Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony skoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WojtASR

Masz farta, też tam byłem i nie dostałem bo nie zdążyłem. :roll::|:|

Nie zdążyłeś? A byłeś do końca? Bo jak pogadał już z tymi mendami z mediów to podszedł do nas (jeszcze byliśmy w hali, nie przed wejściem) i dawał pierwszym, a oni przekazywali dalej. Nie wiem jak to się potoczyło, ale wydawało mi się, że każdy dostał. Może następnym razem, albo jak Kowalczyk przyleci.. jeśli przyleci ;)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WojtASR

2

• HrDTyL3

2

• Drajker

1

• Piston141674325987

1

Top użytkownicy w tym temacie

Skoczek Polski - Adam Małysz to co zrobił dla siebie i dla naszego kraju jest niesamowite . Jest czterokrotnym medalistą Olimpijskim ( 3 srebrne 1 brąz) czterokrotny indywidualny mistrz świata , triumfator pucharu świata i turnieju 4 skoczni oraz trzy krotny zwyciezca turnieju nordyckiego

Zagraniczny -Wybrałem Thomasa Morgensterna. Lubie go ponieważ nigdy się nie chwali nie krytykuje sędziów skacze bardzo ładnie stylowo i ma fajną "gatke"

Adam Małysz - Wiadomo. Dużo zrobił dla Polski. Ma już swoje lata, a i tak cholernie mocno skacze. No i Polak. :applause::)

Simon Ammann -"Zimi" :P jest po prostu niesamowity. Lubię go za jego skoki i w ogóle.

Gregor Schlirenzauer - Młody, i to jeszcze jak skacze. Po prostu to jest jego przyszłość. Talent znakomity. Lubię go po prostu za to, że pięknie skacze i daje z siebie wszystko. :)

To tak Polska oczywiście nasz Adaś za wszystko co zrobił jak to mówi Szaranowicz dla Polski , dla nas , dla wszystkich .

Z zagranicy : Gregor Schlierenzauer : uwielbiam jego loty i piękny czysty styl w powietrzu , Bjorn Einar Romoren i Janne Happonen ten ostatni nie wiem dlaczego po prostu przypadł mi do gustu..

Adam Małysz oczywiście najlepszy w Polsce. Dwa srebrne medale mówią same za siebie. :D

Za granicą najlepszy jest zdecydowanie Amman. Złote medale w Vancouver z wielką przewagą. Zresztą jest najlepszy na świecie i tyle. :D

jameswoot.png

Oczywiście nasz Adaś ;p złapał świetną forme na igrzyska, troche szkoda tego złota no ale Amman był nie do pokonania. Oprócz ich lubie jeszcze Mattiego Hautamaeki, Thomas Morgenstern (też duża klasa) , Ville Larinto - młody skoczek, ale ma spory potencjał, niestety jest nieprzewidywalny, raz potrafi polecieć zajebiście żeby na drugi dzień nie wejść do drugiej serii. Tylu :thinking:

Małysz ofc :) oprócz polaków zawsze lubiłem Mattiego Aautamaeki,Ahonena,Tami Kiuru,Allen Alborna

Zawsze nie lubiłem roara ljokelscośtamsoja i Morgiego

Adaś Małysz:) kiedyś jeszcze lubiłem Goldbergera czy jakoś tak też z ekipy RedBulla :)

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg
  • 4 tygodnie później...

Polski Skoczek to oczywiście ADAM MAŁYSZ to co zrobił dla polskiego sportu to jest coś niesamowitego , piękna kariera 3-krotny wicemistrz olimpijski , raz także brązowy , 4-krotny mistrz świata , raz wicemistrz , zwycięzca turnieju 4 skoczni , 4 kryształowe kule , rekord polski w długości skoku 225 m , prawie 40 zwycięstw w PŚ. :)

Zagraniczny skoczek to Bjoern Einar Romoren rekordzista świata w długości lotu 239 m z 2005 roku , ogólnie bardzo dobry zawodnik :)

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Z Polskich skoczków najbardziej lubię Kamila Stocha i Adama Małysza.

Z zagranicznych skoczków lubię Simona Ammanna i Andersa Jacobsena.

Tylko Adam Małysz... tak to lubię reprezentantów Finlandii i Loitlza no, ale gdy przyjdzie co do czego, gdy Ci Finowie czy inni skoczkowie rywalizują z Adamem o zwycięstwo, gdy mu zagrażają to nie jestem za nimi.

• 3 tygodnie później...

Polska- Adam Małysz

Inny kraj- Simon Amman

Oczywiście Małysz i Polski

Z reszty Amman napewno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...