Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy początek dla Kozlova?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

kozio.jpg

Vladimir Kozlov ... rus, nie z Rosji, który po przybyciu do WWE, rozwalał kogo się da. Były w tym składzie, takie perełki federacji McMahona jak Jamie Noble, Jessy, oraz Festus, czy inne Finlaye. Takich o to gwiazdorów Vladek połykał na śniadanie, samemu nie zostając pokonany. W ten o to sposób wygrał mnóstwo walk i po woli stawał się kimś w tym biznesie. Kiedy jednak znudziło zdeptywanie takich kozaków, przerzucił się na coś większego. Na naprawdę grube ryby tej federacji, przedostając się o jeden stopień wyżej w hierarchii. Mowa tu oczywiście o Trejplu, którego to Vladek, z tego co pamiętam pokonywał od tak. Nie dawał za wygraną miesiącami. Wszyscy dumnie patrzyli, jak Rosjanin dumnie, z klatą Centuriona i niezwykle bystrym spojrzeniem pnie się w górę, z czasem ubiegając już się o najważniejszy pas federacji. Tego jednak nie dopiął, jednak stale widzowie znali go jako undefited. Moskiewskie bydle jednak stale chciało więcej i więcej i postanowiło pokonać tego "największego". Oj Vladek Vladek .. chyba się porywasz z młotyką na słońce - se tak myślałem. On! Vladimir Kozlov! Pogromca Noblów! Ma pokonać Takera na jego ppv. Pff śmieszne! Może i było to śmieszne, ale niezwykle realistyczne. Na WM, mielibyśmy streak vs. streak. Dość długo tworzony streak Vladimira, vs. tworzony latami streak Takera. Łatwo nie mogło być. Na jakimś tam RAW Vladek miał się zmierzyć z Michaelsem, o prawo do tej walki. Walkę, sobie od tak wygrał Shawn! Kurde ... to już. Naprawdę się zdziwiłem z tego wyniku, ponieważ WWE, od tak zrezygnowało, z tego, chyba rocznego streaku. Ok ... może przerobią go na niepokonanego na Smackdown!, ale nie. Na następnym Smacku, on zostaje rozłożony, przez Takera, czy tam Trejpla. Co? To już koniec? Najwyraźniej tak. Pytanie teraz do was ludu. Kozlov, na początku był bardzo pushowany. Z tego również co pamiętam, to i begiezetowicze mieli co do niego wielkie plany. WWE natomiast na przekór każdemu, od tak go zeszmaciło. Dlaczego? Co było tego powodem? Co się teraz z Vladkiem stanie? Te i wiele innych pozostawiam wam :)

Zapraszam do dyskusji

:)
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

6

• Matiz

6

• Conman

3

• Eddy1674325917

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Kurcze Conman dobry jesteś w ciągu kilku minut dwa tematy w dyskusjach. :D

A odnośnie do tematu dyskusji to jakoś porażka z HBK'em, potem z Taker'em jakoś mnie nie zdziwiła. No ale na ostatnim SmackDown Kozlov odnosi trzecią porażkę z rzędu. Bardzo mnie się to nie podoba. Vladimir pokonywał każdego kto mu się nasunął a teraz nagle stał się popychadłem dla zawodników przed WrestleMania25. Kozlov raczej na niej nie wystąpi więc wystawiono go aby podkładał się zawodnikom, którzy będą na niej walczyć dzięki czemu zostaną spromowani i WM na ty zyska. W końcu pokonują niepokonanego. WWE wybrał złą strategie i według mnie mogli ten streak ciągnąć. Np. Na Backhlash wystawić Kozlova do walki o jakikolwiek pas i wtedy mógł by ktoś przerwać mu streak. Lub równie dobrze mógłby się zmierzyć z Undertaker'em na WM i wtedy dopiero przegrać.

