Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 27/02/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Tag Team match

Carlito & Primo Colon pokonali Miz'a & John'a Morrison'a

2. Single match

Big Show pokonał John'a Cenę

3. Single match

Vladimir Kozlov pokonał The Undertaker'a

4. Single Match

Chavo Guerrero pokonał Shelton'a Benjamin'a

5. Dark match Main Event

Casket match

Undertaker pokonał Big Show''a

Na początku pojawił się Cena dopominając się swojego rewanżu na Edge'u. Zamiast tego Vickie ogłosiła, że zmierzy się z Big Show'em. Big Show wygrał walkę po Chokselam'ie po tym jak interweniował Edge. Nie doszło do walki brother vs brother. Jeff zrezygnował z potyczki z Matt'em. Kozlov pokonał Taker'a po o dziwo czystej walce. Spinował go po powerslam'ie, tu po tym jak DeadMan zepsuł Old-School. W walce Chavo vs Benjamin gościnnie przy stole komentatorskim zasiadł MVP. To właśnie on odwrócił uwagę US Champion'a, dzięki czemu Chavo wygrał przez roll-up. Dark Match Main Event, czyli casket match między Big Show'em a Taker'em trwał niecałą minutę :shock:

Największy pop:

1. John Cena

2. Jeff Hardy/ The Undertaker

3. Rick Flair (podczas video o WrestleManii)

Największy heat:

1. Vickie Guerrero

2. Edge

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eddy1674325917

2

• Matiz

2

• gm

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

przecież dopiero jest 20.02.2009r. to jakiś pic czy buł wyciek???

Dop. Carlos

Smackdown nagrywa 2 odcinki programu w co drugą środę. Także wiadomo że publika obecna na nagraniach nie powstrzyma się od dokładnego opisu tych że gal. Dlatego właśnie wyniki ECW, SD oraz Impacta można znaleźć wcześniej niż są transmitowane w TV.

A na drugi raz zadaj takie pytanie w odpowiednim dziale(Porady Wrestlingowe) lub zapytaj któregoś z moderatorów na PW :)

14c76a45c3.png

Ehehe dobry smack niema co :thumb:

1. Match

Trzymał poziom oba teamy ładnie walczyły dobre akcje, ale wynik był do przewidzenie, bo jakoś nie wydaje mi sie żeby The Miz i John Morrison mogli mieć 2 pasy tag team'ów ;d Ogólnie walka trzymała poziom i nie przynudzała zbytnio. Więc na plus :t_up:

2. Match

(to był Main Event, ale nie będe zmieniał kolejnści ;)

Baaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podobał 8) Kurde Cena =))=)) latał po tym ringu jak taka kukła do treningu dla big Show'a. Okazuje się jednak, że nie jest takiterminator jak mu się zdaje ;) No co tu więcej komentowaćjednostronna walka, ale trzeba przyznać, że ma chłopak siłe podniósł go na FU, bo jak juz go miał na karku to nie było tak źle :P Już myślałem, że Cena będzie pinował, jednak nie Big Show wstaje jebn*ł mu prawego potem wyniósł go na chokslema i koniec.

3. Match

Kurrrde o co chodzi ?? Kozlov pokonuje Takera ? Hmmmmm ja miałem osobiście takie odczucie, że Undertaker walczy bo mu kazali i nie miał zbytnio chęci przegrywać z Kozlovem, ale tak postanowili bookerzy i nie miał niestety nic do gadania :/ Sama walka nie była jakoś super emocjonujące końcówka i slam w wykonaniu Kozlova miał niezły impet. Teraz tylko się zastanawiam czy chcą z Kozlova zrobić jakiegoś terminatora i pogrąmce wszystkich i wygra tą walke na Raw czy tylko chcą wzbudzić w nas niepewność co dostreaku Takera, a potem na WrestleMani po zajebistej walce wygra Taker ?? Będę to rozważał dopiero po Monday Night :)

