Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Zasady:

Temat jest formą wywiadu właśnie z Tobą użytkowniku.

W związku z tym, że to wywiad, na każde pytanie należy udzielić wyczerpującej, najlepiej kilku zdaniowej odpowiedzi.

W Twój post musi zostać skopiowane każde z pytań, następnie po skopiowanym pytaniu piszesz swoją odpowiedź.

Odpowiedzi nie piszemy pogrubioną czcionką.

Posty łamiące powyższe zasady będą usunięte.

Proszę byś uzasadnił każdą ze swoich odpowiedzi, na początek seria prywatnych pytań.

1. Pytanie o piłkę nożną, komu kibicujesz?

2. Twój ulubiony aktor, aktorka to?

3. Ulubiony gatunek muzyki i ulubiona piosenka?

4. Ulubiona gra?

5. Ulubiony sport?

6. Gdzie pracujesz i na jakim stanowisku? / gdzie się uczysz?

7. Masz kobietę, jak tak to ile jesteście razem, jak się poznaliście?

Teraz pytania na temat wrestlingu.

8. Od kiedy interesujesz się wrestlingiem? Mam na myśli interesowanie się na serio, oglądanie regularnie gal, śledzenie wydarzeń itp.?

9. Długo byłeś markiem? Opowiedz nam o tym momencie kiedy przestałeś nim być? Jak to się stało?

10. Kto jest Twoim ulubionym wrestlerem, dlaczego właśnie on?

11. WWE czy TNA? Którą z tych federacji preferujesz?

12. Jak sobie wyobrażasz sytuację we wrestlingu za kilka lat?

Teraz kolej na serię pytań związanych pośrednio lub bezpośrednio z BGZ.

13. Jak trafiłeś na BGZ? Czy od razu się zarejestrowałeś? Jaka była Twoja pierwsza opinia o BGZ jak po raz pierwszy na nie wszedłeś?

14. Co zmieniło się na forum od kiedy się zarejestrowałeś? Czy teraz jest lepiej, czy też zmieniło się na gorsze?

15. Co sądzisz o BGZ obecnie? Co myślisz o poziomie dyskusji na forum?

16. Czy jesteś w jakiś sposób związany z innymi użytkownikami? Tzn, czy zakumplowałeś się z kimś, jeśli tak, to z kim i w jaki sposób?

17. Jak oceniasz Forum BGZ w porównianiu z innymi forami o tematyce wrestlingu? Czy odwiedzasz i czy jesteś zarejestrowany na innych forach? Jeśli tak to czy jesteś na nich aktywnym użytkownikiem?

18. Czy gdyby ktoś chciał przekazać Ci funkcję admina, przyjąłbyś ofertę?

19. Co chciałbyś zmienić w naszym forum?

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Gracjano

1

• Astaroth

1

• CMxPUNKxOLA

1

• Conman

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Hmm... Piłką nożną zainteresowałem się od małego, 5 latek gdzieś miałem i chodziłem z tatą często na boisko. :) Kiedyś usiadłem z tatą i obejrzałem mecz Juventus'u z kimś tam i tak zacząłem kibicować temu klubowi aż do dnia dzisiejszego. :P

Pewnie to dziwne, ale mało oglądam filmy i nie znam zbytnio nazwisk. :) Więc sorry, ale na to pytanie nie odpowiem.

To również może się wydać dziwne, ale muzyki też rzadko słucham. Jeśli już słucham to ta muzyka wrestlingowa. Ogólnie spodobał mi się utwór Let it rock który leciał na RR 2009. :8

4. Ulubiona gra?

WWE SD! vs RAW 2007. Zdecydowanie najlepsza część SVR w historii istnienia (grafika). SVR 2009 jak by miało tryb menedżerski również ciekawe by było. :)

5. Ulubiony sport?

Zdecydowanie piłka nożna. Uwielbiam grać w piłkę tak jak każdy chłopak to raczej nie ma się co rozpisywać. :8 Oprócz tego lubię czasem pograć w kosza na w-fie, bądź w siatkówkę. :)

Uczę się w gimnazjum. :8

-----------

8. Od kiedy interesujesz się wrestlingiem? Mam na myśli interesowanie się na serio, oglądanie regularnie gal, śledzenie wydarzeń itp.?

Hmm... w 2005 roku zacząłem oglądać TNA na eurosporcie. Potem pod koniec 2005 dostałem internet i starałem się śledzić galę na bieżąco. :) Na początku nie lubiłem WWE, ale jak zobaczyłem kilku fajnych wrestler'ów to od razu się zmieniło. :)

9. Długo byłeś markiem? Opowiedz nam o tym momencie kiedy przestałeś nim być? Jak to się stało?

Trochę nie rozumiem pytania. Chodzi o to kiedy przestałem oglądać wrestling tak? Nie przestałem oglądać od tamtego czasu. :D

Na początku był AJ Styles, bo podobał mi się jego styl walki i już wtedy wiedziałem, że jest najlepszy. :) Jak zacząłem oglądać WWE od razu polubiłem John'a Cena'ę. :) Jakoś tak zobaczyłem jego jako pierwszego i dlatego go polubiłem. Później był Hogan, bo prowadził swój program na MTV. A jak już dowiedziałem się, że wrestling jest udawany polubiłem Randy Orton'a. :)

Zdecydowanie WWE. Jeśli chodzi o show to WWE jest zdecydowanie lepsze, jednak jeśli chodzi o walki to porównywalnie. TNA było fajne w 2005, teraz to już trochę mniej. :) Stąd głos na WWE.

Nie wiem. Ciężko jest powiedzieć. To już wszystko zależy od WWE, TNA.

13. Jak trafiłeś na BGZ? Czy od razu się zarejestrowałeś? Jaka była Twoja pierwsza opinia o BGZ jak po raz pierwszy na nie wszedłeś?

Na BGZ trafiłem poprzez wyszukiwarkę wpisując frazę "wrestling". Od razu się zarejestrowałem. Na początku nie miałem nic do BGZ i teraz też nie mam. Tylko się zarejestrowałem i nie myślałem, że będę się udzielał. :)

14. Co zmieniło się na forum od kiedy się zarejestrowałeś? Czy teraz jest lepiej, czy też zmieniło się na gorsze?

No chyba zmieniło się na lepsze. Ciekawe modyfikacje zostały zainstalowane i w ogóle. :5

Na BGZ złego słowa nie powiem. :) A dyskusje też ciekawe, rozbudowane i na poziomie. Pozdro dla wszystkich autorów wyczerpujących postów. ;P

16. Czy jesteś w jakiś sposób związany z innymi użytkownikami? Tzn, czy zakumplowałeś się z kimś, jeśli tak, to z kim i w jaki sposób?

Hmm... Nie sądzę, żebym miał tu jakichś kolegów. Po prostu tylko się udzielam. :)

17. Jak oceniasz Portal BGZ Wrestling w obecnej odsłonie w porównaniu z konkurencyjnymi portalami? Czy w ogóle odwiedzasz inne strony o wrestlingu?

Według mnie portal jest niepotrzebny. News'y można pisać normalnie w postach na forum prawda? No czasami tak jakąś inną stronę odwiedzę, ale nie podam nazwy ze względu na reklamę.

18. Jak oceniasz Forum BGZ w porównianiu z innymi forami o tematyce wrestlingu? Czy odwiedzasz i czy jesteś zarejestrowany na innych forach? Jeśli tak to czy jesteś na nich aktywnym użytkownikiem?

BGZ jest najlepsze. :D Szczególnie najlepszy wygląd i skrypt. :) Tylko te takie ikonki postów trochę dziwne. :). Jestem zarejestrowany na innym forum, ale się nie udzielam.

19. Czy gdyby ktoś chciał przekazać Ci funkcję admina, przyjąłbyś ofertę?

Może administratora na razie nie, bo nie jestem doświadczony w tych sprawach, lecz jeśli dostałbym moderatora na początek jakiegoś małego działu to bym się nie obraził. :D

20. Co chciałbyś zmienić w naszym forum?

- Te ikonki przy postach/działach.

- Usunął portal i news'y pisał w postach. :)

Reszta jest cool.

U mnie to było różnie na początku, kiedy byłem jeszcze dzieckiem lubiłem tych, którzy obecnie są najlepsi jednak od jakiś 6 lat. To się zmieniło i teraz nie widzę klubu poza Real Madryt, wielkie derby z Barceloną, ich gra w rozgrywkach Champions League. Może i w tym roku nie błyszczą, ale ja wierze, że uda im się wygrać i być najlepszym klubem świata. Uwielbiam też klub , który jest świetnie wyszkolony techniczne, potrafią wszystko, tylko szkoda, że nie mogą grać w ligach europejskich. A ogólnie mówię o Boca Junior.

Tak na prawdę to często się zastanawiam i nigdy nie mogę do końca wybrać. Jednak ostatnio z aktorów to już wybrałem Nicolas Cage, bardzo podoba mi się jego rola w każdym filmie, a on potrafi świetnie grać i dlatego właśnie go wybrałem. Co do aktorek to wciąż się zastanawiam i za pewne będę przez całe moje życie.

Co do gatunku to zawsze i tylko Pop i po za tym rodzaju muzyki nie widzę, życia. Od zawsze jestem fanem Michaela Jacksona, owszem możecie mnie wyśmiać, ale to przeleci koło mnie. Dużo osób pyta się mnie dlaczego akurat Pop? Ja odpowiadam bo jest tam wszystko co potrzebne w muzyce. Takie jest oczywiście moje zdanie. Co do piosenek to jest ich bardzo dużo i nie tylko Michaela. Owszem moją ulubioną jest ''Say say say'', ale ogólnie mogą posłuchać każdą piosenkę.

4. Ulubiona gra?

Nie mam ulubionej gry. Zawsze gram w to co jest na czasie. Jednak ostatnio zacząłem znowu grać w Counter Strike Source i nie mam zamiaru przestawać. Ale jak znam życie to po miesiącu mi się znudzi, a więc mówię jasno nie mam ulubionej gry.

5. Ulubiony sport?

Dużo osób myśli, że sport to Wrestling. Ja jednak tak nie uważam bo w Wrestlingu nie ma nic co było by związane z sportem. Wszystko jest udawane, a więc na pewno nie ma co mówić, że Wrestling. Z ulubionych sportów to ''koszykówka'' często gramy z kumplami na boisku i na prawdę fajnie się gra do momentu, kiedy na boju nie pojawią się dzieciaczki i będą grozić nam dyrektorką. Polecam koszykówkę, jednak jest to bardzo wyczerpujący sport. Również lubię piłkę nożną, kiedyś trenowałem w klubie 3 ligowym. Ale to już przeszłość. Ogólnie lubię wszystkie sporty.

Heh... dziwne pytanie, ale jasne i krótkie. Uczę się w Gimnazjum we Wrocławiu. I nie będę się rozpisywał. I nie powiem jakim.

Kiedyś miałem kobitę, jednak to już przeszłość, chodziłem z nią od 5 klasy szkoły podstawowej do 2 gimnazjum. Jednak ona wyjechała za granicę i nie mamy żadnego kontaktu. Poznaliśmy się na początku roku szkolnego i można powiedzieć, że to była Miłość od pierwszego wyjrzenia(5 klasa). Teraz mam na oku pewną laskę tylko, że jest zajęta, ale i tak wiem, że nie długo będzie moja. W końcu zawsze zabieram dziewczyny kumplom tylko, że w tym problem, że z tymi laskami nie chodzę.

Regularnie to od czasu kiedy zarejestrowałem się na forum, ponieważ kiedyś nie miałem zbyt dużo czasu na ściąganie itp. Jednak nie żałuje tego, że tu jestem. I cieszę się tym, że tacy jak Aquiva, dodają gale i mogę spokojnie pościągać jak i pooglądać.

Markiem bylem do czasu kiedy, starszy brat nie powiedział mi o tym, że Wrestling jest udawany. Pamiętam ten czas i załamanie. Jednak wtedy dobrze się zastanowiłem i stwierdziłem, że dobrze, że Wrestling jest udawany i wszystko piszą bookerzy. Gdy by tak nie było, to co by się działo w WWE. Carlito pas WHC?