14c76a45c3.png

pyt nr 1: jak mogę zacytować za pomocą tego "CS", gdy nie ma zwykłego 'cytuj', bo się zgubiłem kapkę...

ale do rzeczy: Kozlov rzeczywiście - potężny facet, dobrze radzący sobie w ringu - może nie nawala jakimiś trickami, ale jest wytrzymały i po prostu mocny. Przypomina mi takiego 'knura' trochę, zawsze jednakowa mina, ten sam chód i postawa :8 cóż... może WWE stwierdziło, że nie będzie promować Rosji...? :D

co do streaku vs streaku... Może WWE stwierdziło, że bardziej widowiskowe na WM będzie spotkanie niepokonanego Undertakera z legendarnym HBK i stąd nagłe pasmo porażek Moskiewskiego Młota...

PS zastanawia mnie, czemu Kozlov nigdy nie mówi do mikrofonu? może nie umie po angielsku? :roll::thinking:

ogólnie nie mam więcej pomysłów w tym temacie...

pyt nr 1: jak mogę zacytować za pomocą tego "CS", gdy nie ma zwykłego 'cytuj', bo się zgubiłem kapkę...

Musisz zaznaczyć tekst, który chcesz zacytować i nacisnąć CS.

cóż... może WWE stwierdziło, że nie będzie promować Rosji...?

To nie stan wojenny. :D Choć mnie podobałoby się takie rozwiązanie.

PS zastanawia mnie, czemu Kozlov nigdy nie mówi do mikrofonu? może nie umie po angielsku?

Mówił między innymi dziś na SmackDown, które o 16 będzie lecieć na ESC. Ale nie wiem czy to po ang. czy po ang. jakimś zrusyfikowanym czy po rusku.

14c76a45c3.png

dzięki Matiz ;)

Daimon napisał(a):cóż... może WWE stwierdziło, że nie będzie promować Rosji...?

To nie stan wojenny. :D Choć mnie podobałoby się takie rozwiązanie.

taki żarcik :D

:shock: Następnym razem taki post uznam za spam i od razu go usunę.

1.2. Pisz na temat. Nie odbiegaj treścią wypowiedzi od tematu dyskusji. // dop. Conman

Moim zdaniem WWE do końca nie wie co robi. Jeszcze niedawno Vladimir Kozlov był niepokonanym wrestlerem, a ostatnio odnotował 3 porażkę z rzędu, czyżby szykowało się to samo co z MVP? :thinking: Na początku Kozlov nie był uważany za zbyt dobrego wrestlera, ponieważ dostawał słabych przeciwników jakimi są Noble, Festus czy Jimmy Wang Yang. Każdy czekał, aż dostanie jakiegoś dobrego przeciwnika, aż w końcu rozpoczął feud z Jeffem Hardym. Były bodajże 2 konfrontacje tych zawodników w których Kozlov odniósł zwycięstwo, później miał walkę z Undertakerem wygrał przez DQ, ale zwycięstwo to zwycięstwo. Kręcił się nawet wokół pasa mistrzowskiego, którego niestety nie zdobył. Po tym jak Vickie ogłosiła iż Kozlov chcę przerwać streak Undertakera, spodziewałem się walki "niepokonanych", ale przegrał z HBK'em, co niemal było pewne już przed samą walką, że to właśnie HBK, będzie tym który będzie się starał o zwycięstwo z Undertakerem na jubileuszowej WrestleManii25. Dd tego momentu zaczynają się jego porażki. Mam nadzieję, że WWE w jakiś sposób wykorzysta jeszcze Rosjanina, niekoniecznie w niebieskim brandzie, ale np w ECW, gdzie mógłby feudować o pas mistrzowski ze Swaggerem bądź z Christianem, napewno federacja lepiej by na tym wyszła niż na podkładaniu go Triple H czy Jeff'owi Hardy'emu. Można być niemal pewnym, że Rusek jeszcze o sobie przypomni, ale to dopiero po drafcie, bo na SmackDown jego kariera jest "skończona". Możliwość może być też taka, że Kozlov nie jest zbyt lubiany przez amerykańską publikę, nie oszukujmy się tam mało kto go lubi, więc może WWE boi się dać mu pas ze względu na młodszą publikę ( i nie tylko młodszą), ale tego być pewnym już nie można, bo skoro Edge zdobył pas to czemu nie Vładek. Przez pewien czas sądziłem, że może Kozlov wystąpi w MITB na WrestleMani25, ale po pewnym czasie okazało się, że to nie ma szans, więc dla rosyjskiego terminatora chyba braknie miejsca na najważniejszej wrestlingowej gali roku, czego bardzo żałuje. A może WWE nas czymś zaskoczy? Już nie raz coś takiego się stało, może walka o pas IC z JBL'em, a być może interwencja w walce Shawn Michaels vs The Undertaker i w ten sposób przerwanie streaku Undertakera (wiem, że to dość głupie ale nigdy nie mów nigdy) Ostatecznie sądzę, że Kozlov da o sobie jeszcze znać i jeszcze będzie jednym z czołowych zawodników federacji, może nie w teraz, ale kto wie co będzie w późniejszym czasie. Na koniec tylko dodam, że z miłą chęcią chciałbym, aby przeszedł do ECW, bo tam zrobi największą karierę.

