Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Trash Talk Video #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   11
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Attitude

Witam wszystkich użytkowników BGZ i mam nadzieję, że powracający po półrocznej przerwie Trash Talk Video przypadnie Wam do gustu. TTV to nic innego jak amatorskie wideo felietony, tymczasowo bez oprawy graficznej, ale może z czasem coś się zmieni. Istotna w całym przedsięwzięciu jest formuła projektu dla wszystkich, bez podziału na obozy.

Temat materiału jest dzisiaj praktycznie tylko jeden - WWE na Eurosporcie. Po krótkim wstępie powiem parę słów o magazynie "This Week in WWE" oraz Vintage Collection. W bonusowej części TTV przekartkuję online magazyn WWE "Back Stage Special Issue". Jeżeli taka forma przeglądania magazynów WWF/E Wam się spodoba to mogę podobne bonusy z archiwalnymi magazynami WWE dorzucać do każdego kolejnego TTV. Podziękowania dla LegendKillera za zachętę, a dla Was za poświęcenie kilku minut.

ttveurojc8.gifttvmaghi1.gif

TTV #2:

http://youtube.com/watch?v=Bw1vkhqTb0U

TTV #2 Bonus:

http://pl.youtube.com/watch?v=76I-ndScfEU

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RT

2

• LegendKiller

1

• IOOT_DZIKO

1

• DaveKRK

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Pozwolę sobie skomentowac materiał jako pierwszy. Największym mankamentem (chociaż nie stało się absolutnie nic wielkiego ;) ) było to, że nie były widocznie opisywane przez Ciebie obrazki. Wydaje mi się jednak, że bonus materiał zrekompensował wszystko z nawiązką. Po obejrzeniu video żałuję nieco, że mój dostawca sieci kablowych nie ma w swej ramówce Eurosportu. Wprawdzie wszystko można ściągnąć z sieci, jednak w moim mniemaniu nie jest to już to samo. Programy typu Vintage Collection mogą stanowić ciekawą odskocznię od cotygodniowych gal TNA i WWE, tudzież tych wydawanych przez federacje niezależne.

Na koniec chciałbym tylko dodać że dobrze by było, gdybyś kontunuował dodawanie swoich materiałów (w tym m.in. TT na BGZ). Gdybyś miał w planach nagranie TT Audio, to nawet deklaruję chęć współpracy :)

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Ja miałem już przyjemność obejrzeć materiał , za nim pojawił się u nas , niemniej jednak ciesze się , że LK namowił Cie do umieszczenia TTV i tutaj.

Rzeczywiście , przyznać trzeba , że warto oglądać tego typu audio-felietony. Jest pierwsze tego typu nagranie "po Polsku" , które oglądałem i tu z miejsca nalezy oddać - ta forma jest dużo przyjemniejsza od felietonów czytanych (choć nie żebym tamtym ubliżał ;) ). Całe "przyciąganie" do nagrania potęguje jego luźna forma - i tą moim zdaniem należałoby zachować.

Skoro nie jest to nagranie , które ma że tak sie wyraże "podbić świat" , a być jedynie potokiem informacji dla fanów z polskiej sceny to zadanie wykonane jest na 5+. O Obrazkach już wspomniał LK , ale tu też go popieram , Bonus rekompensuje wszystko.

P.s. Od razu mówie , że jest to opinia amatora - nie , nie udzielam się w radiu studenckim także medialny nie jestem :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1 073
  • Styl:  Ciemny

Bardzo ciekawa inicjatywa. Szkoda, że poprzednio nie zamieszczałeś u nas tego typu i podobnych artykułów, ale mam nadzieję, że się to zmieni. :) WWE na Eurosporcie, to oczywiście dobra inicjatywa i dzięki temu w miarę dostępnych tv rzeczywiście jest już w co się zagłębić. Liczę na podobne bonusy w następnych edycjach.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   11
  • Styl:  Attitude

Zachęcam do udziału w konkursie w którym można wygrać trzy koszulki oraz dwa bilety na house show WWE w Pradze!

Po szczegóły zapraszam na mojego bloga RFHT ponieważ tylko tam odbywa się wspomniany konkurs.

Pzdr.