4. Match

Eeeee jakoś walka mnie nie pasjonował ze względu na Chavo byłem pewny, że Benjamin wygra, ale prosze MVP odwrócił troche jego uwagę, swoją drogą dobry pomysł żeby rzucić w niego Chavo :8 Jednak co do walki to końcówka mnie zaskoczyła i Chavo wygrywa, ale ten pin w jego wykonaniu nawet fajnie wyglądał. Potem Benjamin przyjmuje kopa w ryj od MVP i leży na deskach i niewie o co chodzi :D

P.S - Co to walki, która miała się odbyć między Mattem i Jeffem to miałem nadzieje, że jednak będzie, ale patrzye kurde o co chodzi :shock: Jeff wchodzi se na luzie w ubranku bez zamiaru walki, bierze mikrofon i mówi, że nie będzie z nim walczył teraz ani nigdy (szkoda) Potem Matt sprzedaj mu dwa płaskie a Jeff zchodzi z ringu w oczach publiki jako zwycięsca, i na koniec jeszcze pokazuje, że to jego publika uwielbia i to on tak czy tak wygrał to starcie, może to miało nakłonić Matta do face turnu ?? NIewiem, ale ogólnie cały SmackDown naprawde dobry i przyjemnie się go oglądało :t_up:

Co do Dark Matchu to się nie dziwie, że tak krótkotrwał wkońcu dla Big Showa rzucanie Ceną po ringu naprawde był męczące :8 =))

Wyniki nie są po kolei, bo ja podałem je w kolejności nagrywania, czyli to co było na tapingu. A, że WWE puściło sobie w innej kolejności to już nic na to nie poradzę. Niech to zmieni moderator działu jeśli uważa za słuszne. Przy okazji można dopisać, że walka Colonsów z M&M była o pas WWE TT, czego zapomniałem dopisać.

A co do Smacka to dawno się tak nie nudziłem. Nawet teoretycznie ciekawa walka o pasy TT nie spełniła oczekiwań i nie uświadczyliśmy nic czego już nie widzieliśmy w ich feudzie, co mogło by przykuć uwagę. Mimo wszysto dzięki grupce high-flyerów była to najlepsza tego wieczoru walka. Głównie Primo, do którego zaczynam się przekonywać i jak zawsze Morisson wyznaczali tempo. Walka Cena - Big Show nuuda, Kozlov - Taker jeszcze większa, jedynie zwycięstwo i to po czystej walce, Moscow Maulera rzeczywiście interesujące. Teraz to udział Kozlova na WrestleManii jest jeszcze bardziej pewny. Nie dość, że będzie się powoływał na to zwycięstwo, to i sam Undertaker będzie chciał rewanżu. Michaels te znając życie znajdzie tam miejsce dla siebie i będzie ciekawy triple threat. Pięciogwiazdkowa walka, jakiej możnaby się spodziewać po Michaels vs Taker to raczej, a nawet na pewno nie będzie, ale powinno być całkiem nieźle. Trio Chavo - Shelton - MVP zalicza solidny build-up przed WrestleManii gdzie pewnie w openerze MVP zdobędzie znów pasik w Triple Threat. Jeff zarzeka się, że walczyć nie będzie, ale jak dostanie jakiś większy bodziec niż dwa plaszczaki to pewnie na WMce Hardyz też stanie w przeciwnych narożnikach. Nie było Triple H'a który już na smacku nie ma co robić, RAW znowu jest jego domem. Więcej się nie będę rozwodził, Smack poniżej oczekiwań...

SmackDown! słabiutko, tak jak tydzień temu taki i w tym tygodniu walki były słabe. Bracia Colon vs. Miz i Morrison najlepsza walka na tym SD! Oni powinni występować w Main Eventach, a nie zamulacze typu Cena, wynik oczywisty. Undertaker vs. Kozlov nieee, jeśli to wydarzy się na WueMce będę naprawdę zawiedziony, Kozlov + Prowrestling to nie zbyt ciekawe połączenie, przynudza i to mocno sam Undertaker się stara widać, że w każdą walkę wkłada całe serce i chociaż to już nie to co kiedyś to nadal jest lepszy niż nie jeden Festus, walka przedłużana na siłę :x Matt vs. Jeff, ostatnio nie słucham innych speechów niż Ortona, ale pragnę podkreślić stylową koszulę Jeffa :waving:Shelton vs. Chavo U Guerrero forma zanikła, Generalnie walka nudnawa. Big Show vs. Cena totalne nieporozumienie taka walka jako Main Event ?

