Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony skoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

tak zaczne od pana wojtekb96 ktory kibicuje Kasaiemu 10 lat a ma raptem 13 lat ... skad pamieta co robil w wieku 3 lat to nie wiem bynajmniej sam nie wiem co robilem w tym wieku ... ;p

Z Polski : Adaś nasz i Diabełek ... ;p

Z Zagranicy : Bjeorn Einar Romoren, Tami Kiuru i Andreas Kofler - bjeorn moi ulubiony ogolem skoczek, kiuru i jego forma zawsze na loty narciarskie ;p, Kofler wyglada calkiem sympatycznie.. ;p

robbenisneijder86.jpg
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WojtASR

2

• HrDTyL3

2

• Mr.Radoslav

1

• Tuptuś

1

Top użytkownicy w tym temacie

Polska - Wiadomo wielki Adam Małysz. Może już lata nie te, ale wkońcu legenda skoków i najlepszy obecnie polski skoczek. życzę mu aby jeszcze jakieś zwycięstwo w pucharze świata, może medal olimpijski. Zobaczymy

Zagranica- Nie mam szczególnego ulubieńca, ale jak mam wybrać to Harri Olli i Simon Amman. Potrafią wiele a Olli ma nieokiełznany charakter. Za to Simon jest bardzo sympatyczny

DEAD MAN WALKING

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Z Polski - Adaś Małysz

Z Zagranicy - Simon Amman

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Nasz Malysz oczywiscie, a poza nim to Anders Jacobsen i Wolfgang Loitzl...ten pierwszy byl fantastyczny w swoim debiucie w Pucharze Swiata...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Polska: oczywiście Adam- za całokształt kariery.

Świat: Ammann-trzymam kciuki za niego w tym sezonie!

Eddie "Orzeł" Edwards - za całokształt kariery, fenomenalny styl i przepiękne rekordy skoczni :t_up:

Robert Mateja - jeszcze dalsze skoki i jeszcze bardziej wyrafinowany styl od "Orzeła"

Simmon Amman za to, że zawsze jest uśmiechnięty i umie się cieszyć jak dziecko z wygranych ;)

Z Polski-zdecydowanie Adam Małysz za 4 kryształowe kule,3 mistrzostwa świata i po prostu "dwa dobre skoki" :D .Z młodej gwardii najbardziej podoba mi się styl Stefana Huli...Co prawda nie zawsze potrafi wytrzymać presję (patrz konkurs w Oberstdorfie) ale z skoku na skok pokazuje ,że kiedyś być może będzie następcą samego orła z Wisły...

Ze skoczków międzynarodowych...Bardzo cenię całą reprezentację Austrii za ogromne postępy a najbardziej chyba Gregora Schlierenzauera...Ten chłopak jest po prostu znakomity na skoczni...To co zrobił w tym roku w Engelbergu pokazuje ,że przyszłość skoków narciarskich to właśnie on...Jego jedynym problemem jest tylko to ,że po prostu za daleko skacze :P Oprócz tego lubię też Martina Schmitta i Bjorna Ejnara Roemorena za świetne skoki w przeszłości...Mam nadzieję że Martin jeszcze będzie skakał przynajmniej do 2014 ,do Igrzysk w Soczi...

Sergio+Aguero07.png

shejmussygna.jpg

• 3 tygodnie później...

Polski Skoczek: No pewnie, że Adam Małysz.

Zagraniczny Skoczek: Gregor Schlierenzauer (Musiałem na wikipedii zobaczyć jak się pisze jego nazwisko)

2wbtedi.png

polski skoczek Adam Małysz a zagraniczny też Gregor Schlierenzauer

• 1 miesiąc temu...

Polska - Oczywiście Małysz.! :D

Austria - Gregor Schlierenzauer, :lol:D

Szwajcaria - Simon Amman, :D:D

Japonia - Daiki Ito. :8

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

Adam Małysz. Byłem w środę na Okęciu. Adam jest po prostu świetny. Jest cierpliwy, wyrozumiały, szczery i skromny ;) I co ważne mam jego autograf :)

WojtASR

Masz farta, też tam byłem i nie dostałem bo nie zdążyłem. :roll::|:|

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

Polska-Adam Małysz

Zagranica-Janne Ahonnen

Z polski to wiadomo że Adaś .

Super 2 medale

A z za granicy to Amman , Shlilenzauer i Rommoren ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czerwona tygodniówka: Roman nie zawiedź mnie. Liczę na coś mocniejszego z twej strony. 
    • Grins
      Nie no obecny produkt AEW to dla ludzi z jajami którzy nie są wrażliwi  Podczas walki wieczoru nawet kobiety miały kisiel w gaciach widząc te akcje rodem z CZW-GCW  reszta karty też spoko dostaliśmy powroty, nawet jeden debiut z którego jakoś zbytnio nie jestem zadowolony ale o tym poniżej, tak czy siak Tony się stara ale widzę że spadł na niego mały hejt odnośnie jego polityki że nie jest sprawiedliwy i że zakontraktował homofobke, moim zdaniem powinni zrobić w końcu rozdział od polityki a rozr
    • Grok
      W podcaście Phenomenally Retro Podcast emerytowany AJ Styles wspominał jedną ze swoich ulubionych walk w TNA z Abyssem. Wrócił myślami do ich starcia na Lockdown 2005 i nazwał Abyssa jednym z pięciu najlepszych gigantów, z którymi mierzył się w karierze. Styles dalej wychwalał gimmick Abyssa i zdradził, że w WWE toczyły się backstage'owe rozmowy o jego wejściu do Royal Rumble. Ostatecznie nic z tego nie wyszło. Abyss (Chris Park) nigdy nie zadebiutował w ringu WWE, ale od 2019 roku pracu
    • Grok
      „Stone Cold” Steve Austin jest wielkim fanem obecnych gwiazd WWE Chelsea Green i Kevina Owensa. W ramach obchodów Dnia 3:16 (16 marca) Austin udzielił wywiadu dla The Takedown on SI i miał sporo słów pochwały zarówno dla Green, jak i Owensa. Uważa Green za „nieustraszoną” i gotową ryzykować na pełnej, co według Austina to podstawa sukcesu w tym biznesie. Owens był przeciwnikiem Austina, gdy „Teksaski Grzechotnik” wrócił z emerytury na WrestleMania 38 w 2022 roku. Biorąc pod uwagę, że jest
    • KyRenLo
      No właśnie. Na RAW już mamy program Face vs. Face w rywalizacji o główny pas i chociaż Roman i Punk, będąc fejsami pozwalają sobie na dużo, dużo więcej (Wychodzi to znakomicie), niż taki zwykły fejs to nie ma co ukrywać, że są po tej dobrej stronie mocy. Dlatego pewnie WWE zdecydowało się wykonać taki, a nie inny ruch w stosunku do Panów z niebieskiej tygodniówki. Łudzić się to akurat bardzo trafne określenie. Myślę, że dosyć spora ludzi oglądająca regularnie tygodniówki WWE dodatkowo śle
  • Dodaj nową pozycję...