Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Pytanie o piłkę nożną, komu kibicujesz?

Niesetety lub stety, ponieważ w moim domu sport ogląda się od małego w przeciwieństwie do wielu dziewczyn jestem zagorzałą fanką wszystkich sportów. Piłka nożna nie jest wyjątkiem, moimi ulubionymi klubami od czasów dzieciństwa są trzy drużyny: Olympique Lyon, Arsenal Londyn i oczywiście miejscowy Widzew Łódź. Jako, że moją ulubioną reprezentacją jest Francja, to Olympique Lyon jako mistrz w 2006 już bardzo mi się przypodobał, tak zostało : )) Arsenal lubiłam dlatego, ze grał w nim mój wtedy ulubiony zawodnik Thierry Henry. Widzew wiadomo, przynależę do Dąbrowy tam kibica mają jednego "boga". No i teraz kibicuję BvB ze względu na licznych Polaków.

2. Twój ulubiony aktor, aktorka to?

Hmm trudno powiedzieć, nie mam ulubionego aktora ani aktorki w zasadzie nie oglądam filmów dla aktorów, mogę podać jedynie jakie role zagrane w kilku filmach mi się szczególnie podobały:

- Jordan Calloway jako Isaiah w produkcji MTV DISconnected

- Sean Patrick Thomas jako Derek w filmie W Rytmie Hip-Hopu

3. Ulubiony gatunek muzyki i ulubiona piosenka?

Nie słucham gatunków, wszystko co wpadnie w ucho mi pasuję, jednak jeśli trzeba by było coś wybrać - Rap. Ulubiona piosenka hmm jest ich mnóstwo jedną z nich jest Life goes on Tupac'a, dlaczego?? Pewnie dla tego, że lubię takie "ballady w wykonaniu Pac'a. Tak samo jak Unconditional Love, Shakur wspomina czasy z dzieciństwa i kumpla, z którym kiedyś się wygłupiał, niestety teraz odszedł, więc napisał dla niego piosenkę tekst jest na prawdę fajny, świetnie dopełniony melodią.

4. Ulubiona gra?

Nie mam w zwyczaju grać w gry komputerowe, jednak jest jedna, którą po prostu kocham jak pewnie większość z was, seria gier: GTA i jej wytwór San Andreas to coś niesamowitego, chyba nigdy mi się nie znudzi.

5. Ulubiony sport?

Ahh wszystkie, nie jestem w stanie udzielić odpowiedzi jednoznacznej, zależy od sezonu. Na równi są tenis, skoki, dart i piłka. Nie jestem w stanie wybrać tego najlepszego, ponieważ co chwilę się to zmienia, tak więc tyle w tym temacie.

6. Gdzie pracujesz i na jakim stanowisku? / gdzie się uczysz?

Uczę się w Gimnazjum nr 31 im. Szarych Szeregów w Łodzi :8

7. Masz kobietę, jak tak to ile jesteście razem, jak się poznaliście?

Jasne mam nawet 7 ; D Bez komentarza.

8. Od kiedy interesujesz się wrestlingiem? Mam na myśli interesowanie się na serio, oglądanie regularnie gal, śledzenie wydarzeń itp.?

Sam początek 2008 r. Moją pierwszą galą oglądaną na internecie live była WrestleMania XXIV, jednak orientowałam się już wcześniej. Ogólnie zaczęłam od bodajże japońskiego wrestlingu, który szedł na Eurosporcie, a potem było Extreme i odkrycie prawdy w internecie : ))

9. Długo byłeś markiem? Opowiedz nam o tym momencie kiedy przestałeś nim być? Jak to się stało?

To było przez jakieś dwa miesiące. Szybko wieści, które doszły mnie z internetu, zostały przyjęte. Nie było jakiejś rozpaczy, rozumiałam, że gdyby to wszystko było na prawdę, mogliby się tam wszyscy pozabijać.

