Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

13 kwietnia podczas Monday Night RAW w Atlancie odbędzie się draft 2009.

A więc RAW roku(przynajmniej dla mnie) zbliża się coraz większymi krokami. Draft to gala podczas, której dochodzi do wielu zmian. Odbywa się ona podczas jednej z gali RAW. Różni się on tym od pozostałych RAW w roku, że trwa trzy godziny. Podczas draftu walczą uczestnicy wszystkich brandów WWE. Każdy zawodnik walczy dla swojego brandu przeciw zawodnikowi z drugiego brandu. Brand której zawodnik wygra losuje zawodnika z przegranego brandu, którego weźmie dla siebie. Gala ta pozwala zachować świeżość.

Oto film przedstawiający zawodników, którzy na drafcie 2008 zmienili brand:

Jak myślicie kto w tym roku zmieni brand i jakie są wasze odczucia wobec tej gali?

Oczywiście swoje typy poprzyjcie przynajmniej jednym zdaniem.

Zapraszam do dyskusji. :thumb:
14c76a45c3.png

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Matiz

4

• szymi94

2

• Qatro

2

• Anonymus

2

Top użytkownicy w tym temacie

o jaaaaa! to będzie zatem pierwszy Draft w mojej hm... 'karierze' wrestlingowej :) zatem również nie mogę się doczekać :) szkoda, że to akurat wtedy, jak będę zakuwał do matury ....no ale chyba znajdzie się parę chwil, żeby to obejrzeć :)

mi by pasowało, żeby Christian przeszedł z ECW do Raw lub SmackDown (bo to chyba możliwe, nie?). Mój głos popieram tym, że nie oglądam ECW, a chciałbym widzieć walki Christiana, ponieważ uważam, że jest on bardzo dobrym zawodnikiem.

PS co się dzieje, gdy np taki Swagger, który ma pas ECW przejdzie do Raw/SmackDown? tzn konkretniej: co się dzieje z jego pasem? staje się 'niczyj'?

PS co się dzieje, gdy np taki Swagger, który ma pas ECW przejdzie do Raw/SmackDown? tzn konkretniej: co się dzieje z jego pasem? staje się 'niczyj'?

Jak się mylę to mnie poprawcie. Na zeszłorocznym drafcie do RAW jak widziałeś na filmie dołączył ówczesny posiadacz pasa ECW Titels Kane. Wtedy po prostu ECW Titels przeszedł z posiadaczem na RAW. A co do Christiana bardzo prawdopodobne, że przejdzie on na SD.

14c76a45c3.png

Zacznijmy od tego, że nie ma sensu gdybać bo i tak połowa lub więcej to będzie zaskoczenie mam nadzieje, że pozytywne zaskoczenie.

A co do Christiana bardzo prawdopodobne, że przejdzie on na SD.

A właśnie, że nie Cage zostanie i jestem o tym przekonany wręcz w 99% bo dla Christiana pushu nie będzie, więc jak sens byłby w tym aby dawać go na ECW, aby go za chwilę zabrać ? To właśnie tacy zawodnicy jak on czy moim zdaniem Tyson Kidd, a innych zdaniem Swagger mają poprawić poziom wspomnianego już ECW.

co się dzieje z jego pasem? staje się 'niczyj'?

Staje się dokładnie tak jak napisał Matiz, dodam tylko, że zazwyczaj w dziwnych okolicznościach wraca do swojego brandu, a komentatorzy mają podnietę ECW title on RAW, oh my god :8

Generalnie Draft to bardzo interesująca gala bo jesteśmy zaskoczenie i wywołuje u nas to emocje, coś na styl Royal Rumble. Jest kilka 'prawie' pewniaków co do Draftu ale na ten moment chyba nikt nie wskaże zawodnika który zmieni brand, po prostu trzeba poczekać.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Rok temu Draft był kompletnym zaskoczeniem dla wszystkich nawet zawodników. Prócz Triple H i Batisty (prawdopodobnie)nikt nie wiedział że zostanie przeniesiony do innego brandu. W czasie gali jak okazało się że zmieniają miejsce pracy po prostu wychodzili by się pokazać i takie tam. Jim Ross z kolei był nawet bliski odejścia z WWE bo po prostu nie chciał opuszczać Kinga i nie chciał zmieniać brandu. Jednak w końcu został i dobrze. Ja mam nadzieje na podobny draft jak rok temu czyli pełny zaskoczeń , draft sprzed dwóch lat był nudny jak flaki z olejem.

