Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jakoś ja nie widziałem Christiana na No Way Out, więc coś Ci się pomieszało tutaj. Pushu dla Kryśka nie było, nie ma i wygląda na to, że nie będzie.

Masz rację pomieszało mnie się. Przecież Swegger walczył z Finley'em na NWO jak mogłem zapomnieć o takiej parodii. Ale walkę o pas Christian miał na tygodniówce.

Czyta się newsy na WF, co? Ta wiadomość była tylko prima-aprilisowym żartem, więc stety/niestety Batista wciąż jest w WWE i oficjalnie ze sterydami nie miał nic wspólnego.

Czyta się nie tylko na WF na innych polskich oraz zagranicznych również. Ciekawski i łatwowierny ze mnie chłopak. :roll:

Wszedłem właśnie tak sobie na zagraniczne forum a tu właśnie o Batiście. Wraca do zdrowia szybciej niż przypuszczano:

Batista has been cleared to return normal training in the gym and continues to recover from his hamstring injury quicker than expected. He has yet to be cleared to return to the ring but has said in interviews he will be ready soon.

:8

14c76a45c3.png

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Matiz

4

• szymi94

2

• Qatro

2

• Anonymus

2

Top użytkownicy w tym temacie

Sporo osób mówi o drafcie Christiana na SmackDown i feudzie z Edge'm. Jak dla mnie jest to całkiem nierealne. Cristian nie dostał nawet pasa ECW, a co dopiero WHC, jeden z dwóch najważniejszych pasów federacji. Myślę, że jeśli Vince chciałby go widzieć na RAW lub SD to umieściłby go tam op razu, no chyba, że chciał zobaczyć jak na powrót z TNA zareagują widzowie.Christian został nieźle przyjęty więc może McMahon da mu kredyt zaufania. Najprostszym rozwiązanie byłoby danie mu walizki i wtedy od razu pojawia się kilka opcji, ale czytając o stosunku Vince'a do Cage'a ciężko w to uwierzyć. Jeśliby już miało dojść do zmiany brandu to widzę dwie opcje:

-Edge traci pas na WrestleManii i rozstaje się z Vickie. Jest to podstawa do jego face turn'u i tym czasowo odsunięty od głównego pasa (miał go w końcu okazję zdobyć ostatnimi czasy kilkakrotnie) i mógłby już jako face reaktywować E&C. Nie obraziłby się chyba nikt.

- Christian idzie na RAW i wraca do swojego świetnego feudu z Jericho. Chris akurat po zakończeniu konfliktu z legendami jest wolny i w oczekiwaniu na kolejny title reign jako World Champ, rozpoczyna program z Captain'em Charismą.

Co jeszcze na drafcie? Na pewno po odejście Matt'a Hardy'ego 3 brand potrzebuje jakiegoś mocnego punktu, więc spodziewam się pojawienia kogoś, dla kogo nie ma miejsca na RAW/SD, abez kompleksów mógłby nosić ECW title. Mógłby to być np. Kozlov, Shelton Benjamin, może R-Truth, opcji jest kilka.

WWE i tak nas pewnie zaskoczy kilkoma zmianami, których nikt się nie spodziewa. Najbardziej chciałbym zobaczyć heel-turn Ceny i powrót na SmackDown. Janek jako baby-face potrafi jeszcze rozgrzać publikę, ale myślę, że jedynym ratunkiem na odświeżenie tej postaci jest właśnie przejście na ciemną stronę mocy.

Najbardziej chciałbym zobaczyć heel-turn Ceny i powrót na SmackDown. Janek jako baby-face potrafi jeszcze rozgrzać publikę, ale myślę, że jedynym ratunkiem na odświeżenie tej postaci jest właśnie przejście na ciemną stronę mocy.

No racja, publika go kocha :D ale jestem ciekaw jak by Jaś wyglądał jako heel z krwi i kości :) Na pewno byłoby to coś nowego, ale jako że bardzo lubię tego zawodnika to jestem ciekaw, czy by mu wyszło to na dobre, czy na złe :P

i dalej chciałbym przejścia jakiegoś z zawodników, aby możliwe było reaktywowanie jakiegoś tag teamu, typu: DX, Rated RKO, BoD...

Ponoć wykryto w jego organizmie narkotyki i nie wiadomo czy w ogóle wróci. Więc co tu o drafcie mówić.

Tego się nie spodziewałem ale muszę przyznać że to mnie bardzo uszczęśliwiło gdyż nie przypadam za tą górą mięśni. Może odejdzie z WWE przynajmniej ja mam taką nadzieję.

Skoro mnie się czepiasz, to Ty też bądź czysty. Twój wpis nie ma ma 3 zdań. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Tez odejmę ci reputa.