Edytowane przez Gość

9367406674981fac0a7ca1.gif

Koniec Kozlova ta raczej nie możliwe. A może jednak? Staram sam sobie odpowiedzieć na pytanie Czy to koniec Kozlova. Uważam że nie chociażby ze względu na Turcję gdzie Kozlov jest najpopularniejszym wrestlerem. Jeżeli by Kozlov zaczął przegrywać zmalałby w oczach tego narodu. A jeżeli to nie koniec to będzie tak jak zawsze czyli będzie wygrywał walki ale z cieniasami. A może pokona kogoś większego? Ja w to wątpię chyba że Vładek dostałby jaki push. Porażka z HBK, Undertakerem i Triple H uświadamia nas że tak naprawdę Moskiewski Tłok nie jest taki dobry na jakiego wszyscy go oceniali. Większość jego zwycięstw jest niczym, pokonał on Takera, Jeff a Harde'go i innych kilka znanych oraz bardziej utalentowanych gwiazd. Był pretendentem do pasa ale na Suwories Suries(wiem że błędnie napisałem) Edge wtrącił się w walkę. Na NWO też przegrał bo raczej wszyscy byli przeciwko niemu. Gdy miało dojść do walki o to by zmierzył się z Undertakerem na WM od razu wiedziałem że przegrał gdyż jego przeciwnikiem był sam HBK. Od razu do głowy mi przyszło że na WM25 dojdzie do pojedynku Legend i w tej walce nie będzie Vladimira Kozlova.

Co się teraz z Vladkiem stanie? To pytanie zadaje sobie sporo ludzi ale odpowiedzi mogą być rozmaite... Najbardziej prawdopodobne jest to że na Drafcie zmieni brend.

Jeżeli przejdzie na RAW to...

Według mnie jeżeli przeszedłby na RAW to będzie klucz do jago dalszej kariery... RAW stanie się nawet ciekawsze gdyż w czerwonych barwach będzie walczył Vladmir Kozlov. Ciekawy byłby feud Kozlov vs HBK gdzie Kozlov mógłby zasłynąć po udanym zwycięstwie lub zostać w cieniu HBK. Myślę że słusznym rozwiązaniem by było otrzymanie walki o pas. Kozlov Mistrzem na RAW? Czy to możliwe? To jest bardzo możliwe ale z kim ten wspaniały zawodnik miałby zawalczyć? Triple H raczej wykluczam z tej walki. A więc może Vładek zmierzy się z samym Johnem Ceną. To by było najbardziej słuszne rozwiązanie. Chciałbym obejrzeć taką walkę w której to John Cena obrywa od Moskiewskiego Tłoka ba obrywa raczej przegrywa i Kozlov schodzi z pasam z areny. Może moje fantazje zabrnęły daleko ale może się kiedy spełnią...

Jeżeli przejdzie na ECW to...

