Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Backlash 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Data gali: 26 kwietnia 2009r. (niedziela)

Miasto: Providence, Rhode Island.

Hala: Dunkin' Donuts Center.

Theme song gali: "Seasons" by The Veer Union

Krótka ciekawostka na temat gali:

Gala organizowana przez WWE, a mianowicie Backlash będzie obchodziła jubileusz 10 lat istnienia. Poza tym organizacja postanowiła jubileuszową galę odbyć w tym samym mieście co zadebiutowała.

Karta:

Six-Man Tag Team match for the WWE Championship - jeżeli wygra team Orton'a to on zgarnia pas. Jeśli team HHH to on go zatrzymuje.

Triple H ©, Batista, and Shane McMahon vs. The Legacy (Randy Orton, Cody Rhodes and Ted DiBiase)

Last Man Standing match for the World Heavyweight Championship

John Cena © vs. Edge

Singles match for the ECW Championship

Jack Swagger © vs. Christian

"I Quit" match

Jeff Hardy vs. Matt Hardy

Singles Match

Chris Jericho vs. Ricky Steamboat

Singles Match

CM Punk vs. Kane

Jeszcze do końca nie potwierdzone pozycje w karcie, aktualizacja karty: 22.04.09r. // dop. P.S. Styles
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

11

• szymi94

9

• AnTeQ_LbZ

7

• TheName

6

Top użytkownicy w tym temacie

Ależ fajnie wygląda ta walka Six-Man Tag Team :D

Niestety, ale The Legacy nie mają szans :/

Cody i Ted to 3 liga, tylko Orton może dać radę HHH i Batiscie ;)

Ale zobaczymy, może coś wymyślą ;]

EDIT

Zmieniam zdanie :)

Nie po to by dali Ortona na plakacie żeby teraz miał przegrać.

Pozatym to by było zaproste jakby HHH wygrał.

A co sądzicie o Swagger vs Finlay? ;]

Edytowane przez Gość
2nqz7s6.jpg

To prawda, HHH i jego drużyna powinna wygrać, bo Legacy nie mają z nimi zbyt dużych szans. Lecz Orton nigdy nie gra fair play także może coś wskórają, chociaż wątpię ^^. Cena jest w miarę wytrzymały także na niego stawiam w Last Man Standing. Edge też zna wiele sztuczek. Może będzie tak jak na Royal Rumble (Jeff Hardy vs Edge) że Vickie na ostatnią chwilę zmieni rodzaj walki na " No DQ". Ale nie życzę tego Cenie, bo wolę jego niż Edge'a. :D

Co do pierwszej rzeczy, to stanie się coś na co długo czekałem:

Powrót koksa :D Wiem, że nie ma on powodzenia na forach, ale ja go lubię :thumb:

Poza tym to Orton się troszkę za bardzo rozbrykał nam tutaj i czekałem na jakiś większy tag team match

Ja tam w drugiej walce wolę Edge'a, bardzo fajna i moim zdaniem trochę komediowa postać :D Zupełnie co innego niż Orton. Tego też lubię, ale nie na tyle, aby głosować na Legacy, gdyż Ted i Cody oraz Shane są słabszymi ogniwami w tym pojedynku (ale nie zapominajmy o NWO i o Prisceless, którzy świetnie sobie radzą w walkach tagów)

Six-Man Tag Team match zapowiada się naprawdę ciekawie. Team Triple H nawet z Mr. McMahon'em byłby dobry, a tu Batista. No ale coś czuje, że na całe szczęście Randy jakimś podstępem wygra. Choć moje przewidywania się nie sprawdzają.

John Cena vs. Edge. O nie znowu. Cena pewnie obroni tytuł. Edge chyba nie ma aż tak wielkiej kontuzji bo urlopu raczej nie dostanie.

No na koniec coś co lubię walka o ECW titels. Swegger chyba straci pas bo jaki z niego mistrz. Finley z nim walczył na NWO, Christian po MiTB watpie, że cokolwiek osiągnie w ECW :( . A więc Dreamer :?: Wierny ECW.

14c76a45c3.png

Na tym Six-Man Tag Team Match coś się stanie.Czuje to w kościach i jestem zdania ,że wygra Legacy.Orton i spółka na pewną szykują ładną niespodziankę.

A co do meczu Cena vs. Edge. -> Cena znowu obroni pas i będzie go znowu długo trzymał...

Swagger będzie starał się obronić pas ECW.Finlay i Christian mieli już okazję.Na następnym meczu : Finlay vs. Dreamer vs. Christian ,wg. mnie odpadnie Finlay.A co do tego kto zmierzy się ze Swaggerem to nie jestem pewien ,ale bardziej stawiam na Dreamera...

punksig.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Tam moze stac sie to o czym juz dawno pisalem a mianowicie: Shane dolaczy do Legacy lub ewentualnie pojawia sie jeszcze jacys inni czlonkowie Legacy.

