Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match:

Mike Knox pokonał Hacksaw'a Jim'a Duggan'a

1.Tag Team match

Shelton Benjamin & Mark Henry pokonali Christian'a & MVP

2.Single match

Evan Bourne pokonał Jamie'go Noble'a

3.Single match

Finlay w/Hornswoggle pokonał Paul'a Burchill'a w/Katie Lea

* Na koniec John Morrison & The Miz zaprezentowali swoje Dirt Sheet
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• CezarMVP

1

• Eddy1674325917

1

• Matiz

1

Top użytkownicy w tym temacie

ECW niezłe, jak to ostatnio zwykło być. Trzeba przyznać, że oglądam je ostatnio na bieżąco, ba w tym tygodniu ściągnałem w XviD'zie! Pierwsza walka zwykła, bez fajerwerków. Pierwsza część zanudzała, Shelton tylko maltretował MVP. Po zmianie było nieźle, jednak "Ci źli" zgarneli wygraną. Ale to raczej jasne, jak dla mnie walizę zgarnie face. Powrót Evan'a / Matt'a. Jedno mnie zasmuciło, ani słówka o MitB. Ani dziewiąty uczestnik, nie wiem, zastąpienie Henryka bo nie nadaje się do drabin. Ale nic z tych rzeczy, szybka rozwałka na Noble'u, którego zawsze można podłożyć no i SSP. :) Finlay'a i Burchil'a przewinąłem, bo zwycięzca był wiadomy, całe ECW pod Finlay'a. Gdzieś tam się jeszcze Swagger przewinął, lecz pewnie był to tak nic nie warty speech, że aż o nim zapomniałem. No i Dirt Sheet. Fajnie to się układa. W końcu zapowiedzieli Winners Take It All match na WrestleManii i wszystko jasne. Z bliźniaczkami też jest dobrze, widać, że jedna jest po stronie "zwycięzców" a druga zostaje przy braciszkach... Cóż powiedzieć więcej. Miz and Morrison for future WWE Tag Team Champs!

Raport

ECW zaczęło się na Backstage gdzie przechadzał się Finley i Hornswoggle. Spotkali oni GM ECW przebranego w śmieszny strój irlandzki. Gdy Finley rozmawiał z Głównym Managerem to uciekł mu Hornswoggle.

ECW w tym tygodniu gości w San Antonio.

Na ring zmierza Christian...

Przypomnienie z Battle Royal z poprzedniego tygodnia.

Następnie wchodzi jego dzisiejszy tag team partner MVP. Ich rywalami są Shelton Benjamin i World Strongest Man(według WWE) Mark Henry.

Cała czwórka podczas WrestleMania25 zmierzy się ze sobą w MiTB. Prócz nich w tej walce wezmą udział: Kofi Kingston, CM Punk, Kane, Finley.

Końcówka walki:

Na ringu jest Christian i Benjamin. Benjamin wpycha w liny rywala. Ten wpada na pierwszą linię. Benjamin wbiega w Christiana lecz ten robi unik i kopie Sheltona w twarz. Christian siada na trzeciej linie. Ogłuszony Benjamin podchodzi do niego. Christian łapie go za szyję i... DDT. Próba pinu 1.. Na ring wchodzi Henry i ściąga Christiana z swego tag team partnera. Na ring wchodzi również MVP i punch***je Marka. Henry wyrzuca MVP'a poza ring. Christian schodzi za nim. Łapią razem i wyciągają Marka za nogi przy czym Henry pada twarzą na ring. MVP punch***je go dalej poza ringiem a Christian wraca na ring. Uderza Managera Henry'ego a potem gapi się na niego. Shelton wykorzystuje sytuację i gdy Christian się obraca otrzymuje Paydirt 1..2..3. Zwycięża drużyna helli.

20090319180540.jpg

Promo filmu, w którym John Cena gra główną rolę.

Backstage:

Finley szuka Hornswoggle.

Promo WrestleMania25.

Po powrocie na ringu stoi Jamie Noble, a jego przeciwnikiem jest... Uwaga! Powracający po kontuzji Evan Bourne.

W trakcie pojedynku przeniesiono obraz na Backstage:

Tyson Kidd i Nataly oglądają ten pojedynek w telewizji.