No tu nie wróżę(tak naprawę nie jestem wróżbitą[żart, mam nadzieje że się śmiejecię bo będzie mi przykro]) mu wielkiej przyszłości... Czy będzie tak samo jak na SmackDown? Myślę że to możliwe gdyż na ECW nie ma zawodników na wysokim poziomie. Ale widząc jago warunki to pewnie będzie się starał o pas ECW. Zdobędzie pas? To pytanie wydaje sie proste ale odpowiedź na nie jest bardzo trudna... Uważam że ma szansę ale to zelży kto będzie mistrzem. A więc nasuwa się pytanie: Z kim Kozlov zawalczy o pas? Największym kandydatem jest Sawager który nie ma zbyt wielkich przeciwników no może poza Markiem Henrym, jest jeszcze Christian ale WWE nie planuje dla niego pushu. A więc walka Vładzio vs Jack to by było bardzo dobre widowisko, ale kto został by wygrał? Biorąc pod uwagę wagę, styl oraz siłę to z pewnością Vładek a jeżeli... A to musi być Vładek nie widzę innej opcji. Feudy z gwiazdami? Kozlov umie feudować z facem czyli mogło by być ciekawie może jego rywalem będzie Christian.

Dodano

A jeżeli pozostanie na SmackDown...

No jeżeli rusek pozostanie na SmackDown to może nie mieć szans na pas... Chociaż kto wie Vickie go prawdopodobnie lubi bo w walkach nie naraża go na kontuzję czyli zawsze walczy zawodnikami niskiego kalibru. Feud z Edge? Feud tan był by bardzo ciekawy podniósł on by z pewnością oglądalność ale czy to możliwe że będzie Hell vs Hell. Feud z kim? Biorąc pod uwagę obecna dobra Fece na Smckdown to możliwe jest że to będzie The Great Khali walka dwóch olbrzymów to by było interesujące widowisko...

Vładek przyszły Face?

Wszyscy wiemy że Vładzio to doskonały hell, ale ciekawe jak by się sprawdził jako Face? To raczej nie możliwe, a jeśli to jaką będzie miał popularność? Z tego co wiem to John Cena był kiedyś doskonałym hell'em a teraz to najlepszy face, a może Vładka czeka to samo Face turn. Może to w przyszłości Vładek będzie tak lubiany jak Cena. Jeśli był by Facem to czy na tym zyska czy straci? Na pewno straci bo to jest urodzony hell, a gdyby został fecem nie wiem czy bym go lubił, i czy lidzie będą go lubić. Chociaż jak Vładka można nie lubić, nie mówię o typowych fanach WWE dla których liczy się Cena. Typowi fani... Czyżby Kozlov podbije ich serca. Trzeba oczywiście zmienić wygląd twarzy bo wygląda poważnie i rzadko się uśmiecha...

To są tylko niektóre scenariusze którą mogą w kroczyć w jego życie ale jest ich dużo więcej.

Edytowane przez Gość

Jaki jest Vladimir...

Koniec to chyba za dużo powiedziane, może koniec dobrego początku to brzmiało by trochę lepiej. Wydaje mi się, że w końcu musiała się zakończyć ta passa Vladimira w innym przypadku było bym to coraz nudniejsze, a okres przed Wresltemanią to świetny czas do zakończenia takiej passy. Jak już wspomniał Qatro, Vladimir został już wcześniej pokonany choćby nawet w walce na No Way Out Elmination Chamber. Ostatnio Kozlov zaczął wiele przegrywać oczywiście da mu się to wybaczyć, ponieważ Undertaker, Shawn Micheals czy Triple H to bardziej utalentowani i doświadczeni wrestlerzy od niego. Wiele mówiło się o Vladmirze przeciwko The Undertakerowi na Wrestlemani XXV. Jednak przegrał walkę z Shawnem Michaelsem i już na pewno nie zobaczymy go w tej walce, a szkoda bo miło było by oglądać tak świeżego wrestlera pokonującego The Undertakera. Jednak Shawn jest bardziej doświadczony i wygrał z Vladimirem i to właśnie Shawn zawalczy z Undertkaerem.

Co będzie dalej...

No może przejdzie na drafcie do RAW czy ECW, ponieważ w Smackdown nie będzie miał czego szukać jeżeli nie doprowadzi na Wrestlemani do 16-1. RAW na pewno czeka na takich wrestlerów, ponieważ to właśnie ten brand jest głównym brandem w WWE. Smackdown i ECW to jak by uzupełnienie. Do ECW raczej nie trafi, ponieważ tam nie musiał by nic robić, a i tak nadal był by Title Menem. Jak zapewne wiecie w ECW jest tylko 1 pas i walczą o niego tacy wrestlerzy jak: Jack Swagger, Finlay, Mark Henry, Christian nic by się nie stało jeżeli dołączył by do nich Vladimir Kozlov. W RAW można było by pomyśleć i stworzyć ciekawy feud w wykonaniu Vladimira i Johna Ceny czy Kane'a.