Co do pewniaków to mówi się o powrocie Rey'a na SD , ponieważ na RAW za dużo gwiazd...dlatego mówi się że Christian ma przejść na RAW wraz z Edgem i nie wiadomo czy ten drugi przejdzie face turn. Jeśli tak to widzę z powrotem Edge'a i Christiana w teamie a jeśli nie to Christian IC to max. Następni pewniacy...nie ma żadnych przecieków więc chyba to wszo...

A ja myślę że do Raw przejdzie dużo więcej gwiazd z Smackdown bo wwe chce podkreślić że Raw to najważniejszy roster. Jedne co jest pewne to to że Rey przejdzie na Smackdown, ponieważ teraz na Raw praktycznie nic nie robi. Moim zdaniem Undertaker i Triple H zawitają na Raw, a Cena przejdzie na Smackdown by wojować o Havyweight Champa. A pozatym to myśle że Kane zmieni roster. Ale to są tylko moje przypuszczenia.

Muszę przyznać, że sam miałem napisać tą dyskusję... Wyprzedziłeś mnie, za co ci gratuluję, choć nie wysiliłeś się przy napisaniu I posta. Tak czy inaczej browarek za topic i pomysł. Ja konkretniej jako I post miałem napisać takie coś:

Draft to gala odbywająca się raz do roku podczas 3-godzinnej edycji Raw. Podczas tej gali wrestlerzy reprezentują swoje brandy(Raw, SmackDown! i ECW) walcząc między sobą. Zwycięzca walki zbiera "Draft pick". następnie odbywa się lottery (TAK, Jasne... :P) o to, kto przejdzie do brandu zwycięzcy. Draft 08 odbył się 23 czerwca ubiegłego roku i stoczono na nim 9 walk. W wyniku tych walk brand zmieniło 11 osób. Na Raw przyszło 5 zawodników, odeszło 5; na SmackDown! przyszło 5 osób, odeszło 6; do ECW doszedł 1 zawodnik i żaden nie odszedł. Tak przebiegł Draft właściwy. Następnego dnia na stronie WWE można było zobaczyć wyniki draftu uzupełniającego (jednym z nich był Kofi Kingston, czy Mark Henry). Doszło także do zamiany pasów. Pas WWE poszedł na SmackDown, a WHC przeszedł na RAW. Co zrobiły poszczególne osoby na drafcie napiszę poniżej:

1.Rey Misterio: Jemu jak widać draft na Raw nie posłużył. Przyszedł jako zawodnik kontuzjowany, potem nieudolny feud z Kanem, który został kompletnie spartaczony. Od tego czasu wokół jego postaci nie kręci się raczej nic ciekawego. Finał turnieju o #1 Contendera do IC championship, a potem seria ataków i walk z Mikem Knoxem. Nie oszukujmy się, na SmackDown Rey spisywał się lepiej i otrzymywał dużo większy push (nawet o WHC).

2.Jeff Hardy: Jeden z najlepszych posunięć ze strony włodarzy WWE. Wiadome było po drafcie, że wymieni się pozycjami z Rey'em. Od lata kręcił się wokół pasa, więc bardzo długo mogliśmy oglądać Jeff'a w main eventach. Druga połowa Roki 2008 jak najbardziej była jedną z najlepszych części jego kariery. W końcu mieliśmy okazję zobaczyć Hardy'ego jako WWE champ'a. Niezły storyline z atakami na Jeffa. Teraz feud z bratem i nic nie zanosi się na to, aby Jeff zakręcił się wokół pasa. Draft absolutnie na +

3.CM Punk: Na Raw trafił jako midcarder, który jest w posiadaniu walizki z wrestlemanii... Już tydzień po drafcie został World Heavyweight Championem i pas trzymał całkiem długo (Do Unforgiven). Jako mistrz Punk nie zamulał i można było z przyjemność popatrzeć na Straight Edge'a w Main Eventach. Kolejny + Draftu 08.