Jak już wspomniałem, słabiutko poziom SD! spada z tydzień na tydzień nie wróży to nic dobrego :cry:

Całkiem całkiem ta gala, zdziwiło mnie to, że Vladimir Kozlov pokonał Undertakera, może właśnie na WM, Kozlov zawalczy z Takerem. Chavo pokonał Benjamina? Gdy to się stało nie wierzyłem, a jednak. Bardzo dobra walka Big Showa i Jasia Siny, w końcu doczekałem się porażki Johna. Może to będzie znaczyć, że John Cena już nie będzie tak pushowany. Co do pierwszej walki taka sobie, najsłabsza z wszystkich wydawało mi się, że Team Johna wygra, a tu nie. Bez sensu.

Ogólnie gala zdecydowanie na duży plus.

chrisjericho.jpg

Match 1:

Obejżałem tylko końcówke gdyż przewijałem, ta akcje Primo skok na Miza Za :censored: iste.

Ocena:Brak

Match 2:

Szczerze mówiąc spodziewałem się innego zwycięzcy. A co do pojedynku również przywinołem.

Match 3:

Zapowiadało się ciekawie ale niestety pojedynku nie był :|.

Match 4:

Kibicowałem na mojego ulubionego siostrzeńca ulubionej GM :D . No i wygrał :D . Mam nadzieje że MVP zrobi coś z tym ,,Standertem złota''.

Ocena:1

Match 5:

Taki widok mogą pobić tylko ładne divy. To było piękne jak Cena dostaje w mordę, takich rzeczy nie ogląda się codziennie =)). Cena miał przebłyski ale to nic =)) .

Ocena:5/5

Raport

Wychodzi Cena z mikrofonem. Przypomniał publiczności, że na SD ostatnio był 2 lata temu. I że nie jest już WHC tylko jest nim tchórz. Dla tego Jasiu wrócił, by odzyskać pas. Wtedy wyszedł Edge i ogłosił, iż rewanż się odbędzie. Do Edge'a dołączyła Główna Menager SD i Raw Vickie, która oznajmiła, iż Edge nie będzie dzisiaj walczył z Ceną. John Cena powiedział, że musi dziś walczyć, gdyż po swoim powrocie na Smackdown nie może zawieść kibiców. Wtedy Vickie zapowiedziała Main Event John Cena vs Big Show...

64104242.jpg24435600.jpg

Pierwsza walka Tag Team match o pas WWE Tag Team Champion. Carlito & Primo vs The Miz & John Morrison.

Zaczeli Primo i Miz. Bracia Colon przez długi czas byli w przewadze. Miz popchnął Primo na liny, gdzie stał Morrison, który został strącony przez przypadek przez Primo. Colon odbijając się od lin zderzył się jeszcze z Mizem. Sędzia zaczął odliczać do 10, ale obydwoje zmieniło się z Partnerami. Carlito wykonał na Carlito wykonał na Morrisonie irish whip, back body drop, clothline, a na koniec dodał sitout spinebuster 1..2... Carlito uderzył przeciwnika kolanem, następnie strącił Miz'a stojącego za linami. Próbował to wykorzystać Morrison, który chciał wykonać back suplex, Carlito przeskoczył na przeciwnikiem i próbował zrobić to samo, lecz Morrison skontrował spadając na Carlito 1..2... Morrison zajął sędziego, próbując zaatakować Primo. Carlito zaatakował przeciwnika i chciał wykonać Springboardback elbow, lecz strącił go Miz. Primo rozpędził się i wykonał udany suicide dive w kierunku the Miza. Na ringu Morrison chciał wykonać Moonlight drive na Carlito, ale ten sprytnie skontrował i wykonał backstabber 1..2..3. Bracia Colon obronili pas i opuścili ring w towarzystwie bliźniaczek, które przyglądały sie walce.

