Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Backlash 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie, nie, nie.... Koksista po stronie Legacy i Ortona zdecydowanie odpada :P

Ale właśnie Batista atakujący The Game'a to może być ciekawe i zakończyć się nie lada feudem :) dojdzie nowy pretendent do WWE Title, a co za tym idzie zarząd WWE mógłby wtedy sklepać 3 osobowy każdy vs każdy meczyk o pas (tak jak Janek vs Edge vs big Szoł o WHC), a to już by było coś :t_up:

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

11

• szymi94

9

• AnTeQ_LbZ

7

• TheName

6

Top użytkownicy w tym temacie

Watpie zeby dopuscili Batiste do WWE Championship jego tylko zauwazylem przez jego kariere dopuszczali do WHC Championship.

Hmm a moze bedzie feud ale przeciez jak Ajnimal powrocil to sie sciskali :DDDdddd

Legacy slabo wyglada w tej walce, ale juz nie jedno bylo widziane na ringu :) Chociaz Randy Orton juz dosyc dlugo pasa nie mial w rekach.

Jesli chodzi o Cene i Edge'a to ciezko powiedziec poniewaz obydwoje mieli w ostatnim czasie pas troche za czesto. Ale mysle jednak, ze Cena wygra.

Jack Swagger vs Christian, poniewaz jakis push musi dostac :P Vince chyba nie bedzie psul mu reputacji z powodu czegos co bylo troche dawno. Lub Jack Swagger vs Tommy Dreamer, Dreamer musi zdobyc jeszcze ECW Title przed wygasnieciem jego kontraktu.

Hmm a moze bedzie feud ale przeciez jak Ajnimal powrocil to sie sciskali

no ściskali się, owszem, ale przecież jakoś te feudy muszą potem powstać, nie? :t_up:

tak jak z Jeffem i Mattem - niby wszystko git malina, ale jednemu odwaliło i już mamy feudzik :) także wszystko się może zdarzyć :thinking:

Lub Jack Swagger vs Tommy Dreamer, Dreamer musi zdobyc jeszcze ECW Title przed wygasnieciem jego kontraktu

eee, ja jakoś nie widzę Dreamera z ECW Title, jakoś go za mało w WWE :roll:

Fabi napisał(a):Lub Jack Swagger vs Tommy Dreamer, Dreamer musi zdobyc jeszcze ECW Title przed wygasnieciem jego kontraktu

eee, ja jakoś nie widzę Dreamera z ECW Title, jakoś go za mało w WWE :roll:

Ja bym go widział, bo w końcu te kilka lat już walczy dla ECW i? I NIC! Nic nie dostał z tego powodu! Ja miałbym nadzieję na jego titleshot'a.

Six-Man tag team-Obstawiam że Batista HHH i Shane rozwalą Ortona i spółkę chociaż nie wiadomo może Orton wymyślił na nich zasadzkę :thinking:

Last Man Standing- Jasio na 100% wygra

ECW Championship-Myśle że będzie Jack Swagger vs Finlay bo Dreamera nie widze w tej walce :D

beznazwy1kopiagf.gif

12004.png

cmpunkbar.jpg

displayphp.gif

Zapraszam do Mojej Galerii :)

Komentuj i zamawiaj ;)

Ja bym go widział, bo w końcu te kilka lat już walczy dla ECW i? I NIC! Nic nie dostał z tego powodu! Ja miałbym nadzieję na jego titleshot'a.

moim zdaniem, jakby Dreamer miał dostać pas, to musiałoby go być kapkę więcej w ECW, a nie po prostu być :t_up:

Do dreamera pasuje tylko Hardcore pas :waving:

Sami pomyslcie jakby dreamer wygladal w ECW pasie =))

200pxtommydreameroshkos.jpg

:twisted: Nie mam talentu do rysowania :twisted:

Do dreamera pasuje tylko Hardcore pas

Po pierwsze nie wiem czy to był żart ale jeśli nie to takiego pasa od jakiegoś już czasu nie ma. A poza tym staraj się pisać więcej.

moim zdaniem, jakby Dreamer miał dostać pas, to musiałoby go być kapkę więcej w ECW, a nie po prostu być

Fajnie powiedziane :t_up: Kapkę więcej. Właśnie jeśli weźmie udział w walce o pas na ppv i zwycięży to wtedy będzie go więcej. Mnie nie przeszkadzał by on jako mistrz. Na pewno wolałbym żeby on był mistrzem niż Finley.