4.Matt Hardy Na ECW trafił jako US Champion. Miesiąc później stracił swój pas, a za kolejny miesiąc mógł już świętować zwycięstwo ECW Championship. Chyba nikt nie zaprzeczy, ze jego title run strasznie ssał. Feud z Henrykiem, potem Finlay'em aż w końcu z Jackiem Swaggerem, który okazał się zbawicielem mistrzowskiego pasa ECW. Po stracie pasa Mateusz stał się wrestlerem brandu SMackDown!, gdzie obecnie feuduje sobie z bratem, Jeff'em...

5.Michael Cole/Jim Ross: Ta zmiana o mało nie zakończyła się odejściem JR, który za nic nie chciał opuszczać Lawler'a. W końcu Jim zgodził się przejść na SmackDown!. O tym, czy zmiana im posłużyła raczej wypowiadać się nie będę, bo Ross dalej nie otwiera ust przy mówieniu, a Cole'owi dalej zdarza się pieprzyć bez sensu...

6.Batista: Gdyby nie to, że Batista został kontuzjowany, Mógłby być teraz zabookowany na jakąś walkę na WMce (np. za Big Show'a - czasami to fajnie, że ktoś jest kontuzjowany :D). Dave nawet miał okazję potrzymać World Heavyweight CHampionship. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. 8 dni po zdobyciu pasa przez Batistę Jericho odzyskał swój pas :) Potem jescze krótkie spięcie z Ortonem i kontuzja :P Także w tym przypadku nie jestem przekonany, czy Batiście na rękę było przejście na Raw.

7.Umaga: To był chyba jedyny draft pewny od kilku miesięcy. Gdyby nie to, że Umaga doznał ciężkiej kontuzji, to możliwe, iż w tym roku na WM'ce mielibyśmy walkę Umaga vs. The Undertaker (spekulowało się o tym). Kontuzja plany pokrzyżowała, więc dużo o Umadze na SD! powiedzieć nie mogę.

8.Kane: Po przejściu na Raw kane z tweenera stał się Heelem. Wyglądało to w perspektywie czasu naprawdę dobrze. Niestety od pojawienia się rey'a było już tylko gorzej. Jobbnięcie w feudzie Mysterio, a potem stopniowo coraz głupsze podkładanie Kane'a pozwala stwierdzić, że Draft 08 niewiele pomógł Big Red Monsterowi i w moim uznaniu dalej zostaje najbardziej niedocenioną osobą w ostatniej dekadzie.

9.Mr. Keneddy: Na Smekdałn trafił jako kontuzjowany zawodnik. Niedługo potem wrócił do walki i jedyne co w nim zapamiętałem to występ w Fatal Four Way'u o US championship... Potem Keneddy po raz kolejny... doznał kontuzji. Po drodze odnowiła mu się chyba jeszcze jedna kontuzja i zawodnik nie pojawia się do teraz... W pewnym momencie wydawało się, że rozpocznie feud z MVP. Niestety zakończyło się na kilku przemowach...

10. Triple H: Zdziwienie było wielkie. Jak to pan Triple Nos mógł spaść tak nisko - do II ligi. Hunter musiał sobie to wynagrodzić niesamowicie przedłużającym się title runem... Większość osób z forum strasznie wkurzało ego Trejpla(w tym mnie). Po RKO na żonie HHH można zaobserwować powrót starego dobrego Trypl'a i jego najl;epszego przyjaciela - SledgeHammera.

Raw_logo_branding.jpg

Raw po drafcie wyraźnie podupadło. Nie był to oczywiście duży spadek w ratingach. CHodziło bardziej o poziom gal. Mimo, iż to na Raw zawsze są rozgrywane główne feudy w WWE, to od listopada zainteresowanie wokół pasa WWE wyraźnie wzrosło. World heavyweight championship odszedł w cień. Jest tak do teraz, choć wszystko wskazuje na to, że w tym roku z powrotem zobaczymy pas WHC na SmackDown, a pas WWE na Raw. Można by ogólnie rzec, iż zeszłoroczny draft nie polepszył sytuację Monday Night Raw. Poziom gal poniedziałkowych trzymał od tej pory CM Punk, Jericho, Michels i Orton po powrocie...