John Morisson oraz Chris Sabin co można zobaczyć w moim podpisie. Oby dwojga za to, że świetnie radzą sobie w Tag Teamach jedni jako heel'owcy drudzy jako feace'y. Ogólnie za to, że są świetnie wyszkolenie technicznie potrafią, wykonywać akcję dużego ryzyka i często im się to udaje. Nie będę się wstydził, ale powiem że na początku swojej kariery z Wrestlingiem najbardziej lubiłem Johna Cene. Za ten jego raperski styl. Batista wtedy też był cudny teraz drewniak i go nie lubię.

WWE i TNA to jedno i to samo. Różni się tylko tym, że WWE jest bogatsze. TNA ma świetnych bookerów, a nie to co WWE. Czasami myślę sobie dobrze, by było gdy by nie tych federacji w ogóle nie było. I oglądał bym ROH. Ale są i właśnie dlatego bardziej lubię TNA, ponieważ pieniądze to nie wszystko.

W tym, problem że w ogóle sobie nie wyobrażam. Jack Swagger i Even Bourne? I na tym koniec. Chyba, że doszło by do braku WWE4Kids, znowu zaczęli by pokazywać krew. To wtedy może i sytuacja, by się w jakiś sposób poprawiła. Szkoda, że już nigdy nie zobaczymy takiego poziomu jak w latach 90.

Na początku uważałem, że forum jest ciekawe i wartę uwagi jednak teraz dużo rzeczy mi tu nie pasuje, ale nie będę się wypowiadał, ponieważ jeszcze komuś zaszkodzę. Nie zarejestrowałem się od razu, ponieważ z początku miałem być tylko na jednym forum o tematyce Wrestlingowej, ale zdecydowałem się też na to. I nie żałuje tej decyzji. Na forum wszedłem, dzięki Google.pl

Odkąd zarejestrowałem się na forum nie doszło do żadnych zmian, ale mam nadzieję, że jeżeli dojdą zmiany to tylko i wyłącznie na lepsze. Bardzo podoba mi się jasna kolorystyka forum.

BGZ to dla mnie najlepsze forum o tematyce wrestlingowej i nie mam zamiaru zmienić tej opinii. Dyskusja na forum jest na bardzo wysokim poziomie, userzy piszą mądrze z wyjątkami. Bardzo podobają mi się dyskusje tworzone przez The Icona. On dla mnie jest wzorem do naśladowania. Nie wiem co robi tu ktoś taki jak Chris, który przyszedł po to, aby popatrzyć na zdjęcia div, wrzucane przez Monotoye. Na tym forum, jest bardzo wysoki poziom dyskusji.

Nie, i nie mam zamiaru z powodu, że jestem tu po to, aby dyskutować, a nie poznawać przyjaciół. Chociaż na forum jest dużo fajnych userów.

17. Jak oceniasz Portal BGZ Wrestling w obecnej odsłonie w porównaniu z konkurencyjnymi portalami? Czy w ogóle odwiedzasz inne strony o wrestlingu?

Jak już wspominałem BGZ oceniam bardzo wysoko po mimu kilku minusów. I jest to dla mnie najlepsze forum o tematyce wrestlingowej. Odwiedzam jeszcze jedną stronę, ale to nie ważne, ponieważ to forum jest dla mnie najlepsze.

18. Jak oceniasz Forum BGZ w porównaniu z innymi forami o tematyce wrestlingu? Czy odwiedzasz i czy jesteś zarejestrowany na innych forach? Jeśli tak to czy jesteś na nich aktywnym użytkownikiem?

BGZ jest najlepsze piszę, to już czwarty raz. I jestem aktywny na jeszcze jednym forum, ale ono nie do sięga wam do pięt jeśli chodzi o dyskusje i kulturę.

19. Nie, ponieważ wydaje mi się, że jest trochę za dużo roboty, jak na taką role. Lepiej zacząć od Pomocnika. Chociaż ja to i na Pomocnika się nie nadaje.

Nic! Wszystko jest The Best. Jedyne co to zachowanie nie których userów, jeżeli ktoś chce się dowiedzieć niech pisze na PW.

Pozdrawiam!

chrisjericho.jpg

-Chelsea jak jeszcze się interesowałem sporo piłka, Lampart, Drogba, Cech, świetna drużyna.

-Jim Carrey, Cameron Diaz.

-Rock, metal, Disturbed - Liberate

4. Ulubiona gra?

-Counter Strike Source

5. Ulubiony sport?

-Wrestling

-Uczę się, gimnazjum.

-Aktualnie nie mam.

-Miesiąc, ale pierwszy kontakt i zainteresowanie październik 2008.

-Jeśli chodzi o to od kiedy wiedziałem że wrestling jest udawany, to mogę napisać że odkąd zacząłem oglądać, m.in przez to że wrestlerzy sobie wyskakują do Suplexów, Powerbombów.

-CM Punk. Świetna technika, szybkość, finisher, gimmick.

-WWE, nie miałem jeszcze styczności z TNA, może pomyślicie że to źle, ale wystarczy mi WWE.

-Myślę że będzie tylko gorzej, bo już dziś jest nieciekawie i myślę że WWE będzie coraz bardziej dziecinne, masa face'ów...

-Trafiłem szukając polskich for o wrestlingu. Trafiłem dziś i dziś się zarejestrowałem. Opinia, hmmmm, szkoda że tak mało aktywni użytkownicy. :P

-Lepiej bo mogę dyskutować i wtrącać swoje zdanie :twisted:

-Poziom dyskusji tak jak mówiłem, nie jest zły, ale szkoda że tak mało użytkowników, wiem że wrestling jest tu mało, ale no cóż...

-Nie, nie jestem.

-Odwiedzam, WF, uważam że są na podobnym poziome, dosyć wysokim, no ale to największe polskie serwisy o wrestlingu.

18. Jak oceniasz Forum BGZ w porównianiu z innymi forami o tematyce wrestlingu? Czy odwiedzasz i czy jesteś zarejestrowany na innych forach? Jeśli tak to czy jesteś na nich aktywnym użytkownikiem?

-Jak wyżej, a na WF czasem zaglądam.

-Zależy ile tu jest roboty, ale że użytkowników nie wiele to raczej nie dużo roboty. Mimo wszystko wątpię żebym przyjął bo nie znam się na tym w ogóle.

-Chętnie bym zmienił to forum na vBulletin, uwielbiam ten skrypt, przyzwyczaiłem się do niego i jest dla mnie najwygodniejszy.

-Wśród zagranicznych zespołów kibicuje FC Liverpool'owi a z polskich Pogoni Szczecin(moje okolice nic więcej)

Mój ulubiony aktor Johny Depp za Piratów z Karaibów, A aktorka to piękna kiedyś, teraz trochę stara Angelina Jole.

Moja muza to techno i rap a piosenki raczej nie mam jednej ulubionej.

4. Ulubiona gra?

Do 2008 roku była to seria Fifa ale w tym roku fifa przebita przez PES09.

5. Ulubiony sport?

Piłka nożna- Myślę, że dlatego bo są wszędzie dobre warunki do uprawiania sportu.

jestem uczniem technikum informatycznego(pierwsza klasa)

Nie aktualnie nie mam.

Interesuję się od połowy 2008 roku. Przez przypadek trafiłem na RAW w ESC. Nie chciało mi się czekać tygodnia na następną galę a wiedziałem, że lecą z miesięcznym opóźnieniem. Więc trafiłem na to forum i zacząłem pobierać stąd.

Gdy zobaczyłem po raz pierwszy walkę Cena'y. =)) A tak na serio od zawsze. Zanim zacząłem oglądać jakieś pojęcie miałem.

Undertaker- na początku spodobał mi się jego klimat wejścia i walki. Potem doszła wiadomość o wrestlmania 17-0. No tak mi zostało. Taker i już.

WWE zacząłem oglądać w TV. o TNA nie miałem wtedy pojęcia. Gdy pobrałem TNA z tego forum i obejrzałem poraz pierwszy to nie za bardzo przypadło mi do gustu. A więc wolę WWE.

Myślę, że poza wrestlerami nic się nie zmieni. Nadal będą dobrzy i źli.

Na BGZ trafiłem z wyszukiwarki. Szukałem jakiejś stronki skąd można by pobrać całe gale. No i jak tu trafiłem od razu sie zarejestrowałem. Teraz już nie tylko pobieram, forum mi się spodobało w całokształcie.

Raczej poza nowymi osobami nic. Bo wczoraj minął miesiąc od kiedy jestem na forum.

BGZ jest bardzo wciągające. Poziom w dyskusjach jest bardzo wysoki czasem mnie pezrasta. =))

Poznałem wiele ciekawych osób. Może o zakumplowaniu nie można mówić. Ale w sumie wszyscy są dla siebie mili i możn liczyć na pomoc jakiegoś moderatora cz admina.

Zdecydowanie najlepsze forum wrestlingowe w Polsce. Niestety tak i to za dobrze za co zostałem ukarany. :8

18. Jak oceniasz Forum BGZ w porównaniu z innymi forami o tematyce wrestlingu? Czy odwiedzasz i czy jesteś zarejestrowany na innych forach? Jeśli tak to czy jesteś na nich aktywnym użytkownikiem?

Forum BGZ zdecydowanie najlepszym forum wrestlingowym w Polsce. Nie jestem zarejstrowany na innych forach o tematyce wrestlingu.

Admina może nie jestem tu zbyt krótko. Ale moderatorem chciałbym być z pewnością.

No właśnie odnośnie z poprzednim pytaniem. Przyjął bym nowego moderatora. :8 :lol

14c76a45c3.png

• Styl:  Jasny

Zdecydowanie FC Barcelona, kiedys MU...dlaczego Barcelona - obejrzyjcie jakiś mecz i zobaczcie jaka pilke graja, to wystarczy.

Hmmm trudne pytanie - aktor mysle, że Mark Wahlberg, Vin Diesel, Jet Li, Brad Pitt - wszyscy naprawdę potrafia zagrac odgrywana postac, najwyzsza półka aktorska...aktorka - raczej nie gustuje w rolach kobiecych, aczkolwiek lubie Kate Hudson.

Pracowałem dlugi czas w dyskotekach, więc muzyka klubowa, electro house, co do piosenki to nie posiadam takowej.

4. Ulubiona gra?

Mysle, że Diablo 2, seria Heroes of Might and Magic.

5. Ulubiony sport?

Piłka nozna od zawsze, grałem od malolata, miałempewne plany co do tego sportu, ale wypadek mi te plany zepsuł.

Pracowałem w DHL, ale jak to ostatnio bywa oni tez postanowili zmniejszyc załoge :D, obecnie jestem na "urlopie"

Mam, jestesmy ze sobą 5 lat, od 3 zaręczeni, poznałem ja w klubie w którym pracowałem, bo akurat mieszkała w miasteczku w którym mieścił sie klub - zwykły bajer przy drinku...i tak juz zostalismy :D

1998 rok, program Polsat2 badź TV4 nie pamietam, pokazywali tam walki WCW, na takiej malusiej gali i zawsze 3 z Nitro, potem przylukałem Nitro na TNT i tak sie zaczeło na całego, ogłądałem WCW do ostatniego Nitro.

Markiem byłem dlugooooo...od początku jak zacząłem oglądać, aż do śmierci WCW...każdemu zostaje cos z marka juz do końca :D. Jestem nim troszke ciągle, ale własnie po upadku WCW wyluzowałem...a szczegolowo mówiąc po tzw. "Atomic Finger i polaczenie NWO.

Oczywiscie Kevin Nash, zawsze go uwielbialem, lubie do teraz, nigdy nie zmieniłem zdania. Moim zdaniem najwieksza gwiazda WCW, na miku nie do przebicia, swietne segmenty, NWO Wolfpack, niektore walki swietne, zawodnik z własnym klimatem, charyzmatyczny, jak dla mnie za czasow WCW rewelacyjny.

Byłem raczej fanem TNA, bo na WWE sie obraziłem za zeszmacenie ludzi z WCW, teraz jednak TNA leci w dół ale ogólnie ogładam regularnie obie federacje, lubie WWE i generalnie nie wole zadnej federacji.

