Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Tag Team Match

Shawn Michaels & The Undertaker pokonali Vladmira Kozlova & JBLa

2. Match

Six-Diva Tag Team Match

Mickie James, Kelly Kelly & Melina pokonaly Beth Phoenix (w/ Santino Marella & Rosa Mendes), Layle & Jillian

3. Match

Steel Cage Match

Non-Title Match

Triple H pokonal Cody Rhodesa

4. Match

Rey Mysterio pokonal Dolpha Zigglera

5. Match

Six-Man Tag Team Match

MVP, CM Punk & Kofi Kingston pokonali Kane, Sheltony Benjamin & Marka Henry (w/ Tony Atlas)

6. Match

Non-Title Match

Special Guest Referee: Vickie Guerrero

Edge vs. John Cena zakonczyl sie No Contest
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Danielsson56

1

• tomo

1

• badziewiarz

1

• kristerio

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Stone Cold'a nie było, a miał być więc wielki minus.

Romansidło Vicky, Big Show, Edge ciąg dalszy - niedobrze mi się robi kolejna fala pocałunków z Vicky :t_down:

Steph dała klatkę dla Hunterka.

Tak po za tym to ładnie Shawn sprzedał Sweet Chin'a Takerowi, ale ten słabo go sprzedał! mógł się lepiej postarać.

Divy olane.

Cody Sedes w klatce z HHH - ten młotek można śmiało odstawić do muzeum bo i tak nie używa się go zgodnie z przeznaczeniem.

Rey ładnie się prezentuje na WM możliwe JBL vs. Rey. Szkoda Mysterio bardziej widziałbym w MITB, ale co tam może przynajmniej IC na otarcie łez. Już kiedyś zapowiadał, że będzie się o niego starał.

Edge vs. Cena oraz specialna sędzina - porażka niestety słabo.

To tyle na tym RAW.

A i mam nadzieje, że na WM nie będzie tego co mówił Jericho bo chyba musiałbym sobie jakieś mocne tabletki sprezentować na czas oglądania tego. Piper, Snuka, Dragon vs. Jericho na WM?! = tragedia.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

Ostatnio zauważyłem, że na necie krąży plotka, że w tym tygodniu na RAW ma pojawić się Steve Austin (puszczona pewnie przez jakiegoś nawiedzonego fana, który rozszyfrował z daty 16 marca...3:16). Możliwe, że zostało to wykorzystane przez WWE do darmowego wzrostu ratingu bez pojawiania się ich asa w rękawie lub Stone Cold od początku nie miał się tam pojawić. Moim skromnym zdaniem była to zwykła plotka, która zapędziła ludzi przed tv, żeby zobaczyć powrót Stone Cold'a. W sumie sam dałem się na to nabrać. Raw, 16 marca, San Antonio...super okazja. Zapowiedź walk Tonight: Chris Jericho vs. Ric Flair? ("?" - kiedy zobaczyłem tam znak zapytania to już tylko, pewny tego, czekałem na theme Stone Colde'a)...Jericho jest już na ringu, krótki speech i tak jak się spodziewałem Ric wchodzi w garniaku...Mówi, że znalazł kogoś kto będzie walczył z Chris'em. Wtedy byłem pewien na 200%. Boom...wchodzi Snuka...dobrze, że nie było nikogo w domu, bo chyba by mnie pokazali w "Uwadze". "17 letni chłopiec w napadzie szału...". Dobra...jak strzelają takie numery teraz, to nie zdziwie się jak Stone Cold'a na ringu zobaczymy dopiero na jakimś nowym DVD o nim samym.

Jeśli chodzi o walki to stały na niskim poziomie w tym tygodniu. Tylko walka Rey'a z Ziggler'em nie ssała, ale była tak krótka i jednostronna, że aż śmieszno-przykra. Z niecierpliwością czekam aż Rey wróci do niebieskiego brandu, bo na RAW nie ma dla niego miejsca.