wwe-smackdown-logo.jpg

Sytuacja niebieskiego brandu po Drafcie 2008 uległa diametralnej zmianie. Można by nawet powiedzieć, że roster SD! był aż nasycony gwiazdami: Jeff Hardy, The Undertaker, Edge(poza okresem Summerslam - Survivor Series), Trple H. Tam też mieliśmy okazję oglądać wiele nowych gimmnicków, powrotów jak i postaci(Helms, Truth, Kendrick itp.). Wszystko, poza ratingami szło na SmackDown! w dobrym kierunku. Słabe ratingi wynikały bardziej z zmiany telewizji, która transmitowała gale SD!. Od Listopada na SmackDown! wyczekiwało się o wiele ciekawiej. Dużo lepiej wyglądające feudy, dobre walki, niezłe segmenty. Można ogółem rzec, że niebiescy kopali dupę czerwonych w przeciągu ostatniego roku.

brand.gif

Przez długi czas nie oglądałem ECW (od sierpnia aż do nowego roku). Jedyne co mnie zastanawiało to to, kiedy zostanie usunięty Drut kolczasty z napisu "ECW". Nie działo się kompletnie nic!jesienią na ECW zaczął występować Matt Sydal. Jego walki w WWE oglądałem na Youtubie. Zaczęła się powolna i mozolna odnowa ECW. Potem mistrzem został Jack Swagger. Kolejne dobre posunięcie. Następnie mieliśmy return Christiana. Wielkie wydarzenie dla ECW. Powrót Sydala po kontuzji i Tyson Kidd. Obecnie ECW to gale z całkiem silny składem jak na 1-godzinne show. Daje radę.

Kto w tym roku przejdzie draft? Mówi się o powrocie Rey'a na SmackDown!, przejściu Christiana i Jericho na SD! Niemal pewny jest też powrót Trypla na Raw. Narazie nie mam jeszcze dokładnych typów na draft 09, ale WWE będzie chciało nas zaskoczyć. Tego tylko jestem na 100% pewny... Narazie dzięki :)

W tym roku, jakoś bardziej czekam na draft niż w poprzednim. Ostatnio w WWE bardzo dużo się dzieję i dlatego dużo wrestlerów powinno zmienić brandy. Nie mogę paczyć na to jak Triple H występuje i w Smackdown i w RAW.

Oto lista, która według mnie powinna zmienić brand:

1. Triple H

Szkoda, mi go ponieważ co roku zmienia brand. Bez sensu było jak Triple H przeszedł na SD i został zmarnowany przez bookerów. Może i HHH miał jakieś feudy, ale wszystkie z nich nie należały do udanych. Gdy Triple rozpoczął feud z Ortonem to od razu się zrobiło ciekawie i właśnie dla tego sądzę, że King Og Kings powinien przejść na RAW i spokojnie rywalizować z Ortonem.

2. Jack Swagger

Trochę mi nie pasuję w ECW, ponieważ wydaję mi się, że już wyszedł z tego okresu wychowawczego przed większymi brandami jakimi są SD i RAW. Zdecydowanie bardziej pasował by mi na RAW, ponieważ tam jest trochę cicho poza feudem Ortona z HHH. Swagger musi zostać przeniesiony jeżeli nie chcę zmarnować swojej kariery pobytem w ECW. Wydaję mi się, że już może walczyć z lepszymi niż Bourne czy Christian.

3. Christian

Od razu mówię, że nie ma co go trzymać w ECW, tak samo jak i Swaggera. Wiele mówi się o drafcie na SD, ale oczywiście nie jest to pewne jednak jeżeli tak, by się stało nie miał bym nic przeciwko. W końcu mógłbym zobaczyć Krystiana walczącego z Edgem. Christian jest już doświadczonym wrestlerem więc nie będzie miał problemu ze zdobyciem pushu u pana McMahona mimo tego, że nie przepadają za sobą.

4. Rey Mysterio

Oglądałem go za czasów rywalizacji z Edgem, wtedy podobał mi się w walce, ale gdy został przeniesiony do rosteru RAW ten wrestler stał się bezwartościowy. Po prostu, popsuł się jak zabawka dwuletniego dziecka. W tym momencie opiekuje się swoją żoną, która jest w ciąży i na pewno to jest dla niego ważniejsze. Mimo wszystko zawsze uważałem, że pan 619 bardziej pasuje do SD.

