Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 20/02/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match:

Jimmy Wang Yang pokonał Eric'a Escobar'a.

1.Match

Michelle McCool & Maryse pokonały Eve & Marię

2.Match

MVP & R-Truth pokonali Shelton'a Benjamin'a & Chavo Guerrero

3.Match

Umaga pokonał Scotty'ego Goldman'a

4.Non-title match:

Jeff Hardy pokonał Edge'a przez DQ

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Matiz

2

• Paszczak

1

• badziewiarz

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na samym początku wyszedł Mistrz wagi ciężkiej Edge.

36260959.jpg

Nie jestem zbyt dobry z Angielskiego ale chyba nie mówił nic nowego od tego co powiedział w poniedziałek na RAW. Gdy już kończył podobnie jak na RAW Cena tak tu wyszedł Jeff i zażądał walki o pas. Edge się nie zgodził więc Jeff zaczął go obrażać. Edge go zaatakował lecz Jeff zrobił unik, położył Edga i zszedł w chwale.

53190767.jpg

Zdenerwowany Edge zapowiedział swej żonie, że dziś wieczorem stoczy pojedynek z Jeffem Hardym lecz nie o pas. Pierwsza walka tag team match kobiet Michelle McCool & Maryse pokonały Eve & Marię.

60544423.jpg

W drugim pojedynku Shelton Benjamin i Chavo Guerrero zaatakowali wchodzącego R-Trutha na pomoc mu przyszedł jego tag team partner M.V.P. Poobijany R-Truth nie mógł wziąść udziału w walce i zrobił się Handicap match.

58788776.jpg

Podczas walki doszło do sprzeczki między Chavo i Schelton'em. I wykorzystał to M.V.P. Następnie przemówił Triple H na temat tego co wydarzyło się na RAW i że w poniedziałek zmierzy się z Ortonem.

82234936.jpg

W kolejnej walce Umaga szybko, w swoim stylu pokonał Scotty'ego Goldman'a, który po tej walce został zwolniony. Coraz bardziej się zastanawiam dlaczego Umaga dostaje takich słabych przeciwników.

99437415.jpg

Po tym pojedynku na ring weszła menager SmackDown i wypowiedziała się odnośnie walki, która ma się odbyć w poniedziałek. JBL zmierzyć się ma w niej z HBK. Zwycięsca tej walki miał Na Wrestlmani XXV walczyć przeciwko Undertakerowi. Jedna zapowiedziała ona iż Undertaker należy do jej show i to ona decyduje z kim będzie walczyć. Jako jego przeciwnika wybrała Kozlova.

94864791.jpg

Wreszcie nadszedł czas na walkę wieczoru(Non-title match). Walka była niezła raz inicjatywę miał raz Edge a raz Jeff.

78975832.jpg

Gdy Hardy szykował się do zakończenia walki na ring wpadł jego brat Matt, który go powalił. Matt stanął nad leżącym bratem i zapowiedział, że za tydzień walka Hardy vs. Hardy.

55713870.jpg

Jeff wygrał tę walkę przez dyskwalifikację.

To mój pierwszy raport więc proszę o wyrozumiałość. :thumb::thumb:

Edytowane przez Gość
14c76a45c3.png

Matiz135

Za raport z SD! odpowiada pietreqNH, więc nie ma potrzeby abyś się przemęczał :waving:

Smackdown! cienko przynajmniej w moim odczuciu na początku Edge którego nie miałem ochoty słuchać, następnie divy oczywiście przewinięte. MVP vs. Benjamin i Chavo nikt się w tej walce nie wykazał, była po prostu słaba MVP "popadał" z jeden skrajności w drugą, przegrywał, a teraz wygrywa staje się niewiarogodny to niedobrze. Umaga vs. Scotty jakiśtam zwykłe rozwalenie jobbera, także nie dobrze uważam, że Umaga powinien być wyżej w karcie... Jeff Hardy vs. Edge już ME a do tej pory najciekawsze były powtórki z Raw, walka taka se jak na ME za słaba. Najciekawsze jest to, że za tydzień zobaczymy Hardych w walce przeciwko sobie, nic dobrego nie wróże, ale ktoś napisał, że Bracia rozumieją się bez słów więc zobaczymy co tam skleją. Poniżej przeciętności SD! ale kogo to obchodzi, czekamy na Raw.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Matiz135 akurat ludzi od pisania raportów już mamy, ale fajnie że wykazujesz inicjatywę do pracy :) Na przyszłość radzę ograniczyć zdjęcia i skupić się na walkach skoro segmenty z nieznajomości języka odpadają :)

Co do SD uważam że wyszło przyzwoicie - nie rozumiem co koledzy wyżej chcą od przeciwników Umagi, wiadomo że każdy z jego pozycją po powrocie musi podbudować reputację squashami. Push dla Monteal rzeczywiście z deczka przesadzony, choć końcówka walki w której Chavo odwraca się od partnera tłumaczy wygraną w handicapie :)

Welcome to Friday Night Smackdown!