Staruszkowie na emeryturach w goscinnych wystepach, ewentualnie na komentach, wiele mlodych talentow, nowe stypulacje itp...

Link do BGZ zobaczylem na stronie Eurosportu, wszedłem zarejstrowałem sie i zostałem do dzis. Opinia...hmm...swietna strona, mnostwo wiadomosci, gal i takich tam :D.

Kiedyś na forum za starych dobrych czasow była strasznie mocna ekipa, dyskusje kipialy, posty trzymały wysoki poziom, było wszystko co trzeba na odpowiednim poziomie, a dzisiaj jest o wiele gorzej, dyskusje ssaja, poziom niektorych postow woła o pomste do nieba...

Pod wzgledem stronki BGZ cały czas trzyma poziom i jest zdecydowanie najlepszym portalem w Polsce, co do dyskusji to kuleja strasznie, dyskusje TNA leża na dydach i zasysaja, w WWE cos sie dzieje, ale raczej ciagle te same osoby pisza, powodem tego jest to ze poziom uzytkownikow spadl, to nie ta ekipa co kiedys.

16.Czy jesteś w jakiś sposób związany z innymi użytkownikami? Tzn, czy zakumplowałeś się z kimś, jeśli tak, to z kim i w jaki sposób?

No ba...Iluś, Cyc, LK, Dziko i pare innych osob to ekipa z ktora udałbym sie na piwko. Ilus to moj mlodszy brat, Cycek starszy :D. Lk i Dzik to spoko chłopaki, z LK zawsze można luknac jakiegos lesbijskiego pornosa, wiez ze zawsze moge z nimi pogadac o wszystkim i o niczym...daja rade.

NIe wchodze na inne stronki, wiec nie porownam.

Nigdy nie byłem i nie bede, wiec znowu nie ocenie :D.

Tak, ale musialbys sie liczyc z tym ze meczyl bym tych wszystkich lamusowatych malolatow za ich durne posty typu "Vince nie zyje" i tym podobne.

Wprowadziłbym ograniczenie wiekowe i taki mlotek co by wychodzil z monitora i napierdalal po glowie za durne posty!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Tylko RKS Raków Częstochowa i ZKS Stal Stalowa Wola. Raków to jedyny liczący się klub piłkarski w Częstochowie i ma niesamowity klimat na trybunach. Stali kibicuje dlatego, że to nasza najdłuższa zgoda i kilka razy też miałem przyjemność być na meczach Stalówki. Z drużyn zagranicznych to PSV Enindhoven, Ajax Amsterdam i West Ham.

Aktor to Sean Penn dlatego, że urzekła mnie jego b. dobra rola w kilku filmach np. Cienka Czerwona Linia. Aktorki w sumie to ulubionej nie mam.

Hip Hop i wybrane piosenki techno. Z HH to lubie bardzo Pezeta i Fokusa ale ulubionej piosenki nie mam. Ulubiona piosenka techno to Barthezz- "On the move".

4. Ulubiona gra?

Seria Call of Duty i SvR

5. Ulubiony sport?

Piłka nożna i wrestling oczywiście

Uczę się w liceum

Ze 2 miesiące temu była teraz brak i o dziwo dobrze mi z tym :)

Wrestlingiem interesuje się od 2002 roku. Tak na poważnie zacząłem się nim interesować 2 lata później czyli w 2004

Markiem byłem spory czas z początku markowałem Bookerowi i Undertakerowi, później gdzieś przeczytałem że wrestling jest udawany. Nie uwierzyłem ale zacząłem dokładniej oglądać każdą akcję i sam doszedłem do wniosku, że to jest udawane.

Goldberg za niesamowitą siłę i charyzmę, która aż od niego bije. Lubie jeszcze Bookera i Undertakera.

Nie jestem jakiśm wielkim zwolennikiem tych dwóch federacji ale wole WWE, ponieważ od tej federacji wszystko się zaczęło

Cięzko mi powiedzieć

Szukałem jakiś gal do ściągnięcia i w ten sposób trafiłem tutaj. Od razu się zarejestrowałem. Początkowo interesowało mnie tyko ściąganie gal ale kilka dni później urzekł ten niepowtarzalny klimat tego forum.

Wszystko zmieniło się na lepsze min. doszło kilka mniej lub bardziej przydatnych modyfikacji, które tylko wzbogacają te forum.

Nie moge powiedzieć złego słowa, obecnie mamy kilka masterów w dyskusjach, którzy zakładają tematy, że szczęka spada do podłoża. Moim zdaniem BGZ na najlepszy poziom dyskusji we wszystkich polskich forach wrestlingowych

Z nikim jakoś specjalnie się nie zakumplowałem. Bardzo fajnie mi się rozmawia przez gg z SE.

Według mnie jest to niepotrzebne można by zostawić tak jak było dawniej tzn. newsy na stronie głównej i komentowanie newsów w temacie.

BGZ jest najlepsze. Nie jestem zarejestrowany na innych forach.

Nie. Nie mam ostatnio czasu i nie mam odpowiedniego doświadczenia w tych sprawach.

Usunąłbym portal

Z polskich drużyn oczywiście Wiśle Kraków. Mieszkam na "gumiorskim" osiedlu (dla nieobeznanych - Hutnik Kraków pewna III ligowa drużyna...) Jednak Wiśle kibicowali wszyscy z mojej rodziny oprócz mojego taty. Ja jestem za Wisłą już od czasów podstawówki i tego nie zmienie. Z zagranicy Arsenal! Uwielbiam ich od jakichś 2 lat no, można jeszcze dodać Real Madryt.

Aktor - Robert DeNiro - wiele świetnych ról. Aktorka? Nie mam...

Lubię wiele gatunków, rock, metal, rap i wiele innych. Można by rzec od Coldplay do Metallici.

4. Ulubiona gra?

Bardzo lubię wszystkie części Metal Gear Solid, świetna fabuła. Jeszcze Tekken'y, SVR'y i... Mass Effect!

5. Ulubiony sport?

Piłka nożna, chyba każdy w to gra, nawet jeśli nie ma super umiejętności, gra bo inni w to grają, co ma robić? Jeszcze gram w tenisa, dość często, jakoś co 2 tygodnie. Ostatnio bardzo się tym zafascynowałem. Jeszcze lubię siatkówkę, umiem grać ale nie znam się na zespołach itp.

Druga klasa gimanzjum.

Nie mam, ale czas pokaże.

Gdy byłem bardzo mały wiem, że oglądałem z tatą "wuwu" były jakieś zabawy itp. Później parę gal na Euro i długo nic... Potem ESC i się zaczyna. 2006 to ten rok. Oglądanie gal na YouTube, wkur***anie się na WWE, że blokuje fimiki, aż do pobierania gal na pewnym forum i BGZ. Dziękuje.

Hmm, aż do oglądania na YouTube, dopóki oglądałem w TV myślałem, że to realne. Przestałem być po przeczytaniu np. tematu Wrestling jak Film i wielu innych czynnikach.

Pierwszym John Cena? Czy to jakieś zaskoczenie? Później gdy przestałem być markiem nie miałem ulubionego. Jednak po tym jak CM Punk zdobył pas ECW zacząłem mu markować, zostało tak do dzisiaj. Trzeba jeszcze dorzucić Ortona, jest moim ulubieńcem po wygranym feudzie z Y2J'em.

WWE, choć coraz bardziej lubię TNA, to nigdy pod względem show, rozrywki, oprawy graficznej nie dorówna federacji McMahonów. TNA ma lepsze walki, choć zdarzają jej się gnioty, np. cała ta szopka z sędzią. Walki nawet z kimś z poza storyline'u. Phi...

Walka z Morganem na ostatnim impekcie, nie mogli kogoś innego podłożyć?

Cóż chyba nic się nie zmieni, main streamowa dwójka będzie wprowadzała udoskonalenia i obie federacje będą próbowały dorównać w drugiej w poszególnych rzeczach.

Trafiłem, dzięki Danielssonowi. :t_up: Dzięki mu za to, inaczej gniótł bym się w ... i dalej markował Sinie, no może troszkę przesadziłem. Zarejestrowałem się od razu, jednak udzielałem się regularnie jakoś po miesiącu. Pierwsze wrażenie? Trzeba przyznać, że jak wchodzisz tu pierwszy raz poziom dyskusji może przerastać, tak było ze mną. Na początku w ogóle się nie udzielałem. Ale to przychodzi z czasem.

Hmm, jest lepiej. Norbasz wprowadził wiele udoskonaleń. Samo forum prezentuje się lepiej. Jednak to co w środku... myślę gorzej, WSF podupadło, tak samo SotW i RotM prowadzone przeze mnie (dzięki za opinie ludzie ...). Ale mamy parę nowinek, gale w 3GP, Daily Diva itp. Można powiedzieć jesteśmy na równi, jednak tamte rzeczy to coś poważnejszego niż głosowanie na divy.

Poziom dyskusji jest bardzo dobry. Jak pisałem wcześniej może przytłaczać. Ale z czasem każdy będzie potrafił napisać te słynne(?) 3 zdania w dyskusji i nie dostać "nie chcąco" warna lub gorzej...

Proste, jest parę takich użytkowników z którymi rozmawiam nie tylko o wrestlingu. Danielsson, to już coś poważniejszego. =)) Poznaliśmy się już na ... i tak to się ciągnie. Pierwsze "spotkanie" było... pod koniec 08. Stare dzieje :D . I jeszcze jedno. Można by użyć cytatu: "Po co mi mama, po co mi tata, na BGZ'ie mam brata(?)" Może nie aż tak ale zakumplować się można. Nie będe tu wymieniał poszczególnych osób. Od tego, myślę jest pokój zwierzeń.

Wygląda dobrze, IIL napisał chyba, że jesteśmy na szarym końcu, jak dla mnie nie. Wolę to co mamy tutaj niż Sneezerman'a, lub Roddy Piper'a na forum. Odwiedzam inne fora, lecz nie udzielam się. Popatrze na newsy, wrestlera miesiąca itp.

Only BGZ. Na innych nie udzielam się. Oceniam świetnie. Pod względem tego co jest w środku, a nie pierwszym wrażeniu. Jesteśmy na czele. Może nie pod względem ilości użytkowników (myle się czy nie?), ale pod tym co pisałem wcześniej.

Raczej nie, nie podołał bym, mógłbym za to dorzucić jakiś dział do moderowania. Hydepark, bądź coś innego.

Jak dla mnie - skoro jest dobrze to po co coś zmieniać? Wiadomo, trzeba cały czas iść do przodu. Jednak jak dla mnie jest w sam raz.

Od 6 lat Interowi Mediolan..Znudziło mi się kibicowanie ManU i postanowiłem przerzucić się na Nerrazurrich...Choć nic nie osiągali to jednak nie chciałem być sezonowcem i w końcu przyszły lata tłuste :)

Nie mam tego jednego wybranego aktora bądź aktorki...Lubie tych, którzy grają postacie, które można długo zapamiętać....

Muzyka klubowa...Trance - House - Minimal...Tylko ta muza mnie rusza...a nie jakieś syfne radiówki...

Ulubiona piosenka... hmmm... nie mam jednej ulubionej... ale polecam set Armina Van Buurena z Sunrise 2008 :)

4. Ulubiona gra?

W tej chwili zdecydowanie Football Manager 2009...Nie ma to jak poprowadzić swój ulubiony klub...

Nie pogardzę też w wolnej chwili PES 2009...

5. Ulubiony sport?

Piłka nożna..Nie jestem oryginalny...Jednak tuż za nią jest siatka, snooker i biathlon...

Uczęszczam do LO nr 8 w Szczecinie.

Od 1,5 miesiąca jestem uwiązany na smyczy... :P...Zaczęło się od udzielania jej korepetycji z matematyki...Potem już samo poszło ;)

Wrestlingiem na serio zacząłem interesować się mniej więcej 2,5 roku temu...Zacząłem śledzić gale TNA na Eurosporcie i postanowiłem poszukać czegoś na internecie...I tak się wkręciłem na dobre..