5. Batista

Ostatnio głośno mówi się o tym, że po tym roku ma zakończyć karierę nie wiem czy to dobra informacja, ale na pewno będzie trochę brakowało drewniaka. Jednak gdy by nawet skończył karierę po tym roku to na pewno przydał by mu się draft do Smackdown i od razu duży push. Teraz trzeba czekać na dalsze informacje na jego temat.

6. Komentatorzy

Nie interesuje mnie kto komentuje galę, ponieważ nie znam się na tym. I dlatego jest mi obojętne to kto będzie komentował w jakim brandzie.

To tyle ode mnie :)

chrisjericho.jpg

Mnie draft z reguły nigdy zbytnio nie interesował. Dla mnie to była tylko gala na której zawodnicy zmieniają rostery, ale w tym roku dużo ciekawych rzeczy działo się w WWE, więc na draft czekam z niecierpliwością mam nadzieję, że w tym roku wszystko potoczy się lepiej niż rok temu. Tak jak MontelQ przedstawię listę zawodników która według mnie powinna zmienić brand.

Vladimir Kozlov- Już nie mogę patrzeć na to jak przegrywa z Triple-H, przecież jeszcze niedawno był niepokonanym wrestlerem, a miał takich rywali jak Jeff Hardy, Undertaker czy jak wcześniej wspomniany Triple H. Z miłą chęcią zobaczyłbym Kozlova przechodzącego do ECW, tam napewno by walczył o pas, a kto wie może by go zdobył. Bo w SD chyba jest niemożliwe żeby zdobył jakikolwiek pas, chyba, że US championa, ale bardziej sobie go wyobrażam z pasem ECW Champion.

Kane- Ten zawodnik musi zmienić brand. Na RAW został zmarnowany, 10 lat temu był postrachem wrestlerów, a teraz nawet Kofi Kingston czy Rey Mysterio bezproblemowo sobie z nim radzą. Tego wrestera również widziałbym w ECW. Jak pewnie każdy zauważył ECW trochę podniosło poziom, ale z tą dwójką wrestlerów było by jeszcze ciekawiej.

Randy Orton- Znudziły mi się już trochę jego występy na RAW, więc chciałbym go zobaczyć przechodzącego do niebieskiego brandu niekoniecznie z Legacy, ale nawet jeżeli Legacy by z nim przeszło to nie miałbym nic przeciwko. Już rok temu mieliśmy feud Triple H z Ortonem na RAW, to może teraz na SmackDown? Oprócz tego feudu znaczniej ciekawiej zrobiło by się wokół pasa Edge'a. Ostatnio słyszałem, że to właśnie Randy Orton ma zakończyć karierę Undertakera ( w co wątpie) a w SmackDown znacznie łatwiej prowadziło by się feud.

Rey Mysterio- Jego przejście do RAW'u nic nie wniosło do poziomu gali. Przez długi czas miał kontuzje, potem Kane musiał mu jobbować, a teraz głównie toczy walki w tag teamach. Go podobnie jak Kane'a i Kozlov'a widziałbym na ECW. ECW potrzebuję kilku dobrych zawodników, a ci co wymieniłem napewno takimi są. Mysterio z pewnością coś by wniósł do ECW. W ECW mógłby stworzyć dość ciekawy feud z Evan'em Borune, bądź tag team z wcześniej wymienionym wrestlerem, bo przecież obecnie to właśnie oni stanowią czołówkę High Flayerów w WWE.

Umaga- To już może zacznie brzmieć żenująco bądź śmiesznie, ale go też bym widział w ECW, niekoniecznie na drafcie, ale bym go jednak zobaczył. Na SD jest marnowany, być może przez kontuzję, albo może dlatego, że WWE nie ma pomysłu dla niego. Przecież po jego powrocie zamiast mu dawać takich wrestlerów jak Jimmy Wang Yang mógłby stoczyć udaną walkę z Vladimirem Kozlovem, ale WWE już mnie przyzwyczaiło, że nie potrafi w 100% wykorzystać potencjału zdolnych wrestlerów, prawdopodobnie to przez młodszą część widowni która nie przepada za Umagą, ale jak każdy wie Vince nie może ponieść strat w postaci pieniędzy i musi się słuchać młodszej publiki.