Co do walki jasia z Edgem to mysle ze zrobia dobra walke i z pasem mistrzowskim wyjdzie z tej gali CM Punk.

Gala juz za 2 ipol tygodnia a my nie mamy zadnego feudu co do innej walki. Ciekawe czy Jericho dal sobie spokoj z legendami czy znowu cos sie szykuje. I moze Santina powalczy o pas!!!!

MichelleMcCool01.gif

Gala zapowiada się ciekawie. Powrót Batisty no i można także powiedzieć, że tak jakby mamy powrót Shana McMahona, który zakończył swoją kariere, ale znowu powraca do walk, i to na wysokim poziomie. Team Orton'a wreszcie "uczciwie" będzie mogła walzcyć razem, i myśle, że nie będzie żadnych podstępów jak to było podczas wszystkich Raw i SmackDown od NWO na których był HHH. Mam nadzieje, że HHH i jego team wygra.

Co do walki o pas, jeśli nie będzie żadnych podstępów ze strony Edga, to Cena powinien wyjść z tej walki o pas obronną ręką.

Six-Man Tag Team match zapowiada się obiecująco też uważam, że team HHH'a ma większe szanse, ale któż to wie :thinking:

widzę, że mimo że WM już za nami, to coraz to kolejne ciekawe gale przed nami :t_up:

Janek vs Edge - walki o pas ciąg dalszy :P

co do ostatniej to jestem za Swagger vs Christian :t_up:

Tam moze stac sie to o czym juz dawno pisalem a mianowicie: Shane dolaczy do Legacy lub ewentualnie pojawia sie jeszcze jacys inni czlonkowie Legacy.

Pierwsza wersja bardzo mało prawdopodobna, druga możliwa. Jednak w tym pojedynku bym się przychylał do zdrady przez Batista'e. Taki zawodnik ma pomóc HHH obronić tytuł. Pewnie chciwość zwycięży. :lol Nie oczywiście żeby miał pomóc Legacy bo to by było naciągane. Ale np. wyszedł w trakcie walki.

co do ostatniej to jestem za Swagger vs Christian

Też bym chciał aby ten pojedynek tak wyglądał. Oczywiście wolałbym draftu Christiana do SD. Ale coraz bardziej wątpię i w jedno i w drugie. :(

14c76a45c3.png

I moze Santina powalczy o pas!!!

LoL już to widzę Santino Marella nowa misztrzyni kobiet =)) ...

A tak na serio to wydaje mi się że 6 man tag team match wygra Legacy oczywiście nie czysto, łamiąc przy tym parę zasad.

Kiedyś słyszałem, że legacy będą mieć przekupionego sędziego (właściwie już go mieli, tuż przed No way Out Orton walczył przeciwko Kane'owi i wygrał w dość dziwnej sytuacji --- mianowicie Kane wybił się ale sędzia i tak odliczył do trzech) może już pora go w końcu użyć :D

Poza tym walka o pas WHC i tu mam impas bo albo Cena albo Cm Punk (choć tu mam pewne wątpliwości, nie jest aby za wcześnie na wykorzystanie walizeczki???)

A o pas ECW zawalczy najprawdopodobniej Christian. Finlay raczej nie bo na NWO miał już szanse a mecz był tak słaby, że raczej nie ryzykowali by ponownie. A Dreamer prawdopodobnie dostanie szanse tuż przed datą jaką sobie wyznaczył i wygra, no chyba że teraz by spróbował i przegrał podnosząc adrenalinę u fanów.

W przyszłości będę to jeszcze edytował jak poznamy więcej meczów 8)

beznazwyi.png

Jak na razie Backlash nie zapowiada się porywająco. Walka Triple H, Batisty i McMahona na Legacy znając życie będzie nudna ze względu na dwóch pierwszych wrestlerów. Jestem pewien iż tą walkę wygra team Triple H, a po Backlash rozpocznie się feud Batista vs HHH o pas mistrzowski. Walka o pas WHC również jak dla mnie nie zapowiada się ciekawie, tutaj wynik można bezproblemowo wytypować, być może do tej walki dołączy Cm Punk który wykorzysta swoją walizkę, lub ostatecznie Big Show. Walka o pas ECW jest nie potrzebna na tym PPV, przecież te walki można na zwykłej tygodniówce zrobić, a nie zaśmiecać poziom gali tak jak w przypadku Royal Rumble, gdzie mieliśmy nudną walkę Swagger'a z Finlayem nie chciałbym zobaczyć powtórki tego pojedynku i wolałbym, aby do walki z Swagger'em dołączył Christian, bądź Dreamer.

9367406674981fac0a7ca1.gif

Co do tag team pojedynku Team Triple H ( Shane McMahon , Batista i Triple H) vs Legacy (Ted DiBiase , Cody Rhodes i Randy Orton) wiele ludzi uwaza ze ktos zdradzi ale to jest niemozliwe (jezeli tak sie stanie to obniza poziom WWE) dlaczego? : Batista (Randy Orton przeciez go kopnol w leb i mial kontuzje miesiac albo i wiecej wiec na pewno by nie zdradzil) , Shane McMahon (Nie doj ze Randy Orton pobil mu rodzin rodzinke to jeszcze w leb go kopnol wiec to odpada na 100%) , Triple H (chyba nie musze tlumaczyc jaki byl wkurw.... jak zrobil RKO na Stephanie wiec to tez odpada)

1.Tag Teamy czuje ze wygra Legacy (jakims podstepem)

2.Last Man Standing to zalezy kto wygra jezeli w drafcie WWE Championship powroci na RAW to wtedy na 99,99% wygra edge zeby smackdown mialo pas (o ile cena nie pojdzie z pasem na SD)

3.Jack Swagger vs Christian albo Finlay (zalezy jak bedzie w drafcie bo raczej dreamera nie widze w pasie ECW)

To tyle odemnie pozdrawiam

btw : czy nastepnym po wrestlemani 25 PPV nie powinien byc WWE Draft ^^?

btw : czy nastepnym po wrestlemani 25 PPV nie powinien byc WWE Draft ^^?

Draft to nie jest PPV. Draft to trzy godzinne wydanie Monday Night RAW.( draft 2009 już w ten poniedziałek).

Batista (Randy Orton przeciez go kopnol w leb i mial kontuzje miesiac albo i wiecej wiec na pewno by nie zdradzil)

Ja np. nie sądzę, że Batista zdradzi w ten sposób, że stanie po stronie Randy'ego. To jest nie możliwe. Ale np. zacznie walczyć z Triple H, wyjdzie podczas walki. Lub coś w tym stylu.

14c76a45c3.png

To raczej by nie mialo sensu bo przeciez Batista chcialby sie zemscic na Randym Ortonie za Punta wiec by sie na nim skupil i na reszcie czlonkow Legacy wiec ja watpie w to ze odejdzie z walki , zaatakuje tripel ejcza lub cos w tym stylu ale nie wiadomo co dla nas przygotowali ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Powrót Penelope Ford na ring może jeszcze trochę potrwać, według szefa AEW Tony'ego Khana. W nagraniu przed AEW Collision opublikowanym na platformie X, Khan wyjaśniał szczegóły nowego meczu na show (Toni Storm & Mina Shirakawa vs. Megan Bayne & Lena Kross), kiedy podał aktualizację na temat Ford, która również jest częścią tej grupy. Khan stwierdził: „Wygląda na to, że niestety Ford będzie poza grą z powodu kontuzji – może przez tygodnie, ale możliwe, że nawet miesiące.” Według na
    • Grok
      Dwa mecze o tytuł zostały ogłoszone na galę NXT w Houston pod koniec tego miesiąca. Na Vengeance Day Jacy Jayne wyszła i cutowała promo o swojej drodze do Women's Championship. Robert Stone przerwał jej, oznajmiając, że chodzi o wyłonienie jej następnych pretendentek. Gdy Zaria i Sol Ruca wyszły, by заявить swoje претенzje, Stone wkroczył ponownie i ogłosił triple threat match o pas na 17 marca. Później za kulisami Jayne wkurzała się na triple threat match, a reszta Fatal Influence knuła, ja
    • Grok
      Na odcinku AEW Collision z 7 marca pojawił się weteran WWE i WCW Adam Bomb, znany również jako WRATH. Znany z występów w WCW jako były dwukrotny WCW World Tag Team Champion, Adam Bomb, czyli Bryan Clark, był obecny na najnowszym odcinku Collision. RJ City z AEW opublikował zdjęcie w mediach społecznościowych z Clarkiem i napisał: Sean Ross Sapp z Fightful również potwierdził obecność Adama Bomba / WRATH-a na Collision poprzez aktualizację w mediach społecznościowych. Jego obecność na ty
    • Grok
      Do wtorkowego odcinka NXT dodano nowy match. Na NXT Vengeance Day Charlie Dempsey odrzucił propozycję dołączenia do nowej stajni Lexisa Kinga. King próbował go przekonać do zmiany zdania, przypominając, że ich ojcowie – William Regal i Brian Pillman – byli dawnymi mistrzami światowymi i utorowali im drogę do sukcesu. Wtem Tavion Heights przerwał Kingowi, po krótkiej wymianie zdań stajnia Kinga opuściła ring. Heights zasugerował Dempsey'owi reaktywację No Quarter Catch Crew na jedną noc, by roz
    • Grok
      AAA on Fox dzisiejszego wieczoru to go-home show przed przyszłotygodniowym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Zaplanowano trzy pojedynki, które zostały wyemitowane w dzisiejszym odcinku. Nagrano go w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Dzisiejszy odcinek zawierał finałowy qualifying four-way match do Rey de Reyes z udziałem Santos Escobar vs. Mr. Iguana vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Ponadto odbył się singles match pomiędzy dwoma zawodnikami, którzy już zakwalifi
  • Dodaj nową pozycję...