Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony skoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chciałbym sie dowiedzieć jaki jest wasz ulubiony skoczek z Polski oraz z innych kraji.

Polska- Adam Małysz- Ponizeważ to jeden z najlepszych skoczków w historii i mój pierwszy którego polubiłem.

Inny kraj- Szwajcaria- Simon Amman- Lubie tego zawodnika gdyż nie lubię skoczków z innych kraji a do Szwajcarów nic nie mam.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WojtASR

2

• HrDTyL3

2

• Drajker

1

• Piston141674325987

1

Top użytkownicy w tym temacie

Adam Małysz, Kamil Stoch i Wolfgang Loitzl :D

trishzf4.gif

nikeusermt8.png

pepsiaddictcs2.png

psvfanqs3.png

Polski: Adam za to czego dokonał dla siebie i dla naszego ukochanego kraju.

Zagraniczny: Thomas Morgernstern bardzo dobry skoczek a poza tym sympatyczna postać.

14c76a45c3.png

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Polska:

Kamil Stoch - podoba mi się u niego to, co z kolei irytuje w przypadku Małysza - nieco pokraczny styl lotu, podobnie jak u Boskiego Gregorka i Neumayera (może i czepiam się na siłę, ale tak to jest, gdy człowiek naogląda się wrestlingu i oczekuje wybornej techniki). Kamilowi bliżej jest do mojego idola w kwestii zachowania w locie - Roara Ljoekelsoeya. No i sprawia wrażenie bardziej naturalnego niż mistrz z Wisły.

Zagraniczni:

Radik Zhaparov - numer jeden. To jest taki niewytłumaczalny mark mode - mam słabość do egzotycznych outsiderów. Zresztą wystarczy spojrzeć na moją sygnaturę, hehe. Ależ się radowałem, gdy na zawodach Turnieju Skandynawskiego i w Sapporo Kazachowi się zajmować miejsca na początku drugiej "10".

Simon Ammann - przede wszystkim za wyrównaną w pierwszej połowie bieżącego sezonu walkę z nielubianym przeze mnie Schlierenzaurem.

Janne Ahonen - w mojej opinii najwybitniejsza postać w ostatniej dekadzie skoków. Potrafił utrzymywać przyzwoitą formę przez wiele sezonów (oczywiście nie można być cały czas w ścisłej czołówce, ale z reguły nie miał tak dotkliwych dołków jak Schmitt czy Małysz). No i, a o tym należy wspomnieć, miał całkiem niezły gimmick (swoją drogą to jest specjalność Finów). Nie na darmo zyskał tytuł "Człowieka o kamiennej twarzy". Rzadko zdarzało mu się złamać keyfabe, a to jest jeden z takich wypadków:

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=JRKT1S5K-jM

Harri Olli - kolejny sukces skandynawskiego bookingu. Kompletnie niepozorny były alkoholik, imprezowicz i buntownik, który uśmiecha się od ucha do ucha po skoku na bulę (wiem wiem, równie dobrze mogło to wyrażać smutek i bezsilność, ale Harri, jak przystało na zdolnego entertainera, gładko wyszedł z tej sytuacji). Teraz powracający na szczyty, ale zmagający się z niemożnością oddania dwóch równych skoków. Jak tu takiego nie lubić? :)

Takanobu Okabe i Noriaki Kasai - imponują mi ludzie, którzy pomimo zaawansowanego wieku potrafią wspinać się na wyżyny i wciąż odnosić sportowe sukcesy. W wrestlingu takimi osobami są Anglik - Johnny Saint, Meksykanin - Jorge Rivera i cała armia japońskich heavyweightów. W skokach - wspomniana dwójka.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• 9 miesięcy temu...

Adam Małysz bo dużo dokonał dla naszego narodu

Simon Amman bo go lubię

The Damon, nawet 3 zdań nie napisałeś....

W Polsce oczywiście Adaś Małysz. Bardzo dobry skoczek, osiągnął wiele dla naszego narodu. Przede wszystkim jest to bardzo sympatyczna postać, zawsze w humorze. ;)

Lubię również Kamila Stocha. Młody Polski skoczek narciarski a bardzo dobre osiąga wyniki.

Za granicą Thomas Morgenstern, polubiłem go od jego wypadku w Kussamo 2004 rok jak dobrze pamiętam. Mam już taką słabość, zrobiło mi się go strasznie żal i polubiłem go a teraz to jest number 1 :D

Poza tym lubię też Gregora Schielenzauera.