Nie wiem, czemu ciągle sie plujesz, o te głupie trzy posty. Nakaz ich pisania, został usunięty stosunkowo dawno, tak więc uważam, iż sprawę powinieneś przegadać z adminem, bądź z moderatorem działu. Z tego co wiem, to dostałeś warna, za to, że napisałeś "Hulk na GM" czy jakoś tak, stosunkowo niedawno. Niby nic dziwnego, gdyby nie to, że temat założony był na początku jesieni, tak więc był to warn raczej za odkopywanie tematów. Skoro chcesz już tak bardzo przestrzegać regulaminu i jego przestrzegania, to czemu sam tego nie robisz???

1.2. Pisz na temat. Nie odbiegaj treścią wypowiedzi od tematu dyskusji. :t_down: //dop. Conman

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Sorry ze nie na temat, ale odniese sie tylko do 2 osob a mianowicie: Dave KRK i Qatro.

Obaj zachowujecie sie jak dzieci i zastanawiam sie jak administracja to wszystko akceptuje. Wejscie spotkajcie sie gdzies dajcie po raz w twarz i skonczcie juz z takim czyms.

Mimo wszystko, można było tomo to po prostu zgłosić administracji, bądź mi ;) Post nie na temat ;) //dop. Conman

MichelleMcCool01.gif

No Draft już za tydzień, więc trzeba coś napisać. :D Parę osób mówi o przejściu Christiana na SD!, nawet jak tak sądziłem, lecz teraz wydaje mi się to nie możliwe.

Christian nie zyskał walizki na MITB to i nie myślę, że przejdzie na SmackDown!

Pewnym prawie jest przejście Triple H'a na RAW. Ostatnio wszystkie segmenty z nim związane działy się na RAW, także myślę, że będzie chciałby powrócić do czerwonego brand'u.

Kolejnym może być John Cena, który zdobył pas na WrestleManii i myślę, że ten pas pójdzie wraz z nim do brand'u niebieskiego.

Chciałbym, żeby na RAW przyszedł Shelton Benjamin. Ogólnie mówią, że jest to najlepszy atleta w WWE, ale dla mnie jeden z najlepszych. Co prawda jest jeszcze Kofi Kingston. Oboje byliby Face'ami i może jakiś walki Tag Team o pas? :)

Jest jeszcze Batista, który właśnie wrócił po kontuzji. Wolałbym, żeby poszedł na SmackDown! Sam chyba mówił, że czułby się lepiej w niebieskim brand'zie.

Czyli tak:

Batista do SD! - dobrze, tak powinno być

Rey do SD! - świetnie, nich tak będzie

Christian do Raw - dobra

Edge do Raw - po tag z Krystianem xD

Już dziś draft. Moze przedstawię listę wrestlerów, które wedłuh mnie zmienią brand.

Jak dla mnie lista 10 przedraftowanych w drafcie głównym w tym roku powinna być taka:

1. Triple H ->Raw : Chyba wszyscy z nas już wiedzą, że trejpel wróci na Raw. Wszyscy wiemy, że spadek do drugiej ligi godzi w serce(czy tam nos) HHH tak bardzo, że rok mu już wystarczył. Powrót na Raw i tak będzie się równał dłuższemu title reignowi jako kolejna rekompensata za spadek do SmackDown! (które w tym roku i tak było lepsze niż Raw)

2. Edge -> Raw: Wydaje mi się, że po drafcie Edge wróci do swej małżonki, najprawdopodobniej jakimś przekrętem,czy jakimś innym głupim pomysłem. Przejście Copelanda na Raw mogłoby być całkiem fajnym i ciekawym pomysłem. Osobiście chciałbym, by znów na Monaday Night Raw występował ten Kanadyjczyk

3. MVP -> Raw: Wydaje mi się, że w tym roku znów dojdzie do zamiany pasów, i tym razem nie będzie chodzić o główne pasy federacji. Jakoś tak mi się w głowie zrodził pomysł, by tym razem dać Intercontinental na SD!, a US na Raw... Sam MVP na Raw jakoś nie wydaje mi się zbyt dobrym pomysłem, jakoś tak już się przyzwyczaiłem do Montela w niebieskim brandzie.

4.Christian -> Raw: Powrót Christiana, reaktywacja tag teamu z Edgem, a potem feud o US championship (które przejdzie na Raw) to chyba najlepszy opcja dla Christiana w WWE. Osobiście chciałbym przejścia Reso do Raw, całkiem fajny rok mógłby być dla Cage'a.

