Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony skoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WojtASR

Masz farta, też tam byłem i nie dostałem bo nie zdążyłem. :roll::|:|

Nie zdążyłeś? A byłeś do końca? Bo jak pogadał już z tymi mendami z mediów to podszedł do nas (jeszcze byliśmy w hali, nie przed wejściem) i dawał pierwszym, a oni przekazywali dalej. Nie wiem jak to się potoczyło, ale wydawało mi się, że każdy dostał. Może następnym razem, albo jak Kowalczyk przyleci.. jeśli przyleci ;)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WojtASR

2

• HrDTyL3

2

• Mr.Radoslav

1

• Tuptuś

1

Top użytkownicy w tym temacie

Skoczek Polski - Adam Małysz to co zrobił dla siebie i dla naszego kraju jest niesamowite . Jest czterokrotnym medalistą Olimpijskim ( 3 srebrne 1 brąz) czterokrotny indywidualny mistrz świata , triumfator pucharu świata i turnieju 4 skoczni oraz trzy krotny zwyciezca turnieju nordyckiego

Zagraniczny -Wybrałem Thomasa Morgensterna. Lubie go ponieważ nigdy się nie chwali nie krytykuje sędziów skacze bardzo ładnie stylowo i ma fajną "gatke"

Adam Małysz - Wiadomo. Dużo zrobił dla Polski. Ma już swoje lata, a i tak cholernie mocno skacze. No i Polak. :applause::)

Simon Ammann -"Zimi" :P jest po prostu niesamowity. Lubię go za jego skoki i w ogóle.

Gregor Schlirenzauer - Młody, i to jeszcze jak skacze. Po prostu to jest jego przyszłość. Talent znakomity. Lubię go po prostu za to, że pięknie skacze i daje z siebie wszystko. :)

To tak Polska oczywiście nasz Adaś za wszystko co zrobił jak to mówi Szaranowicz dla Polski , dla nas , dla wszystkich .

Z zagranicy : Gregor Schlierenzauer : uwielbiam jego loty i piękny czysty styl w powietrzu , Bjorn Einar Romoren i Janne Happonen ten ostatni nie wiem dlaczego po prostu przypadł mi do gustu..

Adam Małysz oczywiście najlepszy w Polsce. Dwa srebrne medale mówią same za siebie. :D

Za granicą najlepszy jest zdecydowanie Amman. Złote medale w Vancouver z wielką przewagą. Zresztą jest najlepszy na świecie i tyle. :D

jameswoot.png

Oczywiście nasz Adaś ;p złapał świetną forme na igrzyska, troche szkoda tego złota no ale Amman był nie do pokonania. Oprócz ich lubie jeszcze Mattiego Hautamaeki, Thomas Morgenstern (też duża klasa) , Ville Larinto - młody skoczek, ale ma spory potencjał, niestety jest nieprzewidywalny, raz potrafi polecieć zajebiście żeby na drugi dzień nie wejść do drugiej serii. Tylu :thinking:

Małysz ofc :) oprócz polaków zawsze lubiłem Mattiego Aautamaeki,Ahonena,Tami Kiuru,Allen Alborna

Zawsze nie lubiłem roara ljokelscośtamsoja i Morgiego

Adaś Małysz:) kiedyś jeszcze lubiłem Goldbergera czy jakoś tak też z ekipy RedBulla :)

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg
  • 4 tygodnie później...

Polski Skoczek to oczywiście ADAM MAŁYSZ to co zrobił dla polskiego sportu to jest coś niesamowitego , piękna kariera 3-krotny wicemistrz olimpijski , raz także brązowy , 4-krotny mistrz świata , raz wicemistrz , zwycięzca turnieju 4 skoczni , 4 kryształowe kule , rekord polski w długości skoku 225 m , prawie 40 zwycięstw w PŚ. :)

Zagraniczny skoczek to Bjoern Einar Romoren rekordzista świata w długości lotu 239 m z 2005 roku , ogólnie bardzo dobry zawodnik :)

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Z Polskich skoczków najbardziej lubię Kamila Stocha i Adama Małysza.

Z zagranicznych skoczków lubię Simona Ammanna i Andersa Jacobsena.

Tylko Adam Małysz... tak to lubię reprezentantów Finlandii i Loitlza no, ale gdy przyjdzie co do czego, gdy Ci Finowie czy inni skoczkowie rywalizują z Adamem o zwycięstwo, gdy mu zagrażają to nie jestem za nimi.

• 3 tygodnie później...

Polska- Adam Małysz

Inny kraj- Simon Amman

Oczywiście Małysz i Polski

Z reszty Amman napewno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Obejrzałem galę w powiedzmy 3/4 całości i uważam, że pod względem czystego wrestlingu było naprawdę kosmicznie. Generalnie w przeciwieństwie do wielu innych fanów WWE uważam, że Tony, to jest inteligentny i naprawdę sympatyczny gość i do tego zna się na tym, co robi i co najważniejsze idzie swoją ścieżką, a to bardzo dobrze dla fanów oglądających obie popularne fedki, że te są od siebie różne. Natomiast za cholerę nie rozumiem jednego. Po jakiego grzyba w 2026 roku ktoś, taki jak Ronda w AE
    • KyRenLo
      Pisząc coś mocniejszego rzecz oczywista nie miałem na myśli aż takiej skrajności. WWE to jest produkt Family friendly i każdy, kto ogląda ów produkt wie mniej więcej, jakiej linii ta fedka nigdy nie przekroczy. Mocniejsze mogą być nie tylko same czyny, ale również słowa. Czasem nawet to wypada wtedy lepiej. Zobaczymy, co się wydarzy. Roman zapewne nie zostawi ot tak słów, które usłyszał ostatnio i być może znowu dostaniemy bardzo udany mocniejszy segment mówiony. Mnie prowadzenie ryw
    • Grok
      Bryan Alvarez opublikował swoją szczegółową recenzję z ocenami meczów i podsumowanie niedzielnej AEW Revolution z Los Angeles. Na gali doszło do kilku zmian mistrzowskich oraz brutalnego main eventu, który na zawsze odmienił bieg kariery Hangmana Page’a w AEW. Kliknij tutaj, aby przeczytać (wymagana subskrypcja) AEW Zespół F4W Subskrybuj treści pisane i wideo Wrestling Observer/Figure Four Online, dostępne 24/7 na tej stronie, YouTube, Apple Podcasts i Spotify. X Źródło: For subscri
    • Grok
      WrestleMania 42 zbliża się wielkimi krokami — zaledwie miesiąc dzieli nas od gali, a wygląda na to, że znamy już główne starcia na każdą noc. Na oficjalnej stronie biletowej WWE podano, że walka o WWE Championship pomiędzy Codym Rhodesem a Randym Ortonem odbędzie się pierwszej nocy WrestleManii 42, w sobotę 18 kwietnia. Grafika promująca to starcie zdobi pierwszą noc na harmonogramie WWE.com. Z kolei grafika CM Punka vs. Roma Reignsa o World Heavyweight Championship jest przypisana do drugiej
    • Grok
      Hangman Page nigdy więcej nie będzie mógł ubiegać się o AEW World Championship — chyba że złamie słowo i wycofa się ze stypulacji, na którą się zgodził. Główny mecz gali Revolution w niedzielę wieczorem zakończył się obroną AEW World Championship przez MJF przeciwko Page’owi w walce na zasadach Texas Death match. W rezultacie Page nigdy więcej nie będzie mógł ubiegać się o ten tytuł. Tony Khan został zapytany o tę stypulację na konferencji prasowej po PPV i określił ją jako „uścisk dłoni dżent
  • Dodaj nową pozycję...