Markiem byłem w miarę krótko...Na początku był żal, że nie jest to tak jak sobie wymarzyłem...Wy mi zniszczyliście te piękne lata markowania :evil::lol ...Chociaż każdy z nas ma taki czas kiedy włącza mu się mark mode i przestaje myśleć racjonalnie, tylko chce żeby było tak jak on sobie wymarzy :)

Na tą chwilę Orton...Zawsze lubiłem czarne charaktery..Heeli, którzy potrafią wkur.... cała publikę...Gdy na dobre trwała dominacja Jasia, czekałem gdy wreszcie skończy się jego romans z pasem i doczekałem się...Markowałem wtedy Ortonowi chyba jeszcze bardziej niż wtedy kiedy byłem markiem z krwi i kości...

Jeszcze parę miesięcy temu odpowiedziałbym TNA...Jednak po Bound For Glory 08 jakoś przestało mnie to wszystko bawić...Teraz nie przypomina to nawet tych okresów kiedy było średnio...Jednak dalej staram się śledzić na bierząco to co dzieje się na impektach..Ostatnio przekonałem się również do federacji Makmana...Dlatego jak dla mnie wynik jest remisowy...Jednak powoli przewagę zyskuje WWE...

Szczerze, co ma być to będzie..Mam nadzieję tylko, że za parę lat Hunter nie będzie używał pluszowego młotka...O to się tylko boje..

Na BGZ trafiłem z blogu Modja o TNA...Postanowiłem się regnąć i moją pierwszą rzeczą opinią było... "O kur...! ile oni mają downloadu...

Potem zarobiłem pierwszego warna i postanowiłem się regularnie udzielać...

Zmieniło się sporo...Od ludzi błagających o vipa do poziomu dyskusji...Wtedy byłem jeszcze żółtodziobem i bałem się wtrącić swoje trzy grosze, aby nie narobić sobie wstydu..Jednak co to były za dyskusje...Z wypiekami na twarzy czytałem wszystkie dyskusje, a z czasem sam zacząłem się w nich udzielać...Jeśli chodzi o samo forum...Czysto technicznie...Zmieniło się na lepsze..Wiele nowych usprawnień itp..Jednak jeśli chodzi o wartość merytoryczną to jest gorzej...Trochę śmiesznie że na to narzekam skoro sam ostatnio olewam dyskusje...Czasu coraz mniej, ale czas postanowić poprawę..

Atmosfera jest nadal dobra..Jednak to nie to co kiedyś niestety...A co do dyskusji to się powtórzę...Dużo userów olewa je... W tym ja niestety..Fatalnie nie jest...Jednak dobrze niestety też nie...

Często gadam na GG z paroma cipolami...Zwłaszcza z niejakim Kartonem czy Matą..Czasem pogada się też z CC, Hogatą, Pietrkiem czy Hardasem... :P...Nie pogardzę również ciekawą wymianą słów z niejakim Willemem..

Rzadko doglądam nasz portal..Ostatnio tylko dlatego że newsy nie są na forum...Jednak innych również nie doglądam więc nie mam zdania na ten temat..

Choćby nie wiem co się działo to i tak na tą chwile BGZ bije inne fora na łeb...Czasem odwiedzam inne strony, jednak nie mam najmniejszej ochoty się na nich udzielać, bo jestem przywiązany już na stałe do BGZ..Za dużo cipoli tu poznałem aby nagle przerzucić się na co innego...

Na tą chwilę napewno nie...Poprostu nie uważam żeby zasługiwał na takie wyróżnienie..Co prawda czuje że byłbym w stanie zapanować nad spamowiczami i temu podobnymi, ale opierdzielając się pomarańczowego koloru dostać bym nie chciał...Jeśli przeskok wyżej to tylko Global Mod..Choć i tak byłoby to wyróżnienie za nic..

Jak dla mnie wszystko działa w jak najlepszym porządku..Przydałoby się trochę ulepszyć portal i może trochę większy rygor jak był kiedyś jeśli chodzi o posty w działach nie związanych z dyskusjami o fedach...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Osobiście przestałem interesować się piłką nożną jakieś 2-3 lata temu. Byłem wielkim fanem tego sportu, ale za sprawą ogromnych nieprzyjemności wyrządzonych przez pseudokibiców bardzo odsunąłem się od przysłowiowej "nóżki". Nie można jednak mówić, że na dobre z nią skończyłem. Oglądam zmagania polskich klubów w europejskich pucharach, czasem liga mistrzów, raz na jakiś czas zerkam co dzieje się na boiskach ligowych, no i oczywiście regularnie mecze reprezentacji. Mam w sercu pewną drużynę, ale nie będę o tym mówił głośno...

Moim ulubionym aktorem zdecydowanie jest Eddie Murphy. Uwielbiam filmy z jego udziałem, jego dowcip, charyzma, potrafi naprawdę dobrze wczuć się w rolę. Najbardziej cenię go za rolę Akeem'a w "Księciu w Nowym Jorku", mógłbym oglądać ten film w nieskończoność. Oprócz Eddie'ego dużą sympatią darzę również Jim'a Carrey'a i jego fantastyczne ruchy oraz miny. Poza tą dwójką... Sylwek Stallone, Tom Hanks i Hulk Hogan. Ten ostatni może i wirtuozem aktorstwa nie jest, ale jego filmy są takie odprężające. Siadasz sobie w sobotnie popołudnie z piwkiem w ręku przed telewizorem i przewijając nudną ramówkę prezentowaną przez inne kanały, włączasz sobie TVN i z uśmiechem oglądasz po raz setny "Pana Nianie" :).

Jestem fanem muzyki lat 80. Uważam, że muzyka tamtych lat miała w sobie to "coś" czego brakuje jej dzisiaj. Te piosenki wywołują u mnie bardzo pozytywne emocje. Jeżeli mam podawać konkretne nazwiska to Tina Turner, Michael Jackson, Cydni Lauper, Sandra... ale to zaledwie kropla w morzu moich ulubionych wykonawców.

4. Ulubiona gra?

Graczem to ja aż takim bardzo nie jestem :). Owszem lubię sobie w coś pograć, ale w wolnym czasie wolę obejrzeć jakąś starą galę WWF czy WCW. Ogólnie jednak jako ulubioną grę mogę wskazać całą serię gier SvR, a także wydane na PS2 gierki serii Legends of Wrestling. Ubolewam nad tym, że nie mam PS3, bo szykuje się przecież cudowny tytuł Legends of Wrestlemania, no cóż może kiedyś. Jeżeli chodzi o gry z innej kategorii mogę powiedzieć, że wychowałem się na słynnym "szaraku", czyli PSX. Seria Crash'a Bandicoot'a, Tekken'a i Gran Turismo na zawsze pozostanie w mojej pamięci.

5. Ulubiony sport?

Zdecydowanie wrestling. Jak wcześniej wspomniałem, niegdyś byłem wielkim fanem piłki nożnej, wrestling był ważny, ale nie najważniejszy. Od jakiegoś czasu ta sytuacja diametralnie się zmieniła.

Uczęszczam do liceum.

Narazie nie mam kobiety i nie mam zamiaru na hama się za nią uganiać :) . Przyjdzie czas, będzie rada. Kiedyś pewnie ktoś się znajdzie, ale nie ma co na siłę szukać, a kto wie może kiedyś trafi się prawdziwa miłość? Tak jak powiedziałem, narazie luz! Przynajmniej do Wrestlemanii :).

Zaczęło się od gierki na PSX, póżniej przyjeżdżałem do kuzyna, który miał internet i ściągało się walki, wyłapywało się świeżynki typu Hogan vs HHH z Backlash 2002 :). Ale to było oglądanie bardziej od przypadku do przypadku. Właściwie byłem na bieżąco, bo kuzyn przekazywał mi wyniki tygodniówek i PPV :D. Oglądanie na poważnie to gdzieś tak 2004-2005, nie wiem dokładnie kiedy mi zamontowali neta :).

Osobiście uważam, że każdy fan wrestlingu jest markiem, chociażby w podświadomości. Każdy ma właściwie swego ulubionego wrestlera i... poprostu mu markuje. Stopień nasilenia tego markowania po jakimś czasie trochę ustaje. Mark staje się smartem, przestaje wariować przed monitorem przy każdym rzucie i uderzeniu krzesełkiem, zaczyna dostrzegać kto naprawdę jest dobry, a kto nie. Także można powiedzieć, że markiem jest cały czas, ale w mniejszym nasileniu :) .

To pewnie już większość userów BGZ wie - "The Immortal" Hulk Hogan. Cóż po pierwszę zacznę od teorii HULKAMANIA = WRESTLING. Z początku nie byłem fanem Hogan'a. Moim idolem był Kane. To się jednak zmieniło kiedy zacząłem zbierać trochę większą wiedzę nt. wrestlingu. 24 stycznia 1984 - Narodzenie Hulkamanii i tak się wszystko zaczęło. Nowa gala TV - Saturday Night's Main Event, której był flagową postacią. Pierwsza w historii Wrestlemania itd. Walka z Bundym, Slam na Andre, Eksplozja Mega Powers... te chwile zrewolucjonizowały świat wrestlingu. W 80% to co dzieje się na ringu teraz zawdzięczam Hulkster'owi. Poza tym niesamowita charyzma, dobre ring skillsy (oczywiście jak na lata 80. :)), świetny showman przy mikrofonie, doskonały kontakt z publicznością. Hogan już na zawsze pozostanie ikoną wrestlingu, Hulkamania nie umrze nigdy xD.

Nie lubię zmian. Zacząłem od WWE i na WWE skończę. Z TNA nie mam doczynienia prawie w ogóle. Trochę się pooglądało na Euro Sporcie, ale nawet i wtedy przełączałem, bo poprostu jakoś mnie to nie kręci. TNA nie ma tego samego klimatu co WWE, które budowało swoją markę przez lata i jest godne oglądania nawet jeśli gwiazdami wieczoru są Khali i Henry. To co prezentuje TNA nie kręci mnie. Nie jestem zwolennikiem High Flyerów, a TNA ma ich właśnie pod dostatkiem. Przez najbliższe lata nie mam zamiaru się przerzucać, a co mogłoby mnie ewentualnie skusić? No nie wiem, chyba Hulk Hogan :P.

Nie wybiegam w przyszłość. Teraz liczy się dla mnie tylko nadchodząca Wrestlemania i nic więcej. Ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Poprostu liczę, że będzie jeszcze lepiej niż jest.

Cóż muszę się przyznać, że zaczynałem od klubu WWE na epulsie :D prowadzonego niegdyś przez jednego z naszych userów :). Gdy owy użytkownik pisał newsy zawsze miał poniżej napisane "źródło BGZ". Z początku myślałem, że chodzi o ten bank BGŻ xD, ale myślę po co na stronie banku coś takiego. Nie dało mi to spokoju i w wyszukiwarce postanowiłem wpisać frazę "BGZ Wrestling". Forum wydało mi się fajne, ale uważałem, że tu są same "omnibusy" i nie mam żadnych szans się tu wypowiedzieć. Skusił mnie jednak dział Download. Okazało się, że żeby odpowiadać w tym dziale muszę być Active Userem. Z początku byłem wkurzony na maxa, ale teraz cieszę się z tego powodu, bo gdyby nie te ograniczenia pewnie nigdy nie zacząłbym się udzielać.

Myślę, że poziom dyskusji zmienił się na lepsze. Jestem na forum już 1,5 roku, dla mnie osobiście jest to już trochę czasu :D i zauważyłem na przykładzie swoim i innych userów, którzy dziś piszą długie, piękne i inteligentne odpowiedzi, a kiedyś ich odpowiedzi w tematach zazwyczaj były zwięzłe i ograniczały się do 2-3 zdań (oczywiście nie mówię o wszystkich).

Poziom dyskusji stoi na bardzo dobrym poziomie. Jest to forum, w którym smart może porozmawiać na swoim, a nawet wyższym poziomie, a mark może nabrać wiedzy. Co prawda nowi użytkownicy jeszcze nie mają jakiś super wypowiedzi, ale rozumiem ich, bo sam kiedyś zaczynałem i wiem, że z biegiem czasu będą to doskonali partnerzy do dyskusji.