Batista- Chyba już nikt nie chcę oglądać konfrontacji Batisty z Ceną, bo chyba nie muszę pisać co się wydarzyło na SummerSlam. Chciałbym, aby batista powrócił na SmackDown!. W czasie gdy Orton będzie feudować z Triple H'em Batista mógłby mu pomóc w jakiś sposób, ewentualnie sam by mógł zacząć feud z "Legend Killerem" czego stanowczo bym nie chciał, bo to co się zdarzyło na Armagedonie mi wystarczy, a może jakiś feud z Triple H'em? :thinking:. Ale gdybać w tym wypadku nie można, bo jeszcze nie wiadomo czy przejdzie do SmackDown! :)

Morisson i Miz- Oglądanie tych zawodników na ECW stanowczo mi się znudziło. W ostatnim czasie ten tag team występował w każdym brandzie WWE. Ten tag tam chciałbym zobaczyć na SmackDown!. Z ostatnimi tygodniami ciągną dość ciekawy feud z Primo i Carlito. Nie miałbym nic przeciwko ujrzenia ich na RAW, tam też by mieli dość ciekawe walki do stoczenia nie chodzi mi o tag team Kofi Kingstona z Cm Punk'iem, ale o Rhodes'a i Dibiase'go z którymi byliby w stanie stoczyć dość ciekawą walkę o pasy tag teamowe.

Mark Henry- Ten zawodnik obniża tylko poziom walk w ECW, które jak wiemy i tak stoją na dość przeciętnym poziomie. Mam nadzieję iż ten zawodnik w drafcie zmieni brand, z miłą chęcią widziałbym go na RAW, który pofeudowałby o pas IC z JBL'em. Może i to niebyły by najciekawsze walki, ale lepsze to niż obecna sytuacja wokół tego pasa. Nie wykluczałbym też jego przejścia na SmackDown! Feud z Big Showem, lub z Khailem to jak na niego by było maksimum w niebieskim brandzie.

Myślę, że jeżeli Ci zawodnicy których wymieniłem zmienią brand to w WWE zacznie być ciekawiej. Ostatnio nawet były pogłoski, aby to John Cena miał przejść na SmackDown! czego bym nie chciał, bo i tak nie zmienią mu gimmicku na stary. A więc ostatecznie sądzę iż ten draft będzie bardziej udany niż ubiegłoroczny. A Ci wrestlerzy którzy zmienią brand się nie zmarnują tak jak w przypadku Rey'a Mysterio czy Umagii.

Edytowane przez Gość

9367406674981fac0a7ca1.gif

Mnie również jak Magika drafty nie kręciły. No dobrze że gala trwała 3 godziny, ale nic poza tym. Ubiegło roczny draft był nawet spoko. Dobrze że Triple H i Jeff przeszli na SmackDown.

Batista

Do doskonały zawodnik ale ja za nim nie przypadam. Uważam że powinien zmienić Breand bo jak dla mnie to on na RAW. Widzę go w niebieskich barwach SmackDown! Gdy oglądałem go na RAW to jego walki były nudne jedyna jego udana walka to Steal Cage Match(nie wiem czy poprawnie napisałem) z Chrisem Jericho, dobre w tym meczu było to że zaczął krwawić. Najlepiej wypadł w feudzie z Edge i Vickie.

Umaga

Zdecydowanie ten zawodnik powinien powrócić na RAW. Wydaje mi się że na ECW sie marnuje, jeszcze nie widziałem doskonałej walki w jego wykonaniu. Gdy był na RAW i występował jako pupilek Vinca to jego walki były zdecydowanie ciekawsze. Doskonałe feudy z Triple H oraz Jeff'em. A na SD walczył z sami cieniasami typu Jim Wang Young oraz KungFu Naki. A na SD jego najciekawsza walka była walka Umaga vs MrKendy to był również jego najlepszy Feud.

Triple H

Uważam że powinien powrócić na RAW by kontynuować doskonały feud z The Legcy. Ja uważam że to że Orton i Triple H maja najlepszy feud w tym roku a może nawet w ciągu dwóch ostatnich lat nie pamiętam żeby był lepszy. Przeniesienie Triple H na SmackDown w tamtym roku było w 100% słuszne na RAW był już nudny ale teraz uważam że powinien przejść z powrotem na RAW.

Chris Jricho

Miał wspaniały powrót. Według mnie sprawdzał sie lepiej jako Face na RAW, ale jako heel coś mi w nim nie pasuje. Nie wiem czemu ale uważam że powinien przejść do SmackDown i starać się o pas mistrzowski.