14c76a45c3.png

Jak już mowa o Dreamerze... Mówicie, że nie pasuje do niego pas ECW? Ja odpowiem tak: =)) Nie wiem, jak długo oglądacie ECW, nie wiem, ile znacie Dreamera, ale chyba w ocenie tego wrestlera się pomyliliście...

jakby Dreamer miał dostać pas, to musiałoby go być kapkę więcej w ECW, a nie po prostu być :t_up:

I tym zdaniem Daimon mi podpadłeś... Chłopie, Dreamer to żywa legenda ECW. On jest jednym z tych zapaśników, którzy walczyli jeszcze w old ECW. Jak jeszcze to była Hardcorowa federacja... NIKT!, Powtarzam NIKT nie zasługuje na pas ECW jak Tommy Dreamer! Ja dalej jestem w przekonaniu, że na Night of Chapions z zaskoczenia wbije się Tommy i zabierze pas Swaggerowi, czy tam innemu Kriszczenowi...

A reszcie userów, którzy mówią, że nie widzą Dreamera w walce o pas ECW (NameTH i Kamil0 :waving: ) to zapraszam do pooglądania WWE przez dłuższy okres, a wtedy zauważycie, jakim szacunkiem, uwielbieniem wręcz darzą Dreamera widzowie. Już od dawna zastanawiałem się, kiedy znów Tommy będzie mistrzem ECW... Dlatego zanim palniecie jakieś głupstwo, pomyślcie, czy to ma sens i macie dostateczną wiedzę na ten temat :) A jak już twierdzicie, ze Dreamer nie może zostać mistrzem to proszę mi tu wyargumentować, dlaczego...

A jak już twierdzicie, ze Dreamer nie może zostać mistrzem to proszę mi tu wyargumentować, dlaczego...

To może ja, bo akurat pisząc w twojej dyskusji zrobiłem se przerwę na Next PPV. Osobiście darzę Dreamera szacunkiem ogromnym, chociaż żadnej walki z Old ECW nie oglądałem. Jakieś tam MV na jutubie oczywiście widziałem i bardzo żałuję, że nie mogłem przyglądać sie tej generacji wrestlingu. Jestem jednak fanem raczej nie przyszłościowym, co prawda trochę przeszłościowym, ale raczej interesuje mnie to co jest obecnie. Tommy jak wspomniałeś to legenda ECW ... legenda. Extreme Championship Wrestling jak nazwa wskazuje, to federacja ekstremalna ... kiedys ... obecnie ECW nie ma nic wspólnego z tym co tworzyło kiedyś. Nie chcę pisać, o tym ile krwi wylano w tamtym ringu, a ile dobrych, walk było w obecnym, bo o krwi już nie mówię. Porównanie jest tu niebo a ziemia. Kiedyś jeszcze na pewno stwierdził bym iz Tommy to najodpowiedniejsza osoba do zdobycia tego tytułu, ale teraz ... to nie te czasy w których Dreamer się specjalizował. Osoba, która na tygodniówkach najgorszego brandu jest tylko dlatego, że jest żywą legendą i traktuje sie go nie lepiej niż podrzędnego zapasnika, który trafi pod skrzydła ECW, to wg. mnie nie jest materiał na Champa. Dreamer obecnie prezentuje poziom zbliżony do Finlay`a, co zbytnio nie zachwyca. Połowie roosteru ECW wg. mnie jest bliżej zdobycia głównego pasu tego brandu, ni żeby Dreamerowi, który lada moment zakończy swoją historie z ta federacją ze względu na kończący się kontrakt, tuż przed One Night Stand, czy jak to teraz się nazywa.

Conman, nie wmówisz mi, że Dreamer to słabiutki wrestler. Jak na moje on, tak samo jak Christian, Morrison, Sydal a nawet Swagger są jasnymi punktami ECW. Dreamer zasługuje według mnie na pas, nawet ze względu na entertainment. Wiemy też, że najlepsze lata Tommy ma za sobą, ale wciąż potrafiłby stworzyć pojedynek, może nie świetny, ale na pewno na miarę swych oczekiwań. Druga istotną sprawą co do zdobycia pasa przez Dreamera jest to, jak bardzo Vince lubi "nieswoje zabawki". Przecież wiadome jest, że Vince nie będzie dawał jakiegoś przeogromnego, wręcz Jasiowatego pushu komuś, kto nie pochodzi od jego federacji, czyli komuś, kto nie zawdzięcza McMahonowi swej kariery. Serce się kraja, gdy się patrzy, jak Tommy daje z siebie wszystko, publiczność go czci, a on musi jobbować Mizowi, czy słuchać od Morrisona o swym wyglądzie. Szmacenie Dreamera to najlepszy dowód na to, jak wielbi nieswoich Vince. Mimo wszystko jestem zdania, że do tego lipca jeszcze Tommy zdobędzie ECW Championship...