Zawsze mam coś na głowie, albo jest za mało czasu, nad czym wielce ubolewam. Znam tych ludzi po nickach i po ich wypowiedziach. Z Shutboxa korzystam bardzo rzadko. Mimo, iż jestem tu już jakiś czas wciąż mam wrażenie, że zbyt mało siedze na forum. Moim wytłumaczeniem mogą być problemy zdrowotne, z którymi borykam się już od wielu lat. Wiem, że na forum są bardzo fajni ludzie, bo z jedną osobą miałem okazję pogadać trochę na GG. Mianowicie było to Icon. To naprawdę bardzo miły człowiek, muszę jeszcze z nim trochę pogadać :P.

Odwiedzam inne portale, ale jedynie ze względu na newsy. Wiadomo, że na jednej stronie owe pojawiają się szybciej, na drugiej później itp. Uważam jednak, że forum w zupełności wystarczy.

Jestem zarejestrowany jeszcze na innym forum, ale nie jestem tam aktywnym użytkownikiem, ale nie przez brak czasu, a przez żenujący poziom tego forum. Owszem, nie mogę mówić, bo owy portal, którego ulubionymi literami są W i F :) , to już weteran, ale widać, że jest tam sporo dzieciarni z nk, a wypowiedzi często ograniczają się do jednego zdania z kolei tematy i problemy podejmowane na naszym forum to dla większości tamtych ludzi czarna magia. Uważam, że forum BGZ to najlepsze forum wrestlingowe w Polsce i swoim poziomem zostawia daleko w tyle dwóch największych rywali.

Byłbym zaszczycony taką ofertą aczkolwiek nie przyjąłbym jej. Dlaczego? Ponieważ moja wiedza informatyczna jest bardzo uboga i nie poradziłbym sobie z tymi wszystkimi pierdołami w PHP :).

Cóż ja tu nie rządzę, więc nie powinienem nic gadać, ale zasugreuję kilka rzeczy:

- Usunięcie portalu - forum w zupełności wystarczy

- Zmiana kolorsytki - BGZ już od dłuższego czasu trzyma białe i szare kolory, może byśmy w końcu to zmienili? Nie mowię tu o różycho kokardach czy jakimś żarówiastym odcieniu, ale może przydałby się mały powiew świeżości

- Zakaz odkopywania starych tematów - wiem, że nowi userzy chcą wypaść jak najlepiej i odkopują stare posty, żeby nabić sobie licznik, ale myślę, że nasze są coraz lepiej i dojrzalej pisane, a kiedy ktoś odkopuje stary temat, ten automatycznie przechodzi na samą górę listy, a jeżeli jakiś smart będzie chciał się zarejestrować na forum i zobaczy jakiś słaby temat i ostatnią, słabą odpowiedź, napisaną przez nowego to zrezygnuje z dołączenia do nas, myśląc, że forum nie jest zbyt ambitne.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Z zagranicznych klubów nie kibicuję nikomu. Lubię popatrzeć, ale jak już to chyba na MU mi się patrzy najprzyjemniej. Z polskich klubów kibicuję Górnikowi Zabrze. A jakże by inaczej jak się mieszka w Zabrzu. No i muszę się pochwalić, że kibicuję jeszcze MKS Zaborze Zabrze. Co prawda klasa A, ale odkąd stworzono tam drużynę seniorów(2006 rok) opuściłem tylko trzy mecze. To się nazywa prawdziwy kibic. Od 3 sezonów grają, więc zbyt dużo jeszcze nie osiągnęli. Do czasu... :P

Hmm... Nie mam takowego/takowej więc powstrzymam się od odpowiedzi :)

Hmmm... Rock, raczej lekki. Z ulubionych piosenek to Slow Chemical (Theme Kane'a) no i chyba Snow zespołu Red Hot Chili Peppers...

4. Ulubiona gra?

Bez konkurencyjna dla mnie jest seria gier Heroes. Heroes III jako najlepsza gra strategiczna w historii no i Heroes V jako trójwymiarowe odzwierciedlenie "III". Bardzo lubię też serię gier Stronghold (Twierdza). Szczególnie Twierdza Krzyżowiec i twierdza 2 :)

5. Ulubiony sport?

Ze mnie kiepski sportowiec, ale jeśli już mam grać to najbardziej lubię grać w piłkę nożną. A oglądać najbardziej lubię Biathlon (od sezonu 2003/2004). Najefektowniejszy sport zimowy i do tego jeszcze Ole Einar Bjoerndalen :)

Hmmm... Uczę się w gimnazjum numer 17 w ZSO nr 14 w Zabrzu (popularnie nazywana, na Zaborzu - mojej dzielnicy, siedemnachą). jestem już w 3 gimnazjum, więc najwyższy czas zastanowić się gdzie będę się uczył dalej. Na razie wszystko wskazuje na to, że zostanę w tej szkole w liceum (swoją drogą z Conamnem :P).

Nie, nie mam i narazie nie zanosi się na to, żeby coś się zmieniło... Życie po prostu :P

-----------------------------

Od końca listopada 2007. Na początku tylko SmackDown na niemieckim programie DSF, potem stopniowo ECW i Raw od marca :)

Szczerze mówiąc to do teraz jestem markiem. Może nie takim, że sikam w majtki, gdy na ring wchodzi The Undertaker, ale jego gimmnick jest dla mnie wprost idealny, a wszystkie walki oglądam z zapartym tchem dopingując mu :)

Bez Wątpienia The Undertaker: Zaczęło się od tego, że jakiś gościu pojawiał się po tym jak gasło i zapalało sie światło i wszystkich niszczył. Boooskie. Z czasem zacząłem mu markować itp. :) Ogromne wrażenie i duży wpływ na moje markowanie miał Tombston na Vickie Guerrero. To się nazywa zacząć oglądać wrestling z kopyta :P

WWE, ponieważ od tej federacji zacząłem oglądać wrestling. TNA oglądam od stosunkowo niedawna, bo od Bound For Glory, więc o TNA nie mam aż takiego rozeznania jak w WWE :P To chyba przyzwyczajenie, 3 brandy i lepsza otoczka wokół tej federacji zadecydowały o tym, że wolę WWE bardziej od TNA.

Ciężko powiedzieć, ale skupie się na tym, co może być za 5 lat:

-zabraknie takich gwiazd jak The Undertaker, Shawn Michels itp.

-znajdą się nowe gwiazdy, mozliwe że większośc z nich to byłe gwiazdy TNA, np.: Dutt, James Storm, czy też Samoa Joe

-WWE zdominuje całkowicie TNA, albo TNA znacznie przybliży sie do federacji MakMana :) Napewno za 5 lat nie będzie tak jak teraz. Coś się zmieni, ale w jakim kierunku to nie wiem :)

-TNA skupi się bardziej na zawodnikach cięższych większych, a dywizja X będzie tylko dodatkiem do gal (przynajmie narazie do tego chyba zmierza TNA)

Trafiłem w ten sposób, ze kolega Conman pokazał te forum koledze, a kolega mi :) No i se siedziałem na forum od maja, jako gość, aż w początkach sierpnia postanowiłem się regnąć. Moja opinia była taka, że nie wiedziałem jak ja ogarnę te wszystkie działy :)

Nie zmieniło się wiele. Tylko tyle, że niektórzy dostali admina, inni global moda, inni moderatora, a jeszcze innym zabrano te funkcje... Zmieniło się tylko pod względem technicznym: mapa google, czy flagi pod użytkownikiem :)

BGZ obecnie opanowała fala nowych userów, którzy piszą wszędzie, dużo postów, ale bardzo krótkich. Szczerze mówiąc na forum robi się ostatnio taka trochę nieciekawa sytuacja z tym. A jeśli chodzi o poziom dyskusji to może i nie ma dużo postów w tym dziale, ale każdy jest rozbudowany, dość długi. Bo an innych forach piszą po trzy zdania i dyskusja odchaczona jako napisana... Jakość, a nie ilość...

Przede wszystkim i głównie Conman. Obecnie to mój jeden z najlepszych kolegów. Mogę się za to pochwalić tym, że oderwałem Conmana od bycia domatorem, co pewnie odbiło się na jego aktywności na forum :D Życie. Poza tym dość często rozmawiam na gadu-gadu z Straight Edge'm, pietrusiem czy też niejakim Matą. Czasami jeszcze coś napisze do >CC<, jednak głównie, jeśli mam jakąś prośbę do niego :)

Odwiedzam, głównie Attitude, jedynie mają więcej Newsów od nas, ale u nas jest więcej rzeczy na tym portalu :P

U nas jest bez wątpienia najlepsza atmosfera. Najlepsze dyskusje pod względem jakościowym, wielu wspaniałych ludzi. Nie jestem zarejstrowany na innych forach o tematyce wrestlingowej :) Udzielam się conajwyżej na forum o Snooker tournamentach stworzonym przez BGZetowiczów :)

Kto by z nas nie przyjął za darmo? Jednak praca admina wymaga wiele pracy no i przede wszystkim nie dostaje się tego za darmo. Wystarczy popatrzeć na naszych Adminów: IIL, IOOT, LK, Modjo to przecież najlepsi użytkownicy forum :P

Denerwuje mnie tylko przejście z portalu na forum :P Ale dobrze że jest tam napisane, co ciekawego dzieje się na forum. Nie widzę niczego, co wymaga natychmiastowej zmiany :)

PS: Dziękuję, jeśli w ogóle ktoś przeczyta to, co napisałem :)

PS2: A może Szefu też by coś napisał o sobie ? :D:)

Piłka mnie nie kręci, już od paru lat. Mieszkam w Białymstoku, więc oczywiście chciałbym, żeby Jagiellonia odbiła się, choć to mało realne. Z zagranicznych klubów to Real Madryt, to fascynacja jeszcze z kiedyś szczególnie Casillasem.

Oglądam mało filmów, na komputerze praktycznie w ogólne na telewizorze wieczorkami czemu nie. W filmach jestem wybrednych i oglądam tylko naprawdę dobre produkcję. Ulubionego aktora nie mam, jeśli koniecznie to Nicolas Cage, a Aktora to prosty wybór najładniejsza Julia Roberts.

O Muzyce mógłby pisać i pisać, jestem zdania, że bez gitary wyjść piosenka nie może. Jestem trochę dziwny bo słucham starych powolnych utworów a także nowoczesnych np. Offspring'a, Mój ulubiony zespół to Red Hot Chili Peppers na dalszym planie znajduje się wspomniany Offspring, Nickelback i Coldplay, a momentami nawet Nightwish. Ulubionych piosenek jest ich kilka, ale tych najładniejszych moim zdaniem jest kilka więc lecimy Scorpions - Wind of Change, Offspring - The Kids Aren't Alright, Red Hots Chili Peppers - Snow

4. Ulubiona gra?

Nie jestem jakimś maniakiem gier, ba w ogólnie nie gram ale planuje kupić seksboksa 720 a wtedy w moim futerale na pewno znajdą się różnego rodzaju mordobicia.

5. Ulubiony sport?

Wrestling to nie sport, to raczej serial.

więc ulubionym sportem pozostaje MMA - ostatnio zaczęło mnie kręcić właśnie MMA chociaż jeszcze nie wiele wiem powoli się zagłębiam. K1 to ciekawa sztuka walki także nie jestem wtajemniczony ale lubię popatrzeć. Powoli także boks, ale na razie za nudne, jak już będę stary to pewnie będę oglądać, wtedy potrzeba spokoju i wolniejszych zwrotów akcji.

PG 2 w Białymstoku 3 Klasa

Nie

Od Wakacji 2008, wcześniej byłem tylko markiem i chociaż zagłębiałem się w wiedzy o wrestlingu to galę oglądałem tylko na ESC. A Takie markowanie to pod koniec 2007 roku iMPACT Eurosport i takie tam.

