Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 27/03/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match:

Jimmy Wang Yang pokonał Eric'a Escobar'a

1. Tag Team Match:

Kane, Christian Cage, Shelton Benjamin i Finlay pokonali MVP, Mark'a Henry'ego, CM Punk'a i Kof'ego Kingston'a

2. Handicap Match:

Big Show pokonał Jess'ego i Festus'a

3. Tag Team Match:

Carlito, Primo Colon and Brie Bella pokonali The Miz'a, John'a Morrison'a and Nikki Bella.

4. Single Match:

Matt Hardy pokonał R-Truth'a

5. Divas Championship Match:

Maryse pokonała Michelle McCool przez DQ

*w walce interweniowała...Gail Kim!

6. Single Match:

Rey Mysterio pokonał Chavo Guerrero

7. Dark Main Event Match:

Edge pokonał Jeff'a Hardy'ego.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• CezarMVP

1

• Eddy1674325917

1

• anorex1

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Dobry SmackDown. Ostatnie weeklys WWE trzymią poziom i wspaniale budują napięcie przed WrestleManią. Dawno nie oczekiwałem w taki sposób jakiejkolwiek gali. Pomimo tego, że karta o dziwo nie zachwyca, to build upy pod poszczególne walki są tak wspaniałe, że całą galę obejrzę z olbrzymią przyjemnością. Nie będę rozpisywał się na temat poszczególnych walk. Napiszę tylko, że wszystkie trzymały równy, dosyć wysoki poziom przy którym wyjebane w morde impekty mogą się kryć. Ten tribute przygotowany przed HBK to mistrzostwo świata. Jeden z lepszych segmentów jakie było mi dane oglądać od dłuższego czasu. Shawn przechodzi w tym feudzie samego siebie !

Rzeczą która tak naprawdę skłoniła mnie do napisania tego posta jest .. powrót Gail Kim ! Najpiękniejsza istota na planecie wróciła na SmackDown ! Wszystko wskazuje na to, że w najbliższym czasie zmierzy się z Maryse. k***a, nie wytrzymie ! :twisted:

Welcome to Friday Night Smackdown!

1) CM Punk, Kofi Kingston, MVP and Mark Henry vs Finlay, Shelton Benjamin, Kane and Christian

W ringu Kofi i Captain Charisma. Próba sił, arm whip'y, irish whip i łokieć od Christian'a. Seria uników Kofi'ego i odpowiada łokciem. 1..2.. kick out. Szybko wstają i uppercut prosto w szczękę Jamajczyka. Whip, Reso kontruje w narożniku i... ściąga przeciwnika na liny. Szybkie reverse DDT i pin. 1..2.. near fall. Kofi atakuje, zmiana z Punk'iem, suplex i springboard senton. CM zagapił się, wykorzystuje to Christian, whip, jednak w narożniku Chicago Made zakłada submission, jednak sędzia przerywa i cross body. 1..2.. kick out. Zmiana z Finlay'em, uppercut i clothesline. Pin - tylko do jednego. Whip, kontra Irish man'a, ale otrzymuje back body drop. Była już pozycja na GTS, ale dostaje big boot'a od Kane'a! Ale co to, Chokeslam on Finlay!? Nie, tylko pchnął go w narożnik. po przerwie widzimy jak Shelton trzyma Punkera w leg lock'u ale mamy zmianę z Mark'iem Henry'm! Shelton zmienia się natychmiastowo z Kane'm! Dwóch power wrestler'ów w ringu, a Kane zaczyna uppercut'em. Whip i splash by Mark Henry! Wchodzi MVP, seria ataków, ale szybka odpowiedź Big Red Monster'a w postaci uppercut'a. Zmiana z Benjamin'em i to on jest w przewadze. Rozbieg i kick w brzuch. Podchodzi, fireman's carry takeover i dźwignia na ręke. Monet wstaje, rozbieg jednak back body drop. Znów wchodzi Kane i to on rozdaje karty. Ataki w narożniku, whip ale jednak knee facebuster. He tags in CM Punk i tradycjyjna seria chopów, kick'ów... BRM jest już w narożniku, high knee trafione, ale bulldog już nie. Jednak Straight Edge Superstar nadal stoi i high kick! Kontra w narożniku, springboard clothesline, nie Chokeslam! 1..2..3! I w między czasie rozpoczyna się brawl. MVP - Shelton, Christian - Finlay i tak dalej... Christian wyciąga drabinę, idzie do ringu, stawia ją, wchodzi i próbuje ściągnąc walizkę... jednak Finlay spycha go na resztę uczestników za ring'iem.