soba, która na tygodniówkach najgorszego brandu jest tylko dlatego, że jest żywą legendą i traktuje sie go nie lepiej niż podrzędnego zapasnika, który trafi pod skrzydła ECW, to wg. mnie nie jest materiał na Champa. Dreamer obecnie prezentuje poziom zbliżony do Finlay`a, co zbytnio nie zachwyca

Właśnie Conman ma rację :t_up: i White, nie chodzi mi o to, że Dreamer jest kiepskim wrestlerem, bo tego nie powiedziałem i tak nie uważam. Uważam natomiast, że na tę chwilę jest o nim cicho, za cicho, żeby mógł zostać Championem. Na dzień dzisiejszy więcej słychać o wcześniej wspomnianym Finlay'u, niż o Dreamerze...

Ale tak jak tu któryś z Was napisał - wolę Dramera z pasem, niż Swaggera czy Finlay'a :t_up:

Whitedruid i tu sie mylisz bo wiem duzo o old ECW ogladalem bardzo duzo walk.

Masz racje Tommy Dreamer to zywa legenda hardcoru tak twierdza ludzie ale nie twierdzi tak WWE (jezeli by tak twierdzilo zrobili by cos ala Mick Foley Hardcore Legend lub Terry Funk Lord of Hardcore) watpie zeby Dreamer otrzymal pas bo jest o nim za cicho moze kiedys , wtedy kiedy WWE go uzna ale narazie sie na to nie szykuje bo nie ma o nim duzego rozglosu.

Conman, nie wmówisz mi, że Dreamer to słabiutki wrestler.

A czy ja coś pisałem, że wrestlerem jest słabym -.-

Dreamer zasługuje według mnie na pas, nawet ze względu na entertainment.

Może i tak, ale czy on na to na koniec kariery zasługuje, a raczej czy powinien dostać? Czemu nie ... nie mam nic przeciwko, chociaż uważam, że obecnie jest w tamtym roosterze kilka osób, które zasługują na ten i tak mało znaczący pas o wiele bardziej. Nie kieruje się tutaj jakąś tam niechęcią do Tommiego. Uważam jednak, że ECW, jako taka wejściówka do większego świata WWE, powinna być przeznaczona dla osób z przyszłością. Pisałem już, że Dreamer`owi jest bliżej końca kariery, niż mojemu rozpoczęcia :P Moim zdaniem lepiej jest zaufać osobom z perspektywami, niż dawać komuś pas na zadowolenie.

Druga istotną sprawą co do zdobycia pasa przez Dreamera jest to, jak bardzo Vince lubi "nieswoje zabawki".

Vinca to lepiej się nie czepiać, bo to człowiek z głową na karku no i niestety z zieńciem Trejplem, ale mimo to, jeśli biznes tego będzie wymagał, to posunie sie do wielu rzeczy, nawet gdyby musiał puścić z torbami Hunternatora.

Masz racje Tommy Dreamer to zywa legenda hardcoru tak twierdza ludzie ale nie twierdzi tak WWE

Zajebiście ujęte zdanie :) Moglibyśmy pisać o tej sytuacji całe artykuły, a ty super ująłeś to w jedno treściwe zdanie :t_up: Zainwestuj w Fire Foxa ;d :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bret Hart wypowiedział się na temat Dungeon Wrestling w niedawnym wywiadzie dla The Takedown na SI.com. Dungeon Wrestling to promocja prowadzona przez syna Breta, Dallasa Harta. Często organizują gale w Victoria Pavilion w Calgary, obiekcie często wykorzystywanym przez terytorium Stu Harta, czyli Stampede Wrestling. Hart powiedział w rozmowie z SI.com, że zawsze zachęcał syna do naśladowania tego, co robił Stu Hart ze Stampede Wrestling. Hart stwierdził: Bret stwierdził, że niektóre ga
    • MattDevitto
      Był terminator Cena, był Roman, jest Cody
    • Bastian
      Tak jest. Lecisz dalej.
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Independent Wrestling Summit Data: 07.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 8 Data: 07.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Imaike Gas Hall Format: Taped Data emisji: 10.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...