oglądać walkę np: Vladimir Kozlov vs Jack Swagger..

chrisjericho.jpg

Kozlov jest już spalony. Nie będzie nowego Goldberga, nic z tych rzeczy. Kariera Ruska jest niemal identyczna jak niejakiego Snitsky'ego. Duży push na start, tłuczenie jobberów, ale tylko po to, by potem, któraś z prawdziwych gwiazd mogła się szczycić z jego pokonania. ECW to tak naprawdę jedyna deska ratunku dla Władka. Na SD i RAW był zaczął być już szmacony na prawo i lewo i powoli tworzył się niezbyt chlubny loosing streak. Wkurza mnie jednak to, że WWE popełnia ten sam błąd i Kozlov znowu dostaje słabeuszy. Po pokonaniu pewnie kilkunastu local jobber'ów dostanie szansę na ECW title, a może jedynie go wykorzystają do wypromowania Swagger'a, ewentualnie Christian'a. Jeszcze do niedawna nie widziałem ratunku dla Vladimir'a i nawet jeśli utrzymałby swoją posadkę w WWE to tylko po to, żeby czasem pokonać jakiegoś Santino Marellę i paru innych jobberów, by potem znów grzecznie podłożyć się tym, którzy walczą w Main Eventach. Wystarczył jednak jeden temat Sejbli i pojawiło się światełko w tunelu. Face-turn! Misiek to bestia przy mikrofonie i myślę, że nowy gimmick dałby radę, jeśli oczywiście by nie przesadzili jak z Khalas'em i jego Kiss cam, bleeh :t_down:

niestety prawda, ledwo co Władek przeszedł do ECW to dali mu jakiegoś cieniasa do pokonania... mam nadzieję, że rzucą go na głębszą wodę i nie będą mu podkładać jakiś płotek...

Wystarczył jednak jeden temat Sejbli i pojawiło się światełko w tunelu. Face-turn!

ale o jakim faceturn'ie mówisz? na tego dawnego, dawnego face gdy pojawił się na SD! ?

Dokładnie. Vladek mógłby dostać własne show na ECW w miejsce Dirt Sheet. Trzebaby tylko nad językiem popracować, bo ta łamana angielszczyzna na dłuższą metę mogłaby trochę wkurzać. Wiem, że ciężko w to uwierzyć i sobie wyobrazić, ale Great'a Khaliego całującego "laski" z widownii też nikt się nie spodziewał.

heh, no to jest dobre :thumb:

jakby Władka przemorfować na tego wesołego Rosjanina kiedy pojawił się na początku na SD!. :t_up: podszkolić angielski...

tylko musiałby zmienić ten swój wyraz twarzy mówiący: 'no i co się gapisz?! i tak cię zniszczę. towarzyszu...'

swoją drogą ciekawe jakby się prezentował na ringu, jako face :thinking:

Co raz bardziej zaczynam sądzić, że tytuł tematu został nie potrzebnie zmieniony na "Nowy początek dla Kozlova?". Nie wiem co WWE chce z nim zrobić ale już mnie się to nie podoba. Dwa występy na ECW, dwa zwycięstwa. Wygląda ładnie co? Ale te zwycięstwa żeby były choć z zawodnikami z dolnej półki. Ale nie tu mu dali jakiś z piwnicy joberów, których nawet nazwisk nie znam. Chcą streak na ECW mu wypracować? Powtórka ze SmackDown? Na początek same jobery. Ale po co? Przecież Vladek już tam pokazał co potrafi. Jeśli tak ma być dalej to jest to koniec Koziołka. Według newsów po Backlash wszystko ma wrócić do normy. Może tylko na przestój dostaje takich rywali. Zobaczymy jak to będzie z nim dalej.

14c76a45c3.png

A ja się zgadzam z tym, że to nowy początek dla Władka

Co raz bardziej zaczynam sądzić, że tytuł tematu został nie potrzebnie zmieniony na "Nowy początek dla Kozlova?". Nie wiem co WWE chce z nim zrobić ale już mnie się to nie podoba. Dwa występy na ECW, dwa zwycięstwa. Wygląda ładnie co? Ale te zwycięstwa żeby były choć z zawodnikami z dolnej półki.
.

Śmiem twierdzić, ze nie widziałeś pierwszych miesięcy Kozlova w WWE. Było to samo, dokładnie, dosłownie, identycznie jak teraz... Kozlov przez 15 miesiąca rozwalał byle jobberków, których nicki tworzyli przez generator Tibii. Przez następne 1,5 miesiąca Kozioł rozwalał jobberków już zakontraktowanych z WWE: Stevie Richards (dr. Stevie =)) ), Festus i Jessie i takie tam. Dopiero po kilku miesiącach rzekł słynne "SmackDown! will give me a challenge". Od tego się skończyło rozwalanie jobberków. Zaczęli się mid cardzerzy, aż w końcu doszło do Survivor Series -> walka o pas...

Teraz będzie identycznie. Kozlov będzie niszczył przez kilka następnych gal jobberka, ewentualnie 2 i stanie się znów undefeated. Tym razem jego przydomek będzie brzmiał: "Undefeated in ECW". Jaki to ma sens. Z czasem pewnie go będą nazywać "Undefeated in Ladder Matches" podczas jego 2 walki w tej stypulacji... W alto znów usłyszymy: "ECW will give me a challenge". Może nawet potrzyma przez jakiś czas potrzyma ECW championship, na następnym drafcie przejdzie ligę wyżej i wróci do Mid Cardu, a z czasem zniknie. Taką wizję mu przeznaczyłem. Czy tak będzie, się okaże...

Śmiem twierdzić, ze nie widziałeś pierwszych miesięcy Kozlova w WWE.

Tu masz rację. Wrestling zacząłem oglądać w 2008 roku. Ale dużo słyszałem i czytałem o początkach Kozlova i właśnie o to co ty napisałeś mnie chodziło w tym zdaniu:

Powtórka ze SmackDown? Na początek same jobery. Ale po co?

No właśnie ale po co mają mu dawać teraz na początek jobberów. Wtedy rozumiem, zaczynał karierę w WWE no i w ogóle. A teraz przeszedł do nowego, słabszego brandu i ma to wszystko zacząć od nowa po to aby w końcu dostać szansę walki o ECW title? Coś tu jest nie tak. Chyba, że tak jak piszesz:

a z czasem zniknie.

A więc w tom czy w tom nowego początku nie będzie, może nowy gorszy początek tak. Dla mnie jest to powolne kończenie kariery tego zawodnika w WWE.

14c76a45c3.png