Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Backlash 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ja się bardzo cieszę z walki Jericho vs Steamboat - może Dragon się zemści za WMkę i tym razem wygra? Poza tym Steamboat prezentuje się znakomicie, zatem zapowiada się ciekawa walka :t_up:

co do Kane vs CM Punk - może być ciekawie, chociaż nie przykuwam do tej walki specjalnej uwagi.

Bardziej interesują mnie walki o WHC i WWE title :roll:

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

11

• szymi94

9

• AnTeQ_LbZ

7

• TheName

6

Top użytkownicy w tym temacie

Chyba coś przegapiłem.CM Punk vs Kane?Może być ciekawie ale bardziej interesuje mnie walka Brother vs Brother I Quit ale ta walka może być również ciekawa ;) .Walka Steamboat vs Jericho to nie będzie chyba zapchajdziura.Steamboat odzyskuje formę a Jericho jest w formie :D .

Po tym co się dowiedziałem boję się o przebieg walki Jeff vs. Matt

jest raczej przesądzona, skoro Jeff ma odejść z WWE :roll:

chyba, że jeszcze teraz wygra, a faktycznie dopiero gdzieś w lipcu odejdzie...

Miejmy nadzieje że się jeszcze namyśli

nie na myśli się :] to jest pewne że odejdzie ... zresztą każdy by odszedł na jego miejscu... WWE go szmaci i tyle ... najlepszy zawodnik WWE i zadnego pasa mu dać nie chcą ... nie licze 1miesięcznego WWE title bo to żal

13278434144c9884d9bd794.jpg

Ale liczę że na backlashu pokaże klasę a może na Judgment Day dadzą mu zawalczyć o jakiś pas

nie na myśli się :] to jest pewne że odejdzie ... zresztą każdy by odszedł na jego miejscu... WWE go szmaci i tyle ... najlepszy zawodnik WWE i zadnego pasa mu dać nie chcą ... nie licze 1miesięcznego WWE title bo to żal

Tak, na pewno najlepszy xD Może i jest dobry, ale najlepszy? Jak dla kogo... :P

A co do jego odejścia, to mam jednak nadzieję, że pozostanie w tej federacji. Może jakiś tytuł? Kto wie... (czemu usunęli cruiseweight -.-)

nie, myślę, że nie przekonają go już. Skoro próbowali wszelkimi siłami a on i tak chce odejść... Kiepsko to widzę...

Zastanawia mnie tylko dlaczego podjął taką decyzję :thinking: czuje, że się w WWE marnuje, czy jak? :thinking:

czuje, że się w WWE marnuje, czy jak? :thinking:

Jeśli w WWE się marnuje, to gdzie by się nie marnował? Jest to najpopularniejsza federacja (a co do umiejętności, to nie wiem :P) Ale to na pewno nie to :thinking:

no dobra, ale WWE stawia na show, a nie walkę, zatem może Jeff woli jednak pokazać i dać coś więcej z siebie...

Mam nadzieje, że w jakimś wywiadzie poda dlaczego chce odejść :thinking:

Wiesz, ja się nie smucę zbytnio, ale do mnie to chyba jeszcze nie dotarło :P Mam jednak nadal nadzieję, że zostanie...

Nie chcę cię P.S.Styles poganiać ale doszła nowa walka na Backlash.

* Rey Mysterio vs Evan Bourne vs Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler.

Na wikipedii nie jest tak napisane, także pewnie nie potwierdzone. Poza tym nawet nie ma tego na oficjalnej stronie WWE... A na następny raz to spróbuj się wypowiedzieć, a dopiero potem odbiec od topic'u. :)//dop. P.S. Styles

21014210514e25ecbf4b3c1.jpg

Śmiem twierdzić podobnie jak Eddy, Backlash to odgrzewany kotlet :waving: Karta nie wygląda imponująco, ba nawet pokuszę się o stwierdzenie, że ssie. Jedyna walka która mnie interesuje to walka Braci Twardych, ciekawi mnie to co stanie się z Jeffem po tej walce, ponieważ jak wszyscy wiemy nie może on dogadać się z WWE. Do jego kolejnej federacji (oczywiście zakładając jeśli te newsy to prawda, a nie tylko podgrzanie atmosfery) pewnie zabrał by brata, bo nie wyobrażam sobie cipki Matta dającego sobie radę w tak wielkiej federacji wtedy gdy jego brat hasa po ringach innej, zawsze był takim przychlastem drugiego stopnia. Dodajmy jeszcze do tego stypulacje, która jakby nie patrzeć do feudów "wagi ciężkiej" nadaje się jak żadna inna, bo jest tyle możliwości zakończenia walki no i zapewne tylko to skłoni mnie do ściągnięcia Backlash 2009. Reszta walk będzie tylko zapychaczem, zupełnie nie widzę sensu w innych walkach, bo przecież taki pojedynek Cena vs. Edge, jeden hói kto zwycięży :waving:

Nikt ci nie każe na to patrzeć. Ja tam oglądnę z checią.

Najbardziej mnie ciekawi Last Man Standig Match będzie rzeźnia.

A braci hardych najmniej jestem ciekaw. Rozczarowałem sie na Wrestlemani.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bret Hart wypowiedział się na temat Dungeon Wrestling w niedawnym wywiadzie dla The Takedown na SI.com. Dungeon Wrestling to promocja prowadzona przez syna Breta, Dallasa Harta. Często organizują gale w Victoria Pavilion w Calgary, obiekcie często wykorzystywanym przez terytorium Stu Harta, czyli Stampede Wrestling. Hart powiedział w rozmowie z SI.com, że zawsze zachęcał syna do naśladowania tego, co robił Stu Hart ze Stampede Wrestling. Hart stwierdził: Bret stwierdził, że niektóre ga
    • MattDevitto
      Był terminator Cena, był Roman, jest Cody
    • Bastian
      Tak jest. Lecisz dalej.
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Independent Wrestling Summit Data: 07.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 8 Data: 07.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Imaike Gas Hall Format: Taped Data emisji: 10.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...