10. Kto jest Twoim ulubionym wrestlerem, dlaczego właśnie on?

Na początku był nim CM Punk był to okres 2007-2009, potem krótkie bezkrólewie, następnie The Miz, którego właściwie dalej bardzo lubię, ale tak w połowie 2009 przekonał mnie też bardzo Chris Jericho. Przy tych dwóch Panach aktualnie obstaje. Tak samo Mike jak i Chris są niesamowicie dobrzy przy micu, ich speeche prowokują, a mi tacy źli chłopcy się podobają. Mimika Miz'a, chociażby po wyrzuceniu z Royal Rumble Matchu Alex'a Riley'a, to coś co również uwiodło mnie w jego postaci, obaj są do tego przystojni mimo w pewnych momentach "gejowski" ruchów biodrami itp.

11. WWE czy TNA? Którą z tych federacji preferujesz?

WWE. Niestety niski budżet TNA nie jest w stanie mnie przekonać wiem, że wielu z was może to uznać za głupotę, ale po prostu, już nie raz próbowałam oglądać galę Total Nonstop Action i zwyczajnie nie mogę!! To jest jakaś klątwa.

12. Jak sobie wyobrażasz sytuację we wrestlingu za kilka lat?

Jeśli chodzi o WWE moim zdaniem będzie lepiej, federacja już zaczyna powoli normalnieć, mam na dzieję, że Vince zejdzie ostatecznie z zarządzania i posadzi na stołku kogoś kto będzie myślał nie tylko o nas dzieciach, ale również o starszych fanach.

13. Jak trafiłeś na BGZ? Czy od razu się zarejestrowałeś? Jaka była Twoja pierwsza opinia o BGZ jak po raz pierwszy na nie wszedłeś?

Wydaje mi się, że dzięki google, zarejestrowałam się, pierwsza opinia była taka, że to super sprawa, że jest tyle osób w Polsce, z którymi porozmawiać można na temat wrestlingu wiedziałam, że tutaj na pewno dużo się dowiem.

14. Co zmieniło się na forum od kiedy się zarejestrowałeś? Czy teraz jest lepiej, czy też zmieniło się na gorsze?

Nie jestem w stanie tego tak wprost oceniać z jednej strony na lepsze z drugiej strony na gorsze, odeszło wielu wartościowych użytkowników. Czasami mamy tutaj bardzo dużo zastój mimo tego prawda jest taka, że ja też w ogóle się nie udzielam.

15. Co sądzisz o BGZ obecnie? Co myślisz o poziomie dyskusji na forum?

To tutaj w ogóle są dyskusje?? Prawda jest taka, że Panowie, którzy piszą dyskusje Brem, Blazi i Fan x3 odwalają kupę dobrej roboty, jednak wdanie się w dyskusje na tym forum jest trudne i świadczą o tym 3 posty pod tematem. BGZ przeżywało nie dawno kryzys uważam, że teraz jest lepiej, ale to nie szczyt możliwości.

16. Czy jesteś w jakiś sposób związany z innymi użytkownikami? Tzn, czy zakumplowałeś się z kimś, jeśli tak, to z kim i w jaki sposób?

Hehe lubię wszystkich użytkowników, jednak raczej nie zawiązuje przyjaźni przez internet. Dobrze dogaduję się z Mordornas'em, Yao, a również Luba wydaje się bardzo miłym gościem, spotkanie w Gdańsku jak słyszeliście nie wypadło zbyt dobrze, ale przynajmniej ten drugi towarzyszył mi z bratem podczas wycieczki na molo.

17. Jak oceniasz Forum BGZ w porównianiu z innymi forami o tematyce wrestlingu? Czy odwiedzasz i czy jesteś zarejestrowany na innych forach? Jeśli tak to czy jesteś na nich aktywnym użytkownikiem?

Z tego co wiem nasze forum wypada bardzo smutno na tle innych, nie ma tu wielu stałe aktywnych użytkowników. Czasami odwiedzę inne forum, ale sporadycznie, na pewno nie zasługuję na miano aktywnego użytkownika, w ogóle się nie udzielam.

18. Czy gdyby ktoś chciał przekazać Ci funkcję admina, przyjąłbyś ofertę?

Nie sądzę, jako osoba z banem na forum takiej rangi nie mam prawa przyjąć, Admin to co innego niż pomocnik czy moderator. Nie jestem do tego osoba, która jakoś bardzo interesowała by się życiem forum.

19. Co chciałbyś zmienić w naszym forum?

Hmm to nie forum trzeba zmieniać, tylko użytkowników.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Gracjano

1

• Astaroth

1

• CMxPUNKxOLA

1

• Conman

1