Z Polski najbardziej lubię Marcian Bachledę ten jego styl wymowy wywiadów, a poza tym nieźle skacze.

Zagraniczny Noriaki Kasai - kibicuje mu od 10 lat i nie wiem dlaczego, ale najbardziej go lubię.

Polska-Małysz..wiadomo świetny skoczek ...

Inny Kraj- Gregor Schlierenzauer skacze 3 lata a już w tamtym roku wygral w klasyfikacjii ogólnej i w tym roku pewnie też

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

W Polsce markuje Małyszowi.. Pokazał dużo i wciąż skacze.. I w tym roku nawet nieźle mu idzie.. Jego Małysz Team dobrze se radzi pod wodzą Lepisto i myślę że w ,tym roku masz szansę na medal (na małej skoczni) podczas Olimpiady... A z zagranicznych to mam kilka typów... Pierwszym jest Loitzl, który robi się coraz starszy, ale także ze roku na rok coraz lepiej skacze... Wcześniej lubiłem, także Ammanna, ale teraz jakoś tak sympatia wygasła... Obecnie z zagranicznych markuje, także Takanobu Okabe, Romoren no i prawie wszystkim Rosjaninom.. Nawet sam nie wiem czemu, ale mam do nich jakąś sympatię.. A i jeszcze jest Chedal.. Temu Francuzowi, także markuję.. A może napiszę jeszcze za kim nie przepadam.. A więc Morgentern, Schielenzauer... Dlaczego ? A może dlatego że jakoś za nimi nie przepadam...

Adam Małysz - zrobił wiele dla naszego kraju i dalej może zdobywać największe trofea. Wszyscy już piszą, żeby zakończył karierę i wstydu sobie oszędził, ja tak nie myślę póki skoki go bawią niech skacze, chociażby miał w każdym konkursie zajmować ostatnie miejsce. Pamiętam chyba 2 lata temu jak miał poważne załamanie formy (98m w Planicy).

Krzysztof Miętus - nasza duża nadzieje na następce Adama, w tym sezonie skacze ładnie i równo. Wczoraj nie miał szczęścia i trafił w najgorszy wiatr i ostatnie miejsce. Jak na 18-latka to dobrze się spisuje, choć Gregor już w jego wieku wygrywał konkursy.

Simon Ammann - dobry szwajcarski skoczek, bardzo sympatyczny. Pamiętam jak krzyknął kiedyś do Małysza: "Jestem szczęśliwy"

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Ja oczywiscie kibicuje Adamowi Małyszkowi, jak dla mnie jest to najlepszy skoczek z Polski, licze ze w tym roku pokaze na olimpiadze na co go jeszcze stac.

Z polskich szkoczow lubie jeszcze Kamila Stocha, poniewaz jest mlody, a juz w trzech konkursach pokazal na co go stac i byl lepszy od Malysza. Licze ze na olimpiadze bedzie w pierwszej 10.

Z zagranicznych lubie Simona Ammana, jakos tak, sam nie wiem czemu. Moze przez to ze jest sympatyczny, no i potrafi skakac.

Lubie tak ze Chedal'a i zycze mu dobrych wynikow. Francja nie miala zbyt duzo dobrych skoczkow,a widac ze w tym sezonie dobrze mu sie wiedzie. Wiec moim zdaniem na olimpiadze moze pokusic sie o medala.

Jest jeszcze wielu skoczkow ktorych lubie, sa nimi m.in: Mati Hautameki, Jakub Janda, Harri Olii i wiele wiele wiecej.

Moze napisze tez za kim za bardzo nie przepadam. A wiec jest nim Gregor Schlierenzauer, nie lubie go za to ze czasem za bardzo kozaczy. :D

'Potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć...'
  • 2 tygodnie później...

Z naszych orłów oczywiście najbardziej lubię Adama Małysza, ale też Kamil Stoch jest bardzo sympatyczny.

Z zagranicznych lubię Simona Ammanna, Emanuela Chedala, Roberta Kranjca i Martina Schmitta. Mam nadzieję, że każdy z nich pokaże jeszcze na co go stac.

Adam Małysz...... najlepszy skoczek, wiadomo czemu :)

Simon Amman..... swietnie skacze i jest bardzo sympatyczny :)

Ja kibicuje naszemu Małyszkowi i Stochowi.

A moi ulubieni zagraniczni to szwajcarzy Simon Ammann i Andreas Kuettel.

Jeśli chodzi o polaków to Kamil Stoch i Krzysio Mientus

Zagraniczni to Jernej Damian i Simmon Amman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...