Końcówka walki:

Bourne wykonuje Explosion na leżącym Noble. Próba pinu lecz tylko do dwóch. Noble łapie rywal za nogę. Ten to wykorzystuje i kopie go w twarz. Bourne biegnie w stojącego w narożniku przeciwnika. Noble robi unik i otrzymuje Big Boot'a. Evan wchodzi na trzecią linę wysoko wyskakuje i....Shooting Star Press 1..2..3. Udany powrót na ring.

20090319180554.jpg

Backstage:

Finley znajduje syna, który dokucza Katie Lea.

Po powrocie na titantron wyszedł ECW Champion Jack Swagger. Powiedział, że żałuje iż nie mógł walczyć w poprzednim tygodniu i że dziś też nie wystąpi ale kibice mogą popatrzeć na niego teraz.

Backstage:

Theodor Long rozmawia ze Stephanie o walce 25 Divas Battle Royal. Nagle wbiegł Paul Burchill z Katie Lea i opowiedzieli o tym co Hornswoggle jej zrobił.

Zapowiedź dzisiejszego The Dirt Sheet.

Promo poniedziałkowego RAW.

Nadszedł czas na kolejny pojedynek, który odbędzie się za zajście na backstage. Paul Burchill zmierzy się z Finley'em.

Końcówka walki:

Po nieudanej akcji Burchill'a Finley wykonuje Celtic Cross 1..2..3. Irlandczyk zwycięża!!!

20090319180611.jpg

Znów reklama The Dirt Sheet.

Po powrocie na ringu siedzą już Morrison i The Miz. U ich boków stoją siostry Bella. Dziewczyny na pytanie kogo wolą ich czy Colonów odpowiedziały, że wolą zwycięzców. Gospodarze The Dirt Sheet zaprosili na ring braci Colon lecz zamiast nich oni sami założyli maski i udawali Colonów. Chwilę potem wyszli prawdziwi Colonowie. Zaproponowali walkę o pasy na WM25. Potem chcieli opluć Miz'a i Morrisona lecz oni się schylili i opluta została jedna z sióstr Bella. Druga zaczęła się z niej śmiać. Zdenerwowana tamta rzuciła się na siostrę. Szybko zostały rozdzielone i jedna wyszła z Miz'em i Morrison'em a druga została z braćmi Colon.

20090319180621.jpg

ECW słabsze niż tydzień temu ale i tak 5/5

14c76a45c3.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

ECW moim zdaniem pomimo że średnie to na pewno lepsze niż poniedziałkowy RAW. Na początek mamy Teddy'ego Longa w stroju St.Patrick day...dobrze wyglądał. Oczywiście spotkał no.1 w ECW czyli Finlay ;). Walka pierwsza Tag Team match i znowu odklepany został...Christian , no ciekaw jestem ile będzie jeszcze pokutował i czy w rzeczywistości na coś zasłuży. Następna walka to długo oczekiwany powrót Evana Bourne'a , dali mu Noble'a i z tej walki mogli zrobić taką walkę że mucha nie siada , zrobili squash , inaczej nazwać tego się nie da. Main Event , no mnie rozbawił Hornswoggle na stole komentatorskim :).

No i oficjalnie winner's take's all na WM. W maskach wyglądali lepiej niż normalnie , Carlito zarządził :) No i walka bliźniaczek , tak myślałem że w końcu się pokłócą , tylko w sumie niech się inaczej ubierają bo ja je za cholerę nie odróżniam...

Pierwsza walka... Benjamin to bardzo dobry, wysportowany zawodnik + Henry "The Strongest Man" mieli oczywiście większe szanse, jednakże kibicowałem drugiej drużynie, bo tam był Christian :P

Walka nr 2: MOC! Evan Bourne jest f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-y. Mecz bardzo widowiskowy i emocjonujący. Jak dla mnie to mogliby jakoś wypromować Evana bo jest naprawdę znakomity. Co by to było gdyby zmajstrował z Jeffem Hardy jakiś Tag Team... :roll: świetna walka.

Walka trzecia: fajnie, że wygrał Finlay, ale ten cały Hornswoggle mnie irytuje dość mocno oO

a na koniec każdy Tag Team dostał po jednej laseczce, potem rzucili swoje pasy jako trofeum na WM i finito.