O Tak długo byłem markiem, nawet kiedy wiedziałem, że wrestling to bajka nie byłem do końca przekonany i wmawiałem sobie, że to co oglądam to nie jest udawane (właściwie nadal to mam :lol ) niektórzy mówią wrestling nie jest do końca udawany bo przecież tego rozbitego stołu się nie da udać, ale ja mam ciut inne zdanie jest całkowicie udawany tylko robi się tak aby bolało jak najmniej. Jak to się stało ? tak jak mówiłem markowałem bardzo długo i nie stało się to gwałtownie tylko powolutku ze stopnia na stopień.

Nie jestem specjalnie przywiązany do jednego lubie kilku może nawet kilkunastu są to między innymi John Morrison, na którego walkach nigdy się nie nudzę, geniusz mikrofonu i Dirt Sheet. Lubie także Shawna Michaelsa, za to, że mimo jego wieku nadal robi dobre walki. Christopher Daniels, za sentyment gdy byłem markiem. Generalnie jest ich dużo, zastanawiam się to chyba nie ma wrestlera, którego mocniej bym nie lubił, no może Edge =)

Ostatnio jestem rozdarty, chociaż z przewaga na WWE bo Impekty oglądam bardzo rzadko chociaż ostatnimi czasy coraz częściej.

Może być różnie wszystko się cofnie albo pójdzie do przodu ale raczej to drugie, jak wiemy całkowitą władze nad światem wrestlingu sprawuje WWE i nic nie zanosi aby to się miało zmienić w ciągu najbliższych lat i to właśnie dużo od nich zależy ale mam nadzieje, że wszystko pójdzie do przodu i będzie coraz to coraz lepiej.

Szukając gry o tematyce wrestlingu, tak zarejestrowałem się od razu tyle, że zapomniałem o swoim koncie i zrobiłem drugie właśnie te mojej pierwszej opinii nie pamiętam ale później robiłem się coraz bardziej zadowolony.

Sporo modyfikacje techniczne na pewno na plus ale nadal nie mogę przeboleć newsów na portalu.

Akurat w dyskusjach górujemy nad wszystkim forami, a przynajmniej tak się zdaje chociaż coraz rzadziej to jednak jest wysoki poziom.

Mam numery gg kilku użytkowników, ale zakumplowałeś to złe słowa czasami pogadamy, czasami poproszą o linki do gal, a czasem po prostu wpoję im do główek, że Red Hotsi to najlepszy zespół.

Portal jest graficznie ułożony bardzo chaotycznie i nawet ciężko jest znaleźć odnośnik do forum. O ile zakładki jak Big News, Na Forum czy Wrestler Miesiąca mi się podobają, to szata graficzna mnie przeraża na jednym z konkrecyjnych forum wygląda to o wiele lepiej. Byłem szczery właściwie jak zawsze, ale chyba o to w wywiadach chodzi.

Jestem zarejestrowany na innym forum, ale tamtejszy poziom dyskusji mnie przeraża więc nawet się tam nie udzielam.

Zdecydowanie powiedział bym nie, to jest jednak odpowiedzialność, a ja nie lubię być odpowiedzialny.

Trochę bym pozmieniał, a między innymi

- dopracował skin forum w tym zmienił logo.

- Usunął Portal, nie mogę się przyzwyczaić do tych newsów gdy były pisane na forum zdecydowanie bardziej mi to opowiadało.

- dawał warny, za spoilery nawet dla przykładu i dla nowych, bo już dawno nie oglądałem tygodniówki bez spoilera.

W sumie od zawsze kibicowałem Barcelonie, podobał mi się ich styl gry. Ostatnio posprzedawali większość gwiazd, które tworzyły tą drużynę, więc to już cień tej techniki co kiedyś. Ostatnio jakoś w ogóle olałem piłkę nożną, nie wiem co się dzieję w ligach itd.. Straciłem zapał niestety :/

Tutaj mam duży problem, bo właściwie nie przykładam wagi da aktorów jako takich, a raczej do całokształtu filmu. Ale zawsze bardzo podobały mi się filmy z Tomem Hanksem :t_up:

Polski Hip Hop, moja miłość, moja pasja, moje hobby. Ulubionej piosenki jakoś nie mam, bo doceniam każdą nutę, ale co do artystów do przewodzą u mnie: Hemp Gru i O.S.T.R ;)

4. Ulubiona gra?

Hmmm, skłaniam się ku wszystkim PES'om na PlayStation, lubię również San Andreas jak chyba wszyscy :D No i wszystkie gry spod znaku Władca Pierścieni.

5. Ulubiony sport?

Uwielbiam grać w piłkę nożną, no i zajmuję się street stunts'ami, co chyba można zaliczyć do sportu :P

Aktualnie jestem w 3 klasie gimnazjum, a potem jakieś liceum pewnie bo technika w Opolu żadnego ciekawego kierunku nie oferują :/

Niestety nie. Jestem typem flirciarza, ale czekam chyba na tą jedyną :D

No to był by okres jakoś niedługo po WM 23... Odkąd neta mam :D

Hmm, markiem byłem niestety aż do WM 24, kiedy to całym sercem kibicowałem Cenie. Po wygranej Ortona na WM-ce byłem zrozpaczony, ale po jakimś czasie zdałem sobie sprawę że Randy jest fenomenalny, jego speeche, finisher.. Od tamtej pory zawzięcie mu kibicuje, ale wiedząc że wrestling jest udawany podchodzę do tego z dystansem.

Jak wyżej, Randy Orton jest dla mnie najlepszy. Jest wspaniały przy micu, jak i w walce, no i to RKO :D

Kiedyś oglądałem TNA, ale właściwie interesowały mnie tylko walki High-Flyerów.. Obecnie WWE :t_up:

Tak jak teraz, WWE na szczycie, TNA ligę niżej. Tylko pewnie walki będą już całkiem na poziomie dobranocki :/

Jak trafiłem? Szczerze, sprowadził mnie tu mój ziomek Maniekklord po tym jak zostaliśmy masowo zbanowani z Wrestleszajsu.. Opinia była taka - ,o cholera, tutaj już nie będę miał tyle do gadania ' :D

Właściwie na początku bardzo rzadko wchodziłem więc nie pamiętam dokładnie, odkąd zacząłem się aktywnie udzielać forum miało już mniej więcej taką formę jak teraz..

Sądzę że to najlepsze forum w Polsce o tematyce wrestlingu, ale znowu konkurencja jest znikoma :D Poziom dyskusji myślę nie jest zły, ale wiadomo, zawsze może być lepiej.

Hmm, może tylko tyle że poznałem ziomka z Opola czyli Urbeera, ale się nie spotkaliśmy jeszcze :D A tak to nie używam neta do szukania kolegów :lol

Hmm, sam portal bez forum nie mógł by się obyć, tak mi się przynajmniej wydaje. Odwiedzam czasem WF że by zlookać jakieś newsy czy coś, i moim zdaniem mają lepszy portal. Takie moje zdanie.

Zdecydowanie bezkonkurencyjne. Na jedynym forum które odwiedzałem mam bana na IP, więc nie odwiedzam xD

Nie, nie mam na to czasu i ochoty.

Czasem admini mogli by nieco obiektywniej patrzeć na userów.

Szczerze mówiąc, od dobrych dwóch lat nie toleruję już piłki nożnej. Jak byłem jeszcze bajtlem, to świata poza piłką nożną nie widziałem, ale teraz to już zupełnie inna bajka. Nie pamiętam już dokładnie co mnie tak zniechęciło do tego sportu, ale po prostu stał się on dla mnie nieco bezsensowny i po prostu nudny. Co prawda tam od czasu do czasu zajmę się kibicowaniem, ale na dłuższą metę staram się być neutralny, aby się w to nie zagłębiać, bo po co? Jeśli chodzi o klub, któremu kibicuję, no to chyba tylko od rejonu zależy, tj. Górnik Zabrze. Czy to potęga, to ja nie wiem, ale lubię sobie z kolegami po skandować nazwę "naszego zespołu" ;)

Tutaj sprawy się mają nieco inaczej, ponieważ teatr i aktorstwo, to moja pasja i to co zamierzam robić w dorosłym życiu. Na chwilę obecną mocno markuję Mickey`emu Rourke`owi, ze względu na fakt, iż mocno zagłębiłem się w tematykę filmu "Zapaśnik" i po prostu sposób w jaki owy aktor odegrał daną rolę, bardzo przypadł mi do gustu. Jeśli chodzi jednak o idola, to niewątpliwie jest nim i zawsze pozostanie Jim Carey, który swoim zachowaniem, stylem poruszania się i wypowiedzi, w każdym swoim filmie mnie intryguje i zabawia. Uważam go osobiście za ideał aktora, mimo faktu iż lata jego świetności jakiś czas temu minęły. Ciągle jednak lubię sobie obejrzeć jakiś starszy dobry film z Jim`em i mieć ubaw po pachy. Polska ma również czym się pochwalić no i tutaj podam naszego Jim`a, którym jest Cezary Pazura, który świetnie odnajduje się w każdej roli jaką gra, a po za tym, tak jak Carey jest świetnym komikiem. Nie był bym sobą gdybym nie wymienił jeszcze Krzysztofa Radzimskiego, z Zespołu Filmowego Skurcz.

Rock! Właściwie, to staram się słuchać wszystkiego, czego da się słuchać i co dobrze wpada w ucho, jednak ten gatunek muzyki przemawia do mnie najbardziej. Co prawda Rockiem na poważnie zainteresowałem się dość niedawno, ale jednak do gustu przypadł mi najbardziej. Po za tym jednym z powodów jest tutaj mój ukochany zespół muzyczny Guns N Roses. Gunsi, to według mnie najlepszy zespół w historii muzyki. Swoją działalnością, jak dla mnie przebijają nawet samych Beatlesów. Co takiego jest w Gunsach, czego nie ma żadna inna kapela ... Zacznijmy od największego pozytywu, którym jest, a właściwie był, prowadzący gitarzysta Slash. Może i dla innych jest to tylko nr.4 w historii najlepszych gitarzystów, ale jak dla mnie Slash klasyfikuje się na szczycie podium. Ma niesamowity styl, lubił popić, podczas grania pali jointa :) Czego więcej chcieć od gitarzysty. Druga rzecz, to wokalista Axl Rose, który jest w zespole od samego początku. Co takiego sprawia ten Axl, że Conman nie może oderwać się od muzyki jaką śpiewa? To jego niesamowity chrypliwy, rockowy głos, który od 30 lat brzmi pięknie, czego dowodem jest najnowsza płyta Gunsów. To właśnie piosenka tego zespołu jest moim ulubionym songiem ever. Mówię tu o Paradise City. Może i nie jest to piosenka tak znana jak Sweet Child O` Mine, czy Welcome to the Jungle, ale według mnie jest to najprzyjemniejszy kawałek starych dobrych strzelb :)

4. Ulubiona gra?

O kurde ... to pytanie jest trudne, i to bardzo, ponieważ było tego w cholerę i więcej. Trudne pytanie, ponieważ zazwyczaj większość gier, w które miałem okazją grać były bardzo fajne i wciągające. Mimo to postawię na GTA San Andreas. Jest to ta część GTA, która akurat zmieściła się w moich wymaganiach systemowych i byłem w stanie ją grać nie długo po premierze. Kiedy ona się odbyła, to chyba już nikt nie pamięta, a Conman nadal sobie od czasu do czasu poszpila w najfajniejszą grę jaka wyszła. Dlaczego mi się tak podoba? Chyba każdy by to powiedział ... wolność świata i możliwość wykonywanie dowolnie zaplanowanych czynności takich jak rozjeżdżanie ludzi, okradanie domów, latanie samolotem, strzelanie z broni, czy rozjeżdżanie ludzi.

5. Ulubiony sport?

Rozumiem, że chodzi o sport po za wrestlingiem. Tutaj też jest ciężko, bo staram się uprawiać jak najwięcej dyscyplin, aby nie tracić kondycji i formy, ale na oglądanie w telewizji to już zbytnio czasu nie mam. Tak czy inaczej takiego ulubionego sportu nie posiadamy i wcale źle mi z tym nie jest. Kibicować lubię wszystkiemu, w czym biorą udział Polacy, ale Sprecyzować nic tutaj nie mogę.