Jak zawsze ( prawie ;) ) na początku na ring wychodzi Edge... Otrzymuje wyraźny heat od publiczności. Musiałem wyjść dziś na ring bez pasa WWE, więc możecie na mnie buczeć, śmiało. Ale widzę różnicę między nami, ja jestem zwycięzcą, a wy przegranymi. Musiałem wykorzystać szansę. I popatrzcie co zrobiłem? Byłem w 2 Elimination Chamberach w jedną noc! A teraz stoję tu przed wami jako nowy mistrz wagi ciężkiej. Słychać muzykę Jeffa! Zapewne ma inną wersję wydarzeń do przedstawienia. Warto przypomnieć, że to on wyeliminował Edge'a z pierwszego EC. Tak Edge, zrobiłeś to. Przybyłeś na NWO jako mistrz, i tak samo wróciłeś. Niektórzy ludzie nazywają to umięjętnościami, inni, że jesteś 'The Ultimate Oppurtonist'. Ale prawda jest taka, zawdzięczasz to Vickie! E: Tak, Jeff? Chcesz zrobić tak samo jak Cena? I muszę tobie odpowiedzieć to samo co jemu. JH: Nie Edge, jestem tu po to by wyzwać Cię na pojedynek o pas, dzisiaj! E: Skąd taka myśl? Może Ci przypomnę, ale przegrałeś w niedzielę. J: Ale jedyny powód dla którego nie było Cię w tej walce, to ja i spinowanie Cię w 3 minuty! E: Podoba Wam się to? Mam się z nim zmierzyć tak? Więc tak się nie stanie! Nie ważne co powiesz, nie ma mowy, że będe z Tobą dziś walczył. J: No to może zwróce się do twojego szefa, żony, bo to ona nosi spodnie w tym związku. To znaczy, tańczyz jak ona zagra. Jeśli Edge wejdzie do łaźienki musi podnieść ręce. Próba ataku, lecz mamy Twist Of Fate!

Kizarny: Mizak, łizak... Vickie: What? Kizarny: ... Edge wchodzi i dyskutuję o Jeffie i chcę

się zmierzyć z Jeffem dziś. Vickie nie chciała się zgodzić, ale ostatecznie dojdzie do walki.

1) Michelle McCool and Maryse vs Eve Torres and Maria

KOŃCÓWKA: W walce przeważały blondynki, a ostatecznie po kicku od Michelle i wyrzuceniu Marii wygrywa Maryse i Michelle.

Po walentynkach z Mizem i Morrisonem spędzonych z siostrami Bella. Okazało się, że Colonowie byli kucharzami i zamiast w nich, trafili ciastem w dziewczyny...

2) Shelton Benjamin and Chavo Guerrero vs R-Truth and MVP

Gdy Ron wchodził został zaatakowany przez przeciwników. Ratuje go MVP i robi to skutecznie. Przenosimy się na ring. Jest w nim MVP i Shelton. Irish whip i belly to belly na Benjaminie. Zmiana z Chavo, seria ciosów i back body drop by Montel! Flapjack! 1..2.. kick out. Chavo znów próbuje atakować jednak otrzymuje facebuster. Ballin' elbow drop! Shelton przerywa pin, lecz wylatuje z ringu. Nie trafiony kick w narożniku. Obaj leżą. Zmiana z Gold Standartem i typowe obijanie. Snapmare i headlock. Co za T-Bone suplex! 1..2.. kick out. Czeka aż Porter wstanie i... jednak zmiana z Chavo. 1..2.. kick out. Próba Three Amigos i udaje się! Zmiana z Benjaminem, ale Chavo nie chciał się zmienić uderza go a następnie wykonuje Frog Splash! Shelton skazany na przegraną! MVP czeka i Drive-By! 1..2..3!

JR: Co myślisz o tej sytuacji, Triple H? HHH: JR, Randy zachowuje się ostatnio... W poniedziałek zaatakował... Dużo ludzi których kocham poniosło konsekwencje, Vince mój teść, 65 letni mężczyzna, kopnięty w głowę, Shane, mój szwagier, to samo. Ale... Uderzył moją żonę! Przekroczyłeś granicę! Stephanie jest matką moich dzieci... Muszę wyjść...

3) Umaga vs Scotty Goldman

Zaczyna się, seria potężnych uderzeń i mamy sidewalk slam! Irish whip, splash i high kick w locie! Scott jest bez szans. Szykuje się Samoan Wreckin' Ball! I ooooooopa! Jeszcze kończy sprawę Samon Spike'em.

Vickie: Excuse me, mam coś ważnego do powiedzenia. Wiecie, nie wiem co Shawn Michaels i JBL mają do Undertakera. Powtarzam, Undertaker występuje w SmackDown! Jedyna osoba, która może się z nim zmierzyć to ktoś kto posiada taką samą nie przerwaną serię. Vladimir Kozlov! I żeby to udowodnić zmierzy się z nim za tydzień! Szon Majk en DżejBiJel, juz junderstud, jandertajker, smekdałn, jur nat andifited, den aj łin brejk andertejker ad łesulmejnia!

4) Edge vs Jeff Hardy

Jeff zaczyna drop toe hold'em. Co za arm drag! Hardy jest bardzo pewny siebie. Irish whip i kolejny arm drag. Submission założony na lewą ręke. Edge powoli odzyskuję przewagę, kolejny whip jednak facebuster od Edge'a! Znów submission od Jeff'a. Adam już stoi i obija brata Matta. Nabiega na niego, jednak ląduje na apronie. Rozbieg i baseball slide! Są za ringiem, ciska nim o barykadę. Adam wykorzystuję okazję, kopie Hardy'ego, a następnie ładny neckbreaker z 2 liny. Duszenie o liny... rozbieg i znów to samo! 1..2.. kick out. Teraz Edge zakłada chwyt na szyję. Ściąga go za głowe i uderza prosto o ring. Znów submission i neckbreaker! Two again. Kolejne przejście do submissionu. Jeff wstaje, whip, Jeff nie trafia i wylatuje z ringu. Wraca a Edge nie zaprzestaje ataków. Elbow drop i znów pin. 1..2.. near fall. Wchodzi na narożnik, lecz Hardy strąca go i wykonuje cross body! Roll up, i tylko 2. Podwójny clothesline! Wstają przy ośmiu. Mamy roll up, jednak Edge miał nogi na linach. Hardy próbuje pinu! Również 2! Whisper In The Wind! 1..2.. kick out! Shoulder block, clothesline i extrme leg drop! 1..2.. kick out. Twist Of Fate? Nie big boot od Copelanda. Są przy linach i Jeff ściąga głowę Edge'a o liny. Springboard leg drop i pin. Jeednak Edge dosięga nogą lin. Szykuje się Twist Of Fate, jednak mamy Edge-O-Matic! 1..2.. kick out. Czy będzie Spear? Roll up, taki sam jak w EC. Szybki Twist Of Fate. Swanton Bomb! Koniec... Nie, wchodzi Matt Hardy i Twist Of Fate! Walkę wygrywa Edge. MH: No, Jeff, wyglądasz jak jakiś klaun. Ale dam Ci szansę, bo za tydzień będziesz mógł walczyć ze mną 1 na 1. Na koniec jeszcze Spear od Edge'a. Jeff został doszczętnie zniszczony.

PS: Matiz, dzięki za chęci ;) Jak coś możesz mi podrzucać zdjęcia. ;)

Sorka za ten raport nie wiedziałem, że są do tego wyznaczone osoby.

14c76a45c3.png

• Reputacja:   2

PS: Matiz, dzięki za chęci ;) Jak coś możesz mi podrzucać zdjęcia.

Matiz pisz dalej, że ktoś jest wyznaczony do tego to nie znaczy że ma wyłączność :t_up:

Smack ogólnie taki se nudnawy troche. Divy przewinięte, Sheltony średnio, szkoda że Chavo tam wrzucają bo przynudza chłopak i pasuje do reszty jak siodło do świni albo jak Matt do ME, przydałby się tam taki Festus albo Morrisony. Umaga wiadomka, kolejny jobber przejechany przez walec, szkoda mi go, że sie pier.... z tymi jobberami bo prędzej jego bym widział na WM przeciwko Takerowi niż nudziarza Kozlova. Reszta taka sobie, Edż z pasem już jest nudny a jego obrony pasa przez interwencje jeszcze bardziej :t_down:

Na SmackDown nic ciekawego się nie odbyło prawie cały czas przewijałem. Szkoda, że Umaga po raz kolejny dostał jobbera, bo liczyłem, że po jego powrocie dadzą mu szanse na rywalizacje o pas. Walka Edge vs hardy nie stała na wysokim poziomie, a interweniujący to już przesada, za 1 razem może to było zaskakujące, a tym razem to było nudne.

9367406674981fac0a7ca1.gif

• Reputacja:   1

Skromne SD!

Divy olane.

Wejście R-Truth'a jak zwykle wkurzało, MVP dawał radę na 2. Walka raczej przeciętna.

Umaga na do widzenia rozwalił tego całego Goldmana.

Hardy vs. Edge - tutaj czekałem tylko na wejście Matt'a, ale w sumie jakieś powalające to ono nie było.

Z lepszych momentów to oczywiście.

Edge - 8 time champ.

Walentynki bliźniaczek & Miz'a oraz Morrisona.

No i zapowiedź przyszłotygodniowej walki o pasy WWE tag team - coś mi się zdaje, że Morrison & Miz wygrają :D

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P