Dlaczego od początku był Title Menem....

To pytanie tkwi i nikt jeszcze tego nie rozwiązał i nie dał odpowiedzi. Nie wydaję mi się, że Kozlov jest tak charyzmatyczny, że wystarczy mu debiut do dużego pushu . Pushu? Nie tylko przecież miał też długą passę zwycięstw bez żadnej porażki o czym już wspomniałem wcześniej. Dużo wrestlerów przez lata stara się, aby uzyskać taki efekt jak uzyskał Władek po zaledwie miesiącu. Może to dzięki temu, że ma jakieś kontakty po za WWE z rodziną McMahonów to oczywiście może więc nic nie jest pewne. Jednak kiedyś o tym czytałem i to było by rozwiązanie do tej sprawy.

Ostateczne zdanie...

Mimo wszystko wydaje mi się, że Vladimir Kozlov jest dobrym i utalentowanym wreslterem, walczy w stylu Big Showa czy Batisty, ale ogólnie nic do niego nie mam i śmiało mogę powiedzieć, że Vladimir może przegrał bitwę, ale nie przegra wojny i jeszcze przez długie lata pozostanie w WWE. W RAW czy Smackdown to już stoi w rękach bookerów.

Edytowane przez Gość
chrisjericho.jpg

Wiele mówi się o Vladmirze przeciwko The Undertakerowi na Wrestlemani XXV. Jeżeli Kozlov wygra tę walkę zostanie w mojej jak i waszej pamięci na zawsze, ponieważ tylko on jak dotąd, by tego dokonał.

Nie wiem może cię nie zrozumiałem, jeśli tak to sory ale zdaje mi się że chyba jesteś nie na bieżąco. HBK na WM- ce będzie walczył z Undertaker'em a nie Kozlov. Kozlov przegrał bodaj, że dwa tygodnie temu z Shawn'em na RAW a stawką tej walki był pojedynek z Taker'em na WM. ;)

14c76a45c3.png

Żeby był koniec musi i być początek...Vladimir zaczął od jobberków by tam czasami obić jakiegoś main eventera. Ale jak już dochodziło do walki o pas to nigdy nie był to single match , czyli innymi słowy Vladek nie miał szans na tytuł. Może i jest tam mistrzem sambo itp. ale widownia nie reagowała na niego najlepiej i ogólnie zanudzał podczas walk. Jego kariera zakończyła się tak szybko jak się zaczęła , moim zdaniem WWE dawało mu jobberków i czasami nic nie znaczące walki z Main Eventerami bo tak na prawdę nie miało na niego pomysłów.

Od chwili kiedy HBK czysto pyknął na RAW Kozlov'a, zakończyły się marzenia o dalszym rozwoju kariery "Rosjanina" (przynajmniej na razie). Wiadomo, że wiele osób na początku zaczęło fascynować się dyspozycją Vladimir'a, co jednak z czasem okazało się być nieprawdą. Walki Vladka były coraz bardziej nudne i monotonne. O ile jobberów rozwalał w całkiem ładny sposób to do ME po prostu się nie nadaje. Cóż WWE nie miało łatwego orzecha do zgryzienia z przerwaniem streaku, ale siłą rzeczy było to konieczne. Gdyby była to WM 24 albo 26 byłbym na 90% pewny, że wygra Koziołek i na Wrestlemanii zmierzy się z Taker'em w streak vs streak matchu. To jednak jubileusz. WWE musiało dać do walki Shawn'a, a żeby podkręcić atmosferę jego przeciwnikiem był Kozlov. To na pewno ogromna promocja dla Michaels'a (właściwie on jej nie potrzebuje :D ). Jednakże dla Vladimir'a to ogromna strata. Wydaję mi się, że w tej chwili Kozlov będzie tzw. zapychaczem. Taką rolę pełnił jeszcze całkiem niedawno Big Daddy V. Z pozoru wielki tłusty potwór, kóry jobberków na ECW rozwalał w 30 sekund, po przejściu na SD! występował w Main Eventach, żeby ulubieńcy publiczności zdobyli większy push. Czy to czeka Vladka? Na razie wszystko przegrywa i sądzę, że przynajmniej do WM taki stan się utrzyma.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Przeczytałem ten temat i muszę stwierdzić, że padały tu ciekawe pomysły (przerwanie streaku Takera), ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, a jedyną właściwą osobą do zakończenia tego streaku jest właśnie HBK. Swoją drogą feud z Christianem (ew. Swaggerem) byłby świetnym rozwiązaniem. Nie wiem dlaczego, ale jakoś wydaje mi się, że ci zawodnicy nawiązali by między sobą świetnego feuda i zdominowali ECW. Myślę, że Christian może też przejść po drafcie do innego rosteru, ale do tematu. Mam nadzieję, że Kozlov nie będzie kolejnym jobberem i szybko zmienią stan rzeczy, bo nie lubię go, ale widzę, że potrafi walczyć.