5. Evan Bourne -> Raw!: W sumie to kolejny draft, który tylko wypełni te 10 slotów. Obawiam się jednak, ze Evan nie da rady sobie na Monday Night Raw, zniknie w Mid Cardzie i ograniczy się do 2 występów miesięcznie... Ja osobiście wolałbym, by jeszcze rok został na ECW, gdzie mógłby świętować swój pierwszy pas w WWE.

6.Kane -> SmackDown!: Kane'owi nie posłużyło przejście na Raw, mimo, że na to wskazywały pierwsze miesiące po drafcie. Jacobs jak był szmacony, tak jest. Wydaje mi się, że przełożenie Kane'a na SD! i walczenie stopniowo coraz wyżej w karcie to całkiem ciekawy pomysł na koniec jobbingu Big Red Monstera...

7. Rey Misterio -> SmackDown!: Warunki jego przejścia dla mnie są dwa: o jego powrocie na SD! mówi się już od kilku tygodni. Ma przejść, bo publika niebieskiego brandu prędzej go kupi... Podobno... Drugi powód, dlaczego Rey ma przejść na SmackDown! opisałem wyżej, przy drafcie MVP.

8.Chris Jericho -> SmackDown!: O jego drafcie także mówi się od kilku tygodni, jednak są to tylko spekulacje. Mnie osobiście Jericho się znudził jako Heel, więc wolałbym, by pozostał na Raw, gdzie nie walczy obecnie w Main Eventach (choć go bardzo lubię, to jego obecny gimmick mi się przejadł). Na SmackDown! wolałbym go jako Face, choć jako Heel może też się sprawdzi...

9. John Cena -> SmackDown!: Przejście na SmackDown! głównego Face'a federacji byłoby odpowiednikiem przejścia HHH na Raw. John na SmackDown! prawdopodobnie będzie panował, więc pewne obawy o Main Eventy są, jednak mam nadzieję, że po odpowiednim feudzie na przełomie marca i kwietnia na mojej sygnaturze wyląduje napis 18-0, Cena R.I.P.

10. Santino Marella -> ECW: Wiadomo, że Santino nie jest w WWE, by walczyć, Santino jest w WWE, aby gadać. I taka ma byś jego rola na ECW. Myślę, że mógłby stworzyć niezwykle zabawny feud z teamem Miz'a i Morrisona. To byłoby coś niesamowitego. Mimo wszystko szanse Santina na zmianę brandu oceniam na 20-25%...

Wypadałoby przedstawić swoje typy:

Trajpl -> RAW, to raczej oczywiste, pan Sneezerman musi odbić sobie rok pobytu na SmackDown, odbił sobie zwycięstwem na WrestleManii, on to by chciał sobie wszystko odbijać. Ale pobyt w pierwszej lidze = dłuższe trzymanie pasa.

Edge -> RAW. w celu załatwienia spraw z Jasiem (który to już raz?) i (o maj Gad!) feudu, by zostać 9-krotnym mistrzem. To są tylko moje przypuszczenia, ale myślę tak... Edge na plakacie Judgement Day -> match Cena vs Batista (pewnie będzie chciał) a Edge sędzia. Może...

Christian -> RAW/SD - sam nie wiem gdzie w koncu wyląduje CC. Może w żadnym z tych dwóch brandów? Jeżeli Edge przeszedłby na RAW, myślę, iż to samo zrobił by Christian. Może jakiś IC/US? Pożyjemy zobaczymy.

Jack Swagger -> SmackDown - coś mi się zdaje, że All American-American jest gotowy na przejście do innego brandu. Widział bym go na SD! w feudzie z np. Benjaminem, bądź MVP. Mógłby też może stworzyć tag z Sheltonem, taki odpowiednik Haas'a? World Greatest Tag Team?

MVP -> RAW, Rey -> SD! - Pomysł Druid'a bardzo dobry, przejście Rey'a na raw prawie pewne. MVP... coraz bardziej go lubię, jako Face przemawia do mnie. Może po zakończeniu programu z Legendami feud z Y2J'em?

Kane -> SD! - Na RAW nie ma już na niego pomysłu. Na SD znów mógłby wstrząsnąć ringiem. Byle nie w feudzie z Markiem Henrym! Dżizas! Ale coś ciekawego ludzie z WWE mogliby wymyśleć, jak motyw z workiem...

Maria -> RAW - =)) gdzieś tam czytałem, że ona chce przejść na RAW i walczyć o pas kobiet. A kyż, niech sobie idzie, przynajmniej nie będe słyszał jej theme'u na SmackDown...

Nie chcę strzelać, jak dla mnie, to są klarowne typy.

Moje typy:

Rey - SD! - Nie muszę tłumaczyć, posty u góry tłumaczą wszystko.

Evan Bourne - SD! - Dobrze by mu zrobiło pójście na SD!, bo:

1. Mógłby zrobić jakiś ciekawy feud z Mysterio

2. Mógłby zrobić Tag Team z Rey'em

3. Zrobiłby lepszą karierę ;D

Btw. O której się zacznie Draft, żebym wiedział, o której włączyć Justn.tv?

Na początek odniosę się do wypowiedzi na temat Christiana. Chłop wraca z TNA, więc musi trafić do ,,3 ligi'' WWE i mogę się założyć że nawet jak Hunter wrócił do Vinca po iluś latach to również by tam wylądował.CC musi odzyskać autorytet i fanów WWE i tyle, narazie robi to w ECW jednak mam przeczucie że na ,,Dzisiejszym'' Drafcie się to zmieni. Co do Push'u to nie rozumiem całkowicie waszych opinii że Max.IC albo że nie będzie go wogóle, dlaczego ?? Bo Christian to już jednak doświadczony zawodnik który na pewno nie przechodził by z TNA w której był czołową postacią żeby w WWE jobbować Markowi Czekoladce...Cage musiał dostać zapewninie o tym że dostanie w przyszłości szansę na coś więcej....

Teraz sedno sprawy czyli Draft, przez jednych lubiany przez innych nie, czasem nudny czasem zaskakujący, czasem pozytywny a czasem bardzo negatywny....

Wszystko tak naprawdę zależy od tego jak Bookerzy ułożyli sobie całą historyjkę na następny ,,sezon'' w WWE, oraz kogo do wezmą do swojego przedstawienia.

W tamtym roku draft był udany i zaskakujący czyli same pozytywy można by powiedzieć, jednak nie do końca, po dłuższym zastanowieniu tylko 4 przeniesienia okazały się trafne :

Triple H > SD

Jeff > SD

Jim Ross > SD

A.Cole > Raw

Reszta tak naprawdę sie gdzieś zgubiła o kim mówię ?

Umaga, Kennedy, nie chce mi się już wymieniać tych mniejszych draftów....

W tym roku sytuacja jest dość skomplikowana gdyż nic w sumie nie wiemy o Draft, mało jest rzetelnych i wiarygodnych informacji..

W Moim odczuciu wygląda to na dzień dzisiejszy tak :

Batista, Rey , może Cena Back do SmacDown! Refleksja: Wszystko pięknie super,ekstra, ale jak mam oglądać w piątek ,,Twarz'' Ceny to tylko jako Rappera, Boże Proszę, Cena jako Terminator i Marins jest nudny i nudny, jako Raper za czasów bytu na SD! był bardzo ciekawy charyzmatyczny, wulgarny, a mimo to publika za nim szalała, a teraz ? Jest na odwrót...

Do Raw przechodzą Hunter, Grabarz, z ECW może CC oraz Egde...

Do ECW nikt :P

pezetvi7.png

• Reputacja:   2

Jak na moje to będzie coś takiego:

1) Matt Hardy na RAW - bo feud z Jeffem ma się skończyć szybko a powrót Jeffa do tego brandu raczej nie wchodzi w grę, przyda się nowe mięso dla Codych Rhodesów itd

2) Jaś Cena na Smackdown - prędziej moim zdaniem Jasiowi dadzą odpocząć od rawowej publiki niż Edża tak bez feudu czy cuś oddzielą od grubej torby Vickie, to można dobrze sprzedać więc Edż zostaje

3) MVP na RAW - wyżej ładnie to opisali, też mi się zdaje że zamiana pasów będzie no i nowe mięso na RAW

4) korniszon na smacka - bo tam go kochają =))

5) Evan Bourne - ten od razu zaatakuje RAW jako "niby wynalazek Vinca: więc trzeba się nim pochwalić przed publiką nie :t_up:

6) Batista lub Jericho- bo za Takera musi przejść ktoś lepszy, ze wskazaniem na tego drugiego

7) Undertaker - na odchodne zmienią mu brand żeby mógł się pokazać szerszej publiczności, może jakiś feudzik z nochalem, może z Ortonem, może z McMahonami, coś się tam wymyśli bo przecież na smacku już walczył z wszystkim co chodzi i ma 2 nogi

7) Morrison - nudny już staje się ten tag więc jak najbardziej ładne powitamy na RAW, może wreszcie jakiś klasowy zawodnik w Legacy

8.) Kozlov - kwadrat pójdzie do ECW bo tam obecnie nie ma nikogo mocnego, na RAW chyba za szybko a na smacku nie ma co robić, pasik jak się patrzy

9) Christian - zapałka nigdzie nie pójdzie, zostanie na zesłaniu w ECW w III lidze a jak dobrze pójdzie to będzie mięchem dla Kozlova