No i podzielam ostatnie zdanie kolegi wyżej...jubileuszowa Wrestlemania, a tu wrestler roku 2008 vs. gang dziadków :t_down:

rmsig3.png

2483_1.png

Zgadzam się z kristerio w 100%. Jak Jericho wszedł do ringu, to srałem z wrażenia, nie mogłem doczekać się tego momentu. Tymczasem on w ogóle nie nadszedł. W zamian za to, dzieje się najgorsze, co mogło się stać. Y2J trafia do walki z trzema dziadkami i dodatkowo jeszcze pewnie czeka go czysty jobbik ze względu obecności Flaira ringside i Rourke'a w pierwszym rzędzie na gali. Mickey, próbujący kiedyś swych umiejętności w boksie, sprzeda knockout punch Chrisowi i tyle, po walce. :t_down: Jeszcze jest jakaś nadzieja, ale to nikła. Kompletnie zjebali sprawę. :|

Poza tym szopka z kochaną i rozchwytywaną Wiki... to się robi niesmaczne. Beznadziejny build-up. Z Randym i HHH'em też sobie zrobiłem nadzieję... Uznałem pojedynek Hunternatora z Cody'm za godny... przewinięcia, a tu patrzę jakaś klatka zjeżdża na dół. Pomyślałem sobie, że czeka nas może na WM HiaC. Niestety bezsensowne zamknięcie się w steel cage dzięki Stephanie i jedno syfne uderzenie sledgehammerem.

Co do walk, pierwszy pojedynek bardzo fajny. Szczególnie zaskakujące SCM na Takerze na koniec. Shawn świetnie spisał się w swoim rodzinnym mieście. Walka Rey vs Dolph fajna, tag teamy jakoś przeleciały, nic ciekawego. Zlewałem z Kryszczjana, jak nisko upadł. Lawler razem z Hornswoggle'em robią sobie z niego jaja... :applause:

Wszystko fajnie zbliża się WM-ka, tydzień temu niezłe RAW. Dziś liczyłem szczerze na coś jeszcze lepszego a tu kalpa. Na to zasrane RAW czekałem od tygodnia. A jak przeczytałem w dyskusjach, że prawdopodobnie SCSA wróci to jak koledzy powyżej cała galę czekałem i znów zawód. Walki były takie sobie. Czekam na przebłysk Ziggler'a. Jak na razie chyba jeszcze nie wygrał. Ciąg dalszy feudu HHH vs. Legacy mam wrażenie, że już będzie taki przeciągany do WrestleMania25. Mam nadzieje choć ostatnio one się nie spełniają, że chociaż do WM feud HBK vs. Undertaker jakoś fajnie się jeszcze rozwinie. Afera z Vicke jak napisał Danielson nie tylko robi się niesmaczna ale też nudna i całe te starania Cena'y i Big Show'a o WHC Titels. Sex Tag Team Match zastanawiam się dlaczego nie Eight. Zabrakło mi tam Christiana, Finley'a trochę mniej. Odcinki dociągane do WM. No ale i tak warto oglądać. I czekać te 19 dni. Potem kolejne 8 i Draft. Więc będzie się działo. :t_up:

Raw 6/10 :t_down:

14c76a45c3.png

ja z lekkim opóźnieniem, bo ściągam gale z torrentów - nie chcę się bawić w rapidshare, stąd mój poślizg jedno- czy dwudniowy

1) jak dla mnie dziwny układ, że HBK i Taker są w jednej drużynie (tj zapewne zabieg specjalny) ; oczywiście na każdym kroku można sobie przypadkowo dać w pysk, lub nie pomóc swojemu partnerowi, no ale cóż, problem się rozwiąże na WM :)

2) miałem nadzieję, że cała akcja z Viki, Edgem i Big Showem będzie jakaś taka ciekawsza czy pikantniejsza, no ale kończy się jak zawsze - winny jest Cena, czas dać mu łomot oO

3) bardzo się cieszę, że spuszczono klatkę w walce HHH i Cody'ego, bo Orton nie mógł się wchrzaniać. Cała walka jak dla mnie to rzucanie Rhodes'em o siatkę :D

i w ogóle dla mnie ten Cody Rhodes = przydupas Ortona i bez niego jest zerem

4) nareszcie Rey :) na początku Ziggler atakował szybko i dość intensywnie, ale na szczęście Rey się pozbierał i zrobił co trzeba :)

PS jak się nazywa ten finisher Reya, gdy on... yyy... (wybaczcie, jeśli nie będzie po polsku) wskakuje facetowi na ramiona, oplata nogi wokół szyji i ciągnie go za szyję w dół, fiku miku i nagle sędzia zaczyna odliczanie? :D

5) Jericho dostał za arogancję :P

6) szkoda, że Viki była stronnicza, chociaż była sędziną, bo tak to była całkiem spoko walka

W ogóle cały ten pojedynek to dla mnie jedno wielkie "W-T-F?!" ; Viki nie odlicza, gdy Cena przytrzymuje Edga, potem nie pozwala mu zrobić You Can't See Me, potem jeszcze go dusi, a na koniec wchodzi Big Show i oczywiście Cena dostaje wpi**dol oO

• Styl:  Jasny

Tak słabego RAW to chyba w życiu nie oglądałem. Na początek mamy walkę teamów którą okej znośnie można było przełknąć. SCM dwa razy udany...dalej już było gorzej , Rey vs Dolph obściskiwanie się i 619 , walka Rhodes vs Hunter fajne było tylko rzucanie Codym po klatce. Edge wykonał spear na Shole...łał ziemia się zatrzęsła. Vickie może i przy micu daje rade bo publika jej nienawidzi a o to chodzi ale jak ona się kładzie na Edge'u to mi nawet Top Chipsy nie smakują wtedy...Wcześniej był 6 man tag team który był też słaby... i jeszcze wkurwiało warczenie kurdupla przy mikrofonie...

Ogólnie RAW był tragiczny a jeszcze niewykorzystanie 3:16 czyli marzec szesnaście. Czekałem wszedł ubrany Flai więc mówię jest będzie Austin...nie ma wszedł Superdziadek Snuka , Piper oraz Steamboat. Zieeew...dziadkowie którzy chyba nie dostali swojej porci tabletek rzucili się na Y2J...dobra uciekł myślałem że jak będzie przy voltronie dopadnie go austin ale nie.... myślałem że jak go złapał Grisham i Jericho udzielał wywiadu to Austin się napatoczy ale nie....kuźwa RAW słaby jak nigdy...

PS jak się nazywa ten finisher Reya, gdy on... yyy... (wybaczcie, jeśli nie będzie po polsku) wskakuje facetowi na ramiona, oplata nogi wokół szyji i ciągnie go za szyję w dół, fiku miku i nagle sędzia zaczyna odliczanie? :D

Dragonrana Pin ;)

Jak dla mnie RAW fatalne, też się nastawiłem na Stone Colda a tu taka niespodzianka, emeryci vs Y2J, miodzio. Ostatnio RAW z tygodnia na tydzień było coraz lepsze, więc czekałem na coś super ekstra i się zawiodłem :(

RAPORT by Eddy

Na początku show otrzymujemy video, które pokazało w jaki przewrotny sposób John Cena znalazł się walce o pas WHC na WrestleManii. Następnie widzimy zapowiedź tego co czeka nas dzisiaj. A WWE przygotowało non-title match : Edge vs Cena, ale nie taki zwyczajny, bo z Vickie Guerrero jako sędziną. Dowiemy się czy Rick Flair stanie do walki przeciwko Chrisowi Jericho, wyjaśni się także sprawa aresztowanego tydzień temu Triple H'a.

Zaczynamy jednak od walki tag teamowej : rywale ze zbliżającej się wielkimi krokami gali w Houston The Undertaker i Shawn Michaels tym razem w jednym teamie przeciwko JBL'owi i Vladimir'owi Kozlov'owi.

To właśnie ta walka rozpocznie dzisiejsze RAW. Jako pierwsi mierzą się Michaels i Kozlov. Rusek powala rywala na matę i tryumfalnie tauntuje z okrzykiem na ustach. Shawn chce się zmienić i z uśmiechem wyciąga dłoń w kierunku Takera. Ten jednak nie ma zamiaru wchodzić na ring, więc uśmiech z twarzy Showstopper'a szybko znika i z wściekłością rzuca się na przeciwnika i okłada ciosami. Kozlov świetnie sobie radzi i próbuje running powerslam'a, jednak Michaels wywija się i zmienia z Taker'em. Kilka ciosów, Taker robi whip, mamy big butt i jeszcze clothesline. Po kolejnym ataku Vladimir ląduje za ringiem, a my mamy reklamy. Po przerwie Deadman wykręca rękę JBL'a i zmienia się z Shawn'em. Ten od razu po wejściu zaczyna serię chopsów, dodaje shoulder tackle. Podnosi się "sprężynką" i mamy atomic drop, następnie powerslam i HBK zmierza na narożnik skąd wykonuje Flying Elbow Drop! Zaczyna się odliczanie do Sweet Chin Music, ale uwagę Shawn'a odwraca Kozloc i to JBL wykonuje big butt! Wchodzi rusek i prezentuje serię elbow drop'ów, po czym wrzuca rywala w narożnik i wykonuje kilka wejść barkiem. Shawn odpowiada big butt'em, ale to nie wytraća z ataku Rosjanina. który robi irish whip, head butt, slam i dokłada kilka ciosów w głowę. Wchodzi JBL: również zaczyna od punchy, a kończy clothesline'm : 1.2..kicks out! Zmiana, Kozlov znów powtarza schemat z punchami w brzuch i z braku laku zakłada bear hug. Trwajaćy już dość długo submisson przerywa wreszcie Shawn przy pomocy śmiercionośnych chops'ów.Wtedy Vladimir natychmiast chce wykonać chokeslam, ale jedyne co dostaje to DDT. Zmiana w obu teamach. Undertaker po kilku punchach rzuca rywala w narożnik i wykonuje tam splash. Rzuca go w drugi narożnik i mamy powtórkę z rozrywki. Następnie Deadman wychodzi na najwyższą linę i robi old-school! Jednym ciosem pozbywa się Kozlov'a daleko poza ring i zajmuje się JBL'em. Mamy snake eyes, powerslam, leg drop, a na koniec The Undertaker szykuje finalny chokeslam, ale gdy wystawia rękę do góry, w oczekiwaniu na rywala, zmienia go Shawn Michaels i to on wykonuje Sweet Chin Music! 1..2..3. Undertaker i Michaels wygrywają walkę! Taki obrót sprawy wyraźnie nie spodobał się Deadman'owi, który uderza partnera z temu i gdy ten ucieka, zaczyna gonić go, ale gdy tylko Shawn znika na zapleczu i rozbrzmiewa theme Grabarza, ten przystaje i odwraca się w kierunku publiczności. Okazało się, że był to olbrzymi błąd, bo Shawn jak szybko zniknął, tak szybko się pojawił i jeszcze raz wykonał Sweet Chin Music dzisiejszego wieczora.

81152541.jpg

98325544.jpg

95225346.jpg

Na backstage'u Edge odwiedza Vickie. Ta zaczyna go przepraszać, mówi, że przez cały tydzień czuła się okropnie, ale Edge prosi, by przestała na chwilę gadać. Odparł, że miał cały tydzień na przemyślenie sprawy i doszedł do wniosku, że może wybaczyć Vickie. Żona dość oszołomiona zaczęła się tłumaczyć, że to nie do końca jej wina, bo Big Show jest taki wielki, silny, no i ma dużego..ekhm.. to znaczy jest duży i w ogóle. Edge powiedział, że to nie ważne, bo Big Show jej nie kocha i tylko ją wykorzystuje dla swojej kariery. Jedynie jego miłość do Vickie jest prawdziwa. Edge powiedział, ze winnym tej całej jest sytuacji John Cena. To on wykorzystał Vickie i chciał zrujnować jej życie. Vickie przyznała mu rację i wyznała, że ma nadzieję, że jej mąż pokaże dziś Cenie gdzie jego miejsce. Na koniec dodała, ze liczy na zwycięstwo Edge'a na WrestleManii.

79296669.jpg

W międzyczasie dowiadujemy się, że Triple H został zwolniony z więzienia i jeszcze dziś będzie walczył na RAW, a jego rywalem będzie Cody Rhoades. Na back'u właśnie Cody i Ted Dibiase stoją przy Todd'zie Grisham'ie gotowi na wywiad, a tuż przed nim miota się w wściekłości Randy Orton. Legend Killer zabrał głos i mówił o tym, że dla takiego maniaka jak Triple H, który zniszczył mu dom i psychikę żony więzienie to za mało. Prawo jest zbyt pobłażliwe dla takich ludzi jak on i na WrestleManii Randy Orton osądzi go swoim własnym prawem, stając się przy tym nowym mistrzem WWE.

51148326.jpg

Czas na walkę div. Będzie to 6 divas tag team match: Layla, Jillian i Beth kontra Kelly, Mickie i Melina. Kilka ciosów Mickie na początku na niewiele się zdaje, gdy Glamazon rzuca ją w narożnik, po czym zaczyna powolne niszczenie rywalki. Beth próbuje pinu, ale rywalka się wykopuje, więc była mistrzyni zakłada submisson.Gdy Mickie udaje się wydostać szybko dostaje shoulder block i znów leży na macie. Wchodzi Melina i od razu pozbywa się Layli i Jillian z okolic ringu, po czym w stylu Trish Stratus uniknęła clothesline'u a sama wykonała efektowne uderzenie łokciem i dropkick. 1.2..kicks out. Trochę akcji w narożniku, aż Beth wykonała backbreaker. 1..2.. pin przerywa Mickie James. Od razu dopadają ją Jillian i Layla, a zza stolika biegnie jeszcze Santino i to właśnie on okazał się pechowcem, który otrzymał low blow od Mickie. Beth chce ją wciągnąć na ring przez liny, ale pojawia się Melina i wykonuje roll-up: 1..2..3!

82313347.jpg

78351329.jpg

Po trailerze "12 rounds" i zapowiedzi WrestleManii do swojej walki szykuje się Triple H. Chwile potem na ring wychodzi jego oponent - Cody Rhoades. Zanim walka się rozpoczęła przy "Voices" w tle pojawili się także Ted Dibiase i Randy Orton. Cody nieoczekiwanie ruszył na Huntera, ale stary wyjadacz powstrzymał jego atak. powalił na matę i zaczął punchować. Chwilę potem wyrzucił rywala za ring i pchnął nim prosto w metalowe schody. Następnie Cody mógł przyjrzeć się z bliska bandzie, ringowi i stołowi komentatorów. Członkowie Legacy zaczęli pomału zbliżać się do ringu, więc hunter wrzucił Rhoades'a do kwadratowego pierścienia, a sam zanurkował po sledgehammer. Triple H wrócił na ring i zaprosił do siebie Ortona. Ten nie skorzystał z propozycji więc Hunter wykonał na Rhoades'ie pedigree! Nagle Triple H daje znak i mimo protestów Ortona na ring opada steel cage! WWE Champion jeszcze na chwilę opuścił ring, by postraszyć Legacy, ale za nim klatka opadła szybko wskoczył z powrotem odcinając drogę Legacy! Hunter opuścił młot i dopiero wtedy sędzia dał znak i oficjalna walka się zaczęła. Jeden cios w głowę, jeszcze kilka w szczękę i Cody ląduje na klatce, zrzucając tym samym niosącego pomoc Ortona. Cody wpada w ścianę klatki po raz drugi, a z drugiej strony spada Dibiase. Gdy spróbowali uratować Rhoades'a jeszcze raz, Hunter pozbył się w ich w podobny sposób. Legend Killer i Triple H wymieniają groźne spojrzenia, a tym czasem Dibiase był bliski dostania się do klatki. Niestety i ta próba skończyła się fiaskiem. Tymczasem Hunter bierze młot i potężnym ciosem kończy walkę.

71397704.jpg

78725146.jpg

88148575.jpg

18652656.jpg

56523868.jpg

Widzimy, że Rick Flair pojawił się na zapleczu, ale zanim dowiemy się czy stawi czoła Chris'owi Jericho musimy poczekać. Na razie walka Rey Mysterio vs Dolph Ziggler. Jej zwycięzca dostanie prawo do walki o pas IC. Dolph po tradycyjnym przedstawieniu wykręcił rywalowi rękę po czym powalił clothesline'm. Seria punchy, powerslam, kilka elbow drop'ów 1..2..kicks out. Były członek Spirit Squad zakłada submisson, ale Booyaka w końcu znajduje sposób na jego przerwanie. Następnie Rey wykonuje kilka kick'ów z parteru, po czym w niekonwencjonalny sposób rzuca rywala w narożnik.Chwilę później Dolph po head scissors ląduje na linach i mamy 619! Jeszcze big splash z narożnika i to już koniec!

99125876.jpg

Na ring zmierza Chris Jericho. tymczasem zostały przypomniane jego ataki na legendy jakich dopuścił się na RAW. Y2J przypomniał, że przez Rick'a Flair'a stracił swoją szansę na udział w WrestleManii i został z niczym. To jest właśnie powód dla którego Chris wyzwał na pojedynek Flair'a, a walka odbędzie się właśnie teraz, a jego WrestleMania będzie miała miejsce dziś wieczorem. Flair ciągle korzył się przed publicznością, walczył o miejsce w świetle jupiterów i dziś Chris Jericho daje mu szansę, na jeszcze jedną walkę. "Woo!" Rick Flair pojawił się, ale chyba jednak bez zamiaru walczenia. Wyznał, że mimo tego, że bez problemu mógłby teraz pokonać Chrisa Jericho, to nie zrobi tego, bo skończył oficjalnie karierę. To, że Flair nie może walczyć, nie znaczy, że Chris nie będzie dziś walczył, bowiem Rick znalazł kogoś, kto chętnie podejmie wyzwanie rzucone przez Jericho. Tym kimś okazuje się być... a właściwie okazują się być : Jimmy Snuka, Ricky Steamboat i Roddy Piper. Fantastic Four otoczyło Y2J'a, a gdy ten spróbował wiać przyjął punch'a od Flair'a i szybko, mimo zachęty ze strony legend do powrotu na ring, ulotnił się na backstage... Tam dopadł go z prośbą o komentarz Grisham. Jericho powiedział, że został nieuczciwie zaatakowany przez 4 na 1, ale chyba wie jak pokazać legendom gdzie ich miejsce. Zapowiedział, że na WrestleManii 25 sam stawi czoła Ricky'emu Steamboat'owi, Jimmy'emu Snuce i Roddy'emu Piper'owi. Na koniec zwrócił się do Flair'a i Rourke'a. Powiedział, że bardzo dobrze, że będą na WrestleManii, bo będą mieli okazję zobaczyć, jak Jericho rozprawia się z ich koleżkami...

85520198.jpg

44443280.jpg

28164829.jpg

Czas na popisowy zapychacz WWE, czyli walka tag teamów. Tym razem zmierzą się uczestnicy Money in the Bank match'u : M.V.P, Cm Punk i Kofi Kingston vs Mark Henry, Shelton Benjamin i Kane. Zaczyna Jamajczyk i U.S. Champion. Mamy trochę klasycznych zapasów, aż Kofi wykonuje kick z parteru , a następnie efektownie przechodzi do pinu : 1..2..kicks out.Wchodzi Henry i przestaje być tak miło, Kofi lata po całym ringu i bynajmniej nie z własnej inicjatywy. Udaje mu się jednak szybko zmienić z M.V.P i razem robią drop kick, a potem Montel dokłada jeszcze dwa swoje. Henry po takiej serii pada w swoim narożniku, więc zmienia go Big Red Machine. Po kilku próbach ataków Kane ląduje w narożniku i przyjmuje tam potężny big boot. Na ring wybiega Shelton, a za nim cała reszta, a gdy panowie wymieniają się spojrzeniami, my oglądamy reklamy. Po przerwie Kane trzyma Kofiego w submisson'ie. Kogi zaczął się wyrywać, więc Jacobs szybko ostudził jego zapał side slam'em. 1..2..kicks out. Kane zmienia się z Benjaminem, seria ciosów i Shelton również zakłada submisson, ale Kingston z łatwością za pomocą arm drag take down oddalił zagrożenie i nareszcie na ring wychodzi CM Pun. Od razu mamy flying clothesline, następnie jeszcze neckbreaker, drop kick oraz combo - high knee + running bulldog. 1..2..pin przerywa Kane, ale chwilę po tym ląduje poza ringiem, za sprawą interweniującego Kofiego. Chwilę potem jego los podziela Mark Henry. M.V.P odpycha w tym czasie US Championa od lin, tak, że ten ląduje prosto na barkach CM Punk'a i mamy GTS! 1..2..3! Koniec walki.

94265563.jpg

92807593.jpg

W biurze GM< Vickie szykuje się do swojej roli sędziego w Main Evencie, gdy niespodziewanie na jej kanapie pojawił się Big Show. Ta jednak nie chce z nim rozmawiać, po tym jak Edge wyjawił jej, że Show ją wykorzystuje. Big Show zaczął tłumaczyć, że to samo może powiedzieć o Edge'u, który posunął się o krok dalej żeniąc się z VIckie. Tylko on, Big Show naprawdę ją kocha, a udowodnił to pocałunkiem :|

Tymczasem na parkingu Triple H zmierza do swojego samochodu, gdy zatrzymuje go Grisham z jednym krótkim pytaniem w jaki sposób przekonał Vickie, by ta zgodziła się na opuszczenie klatki na ring w jego walce. Hunter nie odpowiedział nic, ale jeden najazd kamery na wnętrze samochodu wyjaśnił wszystko. Siedziała w nim Stephanie McMahon.

38506101.jpg

Czas na Main Event. Najpierw pojawił się specjalny sędzia tej walki - Vickie Guerrero. Chwilę potem dołaczyli dwaj zawodnicy - Edge i Cena. Zaczynamy. Edge robi headlock, ale John odpowiada arm drag take down'em. Edge punch***je, mimo wykręconej ręki, aż Cena pada na matę. Wreszcie John kontruje irish whip i wykonuje suplex, próba pinu, ale Vickie nawet nie zaczyna liczyć. Cena wdaje się w pyskówki z GM, za co zostaje ukarany przez Edge, który powala go na matę i wykonuje całą serię ciosów. Gdy Cena próbuje kontry, WH Champion robi irish whip i the Champ ląduje za ringiem. Edge zaczyna maltretowanie rywala głównie przy użyciu stołu komentatorskiego i metalowych schodów. Następnie wrzuca go na ring, a sam przygotowuje się by wykonać spear. Akcja się jednak nie udaje, bo Cena robi unik i od razuprzechodzi do swojego trade mark'u, ale gdy już miał wykonać YCSM Vickie położyła się na swoim mężu uniemożliwiając mu skończenie akcji. Cena w końcu rezygnuje, więc sędzina wstaje, a wtedy John błyskawicznie wykonuje Five Knuckle Schuffle! Edge szybko ląduje na barkach Ceny i szykuje się AA, ale znów uniemożliwia to Vickie. Cena zakłada więc STF, ale i tą akcję stara się przerwać GM SmackDown. Gdy stara się odciągnąc przeciwnika od męża rozbrzmiewa theme Big Show'a! Wtedy wszyscy dają sobie spokój i oczekują na to co się stanie. Cena dzielnie stawia czoła większemu rywalowi, ale gdy temu do pomocy przychodzi Edge, nie ma już żadnych szans. Wreszcie zaplatają jego ręce wokół lin i zaczynają atakować unieruchomionego Cenę. Edge wykonuje spear, Big Show knockdown punch, a i od Vickie oberwał po twarzy. Nagle Edge bierze rozpęd i wykonuje spear na Big Show'ie! Edge tryumfuje, i wten oto sposób kończymy kolejne RAW.

77477379.jpg

14255380.jpg

65231892.jpg

69213201.jpg

35921965.jpg

55702010.jpg

Jeśli pojawiły się jakieś literówki to przepraszam, bo pisałem to na raty, z powodu totalnego braku czasu...