Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Backlash 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

zupełnie nie widzę sensu w innych walkach, bo przecież taki pojedynek Cena vs. Edge

A ten pojedynek mnie obchodzi, bo Edga bardzo lubię, a Ceny niezbyt, więc wiadomo, za kim będę trzymał kciuki :P

pewnie zabrał by brata, bo nie wyobrażam sobie cipki Matta dającego sobie radę w tak wielkiej federacji wtedy gdy jego brat hasa po ringach innej, zawsze był takim przychlastem drugiego stopnia

Wybacz, ale się nie zgodzę. Może i Jeff jest lepszy, ale Matt też potrafi jakoś walczyć, więc w WWE da sobie radę :t_up:

A ja bardzo jestem ciekaw walki Kane vs Punk :thinking:

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

11

• szymi94

9

• AnTeQ_LbZ

7

• TheName

6

Top użytkownicy w tym temacie

A ten pojedynek mnie obchodzi, bo Edga bardzo lubię, a Ceny niezbyt, więc wiadomo, za kim będę trzymał kciuki

A ja tam bardzo lubię Edge'a, Cenę niezbyt,a mimo wszystko będę trzymał kciuki za Johna... To idiotyzm dawać po raz 6 w przeciągu niecałych 2 główny pas federacji Copelandowi. To się już rzygać chce, jak Edge co miesiąc ma pas, nie ma pasa, znów ma pas, znów nie ma pasa... To nudne. Albo jeden porządny title run, albo w ogóle, a nie 10 jakichś bezsensownych, debilnych, miesięcznych reignów....

Nie chcę opisywać wszystkich walk tej gali, a coś mi się zdaje, że ten cały BackLash skończy się okropną klapą... Zapowiada się pierwsze słabe PPV z pod szyldu WWE od No Mercy... I choć zapowiadała się całkiem niezła seria dobrych PPV, to ta gala chyba będzie kiepściutka. Co prawda mówiłem podobnie o Armageddonei, a mimo wszystko oglądało się go dość miło. Oby i tym razem bym się pomylił, bo inaczej będzie straszny crap...

PS: Zirytowała mnie poprzednia strona dyskusji. Posty w tym dziale nie powinny mieć 1 prostego zdania. Jeszcze jakby te zdanie było jedne, ale treściwe, a tu taki spam się zrobił... P.S.Styles, róbta tu porządek i usuwaj głupie wpisy... :t_up:

Trochę racji w tym, że odgrzewany kotlet, bo mamy kilka powtórek z WMki: Cena vs Edge no i Orton vs HHH. Mam jednak tym razem nadzieję, że te walki będą ciekawsze, bardziej interesujące no i przydałoby się, żeby pasy zmieniły właścicieli - taki Hunter długo trzyma już WWE Title, może teraz czas dla Ortona?

Bardzo jestem ciekaw wyniku Jeff vs Matt, chociaż przewiduję "I quit" od pana z malowanymi maskami... Miejmy nadzieję, że się mylę.

Kane vs CM Punk - nie widzę sensu tej walki, ale na pewno z chęcią obejrzę, mam nadzieję, że to nie będzie chała :D

Mmm...

Six-Man Tag Team match for the WWE Championship

Triple H ©, Batista, and Shane McMahon vs. The Legacy (Randy Orton, Cody Rhodes and Ted DiBiase) - Na pewno walka teraz, w tej chwili wygląda ciekawie. Oby WWE nie spieprzyło(za przeproszeniem) tej walki. Myślę, że Hunter ździebko za długo trzyma pas, może czas na Ortona? ^^

Last Man Standing match for the World Heavyweight Championship

John Cena © vs. Edge - Zdecydowanie jestem za Jaśkiem PrzeCeną. Nudzi mnie to, że Edge w 1 miesiącu ma pas, w drugim nie ma... Pozostaje tylko myśl,że jeżeli Cena wygra, to ile będzie trzymał ten pas :D.

Singles match for the ECW Championship

Jack Swagger © vs. Christian - Tutaj... Nie wiem, nie oglądam często ECW, jak ju,z to Bourne'a, ale jestem za Christianem.

"I Quit" match

Jeff Hardy vs. Matt Hardy - Niestety, ale tu spodziewam się "I quit" od tego pana co wysoko lata. Skoro on nie chce podpisać kontaktu, to po co wywalać z WWE Matta? Ale mi się zrymowało ^^.

Singles Match

Chris Jericho vs. Ricky Steamboat - Tu zdecydowanie jestem za Dragonem ^^. Wraca do formy, a Jericho też nie jest najgorszy, więc szykuje się ciekawy "spektakl" ^^.

Singles Match

CM Punk vs. Kane - Na pewno go obejrzę. Może mecz na ma zbyt dużego znaczenia, ale mimo wszystko lubię tych wrestlerów, i mam nadzieję, że walka bęzie ciekawa ^^.

Edytowane przez Gość

Kilka godzin do czwartego PPV w kalendarzu WWE a więc czas się wypowiedzieć. Karta Backlash wygląda naprawdę beznadziejnie. W moim przekonaniu będzie to najgorsza gala PPV ze strony "Dablju Dabliu I" w tym roku. Mamy aż trzy walki o nic. Pewnie ktoś powie, że walka między CM Punk'iem i Kanem nie jest o nic. Bo przecież o push, ja nie patrzę teraz w przyszłość. Na tą chwilę wraz z pojedynkiem braci i Y2J'a z Dragon'em jest to walka tylko po to aby zapełnić kartę. W walce o ECW title pewnie się nic nadzwyczajnego nie wydarzy. Wydaje mi się, że Christian wreszcie zdobędzie pas. Edge kontra Cena ile razy to można oglądać. Jeśli nie wpadnie CM Punk z walizką w co bardzo wątpię to będzie również nudny pojedynek. Pewnie John wygra bo WWE nie będzie chciało co miesiąc zmieniać właściciela pasa. No i najprawdopodobniej ME. Walka zapowiada się niezbyt ciekawie ale coś czuję, że Batista tam zamiesza. Pewnie HHH obroni tytuł ale coś się tam wydarzy. A więc wszystkim życzę przyjemnego oglądania tej nudnej gali :P . Ja muszę to zobaczyć. ;) Ach zapomniałem o całuśnym Khalim. Chyba to będzie najciekawsze wydarzenie tej gali. :lol

14c76a45c3.png

No nie zawsze bedzie walczył Undertaker z HBK albo z Edgem.

Ja na każdą galę czekam z zapartym tchem.

A skoro coś jest nudne to po co to oglądasz?? Hmm

A wracając do tematu to jeden pas na pewno powędruje na SD. Wydaje mi się że WWE Title za sprawa CM Punka i jego walizki, a jeśli CM bedzie miał pas to na smackdownie napewno ktoś będzie chciał położyć na nim łapki(Rated R, Y2J) Poza tym Cena ma pas niecały miesiąc a jak historia pokazała nigdy nie tracił WHC na pierwszej walce kiedy musiał go bronic.

Mat vs. Jeff to cholera wie kto wygra, liczę na Jeffa ale po tym jak powiedział ze chce odejść z WWE to nie mam pojęcia.

Y2J vs. Steamboat hmm liczę ze wygra Y2J. Steamboat już swoje lata ma ale z drugiej story to co pokazał na WM25 czapki z głów. Więc sprawa otwarta.

Swagger vs Christian tu tylko licze na Christiana

A o Marelli sie nie wypowiadam....szkoda słów.....

• 2 tygodnie później...

Six-Man Tag Team match for the WWE Championship - jeżeli wygra team Orton'a to on zgarnia pas. Jeśli team HHH to on go zatrzymuje.

Triple H ©, Batista, and Shane McMahon vs. The Legacy (Randy Orton, Cody Rhodes and Ted DiBiase)

Winer: Triple H, Batista, and Shane McMahon

The Legenc nie maja szans

Last Man Standing match for the World Heavyweight Championship

John Cena © vs. Edge

Winer: John Cena

bez komentarza

"I Quit" match

Jeff Hardy vs. Matt Hardy

Winer: Jeff Hardy

bez komentarza

Singles Match

Chris Jericho vs. Ricky Steamboat

Winer: Chris Jericho

bez komentarza

Singles Match

CM Punk vs. Kane

Winer: CM Punk

bez komentarza

____

sygnahhhib5.png

Uwaga Ten Użytkownik ma Dyslekje więc nie psuć mu Reputacji

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Żałosne. Gala już dawno się odbyła koleś.

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bret Hart wypowiedział się na temat Dungeon Wrestling w niedawnym wywiadzie dla The Takedown na SI.com. Dungeon Wrestling to promocja prowadzona przez syna Breta, Dallasa Harta. Często organizują gale w Victoria Pavilion w Calgary, obiekcie często wykorzystywanym przez terytorium Stu Harta, czyli Stampede Wrestling. Hart powiedział w rozmowie z SI.com, że zawsze zachęcał syna do naśladowania tego, co robił Stu Hart ze Stampede Wrestling. Hart stwierdził: Bret stwierdził, że niektóre ga
    • MattDevitto
      Był terminator Cena, był Roman, jest Cody
    • Bastian
      Tak jest. Lecisz dalej.
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Independent Wrestling Summit Data: 07.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 8 Data: 07.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Imaike Gas Hall Format: Taped Data emisji: 10.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...