43843693.jpg15764844.jpg

Niepokonany Vladimir Kozlov zmierzył się z Undertaker'em. Walka przeciętna Taker szedł po zwycięstwo lecz niestety spróbował Old Schoola i Kozlov złapał go stojącego na linach i wykonał Powerslam, po czym odliczył Takera do trzech.

61062911.jpg55832760.jpg

Trzeci jakże oczekiwany match Hardy vs. Hardy. Pierwszy wszedł Matt, Następnie Jeff lecz nie w stroju do walki. Jeff powiedział, żę nie zamierza walczyć z Matt'em ponieważ są braćmi. Matt zabrał Jeff'owi mikrofon i ogłosił, że nie jest jego bratem. Matt powiedział, iż wszystko kreci się wokół Jeffa, od teraz tak nie będzie i to najważniejszy będzie tylko Matt. Matt dodał, że to On był zawsze tym lepszym Hardy'm. Matt zaczął policzkować brata i kazał mu walczyć lecz ten zszedł z ringu.

30776105.jpg45897528.jpg44198878.jpg

Kolejna walka Non-title Match. Do stołu komentatorskiego dołączył MVP. Chavo odliczył Scheltona Benjamina po roll-up. Następnie na ring wbiegł MVP i wykończył US Championa.

43828066.jpg30047297.jpg

Walka wieczoru ogłoszona wcześniej przez Vickie. Walka dość dobra Big Show przeważał czasem udawało się Cena'ie uwolnić z jego uścisków. Wtedy przechodził do jakiejś akcji. Na koniec Cena wykonał U Can't See Me. Podniósł Big Showa do swojego finishera, lecz się nie udało i Big się uwolnił, po czym wykonał Facebuster powerbomb. Show tym razem chiał wykonać Chokeslam, ale to Cena się uchronił i wykonał Attitude Adjuster. Przy ringu pojawił się Edeg, który odwrócił uwagę Ceny. Wykorzystał to Big Show, który wykonał K.O. Punch i chokeslam 1..2..3. Edge świętował na ringu.

93062781.jpg48187270.jpg51162903.jpg99065031.jpg18238692.jpg

14c76a45c3.png

Welcome to Friday Night Smackdown!

Na ring SmackDown zmierza nasz znajomy z RAW... John Cena! JC: Jestem podniecony, dziś jest specjalna noc! Jestem tu, wy tu jesteście, wy oglądacie w TV, to jest SmackDown! Nie byłem tu od 2 lat, ale fani są tacy sami Tazz i Cole, dalej komentują. Zaraz, kapelusz, to nie ty... Jesteśmy w HD. I jeszcze mamy zmianę na miejscu mistrza. Od 2 tygodni, mistrzem jest tchórz. Panie i panowie, po to tutaj jestem. Edge, mówiłem, że Cię znajdę. Jestem tu, na twoim show, na twoim ringu, i chcę mojego rewanżu! I nie wyjdę stąd dopóki nie dostanę odpowiedzi. Wychodzi Edge... E: Nie mogę uwierzyc, że się pojawiłeś. Chcesz rewanżu? No to... zróbmy to! VG: Hold on! Mój mąż jest wojownikiem, nigdy nie odmawia wyzwaniom. Ale to nie stanie się dziś! JC: To moje specjalne wystąpienie na SD! Obiecałem, że zajme się Edge'm i to właśnie zrobię! V: Sorry, ale... [you suck!] Excuse, me... Edge nie będzie walczył, ale Ty tak! Jeśli chcesz walczyć z Edgem, musisz dziś pokonać Big Show'a!

1) Carlito and Primo vs Miz and Morrison - for WWE Tag Team Championship

W ringu Miz i Primo. Zwarcie, headlock takeover. Primo powalony. Irish whip, shoulder block, drugi i springboard cross body! 1..2.. kick out. Ładny russian leg sweep. Szykuje się zmiana, i piękny dropkick. Two count. Irish whip, kontra i zmiana z Johnem. Uppercut, irish whip i tym razem Carlito kontruje kickiem. Team work, Carlito ciska Primem i Morrisona. Teraz mamy headlock. Irish whip, Morrison wykona electric chair drop... nie hurricanrana! 1..2.. kick out. Kolejny tag, irish whip, podwójny łokieć i leg drop! Znów do dwóch. Na ring zmierzają siostry Bella. Morrison, patrzy na siostry i przez to wylatuje z ringu. Ładna podwójna akcja i Primo wyrzuca brata, który wykonuje sommersault! Colons take out Miz and Morrison! Bracia w natarciu, irish whip, elbow drop i headbutt. 1..2. kick out. Irish whip, jednak Primo daje sobie rade, powala obu i... jednak dostaje springboard enzuiguri. Jeszcze za ringiem Miz stompuje Prima. Ground and pound, zmiana i obaj wrzucają go na liny. Miz atakuje, zakłada chinlock. Próba clothesline'u ale roll-up. 1..2.. kick out. Primo w narożniku i markowy clothesline Miz'a. Znów headlock. Irish whip, Colon budzi się i powala Miza jednak sam przy tym ucierpiał. Obaj czekają na zmianę. Podwójna zmiana, atakuje Carlito, potężny back body drop! Clothesline, sit-out spinebuster. Kolano dla Johna i dropkick dla Miza. Próba back suplexu, Carlito kontruje, to samo ze strony Morrisona i roll up. 1..2.. kick out. Primo mało co nie oberwał, irish whip, jednak Miz powstrzymuje akcje Colona. Co za suicide dive by Primo! W ringu Morrison próbuje Moonlight Drive'u jednak dostaje Backstabber'a.

2) Vladimir Kozlov vs The Undertaker

Po przewinięciu przejmujących entrance'y przechodzimy do walki. Irish whip i Kozlov w przewadze po shoulder block'u. Teraz headlock, nie chcę puścić! Irish whip i kolejny block by Kozlov. Jednak zdegustowany Taker odpowiada big bootem. Nie trafiony leg drop i Taker za ringiem dzieki clotheslineowi. Widzimy po przerwie jak są na apronie i mamy markowy leg drop. Powoli wchodzą na ring, irish whip i potężny clothesline by Taker. 1..2.. kick out. Próba hell's gate'u ale seria headbuttów załatwia sprawę. Clothesline i przechodzi do punchy. Seria wejść w narożniku lecz Deadman odpowiada tym samym. Irish whip i znów clothesline Kozlova. 1..2.. kick out. Teraz przechodzi do headlocku. Wstają i mamy potężny back suplex! Obaj leżą. Typowa wymiana, Kozlov, jednak DDT od Marka Callaway'a. 1..2.. Kozlov kicks out. Clothesline w narożniku, teraz w drugim i... Snake Eyes + big boot! Chokeslam? Nie, irish whip, jednak mamy big boot. 1..2.. za mało. Old School? Nie potężny powerslam! (Nieźle to wyglądało)

3) Matt Hardy vs Jeff Hardy

JH: Ty zawsze byłeś mi przyjacielem, myślałem, że zawsze sobie pomagaliśmy. Powiedz, co ja takiego zrobiłem? Nie będe z Tobą walczył, ani dziś, ani nigdy. Nie ważne, czy tego chcesz czy nie jesteś moim bratem! Matt: Nie, nie jestem! I Jeff to nie jest takie proste. Wiesz, ja wiem, że wszystko kręci się wokół Ciebie. Ale tu nie chodzi o Ciebie, tu chodzi o mnie! O o moich potrzebach, o tym co chcę powiedzieć, Ci ludzie.. brzydzę się nimi! I także fakt, że moja kariera staneła w miejscu, a Twoja wzbiła się na sam szczyt. Zawsze o tym wiedziałeś, i zawsze wiedziałeś, że to ja byłem lepszym Hardym. I pytałeś kogo za to winię? Winie Ciebie i każdego tutaj, którzy Cię uwielbiają. Więc Jeff, walcz ze mną! No dawaj! Walcz! (slam od Matta) No tchórzu! Walcz! Będziesz walczył? (jeszcze jeden slap) Powiedziałem, walcz! (Jeff wychodzi)

4) Shelton Benjamin vs Chavo Guerrero w/ MVP jako komentator

Shelton zaczyna, seria ataków. Clothesline! Parę duszeń przy linach, rozbieg i nie trafia splashem. Kontra 1 suplex, 2 suplex, trzeci nie.. kontra... Chavo i hurricanrana! Wchodzi na narożnik, frog splash... nie! Super-plex! Benjamin podchodzi do Montela, jednak potem do Chavo i powerbomb na MVP! Wchodzą na ring, powolnie go podnosi, jednak roll-up! 1..2..3! Chavo wins! MVP już w ringu i Drive-By!

5) John Cena vs Big Show

Cena unika zwarć. Jednak atakuje pojedynczym prawym. Show zaczyna atakować, seria body blowów w narożniku i wykańcza headbuttem. Przygląda się temu Edge z żoną. Co za chop od Show'a. Ciii... chop, nie! Cena atakuje, co za big right hands! What a shoulder block! Cena bez szans w tym starciu! Cena ledwo trzyma się na nogach i obrywa headbuttami. Kolejny... ;/ Cena wstaje seria ciosów jednak potężny side slam od Paul'a. Nie dozwolone duszenie i gigantyczne prawe. Big Show bawi się z Ceną. Irish whip i Cena uderza z wielką siłą o narożnik. Jeszcze jeden... ;/ Nie trafiony clothesline w narożniku i Cena kontruje sleeperem. Nie chce puścić, Show przykucnął jednak potężny back suplex. Po przerwie mamy wielki suplex i znów utrata sił Marinsa. Cena ląduje na stoje komentatorskim! Za ringiem, Big Show otrzymuję kontrę i wlatuje w stalowy narożnik. Bulldog... Nie John za ringiem... Wight wciąga go i clothesline. 1..2.. kick out. Znów wlatuje w naroznik ;/ Teraz nerv hold. Cena próbuje scoopslamu na opponencie lecz on ląduje na nim. Będzie body splash? Nie trafia! Cena i... leg drop! WSZYSCY NA TO CZEKAMY! YOU CAN'T SEE ME! 5 knuckle shuffle! AA? Nie, za mało sił. Big Show, powerbomb? Nie alley oop! Czas na Chokeslam... Nie, Attitude Adjuster! Za ringiem widzimy Edge'a z pasem, odwraca uwagę Ceny i mamy KO punch. Jeszcze Chokeslam! 1..2..3!

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Odliczenie do trzech po powerslamie :shock::shock::shock: To bolało tylko trochę mniej, niż słynne combo Khaliego: kick w twarz + pin. To się w głowie nie mieści. Ludzie, ta walka trwała 8 minut! To jest jakaś paranoja. Mógł przecież wygrać nieczysto, nie wiem, uderzyć krzesłem, kamerą, mikrofonem, przywiązać Deadmana sznurkiem do słupka za ringiem i czekać, aż sędzia odliczy go do 10. ALE NIE PRZEZ POWERSLAMA! I to po 8 min. Zresztą sytuacja się powtarza. Jakiś czas temu Deamana odliczył po jakimś nędznym leg dropie z narożnika Hardy. - Na takie akcje to ja mówię pfff :lol

Aha, taka ciekawostka przyrodnicza. Nie przypominam sobie, by ktoś to kiedyś poruszał... Zauważyliście jak Janusz podchodzi do YCSM? :rotfl: To mnie autentycznie poraża :lol

462023.gif

A teraz wyobraźcie sobie Austina, który wyciąga fuckery z takiego dzikiego przysiadu :lol

• Reputacja:   1

SD! lipne.

Miz & Morrison przegrali swoją walkę, jedyną w miarę na tym SD!

Big Show vs. Cena to totalne przegięcie, po co to pokazywać? no tak Edge musiał mieć wolne.

Chavo vs. Shelton też do dupy.

Taker vs. Kozlov =)) - Shawn się nie da w poniedziałek i na tej obejszczanej WueMce zobaczymy HBK vs. Taker koniec streaku buraku.

Tak ogólnie - klops.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P