Even Borne

Uważam że ten wspaniały zawodnik marnuje się na ECW. Myślę że powinien on przejść na SmackDown! lub RAW. Myślę że lepiej by było gdyby przeszedł na RAW, gdzie walczył by w Tag Teamie razem z Rey'em Misterio. Pamiętam jego walki razem z Miserio przeciwko Kenowi i chyba Henremu lub Knoxowi. A gdyby przeszedł na SmackDown to by pewnie robi karierę solowo.

Christian

Bardzo bym chciał żeby ten zawodnik zmienił swój roster. Powinien przejść na SmackDown. Uważam że słuszne by było gdyby po przejściu na SD maił feud z Edgem. Ale on pewnie pozostanie w ECW bo Vince nie planuje pushu na tego zawodnika.

Tiffany

Uważam że ta diva powinna zacząć walczyć. Jest piękna ale nie wiem czy utalentowana gdyby przeszła na RAW lub SmackDown mógłbym się o tym przekonać.

Mark Henry

Taki zawodników z brzuszkiem jest mało. Uważam że on na ECW się Marnuje walczy w Tag Teamch a nie sam. Dobrym rozwiązaniem było by zawodnika ECW przenieść do SmackDown. Szkoda że WWE zwolniło Big Dade'go V uważam że Mark Henry najlepiej wyglądał by z nim w Tag Temaie.

Kane

Również wspaniały zawodnik który marnuję się w swoim brendzie. Uważam że powinien przejść na SmackDown by tam walczyć. Bardzo bym sie ucieszył gdyby po przejściu na SmackDown Kane i Undertaker reaktywowali The Brother's of Destruction( nie wiem czy tu napisałem poprawnie). Myślę że na tym Vince zgarnął by sporo kasy.

Mam nadzieję że zawodnicy wyżej wymienieni^^ zmienią swój roster. Wątpię że to zrobią Christian i Tiffany ale zawsze trzeba mieć nadzieję.

Najbardziej bym chciał draft Kane'a i HBK'a na SM! albo Takera i Triple H'a na Raw.

Powody są proste, D Generation X oraz Brothers of Destruction.

Reszta dla mnie raczej nie ma znaczenia jednak przy obecnym pushu pewne jest to że Christian zostanie przeniesiony.

Zostało kilka chwil WrestleManii25. Do draftu zaledwie 10 dni, a więc nadszedł czas przedstawić własne typy.

Christian

Bardzo bym chciał żeby ten zawodnik zmienił swój roster. Powinien przejść na SmackDown. Uważam że słuszne by było gdyby po przejściu na SD maił feud z Edgem. Ale on pewnie pozostanie w ECW bo Vince nie planuje pushu na tego zawodnika.

Co do Christiana, bardzo wiele osób mówi o tym, że Vince nie będzie go pushował i zostanie on w ECW. A jednak dostał na NWO szansę walki o pas. Teraz na WrestleManii weźmie udział w MiTB. Według mnie teraz wcale tak mało pushu nie dostaje. Choć jak na swoje możliwości to wiadomo. Ten zawodnik na drafcie oczywiście według mnie przejdzie do SmackDown. Jakiś ciekawy feud z Edgem i gra gitara.

Powyżej bardzo wiele osób pisało o Rey'u. Na RAW ponoć nie ma dla niego miejsca. Może i na SmackDown miał większe możliwości ale uważam, że aż tak źle na RAW mu w ostatnim czasie nie jest. Rey na WrestleManii zostanie Intercontynental Champem i niebieskich spodni nie włoży. Zostaje na RAW.

Feud Triple H'a nie skończy się na WM-ce. HHH zostanie przeniesiony do RAW gdzie będzie miał oko na Ortona i resztę Legacy.

Najbardziej bym chciał draft Kane'a i HBK'a na SM! albo Takera i Triple H'a na Raw.

Powody są proste, D Generation X oraz Brothers of Destruction.

Odniosę się tu tylko do HHH. Kto wie już kilka miesięcy temu mówiło o powrocie D Generation X. Może HBK przyłączy sie do batalii z Legacy.