Uczę się :) TZN. Uczęszczam do 3 klasy gimnazjum nr. 17 w Zabrzu :) Szkoła ta jak każda potrafi ostro zdenerwować, jednak po dłuższym zastanowieniu, wielu złych słów na nią powiedzieć nie mogę. Każdy nauczyciel, może się podobać lub nie, ale atmosfera w naszym "obozie" jak zwykło się mawiać jest bardzo fajna. Czasami się nie wytrzymuje, czasami się nie chce, ale trzeba. Po za tym jest to miejsce w którym poznałem mnóstwo wspaniałych osób, z którymi spędzam dużo wolnego czasu i cipola, który siedzi obok mnie na bierzmowaniu.

Nie mam :P Tyle by styknęło, ale regulamin wymaga rozwinięcia wypowiedzi. Nie mam i jakoś mi do tego nie śpieszno :P Jestem na razie w takim wieku (Boże ja od zawsze w takim wieku jestem), że za dziewuchami mi nie śpieszno, a czas własny wolę spędzić ze starymi dobrymi kumplami.Co prawda wiem, że ten czas kiedyś przyjdzie i się przekonamy jak to jest, ale na chwile obecną wolę korzystać z piękna wolności i po wydurniać się z kumplami w Lidlu.

Tak właściwie, to od pierwszej gali RAW na ESC. Od tego się praktycznie wszystko na poważnie zaczęło. Już wcześniej widziałem wrestling na Eurosporcie, ale teraz była to dla mnie zupełna nowość. Co mi się spodobało? Chyba jednak ta czystość i przejrzystość. Klimat znajdujący się na hali również mi przypadł do gustu i od tamtego momentu co tydzień w sobotę na owym kanale, przed telewizorem skakałem jak małpa dopingując moich ulubieńców. Z czasem jednak zacząłem szperać nieco w internecie i natrafiłem na torrenty, które zmieniły moje dotychczasowe życie. Od tego momentu, nie raz w tygodniu, a przynajmniej dwa razy, oglądałem różne gale. Oczywiście dochodziły do tego rozmaite artykuły, homevideo i spora ilość newsów, co nieco powiększyło moją wiedzę, na temat tego sportu.

Jak długo markiem byłem, to już nie pamiętam. Może z 4 miesiące ... Doskonale jednak pamiętam, jak każdy powtarzał mi, że to głupoty i jest udawane, a ja im przytakiwałem. W głębi jednak sam siebie przekonywałem, że to po prostu nie jest prawda i sam wiem lepiej. Nawet po zarejestrowaniu się na forum, wiedziałem, że wrestling jest udawany, jednak nadal tak okropnie przeżywałem każde show, że aż łezka kręci się w oku, jak się o tym przypomni. Tak dokładnie, przestałem już sam siebie oszukiwać, po obejrzeniu Exposed Wrestling Secrets. Czy byłem wtedy zasmucony? Oczywiście, że nie! Sport ten tak uwielbiam, że chyba nie był bym w stanie się od niego od tak odwrócić. Wręcz przeciwnie byłem tylko bardzo zadowolony z faktu, że moja wiedza się powiększyła i teraz mogę wszystkim wytłumaczyć co i jak. Fakt, że wrestling jest udawany, raczej mnie nie wstrząsnął, ponieważ bardzo troszczyłem się o moje ideały i po prostu poczułem, że to lepiej dla nich i dla mnie, bo będę mógł ich oglądać co tydzień, nie rozmyślając nad tym, czy w następnym tygodniu będą zdatni do walki.

Mam taką swoją ulubioną piątkę, którą po prostu uwielbiam. Są to Jeff Hardy, Shawn Michaels, AJ Styles, Low Ki i Stone Cold Steve Austin. Wszystkich ich po prostu uwielbiam, jednak jedna z nich traktowana jest prze ze mnie, jak coś nadzwyczajnego. Ci którzy mnie znają, raczej się nie powinni zdziwić, że mowa tu o The Rattlesnake`u Stone Cold`zie Steve`ie Austin`ie. Austin przypadł mi do gustu jakiś czas temu z kilku powodów. Jednym z nich jest unikalny gimmick. To właśnie się wiąże z kolejnym czynnikiem, który mnie do niego przekonał. Chodzi mi o to, że Austin Fuck Fear i Drink Beer. Z tego co pamiętam, to nigdy nie zrobił tego co ktoś mu kazał. Od zawsze był nieudięty i robił wszystko na własną rękę. Dalej, to nad normalne mic skille, które za każdym razem tak mnie wciągają, że od ekranu monitora się oderwać nie mogę. Kurde ... kiedy Stone Cold gada, to chowajcie się narody. Po za tym Austin 3:16 całkowicie zmieniło moje poglądy na świat i na sam wrestling. Umiejętności przy mikrofonie ma on wyborne, ale i na ringu sprawuje się świetnie, czego dowodem jest moja ulubiona walka ever! tj. SCSA vs. The Rock na Wrestlemanii 17. W skrócie, to kurde Gimmie a Hell Yeah!

Zawsze, stawiałem, a przynajmniej starałem się stawiać stronę WWE. Tylko dlatego, że dostępu do TNA zbytniego nie miałem, a sama federacja zdawała mi się tajemnicza i nieciekawa. Na moje zdanie wpływały głównie wypowiedzi osób z forum typu Sejbla i Willem, którzy słów krytyki nie szczędzili. Starałem się zatem omijać ten fed z daleka, ale w końcu ciekawość wygrała, no jakoś tam iMPACT`a obejrzałem. Nie powiem ... podobać mi się podobało, nawet bardzo, bo zacząłem regularnie oglądać tygodniówki. Znalazł się nawet taki moment, że byłem całkowicie bezstronny w wojnie WWE vs. TNA, jednak zamiłowanie do pierwowzoru wygrało i jakoś pozostaję nadal zdania, że WWE > TNA

Szczerze mówiąc na chwilę obecną trudno jest mi sobie wyobrazić takową przyszłość, ponieważ wrestling wg. mnie jest sportem przyszłościowym, który stale się zmienia i zaskakuje. Z tego co zaobserwowałem na razie, to wszystkimi filarami federacji, stale trzęsą retro gwiazdy. Nie wiem dokładnie z czego to wynika, ale przez znajomości i lata spędzone w tym biznesie, doszli do takiej władzy, że cholera ... W odległej przyszłości, będzie podobnie, jednak w biznesie pozostaną tylko ci, którzy zdążą sobie w jak najwcześniejszym czasie wyrobić odpowiednią markę. Z obecnych zawodników taką przyszłość na pewno przewiduję Sydalowi, Morrisonowi, MCMG, Swaggerowi i wielu innym. Mam tylko nadzieje, że na starociach się nie skończy, a federacje będą stale zatrudniać nowych zapaśników, którzy zawsze byli urozmaiceniem dla wrestlingu. No i jeszcze chairman`owi WWE wydłuży się nos :8

Na BGZ trafiłem, po przez przeglądarkę. Zaczęło się od kupna nowego telefoniku, z zaje ... jeszcze wtedy wyświetlaczem. Chciałem jakoś to uczcić jakąś nadzwyczajną tapetą. W ten o to sposób zacząłem buszować i szukać wrestle galeryjek. Pewnym trafem trafiłem na jeszcze czarne BGZ gdzie owy dział istniał i miał mnóstwo fotek, co od razu mi się spodobało. Był to czas, kiedy się "zakochiwałem" we wrestlingu, także postanowiłem się pochwalić moją wiedzą nt. tego sportu .. Zacząłem więc coś tam pisać no i ... moje pierwsze 2 posty zostały usunięte za obniżanie poziomu furum :D się jednak nie poddawałem i tak wyszło na jaw że "Carlito jest wydziewiczoną nastolatką", a później już tylko z górki. Od samego początku forum mi się spodobało najbardziej i mimo faktu, iż na konkurencyjnych forach się nie rejestrowałem i nie wiedziałem, jak sytuacja tam wygląda, to tego miejsca nie chciałem opuszczać. W jednym newsie znalazłem, chyba życzenia z okazji urodzin Rey`a Mysterio, co wydało mi się bardzo przyjaznym aspektem. Po za tym to w późniejszym czasie pojawiła się u góry ta fajna ramka gdzie były wypisane nowe posty, bez której obecnie nie wyobrażam sobie życia.

No to najważniejsza zmiana, to przejście forum na phpbb3, które moim zdaniem wypadło nad dobrze. Zmienił się po za tym wygląd naszej strony, który również uważam za unikalny. Jeśli chodzi o użytkowników, to nadal mamy mnóstwo osób, które przynajmniej od roku przesiadują na forum. Doszło co prawda jeszcze więcej nowych, ale to tylko świadczy dobrze o naszej stronie i o panującej tu atmosferze, która jest wręcz zajebista. Osoby zżyte z forum piszą, że to nic w porównaniu, z klimatem jaki forum miało kiedyś, ale szczerze to sobie już lepszego nie wyobrażam. Każdy się całkiem dobrze zna, czasami tam się najeżdżają od furmaków w sb, ale ogólnie zawsze jest miło i fajnie.

Co sądzę, to już chyba wcześniej wyjaśniłem, ale tak w skrócie, to po prostu na chwile obecną najlepsze forum w Polsce, o tematyce wrestlingowej. Zdanie swoje popieram tym, że nie panuje u nas taki chaos, jaki jest ... no ... potem o tym napisze. Co do dyskusji, to tutaj mam nieco więcej do powiedzenia. Dyskusja, to w moim odniesieniu to z czego BGZ słynie. Każdy temat zawarty w naszych dyskusjach jest zazwyczaj obszerny i przyjemny dla każdego. Po za tym, nie wiem co spora ilość osób na forum ma do poziomu naszych dyskusji. Co prawda ostatnio nieco kuleją, ale i tak jeśli się trafi, jakaś sensowna pogadanka, to sensu w jednym poście, będzie więcej, niż sensu we wszystkich wymyślonych stypulacjach TNA razem wziętych. Doprawdy wiem co mówię, a po za tym patrząc przez pryzmat 2 miesięcy, to muszę powiedzieć, że nie najgorzej sprawują się na naszym forum nowi. Każdy z nich może i zaczyna od nieco słabszych postów, ale z czasem chłopaki się rozwijają i piszą coraz bardziej z sensem i wierzę, że przynajmniej połowa z nich w przyszłości weźmie udział w niejednej boskiej dyskusji nt. wrestlingu.

16. Czy jesteś w jakiś sposób związany z innymi użytkownikami? Tzn, czy zakumulowałeś się z kimś, jeśli tak, to z kim i w jaki sposób?

Również zacznę tu od mojego słitaśnego kumpla z osiedla, mianowicie Whitedruid. Na samym początku po jego zarejestrowaniu sie tutaj tak bardzo sie nie znaliśmy. Sam nawet nie wiedziałem, że to jego konto, gdyby nie wymysł jakim jest Nasza Klasa. Z czasem zaczęliśmy się co raz częściej spotykać na dworze, przeplatając amatorską kinematografię, wieloma ciekawymi dyskusjami o wrestlingu. Od dłuższego czasu nie zdarzają się dni, a przynajmniej w weekendy, kiedy to razem nie wychodzimy na dwór zaszaleć. Może i to nie jest zbyt długo, ale przeżyliśmy już wiele ciekawych historii, jak trzykrotne spisanie przez pały, wyrzucenie mnie z Lidla za żonglowanie kapustą, odkrycie ZF Skurcza, nagranie piosenki o miłości itp. Ogólnie Łajter to na chwile obecną mój ulubiny kumpel :t_up:

Po za tym nie mogę tu wspomnieć o moim jednym z ulubionych (jak nie ulubiony) userów. Chodzi tu o starego dobrego Hardiego 12, aka Streight Edge ;) Z Hardim chyba najczęściej popykałem na gg, począwszy od tego, że jeszcze z nikim z forum na gg nie rozmawiałem. Wymieniliśmy się numerami i od tamtego czasu staram się być z nim w stałym kontakcie. Lubie gadać z Hardim, bo zazwyczaj ma wiele do powiedzenia. Lubie czytać to co on pisze i często mu doradzam jak starszy brat :lol Oj pamiętam te czasy, kiedy to odwróciłem SE od decyzji opuszczenia forum :) Nie iwem czemu, ale on chyba jako jedyny słuchał moich rad, co do zasad tworzenia sygn, a tym bardziej, co do zwykłego ich wykonywania, tj. czy się komuś podobają czy nie. Ogólnie (znów) Hardy jest zajebiaszczym kolegom i tyle.