2) Jesse and Festus vs Big Show

Festus wściekle rzuca się na Show'a jednak jego zapał zdał się na marnę. Paul chop'suje każdego z team'u, a potem big boot na Festus'ie. Kolejny chop... Festus próbuje stawiać opór, ale to nic nie daje. Whip, ale kontra! Flying shoulder block w wykonaniu Jesse'go! Scissors kick od Festus'a! Show powalony! 1.. kick out. Show wściekły, KO Punch -> Festus, Chokeslam -> Jesse, KO Punch -> Jesse. Big Show wins.

Matt Hardy - Jeff, czarna chmura ciążyła nad Tobą przez całe życie. Od zawsze to wiedziałeś. Straciłeś wszystko gdy Twój dom spłonął, i co najważniejsze psa. [Matt głaszcze psa, identycznego jak ten Jeff'a] WrestleMania - data, na którą czekałem przez całe życie. Na WrestleManii ja zamierzam pokazać Ci co znaczy słowo "ekstremalny" i kiedy to zrobię czarna chmura odejdzie z Ciebie, przecenionym, samolubnym dzieckiem!

3) Rey Mysterio vs Chavo Guerrero

Chavo zyskuje przewagę, jednak arm drag daje swobodę Rey'owi. Chavo rozbiega się jednak wylatuje z ringu. Rey wykonuje baseball slide, jednak mamy head scissors takeover! Wchodzą do ringu, Mysterio na 3 linie, jednak Warrior wstaje i...super hurricanrana. 1..2.. kick out. Seria ciosów, uppercut i submission. Rey kontruje, seria low kicków, whip i... springboard moonsault! Nie! Chavo łapie go i ciska w narożnik. Małe podduszenie, rozbieg i ale trafia wprost w stalowy narożnik. Rey na pozycji i sitting senton. Znów łapie się lin i cross body. 1..2.. kick out. Chavo robi roll-up ale mamy dropkick. 1..2.. kick out. Whip Chavo ma Rey'a w pozycji na Gory Bomb! Trafia! 1..2.. nie! Czeka aż wstanie, jednak hurricanrana na liny i... nie trafione 619. Pierwszy suplex, drugi i... back suplex. Czekamy na Frog Splash, ale Mysterio zachował siły. Znów hurricanrana i Six One Nine! Wchodzi na trzecią linę i splash! 1..2..3! The winner is - Rey Mysterio. Po walce Rey otrzymuje big boot z zaskoczenia od IC Champ'a - JBL'a.

4) John Cena speech

Od tygodni słyszeliście od każdego, jak ważna jest ta WrestleMania. Przysięgam, że te słowa są prawdziwe. To będzie transformacja Houston. 25 lat temu, miała miejsce wspaniała noc, Madison Square Garden, wielo dniowy festiwal dla Was. WrestleMania, miejsce pełne gwiazd, legend i tak dalej. Ale czy rozumiecie, czym jest WrestleMania? Ścierają się tam wielkie osobowości, profesionaliści. Ja jestem wpatrzony w mistrzostwo wagi ciężkiej. Edge, Big Show i Vickie stosowali przeróżne zagrywki, nie zawsze czyste by trzymać mnie z daleka od mistrzostwa i WrestleManii. Ale ja z każdym tygodniem starałem się coraz bardziej. Nie ma szans, by trzymać mnie z dala od WrestleManii. Więc słuchajcie, odbieram mój tytuł! Show i Edge walczą tam o miłość Vickie. Chciałem Wam powiedzieć coś ważnego. Zmierzam do WrestleManii by walczyć, by wygrać, by zostać mistrzem wagi ciężkiej! [na arenę zmierza Big Show] Big Show: Wychodzisz tu by mówić o naszej miłości. Czego nie rozumiesz bystrzaku, dzięki miłości jestem silniejszy! Wyzywam Cię na walkę na RAW! By móc zamknąć tę Twoją buźkę. JC: Pytasz mnie o walkę z Tobą, 6 dni przed WrestleManią?! To nie ma sensu, ale znasz mnie, wchodzę w to!

5) R-Truth vs Matt Hardy

Zwarcie, seria prawych, whip, jednak Truth kontruje. Tak samo postępuje Matt i back suplex. Seria łokci w narożniku, 2 lina i znów łokieć. 1..2.. kick out. Clothesline w narożniku, jednak bulldog nie wychodzi, Matt ląduje w narożniku. Clothesline i pin - 1..2.. kick out. Whip, jednak akcja w narożniku nie wychodzi. Hardy skacze ale otrzymuje dropkick od Killings'a! 1..2.. near fall. Whip, ale Ron nie trafia spinning lariat'em... Kick, Twist of Fate, nie - spinning kick! 1..2.. nie! Whip, prawy, Axe kick?! Twist of Fate! 1..2..3 Matt wins.

6) Brie Bella, Primo and Carlito vs Nikki Bella, John Morrison and The Miz

Bliźniaczki zaczynają od kłótni, jednak do walki przystępuje Miz i Primo. Morrison atakuje Prima, który przed momentem puścił chwyt na Miz'ie. Toss, forearm attack + elbow drop. Rozbieg i kick w głowę. 1..2.. two! Kontra, jawbreaker od Prima i zmiana z Carlito. Prawy, rozbieg, million dollar knee i clothesline! Whip = nie trafiony springboard elbow, jednak mamy modified spinning neckbreaker! 1..2.. Miz przerywa. Podwójna akcja, nie! Dropkick, Carlito -> Morrison, springboard dropkick, Primo -> Miz. Jeszcze baseball slide i bliźniaczki też atakuja się wzajemnie. W tym czasie Shaman of Sexy wykonuje roll-up! 1..2.. kick out. Będzie suplex... nie, piękny backstabber! Bracia i Brie wygrywają.

7) Maryse vs Michelle McCool for Divas Title

KOŃĆOWKA: Michelle powaliła już Maryse, ale otrzymała missle dropkick od Gail Kim!, a następnie neckbreaker'a. Gail Kim powraca, i może być Miss WrestleManii!

8) Shawn Michaels tribute to The Undertaker

(to trzeba zobaczyć, odsyłam do download'u) Na początku Bóg stworzył Niebo i Ziemię. Ziemia zaś była bezładem i pustkowiem: ciemność była nad powierzchnią bezmiaru wód, a Duch Boży unosił się nad wodami. Wtedy Bóg powiedział - Niech stanie się światłość, i tak się stało. Bóg widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. I nazwał Bóg światłość dniem, a ciemność nocą. Księga Rodzaju, część pierwsza. Ja i mój przeciwnik na WrestleManii reprezentujemy światłość i ciemność. Jesteśmy tu razem od prawie dwudziestu lat. Mamy podobieństwa i różnice. Obaj znajdujemy się na szczycie. Ale tu kończą się podobnieńśtwa. Undertaker reprezentuje czystą formę zła. A ja świece w świetle chwały. Taker wywołuje strach w wielu przeciwnikach, ale stoję tu i nie boje się. Jestem wolny. Co o twoim streak'u na WrestleManii. Kiedy stawisz czoło Headliner'owi, Showstopper'owi, Panowi WrestleMania, temu, którego nigdy nie pokonałeś. Streak WrestleManii dobiega końca. Na jubileuszowej 25-tej WrestleManii, 70 000 ludzi, zobaczy jak Mr. WrestleMania zabiera Cię do piekła. Gdzie tylko ja mogę zostać zwycięzcą. HBK świętuje, ale spod ziemi wychodzi Undertaker! Próbuje Chokeslam'u ale Mr. Main Event ucieka i świętuje dalej.

SmackDown całkiem całkiem, walki niektóre bardzo krótkie, ale za to fajne :D

ja osobiście dokładniej przyjrzałem się tylko walce Mysterio no i Tag Team Matchom :)

a event na samym końcu z HBK i Undertakerem - niesamowite wrażenie :)

Według mnie SmackDown jest całkiem dobry , dużo się dzieje fajne walki .Ale natomiast nie dzieje się aż tyle co w RAW :D

ihearvoicesrj6.png

The Legend Killer ... Randy Orton ...