Bardzo bym chciał również aby Jeff Hardy powrócił na RAW. Jakoś sobie nie wyobrażam żeby po WM-ce Matt nadal interweniował w walkach brata bo to jest już nudne. Jeff na RAW mógłby stworzyć ciekawy feud z np. Jasiem kto wie może hellturn.

Kane raczej nie przejdzie na SmackDown i nie wróci Brothers of Destruction choć bardzo bym tego pragnął, a Kane ostatnio dobrze mówił o Takerze. Ale widział bym go z powrotem w ECW. Feud z powracającym po kontuzji Evan'em. Może jakiś tag z dużo mniejszym hell'em Tysonem Kidd'em.

Morisson i Miz- Oglądanie tych zawodników na ECW stanowczo mi się znudziło. W ostatnim czasie ten tag team występował w każdym brandzie WWE. Ten tag tam chciałbym zobaczyć na SmackDown!. Z ostatnimi tygodniami ciągną dość ciekawy feud z Primo i Carlito. Nie miałbym nic przeciwko ujrzenia ich na RAW, tam też by mieli dość ciekawe walki do stoczenia nie chodzi mi o tag team Kofi Kingstona z Cm Punk'iem, ale o Rhodes'a i Dibiase'go z którymi byliby w stanie stoczyć dość ciekawą walkę o pasy tag teamowe.

Żeby obaj przeszli gdziekolwiek to jest po prostu nie możliwe. Chyba, że byliby losowani razem. Poza tym ten tag team mnie się znudził. Miz za bardzo odstaje od Morrisona. Morrison mógłby przejść sam na RAW i walczyć o IC. To by było dobre rozwiązanie. Ale rozpad tag teamu za razem.

Chris Jricho

Miał wspaniały powrót. Według mnie sprawdzał sie lepiej jako Face na RAW, ale jako heel coś mi w nim nie pasuje. Nie wiem czemu ale uważam że powinien przejść do SmackDown i starać się o pas mistrzowski.

Tu się zgodzę. Chris musi przejść do SmackDown. Z tego WWE mogłoby zrobić efektowne przejście RAW na SmackDown. Nie koniecznie feud z Edgem, bo jak powyżej pisałem Edge'owi wróżę feud z Christianem. Ale bardzo bym chciał zobaczyć Chrisa w jakimś tag teamie.

No i to na tyle. Czekam z niecierpliwością na 13 kwietnia. No na pewno nie tak jak na 5-ego ale czekam. :D

PS. Jeszcze jedno zapomniałem się odnieść do Batisty.

Ponoć wykryto w jego organizmie narkotyki i nie wiadomo czy w ogóle wróci. Więc co tu o drafcie mówić.

14c76a45c3.png

Ponoć wykryto w jego organizmie narkotyki i nie wiadomo czy w ogóle wróci. Więc co tu o drafcie mówić.

Tego się nie spodziewałem ale muszę przyznać że to mnie bardzo uszczęśliwiło gdyż nie przypadam za tą górą mięśni. Może odejdzie z WWE przynajmniej ja mam taką nadzieję.

Co do Christiana, bardzo wiele osób mówi o tym, że Vince nie będzie go pushował i zostanie on w ECW. A jednak dostał na NWO szansę walki o pas.

Jakoś ja nie widziałem Christiana na No Way Out, więc coś Ci się pomieszało tutaj. Pushu dla Kryśka nie było, nie ma i wygląda na to, że nie będzie. :lol

Czyta się newsy na WF, co? Ta wiadomość była tylko prima-aprilisowym żartem, więc stety/niestety Batista wciąż jest w WWE i oficjalnie ze sterydami nie miał nic wspólnego.

Matiz napisał(a):Ponoć wykryto w jego organizmie narkotyki i nie wiadomo czy w ogóle wróci. Więc co tu o drafcie mówić.

Czyta się newsy na WF, co? Ta wiadomość była tylko prima-aprilisowym żartem, więc stety/niestety Batista wciąż jest w WWE i oficjalnie ze sterydami nie miał nic wspólnego.

Też to czytałem, ale się zastanawiałem czy to żart, dzięki uspokoiłeś mnie :t_up:

Ja bym Reya znowu dał na SD! i to samo ze wspomnianym Batistą. Połączyłbym ich w taga i by walczyli o pas.

Kurde, powrót B.O.D. !!! TO byłoby coś! :applause::applause::applause: