Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Drużynowi najlepsi z najlepszych?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

MiMvsColons.jpg

Od pewnego czasu mamy do czynienia z walką o prym w federacji Tag Team że tak to ujmę. ECW i RAW reprezentują Miz i Morrison a Smackdown bracia Colon czyli Primo i Carlito. Miz i Morrison to dwukrotni zdobywcy Slammy Awards oraz zawodnicy którzy zdobywają Tag tytułu nie w swoich brandach. Bracia Colon zdobyli tytułu w swoim pierwszym podejściu z rąk Hawkinsa i Rydera. Ale przechodząc do sedna...Starcie między RAW a SD rok temu już było. Mieliśmy walkę na Wrestlemanii Umaga vs Batista (gniot ale co tam) a teraz powoli zbliżająca się WueMka chyba chce nam zaserwować raz jeszcze SD vs RAW tylko w podwójnej dawce. Ja osobiście jestem wielkim zwolennikiem takich walk , pamiętam inwazję WCW i ECW na WWF/E a potem walki między SD a RAW co było dla mnie świetnym czasem. Teraz mamy zwykle małe walki między brandowe które nie są zalążkiem niczego. O ile dobrze pamiętam feud pomiędzy tą czwórką zaczął się od walki jeden na jeden. Wtedy Miz i Morrison nakłaniali bliźniaczki Bella że powinny umawiać się z prawdziwymi zwycięzcami czyli nimi. W końcu po porażce w Tag Matchu bliźniaczki zgodziły się na to. Mieliśmy w walentynki fajny dość segment w restauracji , gdzie bracia Colon przebrali się za kucharzy i takie tam. Nadeszła walka o WWE Tag Team Titles i bracia colon wygrali tą walkę i na powrót dostali Bella Twins. Na ostatnim Smacku jednak Miz i Morrison wygrali walkę o obronę World Tag Team Titles i to bliźniaczki poszli z nimi. Na razie ten pojedynek ma wygląd , my wygrywamy one idą z nami...no i walka o pasy zwykle jest broniona przez posiadaczy. Czy coś z tego feudu może jeszcze zakwitnąć? Czy na Wrestlemanii obejrzymy walkę "Winners Take's All" ? Te i wiele innych przemyśleń mam nadzieje że rozwiniecie w tym temacie.

Zapraszam do dyskusji :)
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Gabislaw

1

• Viper

1

• Qui-Gon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Trzeba przyznać, że walki tych teamów ciągną się już od dłuższego czasu i co najważniejsze są to szybkie, dynamiczne i ciekawe starcia utalentowanych młodych gwiazd. Zarówno bracia Colon jak i Miz & Morrison podnoszą wg mnie rangę od jakiegoś czasu zaniedbanych pasów TT. Ponieważ feud trwa już jakiś czas, a wszystko wygląda nieźle to myślę, że raczej na pewno będziemy świadkami starcia na WM. Zastanawia mnie tylko co mogłoby być stawką tego starcia? Jeżeli Winner Takes All... to podwójni mistrzowie w jedynym brandzie i co? Połączenie pasów w jeden? A może walka o bliźniaczki Bella? Cóż o ile dziewczyny są ładne to chyba obniżyłoby to trochę rangę pojedynku. Jedyne rozwiązania możliwe jak dla mnie to udowodnienie, który brand jest lepszy, albo strata tytułów przed WM przez jeden z teamów.

Ogólnie jednak cieszę się, że taki feud miałby mieć swój finał na WueMce, bo jak na razie na SD! owe walki wyglądają fantastycznie. Reputacja leci w górę, Icon :P .

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Jeśli na WM-ce miałaby się odbyć walka "Winners Take's All" między posiadaczami WWE Tag Team Titels i World Tag Team Titels w co szczerze wątpię to pewnie by wygrali Miz i Morrison. A na nastepnym Raw lub ECW pewnie by stracili, któryś z pasów. Jak już miała by być ta walka na WM-ce to wątpię również, że byłaby to walka SmackDown kontra RAW. Myślę, że Undertaker kontra HBK może zostać okrzyknięta pojedynkiem RAW przeciwko SmackDown i to jeszcze ciekawszym. Feud między braćmi Colon a Miz'em i Morrison'em również uważam za bardzo ciekawy. Choć wyniki ich walk są bardzo przewidywalne.

Ode mnie Icon za bardzo ciekawy temat łap browarka. :thumb:

14c76a45c3.png

• Styl:  Jasny

No cóż, to już jest oficjalne...

9592030

Bracia Colon zmierzą się z The Mizem i John'em Morrison'em w winners takes all match'u. Co ja o tym myślę? Wspaniały pomysł! Bardzo mi się podoba, że ostatnio coś się dzieje w okół tych pasów, a krążą plotki, że...

...w wyniku wygranej jednej z drużyn jeden pas ma zostać zunifikowany, więc co za tym idzie - dla drużyn pozostanie tylko jeden pas. Do takiego pomysłu też jestem przychylnie nastawiony, na pewno podniesie prestiż dywizji tagów.

Ogólnie do walki jestem nastawiony pozytywnie - cała czwórka jest świetna w ringu (no dobra... Miz odstaje mimo wszystko od reszty, ale chłopak się poprawia), mają charyzmę no i w końcu ta stypulacja. Ale... ile można jeszcze jechać na samym M&M? WWE definitywnie potrzebuje nowych team'ów.

Bracia Colon vs. Miz & Morrison w Wrestling Takes All match'u ? Ciekawe rozwiązanie...

Ich feud wygląda bardzo obiecująco. Już od dłuższego czasu oglądamy walki pomiędzy tymi Tag Team'ami. Walki są dobre, parę dobrych akcji, pin, i koniec. Jak wiadomo, oba TT mają pasy, a to od początku musiało coś znaczyć...Nadchodzi Wrestlamania, tutaj zakończy się feud, zakończy się przegraną TT pasów poprzez któryś z obu Team'ów, i może także zakończyć się....

likwidacją jednego z pasów...Na dzień dzisiejszy to dobry pomysł, gdyż dwa różne pasy Tag Team'owe, na może jakieś cztery TT to duża przesada....

Co do samej walki, jestem pozytywnie nastawiony, każdy z całej czwórki ostatnio daje z siebie wszystko...

The Miz - Kiedyś ciota do kwadratu, beznadzieja, totalna klapa...A teraz ? A teraz walki w jego wykonaniu nie należą do najgorszych, radzi sobie coraz lepiej i z czasem może jeszcze wiele osiągnąć...Niestety na dzień dzisiejszy jest czarnym ogniwem walki TT na WM.

John Morrison - Facet z talentem, potencjałem i charyzmą. Jeden z najlepszych High - Fly'erów w McMaholandi. John Morrison oznacza przyszłość WWE, gdy jakieś dziadki Taker'y przejdą na emeryturkę, to właśnie Shaman Of Sexy zajmie ich miejsca w Main Eventach.

Primo - Niedawno zawitał do WWE, a dokładniej Smackdown by założyć Tag Team ze swoim "bratem". Cóż mogę o nim powiedzieć...Chłopak się stara a to najważniejsze...

Carlito - Niezbyt barwna przeszłość w WWE, gnoił się i gnoi się nadal w Mid - Carderze tak samo jak Morrison. Takie talenty powinno się wykorzystać, a nie szmacić w ( jak na razie ) gówno wartych walkach Tag Team'owych.

Walka może wypaść nawet bardzo dobrze, to zależy tylko od postawy wrestlerów. Cała czwórka może stworzyć pojedynek który na spokojnie będzie można uznać jednym z najlepszych w 2009 roku.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Do walki została dobrana świetna stypulacja, a mianowicie: "Winners takes all". Drugim świetnym pomysłem ze strony zarządu WWE jest

Likwidacja jednego z pasów. Mam nadzieję, że zostanie wprowadzony całkowicie świeży pas. :D

Co do zawodników to trochę się martwię. Według mnie przodownikami obu team'ów są Carlito i John Morrison, bo jak wiadomo lepiej walczą od swoich partnerów. Z Primo i Miz'em może być problem. O Primo, aż tak się nie martwię, lecz Miz'a jakoś nigdy nie lubiłem i nie trawiłem w ringu. Wolałbym, żeby Carlito i Morrison walczyli osobno. Carlito np. z Shelton'em o pas U.S., a Morrison z takimi gwiazdami np. jak Jericho. Oba team'y mnie nudzą. ;) Lubię tylko czasem obejrzeć "Dirt Sheet". :D