Powiem krótko, ale na temat. Jak dla mnie to Creative TEam ostro namieszał i nie wiedzieli czy zrobić walkę streak vs streak czy walkę Legend vs Legend. Ja osobiście wybrałbym Legend vs Legend bo i tak Rusek mnie nie przekonuje.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Reputacja:   1

Ja to się dziwię, że HHH nie połknął jako pierwszy pseudo Rosjanina z Ukrainy czy jak to mu tam leci. Skończył tak jak miał skończyć podłożony komuś w celach promocji dla WWE rok rozwalania jobberów i potem w końcówce jakiś Hardy, HHH no i nawet sam Taker(po jakimś nieprzemyślanym zakończeniu). Ruska już nie ma i nie będzie - teraz każdy się na nim dowartościowuje w ostatnich tygodniach HHH, a przed nim Taker.

Koziołek już daleko nie zajedzie streaka nie ma, a w ringu sprawdza się tylko przy rozwalaniu jobberów. Zmiana brandu? ecw? fcw? podniesienie swoich umiejętności, powrót za jakiś czas? to chyba było by najodpowiedniejsze dla tego pana, a w dodatku niech trochę język poprawi bo jak się go słuchało to na prawdę działał na nerwy. Albo poprawa języka, albo managera mu dać jakiegoś.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Kurde tak se czytam niektóre posty i naprawdę zadziwia mnie optymizm niektórych osób ;P Może i Vladek miał dobrą, a nawet bardzo dobra pozycję w federacji, jednak nacisk powinien być stawiany, na wyraz "miał". Wygrywał te walki, a w ringu potrafił zdziałać bardzo wiele. Publika go dość dobrze kupowała, ale tylko do czasu. Kiedy doszło do tego, że Vladimir był w miejscu, z którego można już tylko spaść, nie dał rady się utrzymać. Na ME się nie nadaje, a takich mid`ów na Smacku jest już za dużo. Dla mnie Vladek teraz jest już tylko kolejnym Kizarnym, Helmsem, czy ch*jowo potraktowanym Coltem Cabanom, bo chyba już nikt nie chce pamiętać Goldmana. Tym bardziej Vladimir nie ma co liczyć na draft. Tą sprawę rozważam właśnie w taki sposób, ponieważ, do wyboru dużo nie jest ... RAW i ECW. Na RAW nie ma co liczyć, bo za cienki w uszach jest rusek. Główny brand WWE i nie powinno być tam miejsca, dla tak mało znaczących postaci. Przy ECW można by się nieco dłużej zastanowic. Dochodzę jednak do wniosku, że raczej nie. Co prawda ECW to idealne miejsce dla Władka ... nie okłamujmy się, praktycznie każdy z obecnego roseteru ECW to potencjalny jobber dla Vladimira. Takich Noblów, to on zjadał do czasu na śniadanie. Jednakże ... obecne ECW, to miejsce dla osób rozwijających się. To takie FCW dla prymusów z perspektywą na przyszłość. Vladimir jednak taką osoba nie jest i wszystko comógł osiągnąć w tej federacji, to już osiągnął. Tracąc streak, Kozlov stracił cały swój urok ....