Nie zapomnę również o IIL`u, z którym również mogłem gadać i gadać na gg, no i czasami więcej na irc`u. Z IIL`em się zgadałem kiedyś, jak poruszył temat świadomych snów, za co teraz mu bardzo dziękuję, ponieważ owe techniki i książka, która mi polecił, naprawdę mi pomogły. Zastanawiałem się na początku, czy dobrze będzie mi się z nim rozmawiać na inne tematy, ni żeby LD, ponieważ on jest zatwardziałym markiem TNA, a ja jestem zwykłym fanem WWE. Okazało się jednak, że IIL to zwykły koleś jak każdy inny, wiedzący co to dobry wrestling i potrafiący rozmawiać z każdym bez względu na wiek, na poziomie.

Mast, jest kolejną osobą, którą bym chyba skrzywdził, gdybym jej tu nie wypisał. Z Masterem rozmawiam na gg również głównie dzięki LD. Pamiętam, że mu doradzałem jakie techniki stosować i co robić żeby weszło, a to i tak jemu pierwszemu to wychodziło. Pamiętam również, że to z nim jako z ostatnią osoba żegnałem się przed wyjazdem do Tunezji na wakacje, co miało dla mnie szczególne znaczenie, ponieważ wiedziałem, że już się ani z nim, ani ze światem wrestlingu nie spotkam przez następne 1.5 miesiąca ;) Po przyjeździe znów do niego napisałem i poprowadziliśmy na gg mnóstwo ciekawych dyskusji, w których Mast zawsze mi imponował tokiem myślenia.

Na koniec, może jeszcze LA, którego znam od dość nie dawna,a wszystko zaczęło się na irc`u, po tym jak LA przeczytał mój artykuł o El Santo. W ten o to sposób, przez następne 2 miesiące jego nick wyglądał tak: LA_El_Santo. LA stwierdził, że to niemożliwe, że piętnastolatek którym jestem, nie mógł pisać tak rozległych dyskusji i artykułów, oraz w tak "mądry" sposób się wyrażać (hłe hłe). Tak to nazwał mnie Miodkiem, a zapytany dlaczego właśnie Miodek, odpowiedział: "bo pisze jak profesor, a jak profesor, to tylko Miodek ^^" :lol

Tak odwiedzam konkurencyjne fora, no i niestety jestem zmuszony stwierdzić, że nasz portal obecnie ssie niewyobrażalnie. Praktycznie gdyby nie same newsy, na portalu nic by nie było (wiem, że ja również za to odpowiadam, także część winy przyjmuję na siebie). Najlepsza na razie (tutaj chyba reklamy innego forum nie znajdziecie), jest Razor Media. Doprawdy muszę powiedzieć, że robią kawał dobrej roboty i mają masę pomysłów, które sumiennie realizują. Wszystkie te ciekawe plany, to takie zajefajne innowacje, jak pliki audio, z artykułami, polskie komentarze do walk, mnóstwo artykułów, czy ostatnia odsłona strony poświęconej The Wrestlerowi. Takich właśnie rzeczy brakuje na naszym portalu, co, co prawda źle o nas nie świadczy, jednak zdecydowanie mogło by być lepiej. Analizując tę kwestię, doszedłem do wniosku, że aby móc wybić się jeszcze bardziej powinniśmy się skupić na forum i sumiennie dążyć do ulepszania właśnie tej części.

Zajrzałem co prawda na te dwa najbardziej liczące się fora i na żadnym nie zagrzałem na dużej miejsca. Po prostu odpychał mnie panujący tam chaos i klimat, dlatego tak bardzo cenie BGZ ;) Zdecydowanie najlepsze forum na chwile obecną. Jeśli chodzi właśnie o wymianę poglądów i zgranie użytkowników, to jesteśmy najlepsi i basta. Mamy tutaj praktycznie wszystko i praktycznie dla każdego. Co prawda znajdzie sie zawsze kilka osób, którym coś nie pasi, ale na szczęście mamy administrację, która dba o porządek, co chyba jest naszym drugim największym plusem, zaraz po dyskusji, która jest dla mnie najważniejsza.

Na razie bym się powstrzymał, chociaż strasznie by mnie kusiło. Raczej nie, ponieważ nie mam tyle czasu, a wiem, że to naprawdę trudna robota, którą trzeba sumiennie wykonywać. Sam nie wiem, czy dał bym radę ogarnąć całe forum i panować nad wszystkim ... ale chętnie bym spróbował :lol

Sam nie wiem tak do końca ... niby jest teraz dobrze, jednak zawsze może być lepiej. Chciałbym bardzo, aby portal działał sprawniej, bo przez pewien okres czasu, był to dla mnie główny priorytet, jednak stało się tak jak się stało i musiałem wybrać życie prywatne i nieco zaniedbałem moje obowiązki, czego nieco żałuję, jednak nie mogę cofnąć. Wprowadził bym nieco bardziej zaostrzone zasady, co do traktowania nowych, bo naszym kolejnym priorytetem powinno byc pozyskiwanie nowych, no chyba, że do czynienia mamy z tzw. parapetem, lub Patro.

To tyle ode mnie ;) Wszystkim, którzy to przeczytali dziękuje, a po za tym, chyba kilka osób przede mną nie przeczytało zasad tego tematy, gdzie wyraźnie pisze, że wypowiedź powinna być wyczerpująca i dłuższa niż 1 zdanie. Mam tylko nadzieję, że autor tego tematu dotrzyma słowa i te posty po prostu usunie.

Oczywiście Wisełce Kraków. Jestem z Krakowa, poza tym przemawia za tym rodzinna tradycja i sukcesy Białej Gwiazdy w ostatnich latach.

Al Pacino. Świetne, wręcz epickie, role np. w 'Ojcu Chrzestnym', 'Życiu Carlita' czy 'Scarface'. Poza tym bardzo lubię filmy z Marlonem Brando, Jackiem Blackiem czy Jasonem Stathamem. Aktorka? Kiedyś bardzo lubiłem Evangeline Lilly, jednak podnieta serialem 'Lost' już dawno mi minęła. Obecnie lubię tą, która ma największe piersi, najładniejsze nogi i tyłeczek. Taka oto nieobiektywna ocena. Która ładniejsza, nie ta co lepiej gra. :)

Oczywiście metal, hard rock, a poza tym także nie pogardzę porządnym hip-hopem typu DMX, Snoop Dogg, Ice Cube, Notorious B.I.G. czy Kanye West. Jeśli miałbym wymieniać przedstawicieli tych dwóch gatunków... zajęłoby to zbyt dużo miejsca i czasu. :)

4. Ulubiona gra?

Wciąż mam wielki sentyment do gier z serii 'Fifa'. Poza tym ogólnie sportowe, np. NBA Live czy NHL. Lubię także czasem pyknąć sobie w którąś część GTA czy Need for Speed. I oczywiście Burnout Paradise (Pietrek, pamiętasz, jak Ci skopałem dupsko w Bernałta? :P )

5. Ulubiony sport?

Futbol. Nie ma co tu wyjaśniać. Po prostu kocham uganianie się za piłą.

3 klasa Salezjańskiego Gimnazjum Publicznego w Krakowie. Bo ja jestem taki pobożny. :D

Nie i w najbliższej przyszłości mieć nie zamierzam. Po prostu na jakieś poważne związki to można decydować się od 18-20 wieku życia. Wcześniej nie ma sensu tracić czasu. :P

Jeśli chodzi na serio to okres po Royal Rumble 2008. Wtedy też jeszcze miałem wiele z marka w sobie, ale co tydzień Raw, Smek, Impekt i PPVs obowiązkowe.

Oj trochę czasu minęło, zanim byłem kompletnie spokojny, oglądając walki. Wcześniej każda była wspaniała, z czasem człowiek robi się wybredniejszy. Z przestaniem byciem markiem było tak stopniowo. Swoją przygodę internetową z wrestlingiem zaczynałem na WF i tam właśnie po jakimś czasie zostałem uświadomiony dokładnie co do tego sportu.

Mimo że w profilu mam Kevina Steena to jest on na drugim miejscu. Muszę przyznać, iż cholernie markuje Undertakerowi. Oczywiście za gimmick, a także za umiejętności i ten taki trochę styl MMA. Ale to markowanie to tak chwilami. Raz tak, raz nie. PietreQ wie jak to u mnie z tym jest. ^^ Poza tym oprócz Marka i Kevina, James Storm, Bryan Danielson oraz Nigel McGuinness.

TNA. Jestem fanem na dobre i na złe i gdy ostatnio ten fed przeżywał złe czasy, wciąż go oglądam. WWE ma lepsze gale, bo nadchodzi WrestleMania i naturalnie poziom się zwiększa. Po WueMce pewnie wrócą tradycyjne nudne walki, storyline'y... i a jakże, hedlaki.

Mam nadzieję, że TNA będzie siedzieć na ogonie WWE i będą się coraz bardziej do nich zbliżać. We wszystkim. Poza tym myślę, iż ROH zdobędzie bardzo duży fanbase, dzięki pokazywaniu się na HDNet.

Po Wielkiej Borucie na WF Maniek i Kebab powiedzieli, iż BGZ to raj. Regnąłem się i ujrzałem ten raj. Trochę przytłaczał mnie wysoki jak dla mnie wtedy poziom dyskusji, więc nie od początku tam pisałem. Od razu za to założyłem temat w 'Przedstaw się' i jakoś się zaaklimatyzowałem. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez BeGieZet.

Parę naprawdę dobrych modyfikacji, które poprawiły komfort korzystania z forum. Niestety parę fajnych osób nie zjawia się rzadko albo w ogóle na BGZ. Szkoda też, iż niektórzy administratorzy piszą rzadziej niż kiedyś, nie dając motywacji i dobrego przykładu innym userom. Ale ogólnie myślę, że jest lepiej.

Jest lajcik. ;] Naprawdę super. Dlaczego? Po prostu korzysta się świetnie. Poziom dyskusji mógłby być większy, znacznie większy. Mówiłem o administratorach, którzy mogliby trochę popisać. Również Conman i Mast nie udzielają się tak jak kiedyś. U mnie też z pisaniem w tym dziale słabo. Jednakże od czasu do czasu pojawi się fajny temat i bardzo dużo osób wypowie swoje zdanie o nim.

Mieszkam 20 min od Piotrka, więc grzechem byłoby się z nim nie zakumplować. Spotykamy się dość często, dużo gadamy o wrestlingu. Byłem u niego, on był u mnie i takie tam. Od czasu do czasu pogadam na gg z paroma osobami, np. Agata, CC czy SE.

Szata graficzna portalu jest zdecydowanie do poprawienia. Jednak wiem, iż nie ma ludzi, którzy mogliby się tym zająć, oczywiście z powodu braku czasu. Co do newsów pojawiają się dość często, porównalnie do Atti czy WF. Wchodzę na obydwie z tych stron, bo zawsze gdzieś się coś pojawi szybciej, czy później. Chociaż moim głównym źródłem wiadomości o wrs jest wrestlezone.com czy nodq.com.

Forum BGZ miażdży i zabija pozostałe fora. Przed wbiciem na BGZ udzielałem się często na WF, ale zostałem tam zbanowany za nie wiem co i już tam nie wchodzę. WF to trochę dzieciarnia, nie ma dyskusji, tylko same pijawy. Na Atti nie mam ochoty się regnąć, gdyż znam tu dużo ludzi i nie widzę takiej potrzeby.

W sumie... czemu nie? Jest to bądź co bądź odpowiedzialna fucha, ale myślę, iż bym podołał. :)

W forum nic. Jest plaża. Nie widzę też sensu, by usuwać portal, gdyż może więcej osób dzięki niemu pozna forum i się tam regnie.